43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #18709 Nem szeretem annyira a sínautókat:)Pl a tegnapi géppel vagy annak az erősebbik változatánál tök jól érzed a terhelésváltást a kanyaroknál(de a többi autónál is jellemzően),ennél meg mint ha egy nagy követ vezetnél,s még javítani sem lehet rajta,a tempós kanyarban nekem akkorákat ütött a futómű,hogy még sérülést is jelzett.A kanyaríven,nem a pálya mellett.Na ez azért vicc,kb annyira mint a múltkor az M 1 el a turbóbaszogtatás (nálam alap turbón is sérülést jelzett,kb akkor nem,mikor úgy váltottam,mint egy idős osztrák nagypapa) -
Az Autopalya Kezelot sem buntetik, ha 200-zal repesztesz a palyan a C2-vel:) Max teged:D -
Eloszor mentem valami gyari szarnnyal, aztan ugyanugy elmentek mellettem, igy lejebb vettem :)
Aztan azt se tudtam eldonteni melyik valto settel menjek, mindkettovel nagyjabol azonosat sikerult menni. A hosszunak belottem a veget a leggyorsabb egyenesre, hogy ne tiltson, na meg meglestem a leggyorsabbakat, hogy allhat nekik, aztan ugy mentem az utolso versenyen. A tobbit abbahagytam mert felhuzott a tomegkarambol, na nem mintha az utolson ne lett volna egybol ketto is az elso korben :)
Delutan amikor megneztem ezt a palyat, mentem f40-el, nagyon jo volt. -
Valszeg masok az autoval es mukodessel kapcsolatban az elvarasaink;) Szerintem hasznalhato, nem tokeletes, de eleg jo.
Biztos hogy bugos, foleg a felfuggesztes, tuti hogy nem szazas a dolog. De valszeg ugyanannyira, mint a tobbi. Csak valszeg mas autonal a "sinauto" kezelese es jellege miatt, nem ennyire feltuno. Foleg ha meg driftelheto is;) -
azért nem tudnak jajgatni, hogy a szerver lista ne listázza az adott módot, vagy abszolut nem lehet köze a Steam-hez ...? -
Lenyegeben az osszes sorozat az FIA-hoz tartozik, igy mindent erinthet:) Az F1 alap, a tobbi eroforastol es kedvtol fugg:)
De ha 1 autogyarto berag, abbol is gondok lehetnek, az erintheti a mar meglevo vagy targyalas alatti licenszeket is.
En nem izgulom tul, autobol van itt boven. A palyak a lenyegesebbek, de azzal vegkepp nem fognak foglalkozni. Kiveve, ha valaki az iR-bol kezdi kiszedni oket:) Kaemmer-rel nem erdemes kotekedni, o valoban raszalna meg Kunosekra is. -
Egy egy autó lesz az tuti, jók is lesznek, az is tuti, de igazán nagy és főleg teljes soroztok ,mint régen, az már nem igen ... -
Tyuki80 #18702 Azért maradjunk annyiban,hogy nem sok autó lepett még meg ebben a játékban,de ezen a csúszkákat akárhova tologattam ugyanolyan szar maradt.Ti lehet H váltóval tökre élvezitek (amit szinte biztosra veszek)de nekem nincs kuplung,hogy belerúgjak,bár lenne.Ez az autó pokróc módján viselkedett,hektikusan.Nem mondom hogy nem lehet vele körbemenni,mert kb 10 kör után,hogy soha nem mentem ezen a pályán,még így is 2.24-25 környékén mentem,ami simán le tudott volna menni 22 környékére,de az hogy egyszer így fordul, egyszer úgy,nekem nem jön be.A játék története alatt most mentem harmadjára ezzel az autóval,és utoljára. -
Azert a normalis modolassal nincs gond. Az F1 a jogok miatt maceras, az teny. De a nem tul kirivo es egyeb modokkal nem lesz/lehet semmi gond. Legalabbis a FIA es egyeb szerver fele.
