43023
  • lac coo
    Az a fura, higy eg a kis akku ikon, hogy lemerult, de 12 korul van az akksi, onibditot meg sem mozditja, nem is kattan, mas minden mukodik . A gyari uj akksi vodzont egybol beroffentette .Talan a heten kapok fizetest, majd visszaviszem nezzek meg, mert nekem gyanus, higy nem toltes gond hanem valami egyebb anomalia.
  • haflac
    Köszönöm a segítséget,sikerült.De most mennem kell dolgozni és csak este tudom folytatni az ismerkedést az új "barátommal".
  • BooMiller
    13.5 korul kell lennie ha tolt de a fenyszoron is latod ha nyomsz egy gazt es erosodik a feny. Nekem 2x fos generator volt:)
  • Ben92
    Az en szgepemben is 9800gt van igy rajtas is ez a megoldas segitett.
    Sajnos annyi hatulutoje van hogy vannak olyan palayak ahol, kockak lesznek a fak bokrok a fu helyett esetleg megjelenik sotet textura es ilyen nyalanksagok. De maga a palya azert autozhato.
  • barcalaci84
    ESTI FUN RACE SZERVER:
    MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun

KEZDÉS: 2014.08.26. 20:00 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: Silverstone AUTÓ: KTM

a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
    a pálya tapadása időmérőn 94 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk

TeamSpeak IP: 87.229.108.129
    Jelszó: maszim
    TS szoba: ASSETTO CORSA
  • titi7
    Ezt próbáld meg, elvileg mennie kell, mert vannak videók ahol olyan vga-val mint a tiéd játszanak AC-t.
    http://steamcommunity.com//sharedfiles/filedetails/?id=193684938

Friss, pár napos reggel nem tudtam URL hivatkozásként betenni, sorry.
    Utoljára szerkesztette: titi7, 2014.08.26. 09:57:00
  • SityiSXT
    A minimális rendszerkövetelmény a DX10.1-es VGA, ez a játék oldalán és a Steam áruházi oldalon is le van írva. Sajnos nem tudsz mit tenni, támogatott VGA kell a gépedbe.
  • haflac
    Sziasztok!Tegnap én is megvásároltam eme programot,de naivan azt hittem,hogy az én régi nvidia9800gt kártyám elég hozzá.Van valamilyen lehetőség arra nézve,hogy dx9-en elinduljon?Vagy amíg nincs a sz.gépben egy legalább dx10-es vga,addig max a menüt nézegethetem.
  • lac coo
    Jah..asszem dvi, így hívják, ilyen kis lapos csatlakozó :)))
  • neilszab
    Én az első hetekben rühelltem a G25-öt a DFP után. Sok év után hiába jobb, ha egyszer más, a szokás meg nagy úr.
    Nekem 3 hét kellett mire megszoktam a jót és megszerettem, de addig küzdelmes volt, szóval adj neki időt. Vádliban izomláz garantált.
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.08.26. 02:06:03
  • Adam Jonas
    Hidd el, jobb lesz sokkal.
  • macleody
    Én meg rendeltem egy G27-et, a momo helyére. Még nem tudom, hogy lesz-e bódoccág, vagy fej falba verés lesz, hogy ennyi pénzt kiadok egy kormányért. A momo már 10 éves, semmi baja de hát na. Egy G27 az mégiscsak fényévekkel jobb.
  • w77d
    na kibasztam a kukába a Genius wheel 5 pro-t és vettem egy DFGT-t... hát gyerekek végre kezelhető a program, nagy a bódoccág :D
  • Adam Jonas
    Miért macera? Szerintem bármelyik játéknál így csinálják az ilyeneket.
  • Jackal
    Pedig ezen a pályán nagyon lehetett nyúzni, jobban tetszett mint monacoban.
  • barcalaci84
    nem lesz:) nálam is ilyen volt ma is..
  • Tyuki80
    Valami komolyan nem stimmel ezzel az autóval,mert tegnap sem,ma sem tudtam menni vele,mert 25-35 fps között ingadoztam,de ami ennél rosszabb ez még 3-7 másodperc intervallumokban még le is feleződött pár másodpercig.Gyakorlatilag használhatatlan.Légyszi többet ne legyen már,míg nem optimalizálják.
  • MooneyR
    Eléggé kormány gyilkos is ez az autó nekem, hiába vettem már lejjebb az ffb-t, akkor is durvákat üt. Az az egy verseny jó volt amin mentem, utána dolgom akadt.. Érdekes módon barcalaci mögött voltam rajtnál, replayben meg Alexease-t mutat : )

• goldboy
    Oké, de nehogy repülő szőnyeget tegyél be, mert így se tudlak utolérni !
  • Alexease
    Megint elrugtam a pedalt, kimentem egyenesen, aztan a kedvem is elment;D Most mar vissza kell tolnom a szonyeget az asztal ala, mert ez igy nem jo:P
  • Alexease
    Az auto modoknal is a LOD egyelore a problemas resz, mert a gyari palyan is elegge beszaggat. Nem ertem miert nem csinaljak meg:/ A Shelby-nel raadasul memoria zabalo is, ott feleslegesen 4x betolti autonkent a 140Mbyte-os file-t. Itt a Civicnel legalabb egyaltalan nincs LOD-beallitas, itt mindenhol marad az alap 50Mb-os file.

