43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nagyon belassultam (fps), elegge kockazott, es a pedalt is betapostam az asztal ala:D De eleg is volt, mert a folyamatos alacsony fps-tol mar vibralt a szemem. -
Nekem folyamatosan 20-40fps (rajtnal kevesebb), pedig 1280x720px es levettemmindent LOW-ra:) De ha egyedul maradtam vagy 1-1 auto, akkor felment 50-60-ra is. De kanyarokban, foleg ha valami akcio volt, durvan bekockazott (1-5fps):D
Mar ez is valami, most mar elertek, hogy elfogadhato palyat es autot csinalnak, most mar csak el kell erniuk a Kunos-standard reszt es megcsinalni a LOD-okat es az optimalizalast is:) Jo lesz ez, kell meg nekik 6-12 honap, hogy valoban ossze tudjak rakni a modokat. Valszeg Kunosek sem kenyeztetik az embereket az infokkal. Sajat tapasztalat, ami szerintuk nem publikus, az tiltott;D -
alex ! Próbáltalak noszogattni, hogy ne engedj el, menjél, most mi van ha kicsit koccansz , :)) -
Hát..engem a techduma nem érdekel, nekem így jó azt jóvan :))) Semmiféle hátrányt nem érzek, néztem harmatgyengén is, úgy szarabb mint így :)) -
Csori23 #18826 Azért előnyösebb a tartományban tartani az erőket, mert akkor pontosabb visszajelzést kapsz a kocsiról. A pirosban való tartózkodás alatt semilyen más erőt/visszajelzést nem kapsz, mindaddig, amig vissza nem tér a tartományba. Nem hiába tették az appok közé Kunosék. És még valami. Sokan tévedésben vannak a profiler ill. a játékon belüli ffb beállitásban. Profilerben a maximális erőt tudjuk belőni. Játékon belül pedig személyre szabjuk, de attól nagyobb ffb erőt nem fogsz kapni,mint amit a profilerben megadtál..
Utoljára szerkesztette: Csori23, 2014.08.24. 20:22:23 -
Screenracer #18825 http://forum.wmdportal.com/
Itt. Ha beléptél a profilodnál megtalálod a Steam kulcsodat, ott letölheted és már játszhatsz is. ;) -
Zozzer #18824 Nekem nem is annyira fps baj volt, 40-50 volt a legrosszabb, de a belassulás az lehetetlenné tette. Olyan mintha slow motion-ba (1-2 mp-re) ment volna át az alagút utáni kanyarokban és egyenesekben, pedig akkor is megvolt az 40-50 fps. -
Thread #18823 Hol lehet jelszoval belepni a PCars-hoz? Szerintem en tag voltam a legelejen, de jott egy-ket kezdeti verzio, kiprobaltam es azt mondtam ez meg mi :)
az akkori emailcimemet meg jelszot valszeg ki tudnam talalni. [HA nem iratkoztam le vegleg, evekkel ezelott volt ez] -
Nekem is pirosba megy állandóan, semmiféle rántás nincs, lehet nem a legjobb, de ha meg nem megy pirosba akkor bébiknek való ffb van , illetve nincs :)
amúgy olyankor nem megy el az erő csak nem tud erősebb lenni .... -
Az alagút utáni balosban van egy láthatatlan valami a szalagkorlát mellett, vagy én vagyok béna?
Sajnos fps gondjaim voltak úgy hogy nekem ez most kimarad. Jó szórakozást nektek! -
Csori23 #18820 Akkor ezek szerint a 100 is sok. Látni ,hogy néha pirosba megy az erő. Olyankor nem érzed, hogy elkönnyül, majd ha ujra szürkére vált(tartományba ugrik vissza),akkor ujra ránt eggyet? -
Teljesen normalisan:D Ami kulonbseg van a lenti keptol (miutan kittetem es beszeltunk rola megneztem), hogy a jatekban mar eleg a 100%. Ahogy irtam is, nehany build-del ezelott valtozott a helyzet (erosebb lett a progiban). -
De jo hogy felkeszultel, a dugo miatt sokszor kell majd ott fordulnod :)) -
Nekem driver 100 %, jatekban meg atlag 130 .... -
Nem, most jottem ra (tajekoztattak:P) hogy elbaltaztam:DD Gyorsan visszaneztem a videot, es valoban ott van a kerekveto;D -
Csori23 #18815 Alex. Már bocs, de te hogy tudsz olyan FFB-vel autót irányitani?
-
Valoszinuleg nem Honda, az tisztan hallatszott:D -
Az elso kanyart azt tuti ugy kell bevenni....??:)))) -
Ja, tenyleg basszus, valoban levagtam:DDDD Az igazabol is ugy van (kerekveto az ut kozepen)? Valamit eddig nagyon beneztem:D Az mar eleve 3-4 masodperc;P
Es persze a palya tapadas beallitas sem tudom milyen volt, valszeg Optimum-on van alapbol (100%). -
Thread #18811 ezek az E30 group A auto hangjai :) -
Tyuki80 #18810 Nekem eddig semmi nem okozott a gépemnek kellemetlenséget,csak a cobra,meg ez.Sztem neked sem fog menni:) -
Ilyen melysegekben mar nem astam bele magam, nem erdekelt a dolog, mert se konzolom se Forza-m:) Igy nekem (PC es PC-s szimek) teljesen mindegy milyen a Forza, felolem lehet ultra-szim vagy lehetnek benne 2 masodperces lag-ok is;P
Itt ne is masszunk bele a Forzaba, mert valszeg nem sokakat erint es erdekel. -
Elmész te a tudod hova. 1.53.306 és már vért hugyoztam. Igaz nem vágtam a célegyenes végén de akkor is :)
14 Ai-val mentem, nálam jó volt. -
Ezen meg en is izgulok, mert igy egyedul hasznalhato volt (altalaban egyedul minden jo:P), de online, betoltott 20 autoval mar szoktak gondok lenni:) Azt hiszem Kina start az 15fps volt;) Nehany palyan alig 30-40fps. tegnap Bathurst teljesen jo volt, amig fent a sikannal nem voltunk tul sokat, be is szaggatott 3-4fps-re;DD Csinaltam is egy kissebb forgami zavart:D -
Thread #18806 ha laggol, es lathatoan lassu kormanysebessegre allitott az animalt kormany, akkor tuti hogy segitsegek vannak beallitva szerintem. A kikerulhetetlen lag a tokeletes latvanyert van, [forza5 videon lattam hatalmasat is]
az lehet hogy a fizikat egybol elkezdi szamolni, csak kesobb jeleniti meg a kormanyt, de az nem mentseg,
hiaba kezdi el kiszamolni hamar, ha a kovetkezmenyt ugyanugy kesve latom meg, mint a szimulalt kormanymozdulatot. A lag megol minden gyors mufajt. Es az a lassu kormanysebesseg is gyanus hogy emiatt kell, besegit valami a stabilizalasba. forza 2-3-4 alatt vegig zavart, illetve maskepp kell egyuttelni vele, mint az igazi, minel lag mentesebb iranyitassal.
