43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Eddig is volt benne ilyen volumetrikus fény vagy mi ez ..? Nem , ugye ?
-
Jackal #18748 Ott egy kép a logitech profilerből:
http://www.racedepartment.com/threads/assetto-corsa-logitech-dfgt-settings.77586/, legyen driverben így beállítva, játékban is 900 fokon a kormány. Gombokat pedálokat gondolom sikerül egyedül is setupolni.
Játékon belül FFB beállításokat ne piszkláld, nagyjából jó, max a fileringnél tolj rá 5-10%-ot.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.08.23. 19:53:39 -
Meggyi76 #18747 Sziasztok! Nemrég beruháztam egy Logitech DFGT kormányra és így lehetőségem nyílt minőségibb autószimulátoros progikkal próbálkoznom. Most, hogy akciósan meg lehetett venni az Assetto Corsát, próbálom beállítani a kormányt hozzá, de kevés sikerrel. Ma már végignéztem a netet beállítások után, de elég vegyes a kép és sok az idegennyelvű szöveg, amiben nem remeklek... Ha tudna nekem segíteni valaki a DFGT beállításában, nagyon megköszönném! Akár belinkelt képek is jól jönnének a beállítási képernyőkről! Előre is köszönöm! (Bocs, hogy kicsit hosszú lett...) -
Jackal #18746 Ki mondta hogy fizetős?
Elég sokan a fórumban: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/formula-corsa-fc1-2014-season-0-2-1-released.11921/page-195#post-233255 -
GPx8 #18745 Ki mondta, hogy ingyenes lesz? -
"másodlagos" beosztás oldalon sikerült belőni végül.
bár fogalmam sincs azóta se, hogy. -
PacsutaTibi #18743 OK -
Jackal #18742 Ott a pont, Formula corsaék is épp szeptember vége - október elejére igérték az 1.0-t. Minő véletlen f12014 is akkor startol. Biztos befostak, hogy alig fogják megvenni, ha egy jó ingyenes mod kikerül egy jobb szimulátorhoz. Remélem befejezik és kikerül, így vagy úgy.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.08.23. 16:35:49 -
Nagyon beindult a konvert-ember;) De ezeken mar latszik, hogy normalisan (tudja) tolni, elfogadhato minisegben vannak es meg a groove-ot is lemodellezni/megcsinalja. -
Sepang:
Megnéztem, szvsz mehet is a pályák közé, jó.
link: link -
De itt nem csak a domain-rol van szo;) Ugyanaz a portal engine es forum futott alatta, ugyanolyan kinezettel, mint a hivatalos AC forumon. Meg Steam-es bejelentkezes is volt. Egyertelmu dolgok az AssettoCorsa-val kapcsolatban.
Egy atlag vagy nem teljesen tajekozott felhasznalo lazan gondolhatta, hogy ez teljesen normalis, egyertelmu, alap kiegeszites lesz az AC-hoz;)
Es ezt megfejeltek a logoval is:)))
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.23. 15:30:48 -
PacsutaTibi #18738 Nem láttam azt a lapot, meg hogy mik vannak rajta. De a névhez teljesen semmi köze az FIA-nak, még a Kunosnak sincs. FormulaCorsa olaszul azt jelenti, együléses (formula) verseny. Szóval ilyen domaint bárki bejegyezhetne, aki valami formulaautó lapot szeretne csinálni. Ez két szó összevonása, nem tartalmaz játékcímet sem(mert az az Assetto Corsa egyben), meg semmi jogvédett dolgot. Két főnév, azért nehogy már beleszóljanak, mert az ő jogvédelem alatt álló nevükbe is szerepel ez az egy egy főnév. -
Allitolag a Codies-tol valaki irt/valaszolt, hogy nem ok voltak, oket nem erdeklik ezek a dolgok (amig nem toluk lopnak), nem foglalkoznak ilyesmivel. Persze, ez nem jelent semmit;)
Valszeg sose derul ki, ki kezdte a bulit, itt barmi lehetseges. Mar egyszeruen a video megosztokra kipakol cuccoktol is lehet, foleg amikor "frankon" elnevezik a videot (csapat, auto, pilota, F1, 2014), es meg F1-es TV-hud is van rajta:) Nem beszelve a hozzajuk tartozo dedikalt, nevesitett, sajat domain-nel rendelkezo site-okrol, FB-rol, Twitterrol, blogokrol.
