43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
AC felfuggesztes keszites es anim. Igy eleg macera. Nem csodalom, ha bizonyos helyzetekben bugos (legalabbis a latvany):)
58 perctol peldaul:
-
Azért már a zászló szabályokat rég be kellett volna tennie, szerintem kajak el felejtette vagy nem tudom, konkrétan versenyezni nem lehet még normálisat. Ez az online fényévekre van még a bajnokság szervezéstől. :) -
Azokat mar az 1.0 utan gondoltam, jovore;) -
csak se éjszaka se eső nem volt ígérve 1.0-ra
persze valószínűleg lesz majd...majd:) -
Éjszaka tényleg fontos lenne, főleg hogy jön a Toyota hibrid. -
Igen, a normalis serules es tores meg hatra van, de az eleg necces, foleg online.
Plusz eredetileg volt igerve koritesnek es rasegitesnek fizikai-platform is (volt amikor PhysX es volt amikor a ODE-t emlegette). Azok foleg a toresekhez kellenenek (leszakado es fityego alkatreszek), es persze a palyafizikahoz (szetutheto, torheto, mozgathato/mozgo dolgok). Persze ma mar az ilyenek szuksegesek lennenek, de mivel ebbol nem lesz AAA meg NextGen, igy a jelenlegi felhasznalashoz es celkozonseghez csal latvanyelem, annyira nem fontos;)
Inkabb legyen elobb (jobb) motor, valto, fek serules, kulonfele melegedes (olaj, viz).
Ja, es meg az ejszaka is hianyzik, az pedig FONTOS:DDDD Ahhoz meg kell a dinamikus palyavilagitas plusz az autoreflektorok (arnyekokkal).
Az esot mar nem is irom...
Igy vegiggondolva, jo lesz ez jovo decemberre is:DDDD -
ez nagyon nagy:) -
Az iR-topicbol, ha valaki azt nem nezne;) 0:50-tol van a lenyeg, aki turelmetlen:P
-
én is:)
a sérülés van még hátra az ígért dolgok közül ,meg pár tartalom (amik pont várósak :) ) -
Meg 25 percig 50%-os a progi (17,49EUR) ha valakit erdekel:) ) -
Most mar lenyegtelen hogyan szamozzak (legalabbis szamunkra), addig volt erdekes, amig bele nem kerultek az alap tartalmak es a funkciok (foleg az online). Ez mar fel eve nem a fejlesztesrol szol (klasszikus beta vagy early access), hanem a patchelesrol es a csicsazasrol. En kesznek nyilvanitotam mar regen:D -
majd meglátjátok h jövő hónapban szépen át lesz nevezve 1.0-ra...és onnan indul megint a számháború...:)
és igazából tényleg benne van már szinte minden beígért funkció, persze lehet kapunkj többet is...ahogy a box is cáfolva volt eddig , de múltkor azért elkotyogta Stefano h éppen azzal babrál...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.25. 18:32:30 -
Amugy az 1.0-nak csak akkor van ertelme, ha utana DLC-ket akarnak kiadni. Ahhoz pedig meg kell csinalni a tartalomvedelmet is, mert a jelenlegi rendszernel igy semmi ertelme:D Ez igazabol nem lenne olyan bonyolult, de ki tudja mit terveznek.
De lenyegeben mar most is lehetne 1.0, a beigert funkciok es tartalmak kesz vannak (a karrier kozben kikerult, ugy sem lett volna sok ertelme vele kuzdeniuk). -
A jelenlegi verzioszamozassal, talan jovo december az 1.0:) KIveve, ha a v0.99.99-bol ismet trukkos v0.100.01 lesz:)))) -
trueeenoooo, yeah :D -
ma megnézzük milyen ha nem akad a pálya miatt senkinél...:)
ESTI FUN RACE SZERVER:
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.08.25. 20:00 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: Mugello AUTÓ: Honda Civic GR A
http://www.mediafire.com/download/cct6kkfwyifcgx2/honda_civic_gra_v07.rar
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 94 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
TeamSpeak IP: 87.229.108.129
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA -
vass17 #18855 Assetto Corsa – TOYOTA MOTOR CORPORATION License officially revealed!
Uhh, ez a néhány autó is annyira felvillanyozott :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Assetto Corsa – TOYOTA MOTOR CORPORATION License officially revealed!
