43023
  • Alexease
    Az a masik szerver 1 oraval korabban volt;)
  • alma2
    szoval beallitod nekunk a naplementet, egy olyan palyan amin amugy sem latni semmit, majd kifolyt a szemem es elmesz egy masik szerverre. Hihetetlen :)
    Szerintem sokan orulnenk, ha maradnal a del koruli idoknel, kb vakon vezettem.
  • barcalaci84
    az e30-as futamon kipróbáltam egy pár dolgot...
    a Sberci által linkelt mapdisplay valóban mutatja h ki a lekörözött...

illetve a ptracker nevű app is jól működött...(ez mutatja a serveren lévők aktuális sorrendjét illetve a távolságokat is mutatja minden szektor mérőpontnál multiban is...
  • Thread
    Delutan megneztem a pro rank-os 10 palyat, 247-ik lettem, a hotlap nem nepszeru?
    A verseny alatt hogy megy a hangkommunikacio?
  • alma2
    jo majd atkuldom mire gondoltam.
    De akinek van fent barmilyen fejleszto kornyezet, ilyen egyszeru kattingatos visual anyamtyukja. fel ora alatt ossze lehet dobni.
    Van het ablak (a het napjai) amibe be tudod tallozni az elmentett konfigfile-t. Szepen elnezvezed, 1nord+ktm, mugello+ferrari.
    Azokat betallozod, aztan van egy datum beviteli mezo mikor inditsa ujra a szervert es kesz is. Aztan ez porog korbe vegtelenszer a het napjain.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.08.09. 19:20:15
  • barcalaci84
    csináld meg és felőlem mehetnek azok a kombók...
    nem is értem mit írtál:)
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.09. 18:58:32
  • alma2
    Mar akartam mondani, miert nem szeded ossze egy hetre elore, vagy sorsolod ki, mi legyen, aztan egy sima batch file-t elinditva, taskkill, sleep filemasolas, tok automatan mehetne az egesz. Az ember is elore tudna melyik nap akar menni stb.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.08.09. 18:50:33
  • barcalaci84
    ha van kedvetek gyertek erre (is)

"Funrace ma!!!

Pálya: Nürburgring
    Szerver start: 19:00
    szerver név: Gocompete Ac Szerver
    jelszó: gocompete

Q: 45 perc
    verseny 12 kör
    Bármikor lehet csatlakozni!
    Várok mindenkit!!!"

bmw e30 (sima)
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.09. 18:23:32
  • barcalaci84
    golf course-t nézted? szerintem nagyon jól néz ki már most is...mondjuk eszi is a gépet...:)
  • barcalaci84
    köszi:)ezt benéztem:)
    írtam Ákosnak!
  • Alexease
    Amugy a szerveren Le Mans van beallitva a 2 GT3 autohoz, lehet igy marad estere is:)
  • Alexease
    Azert az iR-be Bathurst eleg jo eresztes volt, 2- evig dolgoztak vele. Azert oda eljutni, szkennelni es rendesen sszerakni nem keves penz es munkaido. Az AC-be is eleg komoly eresztes lenne egy hivatalos Bathurst.
    Az AC-ban is nem hiaba a playakkal van a legnagyobb gond (mennyiseg), 7db van ossz-vissz (a kamu drag meg drift nem szamit), lesz majd Spa meg egyszer Nord. Az autokat meg tudjak csinalni otthon ulve, a palyakhoz utani es kolteni kell. Es nagysagrenddel tovabb tart mint egy auto.

Itt nagy segitseg a modding es jelengegi tucatszam erkezo gyors konvert. De azert remelem, egy ido utan a mennyisegibol atallnak a minosegi konvertekre;)

Uj palyakat nem nagyon lattam, ami keszulne, amit igen, annak nem sok ertelmet lattam, eleg low poliban rarajzoltak egy utan a Google Map-ra es annyi;) Annal akkor mar sokkal jobb, ha ugyanigy az rF1-bol es egyebekbol konvertalnak, amiket mar evek ota finomitgattak oda, es jonehanyat profi modder keszitett.
  • alma2
    Multiban nagyon jo ha van, ( ranezel miutan kicsusztal) amugy persze a kutya nem nez mar ra, ha ismeri a palyat.
    Lementem bmw-vel 2:10:8-ra. Eletemben nem mentem a mclaren gt3-mas-sal 10 kornel tobbet. Anno nem tetszett. Na meg az a favorit mindenkinel, az arral meg szeretek szembe uszni. Sokkal konnyebb vezetni, erezhetoen gyengebb is. Mentem vele par kort ez lett a 2:13 valamennyi vele.
    Na remelem este ideerek a gep ele, ha mar ennyit korozgettem egy sosem befejezett palyan :)
    Jut eszembe amugy van bathrust is konvertalva, talan grid-bol, vagy nem is tudom, pofasan nez ki, menni is lehet rajta. Fel eve nagyon ezen porgott az iracinges tabor amikor elkeszultek vele.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.08.09. 17:26:31
  • b-type
    Azért annyira nem bonyolult megtanulni egy pályát. :)
    Én azt a minimap-t soha nem is használtam, mert csak elvonja a figyelmem,
  • alma2
    gyorsan mentem par kort gt3-mas bmw-vel hotlapon, kb default beallitas 2:11.6. De lehet van meg ebben vagy 7 masodperc is.