A root domain-ben levo formulacorsa eleve necces volt, full dedikalt site a formula sorozatoknak, raadasul meg egy most futo, ertekesites alatt allo, nyereseg alapu program (corsa) neve is benne van (volt:P), logoval egyutt;)
Akarmennyire genyo a FIA/FOM/F1, ez azert mar valoban eros:DDD -
a váltóra még nem próbáltam beállítani, nekem gombon van, Steam-re kerülés óta használom a kéziféket :D -
PacsutaTibi #18735 Nemtudok róla hogy lenne benne konvertált C4.
A C4 WRC 2010-es modellt Garyson készítette. (A korábbiakat Kubrt) Ez egy ideig csak a franciák használhatták, tavaly kiadta másoknak is.
Erre gondolsz?
http://rbr-russia.ru/forum/download/file.php?id=114
http://rbr-russia.ru/forum/download/file.php?id=113 -
köszi.
hát én a dfgt szekvenciális váltójára próbálnám belőni, de nem veszi a lapot, mikor kéne.
füllel váltok, így az szabad lenne, minden játékban így van belőve, de itt nem működik. -
Csori23 #18733 Nekem nagyon gyanus hogy a Codemasters keze van benne, akik nagyon szép kapcsolatot ápolnak az F1 licensz jogok megszerzése óta. A játék értékesitése éppen nem ott tart amire számitottak, és sztem ennek az oka ez az egész, már ami az F1-et érinti. Ráadásul olyan videók és hirek terjengtek mostanában a neten,amiben a modderek munkáját a nagyközönség jobbra dicsérték. De ez csak az én véleményem. -
Akkor jó, ha az RBR-be nincs annyi konvertált cucc. 
Egyébként a francia pluginbe lévő C4 WRC is konvertált, nem? -
PacsutaTibi #18731 Most az a kérdés hogy FIA összes sorozatára, vagy csak az F1re vonatkozik. Mert inkább csak utóbbival van bajuk, ahhoz kb semmi köze az FIA-nak hogy valaki lemodellez egy pl "GT2"-es Porsche-t. Az legyen a Porsche gondja. Persze ha már egy egész WEC bajnokságot csinálnak, ahol a logókat meg neveket mindent használnak az más. Mondjuk az nagyon érdekes hogy a nagy lapok is pl VirtualR is levette az összes régi F1 tartalmú cikket, képet, nem csak a modok linkjeit. Ha egy képet se lehet felrakni, akkor ha én kimegyek az F1re fotózok 15 képet, azt nem rakhatom fel sehova a netre????? (Azokon is csak szép színes kocsik szerpelnek, mint a mod képein)
Mondjuk ha ezt ennyire folytatják azok a régi játékok mint pl a GP2 vagy a GP4 ki fognak halni, pedig pár lelekes modder még életbentartogatja őket az új fejlesztésekkel.
Ha csak az F1re harapnak akkor csak ennyit mondanék, van még más sorozat, szakág bőven:
http://i799.photobucket.com/albums/yy273/dmpettittdesigns/Random%20Photos/Racing-Series.jpg
Lehet most tényleg azért mozdultak rá, mert többen már pénzért gyártják a kiegészítéseket. Valamint azért mert korábban a hivatalos licencek konzolra lettek kiadva (F1 sorozat, WRC sorozat), nem volt "ellenfelük" a mod.
Áttérve az RBR-re, gond nem lesz, mert max lecseréljuk a festéseket, nem VB-s festésre. Az RBRbe a kocsik 90% egyedi készítés, nem konvertált autó.
A Milestone WRC játékából, csak 2 autó van átkonvertálva a PoloWRC és a Hyundai WRC. Előbbi azért, mert az egyik nagy orosz modder, végül nem fejezte be a saját modelljét. Utóbbi is készült egy moddernél, de nemtudom hogy folytaja e még.