With more than 10 milions vehicles produced per year, Toyota Motor Corporation is one of the most popular car brands in the world.
It is also one of the most wanted car brands for racing games: drift lovers and race enthusiasts know very well many of its most iconic models, like the Supra MK IV, the Celica, as well as the modern GT-86.
Therefore we are so glad to announce that Assetto Corsa will include in future, as officially licensed contents the following Toyota car models:
Production:
GT-86
SUPRA MK IV
CELICA
AE-86
Racing models:
GT-86 GT4
TS040 HYBRID
Featuring an endurance prototype with the TOYOTA TS040 HYBRID, this agreement introduces a totally new category in the Assetto Corsa's garage, and other car models that race in the same class will follow in future. We are pretty sure gamers will appreciate this variety.
As always, we'll be happy to share with our fans the making of these great and much requested Japanese cars. Our development team had the chance to test at Nordschleife and Vallelunga circuits some of these models, and will reproduce each one of them with the accuracy and the attention to detail that has been so appreciated since the first release of Assetto Corsa.
We would also like to thank all our active AC fans purchasing the game and sharing with us their feedback and suggestions. You give us the energy and the resources we need to evolve and improve Assetto Corsa more than we ever imagined. -
Jackal #18854 3 megás update nem fogja megváltani a világot, messze így még az 1.0.... -
Jackal #18853 Mivel van összekötve a géppel? -
Jah hoygy az a hsz ! :))
Egyel fole lottel ,azert nem ertettem . :) -
25 nap utan vegre elkezdtek frissiteni a jatekot a steamen (hidden). Eleg jol mehet nekik ha egy honap szabin voltak... -
Alapjában semmi, csak amikor megnéztem ez fogalmazódott meg bennem. :)
Talán kicsit bele is élem magam a srác helyzetébe, mert igaz én csak 1 monitorral, de voltak már hasonló helyzeteim mikor majdnem borult nálam is..., de idáig megúsztam annyival, hogy csak egy doboz sör hullt az ölembe. :D -
Es mi a hatalmas benne ? :))) -
Háát ez hatalmas!
-
Nem probaltam, de valoszinuleg eleg reszletesek a modellek, es gondolom nincs ezekhez sem LOD, ugy mint a tobbi modhoz. Igy elegge zabalhatja a gepet. -
Csori23 #18846 este lesz valami? -
GPx8 #18845 F1 mod-nál nektek is jön (4-6 AI) a 95% -os CPU figyelmeztetés?
(Monza) -
Pau? :D -
az !
az legalább gyors is :DDD -
Macau? 
-
Az az extrem volt, 1-2 embertol, nagyatlagban, porgosebben, versenyben 1:46–1:48 kozot voltak (elvileg) az idok. De inkabb lassabbak. -
Reflexbol itt is kiszoktam venni sebessegbol, azt meg nem figyeltem, hogy csak kuplung rugasra is beveszi. Inkabb ki-bepakolom, erzesre jobb, ha mar elbaltaztam, akkor megerdemlem:) Mondjuk ha normalisabb lenne a kuplung modell, es nem az aljan fogna 1 centit, egy fokkal jobb lenne:) A starnal is eleg gepeszkedos az elindulas. -
MooneyR #18839 Nem gond, sokszor én meg ezért lassulok be kanyarok előtt, mert nem tudok egyből visszaváltani, aztán már állok a kuplungon meg a féken is, hogy legyen már valami :D -
Nem voltam, nem játszok veletek, nekem ti ufók vagytok :) -
Gridben jó, ott ki is kell venni a sebességből a váltót, majd újra berakni, itt elég csak kuplung pöckölés neki :) -
Nehanyszor sikerult recsegoset valtanom:) Ami kihegyezett fektavon, eppen valaki mogott eleg necces, mert olyankor uresbe marad, motorfek nuku, aztan megegyszer kuplungolni hogy bevegye amit akarok. Ketszer majdnem megtoltalak emiatt a cegyenes vegen:) -
MooneyR #18834 A pedál nekem is elmászott.. ennyire még nem kellett egy autó kuplungját sem rugnom :D ez a pálya egy gyilok volt : )
-
Valami normálisabb pályán kellene kipróbálni . -
elég gyors ez az autó, Monaco nálam sem játszott a szaggatás miatt.
-
Nem tudom, hogy voltal-e a szerveren, de 1:41:XX-es idoket is mentek:)