Kivancsisagbol kitoroltem a cokpitet a Civic-bol, beallitottam 50 meterre az alapot, mint ha jobb lett volna. Bar csak 6-an maradtunk a masik versenyre:D
    De vicces volt, mert jonehany alkatresz szerte-szet volt szorodva az auto korul, ment az autoval egyutt, neha nem sokat lattam amikor az arcomba csuzott valami:DDD

• goldboy
    Alex, SP-vel megálltunk kávézni, vártunk rád, mégsem jöttél!
  • lac coo
    Ok, holnap délután megnézem .
  • GPx8
    Sima test-kábel leszakadás is tud ilyet csinálni.
  • b-type
    van esély arra is hogy nagyobb a gond, de általában valami hülyeség szokott problémát okozni, de ki kell mérni.
    Itt egy link ahol elég korrektül leírják mit csinálj mielőtt szervízbe viszed, ha még nem csináltál ilyesmit akkor, nem árt egy autóvillamosságis, és pikk-pakk kiderül hogy mi a gond.
    link
    A felesleges körök futásával nincs baj, a felesleges pénzkidobással már igen.
  • lac coo
    Az a baj nem tudom, hogy kell megmérni van-e töltés :)) De a töltéjlező nem is világít soha, csak a kis piros akksi ikon, hogy lemerült .

amúgy vicces volt, lementem szegedre, ott nem indult, betoltuk majd fullra lemerült megálltam, se szervó se semmi. Járt a motor és nem tudtam gázt adni, mert a pedál is elektromos :DDD
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.08.25. 20:32:32
  • b-type
    valami kábel lesz szvsz.
  • BooMiller
    2x csereltem generatort es meg 60000 sem volt benne:)) namost tobb gyarto van es az egyik folyamatosan eldurrant beraktam a masikat megszunt a gond. De fejbol nem vagom melyika jo:)) Generatoh ha nem tolt eleget vagy behany a VTS-en ne csodalkozz ha hamar meg all mert elektromos a servo is:)))) par km es kakukk:))
  • TeeBeee
  • lac coo
    Van mindkettő, most töltök egy akksit, felnyomon 14-re aztán meglátom.
    most volt kuplungcserén ,azóta ilyen :((
  • TeeBeee
    Szerezz egy töltőt és egy multimétert. 10-12 h töltés után 12V feletti nyugalmi feszt kell mérned. Indítózásnál kb. 10-10,5V, töltésnél meg min. 13,5V körülit.
  • Alexease
    Mar az rF1-ben is sokkal jobb volt 10 eve;) Sot, talan meg az F1C-ben is, 15 eve:D
    Ezekhez kell majd az ODE.
  • barcalaci84
    ezzel a civiccel itt Mugelloban is ugyanolyan keves fps-em van mint tegnap...nektek is ?
  • GPx8
    Elég illúzó romboló pl., hogy a terelőbólyákon is simán át lehet hajtani. Ez az rFactor2-ben sokkal jobb.
  • lac coo
    atzt nem tudom megmérni egyedül :

Nem tudom valami nem stimmel, vagy nincs töltés vagy nem tudom, úgy lemerült az akksim ( persze szegeden, miért is ne :))
    hogy az ablakokat nem tudtam felhúzni :))
    De nem jajjgat hogy nincs töltés ...
  • TeeBeee
    A nyugalmi helyzet nem rossz, de indítózáskor mennyire esik le a fesz? 9V alá nem eshet.
  • TeeBeee
    Mert ez a "Your racing simulator"! :D
    Alap dolgokat illene tudnia...ebben a fázisban is.
  • lac coo
    Off.:

létezik, hogy egy 12.1 volton álló akksi meg sem mozdítja az önidítót? :)
  • Alexease
    Ez egyelore egy online fun-race program, arra teljesen jo;) Az elvezheto offline-hoz vagy a hasznalhato online-hoz, ehhez meg nagyon sokat kell hegesztenie.
  • barcalaci84
    zászló szabály se lesz:) mondjuk nem tudom minek egyáltalán...
    lekörözöttet vagy ha leköröznek mutatja app...arra is van app h figyedlmeztessen ha baleset van előtted stb
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.25. 19:27:01