43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
HUN_Senya #18337 Én az M3 GrA-ra szavazok. :) -
Tyuki80 #18336 Vagy egy 458!!!!Abba nagyon benne lennék!!!De lehet egy M1 is...csak a dtm es bömi ne..:) -
Isten éltessen sokáig titeket! Gratulálok! :) -
na akkor mi legyen? egy félóráig még tudok változtatni (addig vagyok itthon) -
A palya OK, multkor jo versenyek voltak. De ez a P4/5 nem tudom mennyire lesz jo? Baromi gyors es nem lehet kilatni az autobol;) Erre a palyara (rovid, kanyargos, szuk) inkabb valami "lassabb", utcaibb, sportosabb, gepeszkedosebb auto illene. Ott az utcai BMW 1-es vagy a Z4, esetleg a GrA M3 ami porgosebb, de meg a lassabb formula Tatuus is teljesen jo lehetne. -
Tyuki80 #18332 Kipróbáltam a mai tervet,ami nagyon jó,de 58 mp es körökkel számolva nagyon rövidek lesznek a versenyek ha csak 8 kör,persze így pörgősebb lesz ami nem baj,csak csatározás szempontból nézve. -
Tyuki80 #18331 Kipróbáltam a mai tervet,ami nagyon jó,de 58 mp es körökkel számolva nagyon rövidek lesznek a versenyek ha csak 8 kör,persze így pörgősebb lesz ami nem baj,csak csatározás szempontból nézve. -
ESTI FUN RACE SZERVER:
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.08.12. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:18 PÁLYA: Castlehill AUTÓ: P 4/5
pálya: castle hill
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk -
precise #18329
Gratula!
-
mai funról:
-
Nagy GRAT!!:)) -
GRAT!!! -
Meg vagy ötöt ....:-) Grat !!!:-) -
Tyuki80 #18324 Bocsi hogy leléptem,de szólt Anya hogy a kicsilány elaludt,így ki kellett lépnem,már előtte is óvatoskodtam,nem tudtam korrigálni (a kormány hangossága miatt)ezért inkább kiengedtem az egyik kanyarban csak hogy ne keljen fel,ha már csucsuzik. -
Solt #18323 Gratulálok!!!
-
Hova tunt mindenki a versenyrol ma?
Gyakorlatilag kb 8-9-en indultunk, aztan a vegere ketten maradtunk.... -
Grat!
-
Gratula :) -
GRAAAAATTT!!!!! 

Ha jol lattam, szep hosszukas lesz, mint az apukaja:) -
Tyuki80 #18318 Yeeeee!
A legjobb dolog a világon!Sok türelmet és egészséget!S ne feledd az ideális ív fogalmát minél hamarabb megtanítani Neki!Az én kislányom most 1 éves,de teljesen szabályos fogással fogja a kormányt,és már dudálni is tud.Nem lehet elég korán kezdeni!
-
üdv mindenkinek, az alábbi videó személyes jellegű, de aki bármi okból kedvel kattintson rá, és csak hozzászólás nélkül örüljön velem. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://youtu.be/XSiPuthhdD4
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.08.11. 22:01:54 -
ESTI FUN RACE SZERVER:
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.08.11. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: Nurburgring AUTÓ: BMW E30
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.11. 19:32:59 -
VikingPingvin #18315 Egyszerűen nem megy nekem ez a duelezés...Túl lassú vagyok a profikhoz, és túl gyors a nagyon kezdőkhöz, így általában mindig középen vagyok egyedül, ha meg végre valaki rám tapad, vagy én rá, néhány kör/kayar után lelassulok és beérhetetlenül elhúz mellőlem. Mire kellene figyelni, hogy ilyen esetben tartani tudjam a lépést? -
precise #18314
-
Nem akarok hencegni, de fasza volt :)
-
Alex, nem ment át a pm ? :P -
Csori23 #18311 Az AC fizikája rendben van, mármint a gyáriakénak. -
Jackal #18310 De bakke, ebben is milyen könnyen kirakja a seggét és simán megfogja. Asszem ez a legnagyobb baja perpill az AC fizikájának. (amit jó lenne ha javítanának) -
"Egy csövezett, versenyüléses, és öves kocsiban kicsit sem fél az ember a ringen, mert kb. csak akkor lehet bajod, ha tankkal tűz alá vesznek a sikánnál a domboldalról. De ilyen épp nem volt." 
-
Csori23 #18308 Hatalmas visszapillantó tükrök :D -
A Hangyászt imádjuk !! :D -
Ez is Datsun:)
Ilyen, ha utas vagy a Hangyászban versenypályán
-
A szerver megy (elvileg a fenti beallitasokkal), ha 8 korul osszejon nehany ember, lehet gurulni rajta.
-
A lathato felfuggesztes elvileg animalva van, legalabbis sokhelyen hivatkoznak ra.
Az a Datsun bugos, a keszito is irta, nincs es-vagy nem tudja beallitani a hatso merev tengelyt, valszeg az AC sem tudja (a jelelegi autokhoz nem nagyon ke:DDDD).
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.10. 18:35:14 -
Tyuki80 #18303 Srácok!Nem reagált senki!Lesz ma valami? -
GenTrack-n ajánlom.
egyébként az Assetto hogy számolja a rugózást, van köze a modellnek a fizikához? Mert nem nagyon értem hogy ennél a Datsun kistehernél a rugózó hátsó tengely egy csukóval kötve van...talán a platóhoz? azaz egy rugózott elem kötve van egy rugózatlan elemhez, még ha csuklóval is, akkor is az elforgás még oké, de a kötés merevsége miatt, elvileg a hátsó tengely nem rugózhat.. -
Hogy ezt a marhasagot valaki mindig megcsinalja .....:))) -
-
Nah, akkor erdekel, csak megnezem:) En is mindig a gazpedal miatt rinyalok, es mutogatok valod videokat, mert sokszor idegesit, hogy a legtobb szimben es a legtobb autoban lenyegeben digitalis a gazpedal:/
A SV8-rol bannak itt-ott videok, ami kivulrol es onboard-rol esze-veszett szaguldasnak tunik, a pedaloknal latszik, negyed gazocskak, ovatos felgazok kanyarkimenetnel, a padlo kizarolag mar csak stabil egyenesben:) -
oks, köszi az infókat. ;) akkor tényleg nem történt sok minden, ezeket az autókat meg majd jövő héten meglesem