(Képen láthattad még az Evo3at és a Celica-t de az nincs kiadva, nem is lesz, van máshonnan az a kocsi)
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2014.08.23. 14:19:57 -
Tyuki80 #18730 Az egész vicc!Harácsolós mocskos népség.Remélem azért a jövőben láthatom az F 1 teljes összeomlását,nagyon boldog lennék.A mai gyerekek teljesen el vannak ájulva Vetteltől,meg a többi kis kitalált sztárocskáktól,akik úgy táncolnak,ahogy az öreg fütyül.Ha azt mondom Senna-Prost,Schumaher-Hill,Schumacher-Hakkinen azt sem értik mit mondok.El vannak ájulva a nagy semmitől.WAO!Az öreg meg persze teljesen feddhetetlen (a múltkor is kifizetett egy pár milliárdot peren kívül a vesztegetéseiért)Ő csak a F1 ért van.Na fejétől bűzlik a hal.
Ezt mindenki látja!Ezért nem logikus ezekkel a jogokkal való buzulás.Lassan csak a jogok maradnak,néző,meg játékos sehol:)
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2014.08.23. 13:57:09 -
Most igazából nem tudom, hogy ez az akció az FIA részéről mekkora méretű lesz/akar lenni. De ha nagy és részletes, akkor szívás van. Konkrétan most azon gondolkodom, hogy akkor lehet lőni fognak az RBR-es közösségnek, mert ha jól láttam, akkor pár autómodell pl. a Milestone-féle WRC játékokból van... -
-
működik a kézifék és a javítás óta már analóg eszközökre is be lehet állítani (úgy már éppen lehet is értelme:) ) -
Csak poen volt, gondoltam hogy driftelni kell;) 
Amugy gozom sincs, sose neztem hogy lenne kezifek. -
nem veszem kötekedésnek ezt a kérdést :D
ha már egyszer van kézifék opció és drift map is a játékban, azt hiszem nem jogtalan a felvetés, hogy akkor wtf van a kézivel ;) -
Kezifek?! Parkolni akarsz vagy vesenyezni?:))) -
becsületesen bevallom, használtam a keresőt! :D
és írtátok korábban, hogy elvileg kézifék javítás már jött.
tegnap vettem akcióba a game-t, de nekem még mindig nem sikerült kézit állítanom :(
logitech dfgt-m van és... semmi esély egyenlőre ? -
Jackal #18722 A baj az, hogy már lelőtték teljesen a formulacorsa weboldalát, twitterjét és facebook oldalát is. Kanyjukat az ilyen harácsolós jogász buziknak. Mennének dolgozni inkább... -
goldboy #18721 De majd ma:

Utoljára szerkesztette: goldboy, 2014.08.23. 11:55:10 -
goldboy #18720 Tegnap este majdnem így nyomtuk:
-
tegnap utolsó futam, üldözés, és aero :D
-
ESTI FUN RACE SZERVER:
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.08.23. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: Bathurst AUTÓ: BMW E92 s1
http://www.mediafire.com/download/2dhb6bowrsmuen4/ac_bathurst_v.0.7.rar
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 94 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk -
Tyuki80 #18717 Ezekből nekem csak az jön le,hogy általam is szeretett F 1 ből,mit csinált az önzőség,harácsolás.Az egész azért van mert erősen döglődik az egész.Ezek még tényleg azt hiszik,hogy az emberek vevőek rá?Nem,hogy örülnének egy kis ingyen reklámnak(erősen ráférne)!
Speciel én azt csinálnám,hogy el sem kezdtem volna ezt az F 1 es moddot,vagy most már hagynám a picsbe.Inkább más nívósabb versenysorozatokat karolnék fel.Remélem lesz wtcc mod majd idővel,meg márkakupák.