Az egyetlen ami miatt barmkor belekothetnek, es nem csak az F1 miatt (barmilyen auto, sorozat, festes, reklam), ha ezek a tartalmak konnyen elerhetok, listazhatok a program hivatalos oldalan. Ilyenkor lenyegeben ingyen reklamnak tekintheto. Kunosek nem hiaba kapaloztak az elejen, valszeg a mostani helyzetben ismet atgondoljak az egeszet. NEM a modolas tiltasat, hanem total szelektalas nelkul, a sajat forumon a mindenfele modolt cucc kitargyalasat.
Persze ha pofatlanul lopnanak/konvertalnanak mashonnan, az mar necces. Regen "belefert" egy komplett GTR/GTR2/GTL/RACE-t atpakolni az rF-be (vagy akarhonnan akarhova, es most onnan a palyakat az AC-be:P), foleg mert a SimBin amugy is "modolt". De ma mar mindegik ceg teljesen sajat alapokkal nyomja, neccesebb a helyzet, meg kell kuzdeni az emberekert. Foleg, ha az a rendszer elofizeteses vagy tartalomszolgatatos. -
neilszab #18700 Engem sem az F1 modok érdekelnek, hanem egyrészt a dolog jogi háttere, másrészt ha a FIA nagyon bekeményít és tényleg vannak hozzá valós eszközei is (amit mondjuk nem nagyon értek), az az F1-en kívül azért még más dolgokat is érinthet.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.08.22. 22:21:56 -
Simán ! :))
tudom..tudom...
Majd jól rászállnak minden modderre és nem lesznek jó kis sorozatok ...
De ez nem történhet meg mert még hírben sincsenek normális módok :)))
engem ez nem is nagyon izgat, jogilag igazuk van, F1 -et senki nem használhatja semmire. P1 -et lehet,:))
Bár semmit nem fognak tudni ellene, eddig is voltak ilyen balhék, ezután is lesznek, más név más festés és annyi .
De alapjában azt gondolom, hogy moddolás jelenleg halott . -
Jackal #18698 "Formula corsa modding is still going, the site is down, but the team is very much together.
and will beck online in the future." -
neilszab #18697 kiszűrted a lényeget...
-
Ez nem is vita kerdese, nem azert irtam:) Mindenkinek masok az igenyei es a lehetosegei, ez igy normalis. En csak leirtam, hogy szimes szempontbol (kezeles, beallitas, hasznalat) "tokeletes" auto.
De nekem teljesen mindegy mivel megyunk, nekem "minden" tetszik:)
Az AC amugy is kicsit szelesebb kornek keszult, eleg vegyes emberek vannak, az auto park is kicsit a "lazabb" fele hajlik, igy igazabol az is a korrekt, ha olyasmi kombok vannak, ami mindenkinek megfelel. Amugy is kevesen vagyunk, nem erdemes elijeszteni az embereket;) -
Nagyon könnyű elbaxni :D
délután egész jól éreztem magam, mert lementem 2:23-ra, aztán úgy elcsesztem, hogy 2:25 nyögve.
mire visszatornásztam 2:23-ra azt hittem megőszülök, feszt eldobta magát.
De mások más megoldással éltek, éreztem mikor egymás mellett mentünk pl. SBerci asszem, sztem ő alacsonyabb szárnnyal ment, mert melléértem kigyorson, és mégsem tudtam vele mit kezdeni. Nálam max szárny volt elől hátul, nulla merevítés elől, egy kattintás hátul. és legpuhább rugók, de erős damper-k, és nagy terpesztés.
A váltóval is úgy elkeveredtem, hogy valmikor mentünk egy versenyt hárman a nap folyamán, és olyat rajtoltam a leghosszabb 1-s áttételen, hogy rá kellett párszor kuplungoljak, Skoda100 kb.