Mert a nagy lag miatt egy kesve inditott ellenkormanyzas csak rosszabba teszi a helyzetet. -
Tyuki80 #18805 Ez a mai kombó is kifogott a gépemen!B@sszam meg!5 autó felett 20 fps körül mozgott,de ami még rosszabb,meg is állt a kép jó sokszor.Amúgy azt nem értem miért erőltetünk új autó új pálya kombót.Akinek nincs erőműve kétszeres esély hogy ne fusson rendesen.
-
Kiprobaltam, teljesen jo;) A palyatol rinyaltam, mert F1 2013 konvert, esetleg lassu lesz, de egyedul egyelore nincs vele gond.
Az auto sem rossz, hogy mennyi koze van az igazihoz, azt nem tudom, mindegy:) De megvan az elsokerekes erzes, zartabb a diffi, vagy legalabbis nem tepkedi el a kormanyt.
A verseny valszeg kicsit roncsderbi lesz, tobb forgalmi dugoval, az elozes is maceras, plusz a kifekezesek is erdesek lesznek, mert a sikan levagasokat sem bunteti.
Mentem nehany kort, kedvcsinalonak onboard video:)
-
Latvany vagy videok alapjan felesleges megitelni. Raadasul abban csak 90 fokos kormany animacio van, aminel erosen trukkozni kell, hogy atlagos felhasznalasnal/kanyarodasnal latvanyra jo legyen a mozgas (a latvany az elsodleges). Tuti nem linearis. Raadsul a videokon latott felhasznalas legnagyobb resze is erosen kerdeses: gamepad/kormany, segitsegek, sebessegfuggo dolgok stb.
Ha mukodesre jo, hasznalhato, akkor a kormany anim latvanya lenyegtelen:)
-
GPx8 #18802 Olyan "arcade", ahol pl. van összeforgó kerék szimuláció, amit pl. máshol még nem láttam. (Lehet, hogy az iR-ben van, de ott csak egyedül megyek...) -
Thread #18801 Forza5-nel ugy latszik maradt a nagy lag, [persze vsync, de mintha min. triple buffer lenne] es a regi forza modi, hogy akarhogy rantod el kormanyt/joyt, a kormany csak lassan megy utana. Pedig ennek kene lenni az alapnak, hogy ha akarod, a kormanyzas pont ugy mozogjon, mint az iranyito eszkoz.
De nem probaltam meg, nincs xbox one-om.
[ja es persze olyan videon, ahol latszik a jatekos is]
Utoljára szerkesztette: Thread, 2014.08.24. 19:00:06 -
Régebben meglehetett venni a jogot, hogy a betát alfát stb próbálgassa az ember, aztán valami zűr lett belőle jogilag, és leállították az egészet. Majd ha megjelenik kipróbálod.
Az mi, hogy látod, hogy szar az irányítás ??? :DD -
Thread #18799 Irjatok mar meg, hogy Pcars az csak valamifele fejleszto-tesztelo csomagban probalhato ki?
Forza 5-ot neztetek? Fizikaja lehetne jo, sok penz van benne, de ugy latom videokbol mar rogton az iranyitas olyan gaz, mint a forza 4. [lag+lassu kormany] -
-
Monaco ?! :))) -
ESTI FUN RACE SZERVER:
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.08.24. 19:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: Monaco AUTÓ: Honda Civic GR A
monaco
civic gra
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 94 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
TeamSpeak IP: 87.229.108.129
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.24. 17:48:44 -
Nem rossz autó, bár nekem kicsit fura, végre nem pörög el a kerék 150-nél gázadásra, cserébe úgy tapad az eleje mint az állat :)
De nem rossz, legalább pályaautós érzés, nem olyan mint a gyári Lotusok ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.08.24. 17:39:15 -
Tyuki80 #18794 Ma estére nem csinálunk egy civik estét valahol?Aosta?Mugello?Gentrack? -
Máris nézem, ezek jó autók, és ilyenek nem igen vannak AC-ban még ... -
MooneyR #18792 Civic volt már? Nagyon pöpec, érdemes kipróbálni, aztán meg felvenni a listára : ) (Söri linkelte a gtr-masters fórumon) honda civic
-
Elvileg/talan meguntak, kissebb a kockazata a troll-veszelynek:) Most mar meg lehet emliteni, ki lehet targyalni, belefer egy osszehasonlitas vagy tapasztalat, mas programokhoz hasonloan (iR, rF2, GSC, SRW, R3E stb).