Az ilyen palyakon nem segit se 3 se 6 monitor, egyszeruen nem latod mikor kanyarodik el az ut. Es nem igazan van mindenhol tabla, vagy tereptargy ami segitene beloni a fektavot, vagy csak azt mikor rantsam el a kormanyt :)

Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.08.09. 16:31:55
  • b-type
    Nálam 2:13
    ha jó pályán mentem, mert két Austin is van nálam, aztán lusta voltam megnézni melyik-melyik.
    Este valszeg nem is tudok jönni, MotoGp lesz Indy-ben.
  • TeeBeee
    Igen, itt a 3 monitorosok előnyben vannak. :)
    Én is kipróbáltam, a virtuális ülést hátrább is húztam, hogy jobban lássak oldalra, de nem igazán megy egy két kanyar.
    Lehet kimarad a ma este. :S (bár nem ezért, hanem szimplán program van)

...ja és egy teljes hét nyaralás következik, szóval AC mentesség vár rám. :)
  • barcalaci84
    milyen időket mentél?
  • alma2
    Nem egy egyszeru palya, sok belathatatlan kanyarrral. Aki este erre adja a fejet es sose latta mint en, min menjen 15 kort rajta.
    Az amcsi palyak vonalvezetese annyira mas, virginia tracket es a tobbi mind ehhez hasonlo osszevisszasag egy jelenlegi f1-es palyahoz nezve. Ha kevesebb lenne a vak kanyar, nagyon birnam ezt a palyat, na es ha kevebb kek festeket ontottek volna a ra :)
  • barcalaci84
    én is ezzel csináltam a multkor a map-et...:)

ehhez a pályához mondjuk hozzátartozik h ez ilyen marad mert letörölték mindenhonnan, mert codemasters f1 konvert az alapja...
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.09. 13:37:13
  • alma2
    Ez a sok igenytelen palyakonvertalo tenyleg bosszanto. Ehhez sincs terkep, ami multinal azert jo, mert aki jofej akar lenni, nem jon vissza a palyara pl, ha kicsuszik, megvarja mig elmennek, mert latszanak rajta a tobbiek. na meg egy ismeretlen palyan is jol jon 5-10 percig, mig memorizalja az ember.
    Szoval gyorsan rakerestem, itt ez a szuper progi, 1 kort kell menni es rogziti a nyomvonalat. Utana elmentheted, es a gyari terkep mutato appnak is bemasolhatod, es mar az is latja, egybol mukodik. Viszont ezek utan a gyarit nem is kell, mert ez elvileg tudja mutatni, hogy ha lekorozott van, ki van elotted es mogotted, sot az egesz palyat egyben is lathatod. A kunos nyomi bandarol nem is beszelve... Siman fizetnek ezeknek a lelkes emberkeknek, es megvennem a kis programjaikat...
    Szoval erosen ajanlott.
    trackmap

Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.08.09. 12:52:30
  • barcalaci84
    ESTI FUN RACE SZERVER:
    MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun

KEZDÉS: 2014.08.09. 20:00 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY: 20 PÁLYA: COTA (Austin GP) AUTÓ: BMW Z4 GT3 és Mclaren GT3

pálya: COTA

a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
    a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
  • barcalaci84
    maszim server pickup serve tehát bármikor lehet csatlakozni...itt érkezési sorrendben ülsz be az előre betöltött autók (skinek) egyikébe....
    bajnokságnál természetesen van lehetőség h akár saját skinnel indulhass...ott sima entry list-es serverindítás a célszerű és az általatok megadott feltöltött skin használata megoldható (h mindenki azt is lássa:) )...
  • barcalaci84
    egy futam tegnapról:
  • VikingPingvin
    A multiplayeres skin választás hogyan működik? Azt rakja be ami nekem be van állítva, vagy random kiválaszt egy kocsit és szerver oldalról tölti be az ahhoz hozzárendelt skint? És hogy működnek a custom skinek?
  • barcalaci84
    hát valóban nem 53-as idők voltak:)

