43023
  • HUN_Senya
    Én az M3 GrA-ra szavazok. :)
  • Tyuki80
    Vagy egy 458!!!!Abba nagyon benne lennék!!!De lehet egy M1 is...csak a dtm es bömi ne..:)
  • Firerock
    Isten éltessen sokáig titeket! Gratulálok! :)
  • barcalaci84
    na akkor mi legyen? egy félóráig még tudok változtatni (addig vagyok itthon)
  • Alexease
    A palya OK, multkor jo versenyek voltak. De ez a P4/5 nem tudom mennyire lesz jo? Baromi gyors es nem lehet kilatni az autobol;) Erre a palyara (rovid, kanyargos, szuk) inkabb valami "lassabb", utcaibb, sportosabb, gepeszkedosebb auto illene. Ott az utcai BMW 1-es vagy a Z4, esetleg a GrA M3 ami porgosebb, de meg a lassabb formula Tatuus is teljesen jo lehetne.
  • Tyuki80
    Kipróbáltam a mai tervet,ami nagyon jó,de 58 mp es körökkel számolva nagyon rövidek lesznek a versenyek ha csak 8 kör,persze így pörgősebb lesz ami nem baj,csak csatározás szempontból nézve.
  • Tyuki80
    Kipróbáltam a mai tervet,ami nagyon jó,de 58 mp es körökkel számolva nagyon rövidek lesznek a versenyek ha csak 8 kör,persze így pörgősebb lesz ami nem baj,csak csatározás szempontból nézve.
  • barcalaci84
    ESTI FUN RACE SZERVER:
    MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun

KEZDÉS: 2014.08.12. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:18 PÁLYA: Castlehill AUTÓ: P 4/5

pálya: castle hill

a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
    a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
  • precise
    Gratula!
  • barcalaci84
    mai funról:
  • BooMiller
    Nagy GRAT!!:))
  • barcalaci84
    GRAT!!!
  • lac coo
    Meg vagy ötöt ....:-) Grat !!!:-)
  • Tyuki80
    Bocsi hogy leléptem,de szólt Anya hogy a kicsilány elaludt,így ki kellett lépnem,már előtte is óvatoskodtam,nem tudtam korrigálni (a kormány hangossága miatt)ezért inkább kiengedtem az egyik kanyarban csak hogy ne keljen fel,ha már csucsuzik.
  • Solt
    Gratulálok!!!
  • alma2
    Hova tunt mindenki a versenyrol ma?
    Gyakorlatilag kb 8-9-en indultunk, aztan a vegere ketten maradtunk....
  • hungary27
    Grat!
  • macleody
    Gratula :)
  • Alexease
    GRAAAAATTT!!!!!
    Ha jol lattam, szep hosszukas lesz, mint az apukaja:)
  • Tyuki80
    Yeeeee!A legjobb dolog a világon!Sok türelmet és egészséget!S ne feledd az ideális ív fogalmát minél hamarabb megtanítani Neki!Az én kislányom most 1 éves,de teljesen szabályos fogással fogja a kormányt,és már dudálni is tud.Nem lehet elég korán kezdeni!
  • b-type
    üdv mindenkinek, az alábbi videó személyes jellegű, de aki bármi okból kedvel kattintson rá, és csak hozzászólás nélkül örüljön velem. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://youtu.be/XSiPuthhdD4

Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.08.11. 22:01:54
  • barcalaci84
    ESTI FUN RACE SZERVER:
    MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun

KEZDÉS: 2014.08.11. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: Nurburgring AUTÓ: BMW E30

a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
    a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.11. 19:32:59
  • VikingPingvin
    Egyszerűen nem megy nekem ez a duelezés...Túl lassú vagyok a profikhoz, és túl gyors a nagyon kezdőkhöz, így általában mindig középen vagyok egyedül, ha meg végre valaki rám tapad, vagy én rá, néhány kör/kayar után lelassulok és beérhetetlenül elhúz mellőlem. Mire kellene figyelni, hogy ilyen esetben tartani tudjam a lépést?
  • precise
  • raczger
    Nem akarok hencegni, de fasza volt :)
  • lac coo
    Alex, nem ment át a pm ? :P
  • Csori23
    Az AC fizikája rendben van, mármint a gyáriakénak.
  • Jackal
    De bakke, ebben is milyen könnyen kirakja a seggét és simán megfogja. Asszem ez a legnagyobb baja perpill az AC fizikájának. (amit jó lenne ha javítanának)
  • Alexease
    "Egy csövezett, versenyüléses, és ­öves kocsiban kicsit sem fél az ember a ringen, mert kb. csak akkor lehet bajod, ha tankkal tűz alá vesznek a sikánnál a domboldalról. De ilyen épp nem volt."
  • Csori23
    Hatalmas visszapillantó tükrök :D
  • lac coo
    A Hangyászt imádjuk !! :D
  • Alexease
    Ez is Datsun:)
    Ilyen, ha utas vagy a Hangyászban versenypályán

• Alexease
    A szerver megy (elvileg a fenti beallitasokkal), ha 8 korul osszejon nehany ember, lehet gurulni rajta.
  • Alexease
    A lathato felfuggesztes elvileg animalva van, legalabbis sokhelyen hivatkoznak ra.
    Az a Datsun bugos, a keszito is irta, nincs es-vagy nem tudja beallitani a hatso merev tengelyt, valszeg az AC sem tudja (a jelelegi autokhoz nem nagyon ke:DDDD).
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.10. 18:35:14
  • Tyuki80
    Srácok!Nem reagált senki!Lesz ma valami?
  • b-type
    GenTrack-n ajánlom.
    egyébként az Assetto hogy számolja a rugózást, van köze a modellnek a fizikához? Mert nem nagyon értem hogy ennél a Datsun kistehernél a rugózó hátsó tengely egy csukóval kötve van...talán a platóhoz? azaz egy rugózott elem kötve van egy rugózatlan elemhez, még ha csuklóval is, akkor is az elforgás még oké, de a kötés merevsége miatt, elvileg a hátsó tengely nem rugózhat..
  • lac coo
    Hogy ezt a marhasagot valaki mindig megcsinalja .....:)))
  • macleody
  • Alexease
    Nah, akkor erdekel, csak megnezem:) En is mindig a gazpedal miatt rinyalok, es mutogatok valod videokat, mert sokszor idegesit, hogy a legtobb szimben es a legtobb autoban lenyegeben digitalis a gazpedal:/
    A SV8-rol bannak itt-ott videok, ami kivulrol es onboard-rol esze-veszett szaguldasnak tunik, a pedaloknal latszik, negyed gazocskak, ovatos felgazok kanyarkimenetnel, a padlo kizarolag mar csak stabil egyenesben:)
  • Gadfly13
    oks, köszi az infókat. ;) akkor tényleg nem történt sok minden, ezeket az autókat meg majd jövő héten meglesem