Szal sztem jó ez a pálya, az autón én is meglepődtem, mert az egyszerűbb setup-s e30-ra gondoltam, ami jóval lassabb, és nem ennyire érzékeny a fékre, de teljesen jól éreztem magam ezzel is, nagyon figyelős volt tetszett. Az utolsó futamra elfogyott a benzin, úgy kellettguruljak hogy még maradjon egy kigyorsra az utcsó kanyarba :D -
Csori23 #18694 Nagyon jó volt ez a kombó. Élvezetes ezt az m3 gra-t is vezetni, főleg H-val. A csaták is jők voltak. :)
-
Meg ezzel sem tudtak korbemenni, azzal mar az elso kanyar sem jonne ossze:D
Jo lesz ide a nepnek az utcai, tunningos, full elektronikas, egyszeruen kezelheto auto. Igazabol az a BMW is elvzetes, voltak mar vele eleg jo versenyek. Es az sem lesz egyszeru, annal a fektav (hiaba ABS, az elso kerekeket "maga ala dolgozza") maceras lehet, plusz jo nehes, a hullamvasutnal kellemesen eltekeredhet. -
Tyuki80 #18692 Na az f 40 meg főleg nem ide való...dombra fel sem tudnád megfékezni,nem hogy lefelé.... -
Ma az utolso (legalabbis amin en volam:D) versenyen, volt egy brutalis LAG vagy bug. Nem ugralt valaki elottem, hanem egyszeruen odateleportal a semmibol:D Es nem is elem, hanem bele az automba:DDD Lenyegeben egy felvillano auto volt az enyemben, egy robbanas, es kirepultem a palay szelere:)
Egyszer egyszer volt nagyobb (>fel auto) ugralas (a szokasos nagysebesseges minimalis csuszkalasok mellett), normalis ping-gel.
Amug nagyon jo kombo, leszamitva a versenyenkent 2-3 kuplung-anomaliat, meg hogy a vegen lecsuszott a kormany az asztalrol:D -
Tyuki80 #18690 Ezzel most azért vitatkoznék,de nem fogok! 
Semmi élvezetet nem nyújt ez az autó,a történelmi jelentőségén kívül.Lehet ha lenne H váltóm és kuplungom,mást mondanék,de a rendelkezésemre álló technikával élvezhetetlen és rossz.
-
Lehetne f40-es ferrari stage 3, igy nem alszol el a hosszu egyenesekben, amibol van boven ezen a palyan.
-
Nincs semmi gond azzal az autoval (BMW M3 E30 GrA). Legalabb annyira jo vagy eppen rossz mint a tobbi.
Az egyik legjobban autozhato gep, szimes szempontbol teljesen idealis: epitett turaauto; megfeleloen kemeny; vannak minimalis allitasok; van rajta aero; regi igy normalisan gepeszkedos es vezetheto (HPattern+3pedal); nincs ABS/TC.
Ez az auto lenyegeben minden palyara alkalmas.
Persze a pedal/valto hasznalat miatt a szokasos egyelotlenseg van a szerveren, de azzal ugy sem lehet mit kezdeni, es mindig van 1-2 ember akivel lehet menni. -
Tyuki80 #18687 Na az jó lesz! -
holnap is bathurst lesz , holnap már talán körbe is tudok menni rajta:) egy-két kanyar meglepett:)
e92 s1-re gondoltam holnapra... -
Tyuki80 #18685 Jó lett volna ez a mai kombó!..de ez az autó nem idevaló,pattog,kemény,nem rugózik semmit,a visszaváltásnál teljesen keresztbeáll.Hányadékul van ez a szar megcsinálva.Eddig is utáltam mint az állat,de most megfogadtam többet ezzel egy métert sem megyek.Kíváncsi lettem volna más autóval mit mutat,mert a pálya (amin kb 10 kört ha mentem összesen )nagyon tetszett,jó kanyarok,hegyre fel-hegyről le,tempós egyenesek.FASZA! -
Mondjuk pont a millió f1 mód nem hiányzik a kutyának se...:-) -
neilszab #18683 A Formula 1-et átírják Pormula 1-re, leszedik mindenhonnan a hivatalos logókat, a valós skin-packot pedig egy külső forrásból elérhetővé teszik és meg van oldva a probléma. Tényleg nem értem hogy lehetne bármit is tenni ellenük, ha egyszer hivatalosan is nem léteznek.
Mondjuk azt sejtettem mikor bejelnetették a Polyphony Digital (Gran Tourismo) és a FIA együttműködését, hogy abból túl sok jó nem sülhet ki a szimulátorosok részére, de továbbra sem értem milyen jogi eszközöket vethetnének be, azt meg pláne nem, hogy a hír portálokat mivel tudják sakkban tartani....