Visszatérve, az F 1 is nagyjából azért haldoklik,mint kb a magyar rally:egy igen fontos tényezővel elfelejtettek számolni:a szurkolóval.Csak a pénz-pénz-pénz.Ugyanaz a számlagyár-csak nagyban! -
Timbu #18716 Én azt hiszem, hogy ugyanolyan rosszul reagálnak a helyzetre, mint pl. a zenakiadók. A kiadók is a "felhasználókat" (
) terrorizálták, aztán a Spotify és társai megjelenése megoldotta a helyzetet.
"Ha ingyen cuccot használsz, abból nem kapnak pénzt és konkurenciát állít annak, amiből igen."
Ezzel nem teljesen értek egyet. Hosszútávon talán kifizetődőbb lenne, ha a F1-nek bővülne a törzsközönsége, mint filléreskedni. Aki szimulátorban megkedvel egy csapatot, az talán jobban fogja követni a futamokat, és még élőben is elmegy egy-egy hétvégére. De ugyanez a helyzet a YT-bal is. Ha ott vissza lehetne nézni jeles alkalmakat, akkor új szurkolókat szerezhetne a sport. Most komolyan, melyik TV társaságnak okoz az bevételkiesést, ami miatt azonnal törölni kell pl. a spai Häkkinen/Schumacher előzést?
-
Azért mert addig egy dvd lemásolása sem hamisítvány amíg csak egy sima dvd-r de ha raksz rá raksz rá borítót meg miegymást egyből hamisítvány és kalóz másolat..
HA a csapatok neve és a pilóták neve nem egyezik plusz nincs eredeti szponzor semmit nem tehetnek, ennyi -
neilszab #18714 Teljesen érthetők az indokaik, ami ingyen van, abból nem lesz pénz. Ha csak a hülye Codi F1-ben van F1 és sehol máshol és te F1-ezni akarsz, akkor azt fogod megvenni és abból ők is részesülnek. Ha ingyen cuccot használsz, abból nem kapnak pénzt és konkurenciát állít annak, amiből igen. Sztem a motivációikkal semmi gond nincs és talán még igazuk is van.
Én a dologban csak azt nem értem, hogy milyen eszközeik vannak megfenyíteni egy hírportált (
), ami ugye csak beszámol a jogsértő anyagokról, és hogy tudnak bármilyen hatással lenni egy bármilyen modder csapatra, akik a neten működnek mindenféle jogi személy nélkül? Sőt, ha van eszük, akkor anonim módon tolják... szóval akkor nem értem, mivel tudják megfogni őket, amitől így befosik mindenki?
-
Én alapvetően azt nem értem, hogy miért pattog az FIA? Főleg mondjuk F1-et illetően? Az még okés lenne, hogy a CM F1-ből konvertált cuccok miatt cseszegetik a jónépet, na de azért, hogy az interneten szabadon (!) elérhető képek alapján a modderek összedobják az autót teljesen 0-ról, amiért utána még pénzt sem kérnek el (magyarul semmi szabályt nem szegnek meg), és még így is be akarják fenyíteni őket...ez kész.
Következő lépés az lesz, hogy akkor minden egyes pálya jogdíjat fog szedetni az adott pályakészítőtől?! Nonszensz. -
Roteiroo #18712 Köszi srácok az esti futamot nagyon élveztem! Az autó és a pálya is okozott nem kicsi kihívást :D
Amit Alexease írt azzal én is találkoztam T.László mögött szélárnyékban kétszer is mintha visszateleportált volna (valszeg lagg vagy fps drop lehetett a részéről) és már csak annyit éreztem ,hogy megüti a kocsimat én meg a falon kötök ki :D -
MooneyR #18711 Az egyik tömegkarambolért bocsánat, összepöckölödtem valakivel elől fent a kanyarban, aztán roadblock lettem : )
Nekem nagyon bejött a pálya, az autó is.. néha nem bírtam visszaváltani negyedikbe a hosszú egyenes végén.. Alex be is nyomta a lökösömet :D
barcalaci két autóval : )
Keresem a negyediket...
-
Csori23 #18710 Nem a kocsival van itt a gond, hanem a pályával. Valóban néha olyanokat ütött a 2 balosban hogy nálam is sérülést jelzett.
de hát nincs még kész ez a pálya sem ,ha jól tudom...