egyébként holnap a 2 gt3 gép lesz valamelyik pályán...
  • barcalaci84
    mindenesetre ha én voltam a hibás a második esetnél és nem tudtam volna rendesen elfordulni belül, akkor is szerintem nem érzékelted h ott vagyok vagy éppen "vetődni akarok" és ugyanúgy fordultál mint máskor...ha érzékeled ,akkor szerintem simán hagytad volna h kisodródjak külsőre és szépen elmentél volna belsőn a jobb kigyorsítással...
    attól h én hülyeséget csinálok, a spotter segíthetett volna neked h ütközés és pozíció feladás nélkül megúszd...:)
  • TeeBeee
    Na mondjuk ezt nem vitatom, a jó kombinációban meg pont fordítva történt, és ha korábban fékezek egy picit akkor nem löklek meg...ott én voltam a ludas. :)
  • barcalaci84
    előttem voltál még ezt nem vitatotom, de tqartom h simán el tudtam volna fordulni úgy h hagyok neked 1 autónyyi helyet a külsőn...
    de te rám húztad...azért akartam ott előzni mert előtte pár körrel a célegyenes végén próbálkoztam, de a kanyarkombinációban is kipöcköltél...:)
    de tök mindegy :) és lehet én mértem fel rosszul a helyzetet...
  • TeeBeee
    Féktávon beesni és egymás mellett haladva megközelíteni egy kanyart két külön fogalom. :)
    Replayt vissza nézve esélytelennek tűnt hogy meg fogod belső íven, én meg kanyar kezdéskor még fél autóval előrébb jártam....de lehet rosszul ítélem meg, no meg veszekedni végképp nem akarok.
  • barcalaci84
    nem beszúrtam...
    fej-fej mellett mentünk...én a belső íven gyak tök melletted...simán külsőn kellett volna fordulnod...
    belsőn én simán fordultam volna...
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.08. 21:30:22
  • TeeBeee
    A spotter nem segít felmérni a helyes előzési pozíciót. ;) (célegyenes ráfordítón jól beszúrtál nekem) :)
  • precise

Figyelem, Juhász Krisztián jóvoltából, egy holnap lejáró 50% Assetto Corsa kupunk sorsolnánk ki ma este 11-kor. Akit érdekel ennek a posztnak a hozzászólásában jelezze, de fontos, hogy csak olyanok akik holnap fel is tudják használni, tehát jelenleg van annyi pénzük, hogy megvegyék a játékot. Még egyszer: Hogy ne vesszen kárba tényleg csak olyanok jelentkezzenek akik meg is veszik. Ma 23:00 sorsolás.

jelentkezni itt a legfelső poszt kommentjeinél:
    http://www.facebook.com/AssettoCorsaHungary
  • Alexease
    A multiclass akkor jo, ha legalabb autonkent 3-5 ember osszejon (ha egyeloen oszlanak el:P). Hetkozben sokszor csak 4-5 ember van, annak nem sok ertelme;) De most sincs az a hatalmas tomeg:)
  • barcalaci84
    a spottert nem bánnam ha feltennétek:)
  • Adam Jonas
    Corvette-ből nem igazán van GT3 verzió, csak GT2, szóval ez is GT2 lesz...
  • TeeBeee
    A múltkori Le Mans-on kiderült, hogy agyon veri a GT3 szériát. Az 53-as idők meg már jó pár update óta nem biztos hogy sikerülnek, bár ki tudja. Nekem valami 56 a legjobbam, de az is régi idő.
    Egyébként megértem, felesleges lenne bekavarni.
    (de egyszer csinálhatnánk egy közös versenyt velük - P4/5 | M3GT2 | C6R )
  • swadawa senpai
    Amúgy tök jó hogy csináljátok itt a multit nekünk,
    de nem lehetne egy kicsit csak multiclass? nem abarth vs gp2-re gondolok, de hogy legalább ilyen bmw gt2 v bmw gt3 v mclaren v c6 , mert jöttem volna a maira de ezt a gt2-est annyira nem bírom.
  • barcalaci84
    c6 szerintem i nkább a gt3-asokkal van kb egy szinten...
    ezzel a gt2-vel az eleje 53-54-es időket ment, illetvee 55 körül sokan...

a másik h aki a szervert újra szokta indítani éppen nyaral és nem zavarom ha nem muszáj...
    így is ezer hálka neki h minden nap indítgatja külföldről...
  • TeeBeee
    Kipróbáltam a ma esti funt, mentem összehasonlítás képen a C6-tal is egyet. Vagy 5-5 kört futottam mindkettővel és nagyon hasonló időt (1:58) produkáltak.
    Nem eresztjük őket össze?
    Vagy egyáltalán rá értek ma? :)