-
Jackal #18682 Az a baj, hogy már a formulacorsa-sok weboldalát is hirtelen megváltoztaták. Konkréten mod letöltős linket nem találni most rajta. -
neilszab #18681 Nem igazán értem a dolgot, a modderek nem jogi személyek, még csak nem is személyek ha éppen úgy akarják, hogy tudná őket a FIA bármiben is megakadályozni, vagy jogilag felelősségre vonni? A hírportálok is arról adnak hírt amiről akarnak, abban nincs semmi jogsértő. -
alakul bár még nem az igazi 
-
Jackal #18679 A felbontás még nem az igazi, de már csak egy kicsi kell a jóhoz. -
Igen, de ezt promozni is kellene, hogy ertelme is legyen:)
Ha lenne eszuk, azt ma ma kellett volna elkezdeni (kepek, videok, hotlap), foleg hogy most (meg?) felaron tolja a Steam a programot.
De nem lesz belole semmi, igy lenyegtelen a dolog;P -
ezt így hétvégére kiadatnák.. még az se zavar ha nincs teljesen befejezve, csak tesztverzió :D
-
Valszeg ismet csak az F1-gyel van gond, de azert ha nagyon raernek, oda tudnak piszkalni a modra alapozott programoknak. Amibol nem sok van, igazabol csak az rF2 es az AC. Persze modoljak meg a regi cuccokat es a GSC-t is rendesen, de az most mindegy:)
Nem kell sok idot eltolteniuk a keresessel, es gyorsan ratalalnak az AC forumra, ahol szazaval nyuzsognek a kulonfele konvertek (most mar Codies F1 is), es dedikalt domain van az egyeb formula modokra is (formulacorsa).
Ha mas nezen is, de azt elvileg elerhetik, hogy a hivatalos forumokrol (es a nepszerubb portalokrol) lekeruljenek ezek a cuccok (meg a linkek is). Es ebben nem lenne semmi extra, teljesen logikus.
De ma mar tobb cegnek is komolyabb erdeke lenne, hogy az ilyen modolhato programok a hatterbe szoruljanak. Tobben atalltak komolyabb licensz dolgokra es/vagy tartalomszolgaltatasra, nekik nem jo, ha egy ilyen programot teletolnak ingyen cucokkal. Az SMS es SimBin egyertelmu (meg ha korabban aranyat ert hogy a programjaikat modoltak:P), de ott az SRW es logikusan a Codies, es ha be kell allni a sorba a mod/lopas/konvert/engine temakorben, akkor Kaemmer-t (iR) sem kell felteni (bar ok kicsit kimaradnak a bulibol).
Azt elerniuk, hogy a modolhato programok – a "lehetseges jogsertesek" miatt – megszunjenek, eleg nehezkes lenne, de ha odateszik magukat, megoldhato. -
Akkor olvasd el a 16 percre felkerult commentet, (Bram Hengeveld ) csak a szokasos ijesztegetes, semmi alapja nincs egyelore. -
Ebbol meg akarmi is lehet:)
Amig nincs vagy nem lesz hatarozott jogi lepes, addig csak talalgatni lehet. Talan csak az F1-re szallnak ra; esetleg sokmindenre az egyeb licensz birtokos szimes/autos cegek "aggodalmai" alapjan; vagy a festesek nem tetszenek nekik; vagy ma sokszor vannak kozvetlen vagy kozvetett fizetos modok.
Egyelore (szokas szerint F1) az F1ASR-re szalltak ra nagyon, gyorsan torlodtek a cuccok (blog, FB, Twitter):)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.22. 14:47:34 -
Timbu #18672 Off, de elég durva. -
Ja, ez is:)
https://www.youtube.com/watch?v=WVtEiZhLK8o -
goldboy #18670 Igaz ez PC:
https://www.youtube.com/watch?v=cEuZjKKy8Ms
Aj jaj jaj, na Ja
-
az egyik pont ott van :D
Alex nem jól emlékszel.
Pukekohe és Taupo, ...Debilon jövök egy fél sörrel...valahol. :)
Ezzel az autóval úgy elmentem balra a beállításokban, hogy alig találok vissza itt Bathurst-n..