43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
G27-en a fordulatszám jelző nem megy Assettonál? Fura ez a 98T, lassú tempónál dobálja az orrát, van hogy elindul valamelyik irányba csak úgy. Ez ilyen volt, vagy a difi miatt csinálja? Momonál nem volt ennyire feltűnő. -
Az új 22.3-as patchben elvileg javították a Sprint pálya térképét, viszont nekem most mászott el totálisan, az autók nem a csíkon közlekednek. -
Az szerintem nem kapcsolja k ia hdr-t ...Ahogy emlékszem, ott presetek vannak , kontraszt fényerő stb lehet válogatni, De ki nem kapcsolja szvszi .
épp most indítottam el, és most alapból visszarakta offra. de volt hdr, azt csak észrevenném ha nincs :) -
titi7 #19033 Köszönöm a segítséget. -
KTM-el jobb a gumi, elsőre kicsit tapadósnak tűnik, de lehet kenni neki, és nincs az az idétlen ide-oda vágódás, valamint a lassú tempójú taknyolás is eltűnt .
A dashmeter cucc megint akad vele, hála a jó istennek :)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.08.29. 18:09:47 -
Kivancsi vagyok, en is ktm el es lotussal szoktam gumit tesztelni.
Ez a merci ez meg ritka csuf auto meg mindig :)))) -
Tyuki80 #19030 Pedig nagyon jó kis pálya:),de ez a sprint pl a e30 hoz, a lotusokhoz és a kisfiathoz való. -
Jackal #19029 + én utálom eleve a Nurburgringet :) -
Tyuki80 #19028 A ma esti programhoz hozzászólva!
Biztos ezen a kombón akarunk menni?,csak mert 1.tele van az online ezzel,2.sztem nem erre a rövid pályára való ez a nyomaték állat.
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2014.08.29. 17:15:20 -
szépen sorban jönnek a kis javítgatások is :D -
sztem mindkettőhöz piszkáltak.
Megy Ladám is újra! :D -
A gumi is uj, vagy csak a gumi fffb ? -
Jó az új gumi, Az SLS-t még szokni kell, de a KTM+Magione megmutatta hogy jó lett, ráadásul van némi FFB az első gumik tapadásvesztésénél is...ami nagy pozitívum...már csak külön hang kellene az első és hátsó gumik megcsúszásához..
Viszont nem mennek a mod autók, szal nem ladázom :(( -
VikingPingvin #19023 Csak nekem van állandóan connection issuem multiplayerben? 2-3 percenként beüt és akkor össze vissza repkednek az autók eg jó 10 mp-ig... -
Nagyon jó lett ez az SLS, egész autószerű.
-
Azon megyünk természetesen... -
GPx8 #19020 Nem. Csak mod-pályán megyünk mod-autókkal, hogy aztán lehessen sírni az fps és az anomáliák miatt...!
-
precise #19019 mennyünk akko' a sprint pályán ha mán új. -
GPx8 #19018 0.22
- In-game apps must now be enabled in the game's launcher under Options > General
- Added new car Mercedes SLS
- Added new track Nurburgring Sprint
- Tyre model modifications, more direct and "alive" FFB on all cars. We advice less FF "effects"
- AI modifications for Mercedes SLS AMG & McLaren MP4 12C street
- fixed drag race
- all cars with H pattern manual gearbox, when used with paddles, can now enable autocut-off autoblip assist properly. The timings are slower than what you can achieve with an H shifter hardware.
- Fixed multiplayer leaderboard logic
- Fixeg bugs in multiplayer GUI
- Overlay leaderboard implemented (Press F9 to cycle between 4 different modes)
- Fixed horn & lights in multiplayer
- Graphics & CPU Performance improvements
- Multiplayer Blacklist system improved
- Intro video at first launch, possible to disable it from options
- Replay Size reduced
- Replay frame interpolation improved
- Time Attack : fixed crash when trying to load open tracks & lap estimation formula improved
- Setup Force Feedback setting page improved
- ksEditor : notify when skinned mesh is imported with a wrong scale
- ksEditor : fixed IN/OUT camera normalized start-end position not rendering on spline during camera editing
- Fixed small random flashes during gameplay
- Added dedicated leaderboard APP
- Updated TAB key ingame leaderboard with a new look and functions
- Skidmarks start shape fixed and rendering is now faster
- Python apps can be enabled / disabled from the launcher
- Fixed bug "return to pits and lap counting in some special cases"
- Added Python camera control
- Fixed tyres jittering at low speeds
- Fixed missing wheels when AI car brake its engine and goes to pits
- Physics related rules : now cars must respect their defined set of rules in order to run on the track
- Track cameras now place the car in the middle of the screen
- Post Process App selector : fixed loading of default ppEffects.ini
- AI improvements
- Improved Drag AI
- Skidmarks are now disabled when setting World Detail to minimum
- Dynamic track randomness now less pronounced -
S1 mi lesz koppány dob kifurkált fütyülővel?:))))))
-
Tyuki80 #19016 Hááát..nem tudom,de ez elég borzasztóan néz ki.Pocsék.
Amúgy azt végkép nem értem,hogy mi a szarért kell belekezdeni ilyen "pályákba" mikor még a klasszikus pályákat sem tudják normálisan modolni.
Érthetetlen. Hányadékabbnál hányadékabb pályák,aztán mikor már a paraszt tud is menni rajta egyet,késznek is nyílvánítják.A pályákon meg olyan sötét lyukak vannak,ha véletlenül beleesel repkedsz egy fél órát 350 km-el. -
Jackal #19015 Ez is nagyon jó lesz versenyeezni, ha még pimpelnek kicsit a textúrán:
-
Lada,..nem egyszerű 'repedtfazék' hangot csinálni, messze a vége..
-
VikingPingvin #19013 Igen nézegettem őket. Sajnos teljesen kezdő vagyok így nem akarom lefoglalni a tehetségesebbek elől. Ezt ilyen kis tanulgatásból kezdtem el, amíg még van időm és nem kezdődik az egyetem... -
elég sok autó készül: link
mondjuk Peugeot 206-t pont nem láttam :)
más:
megjelent Bahrain, de ezt még nem próbáltam, viszont uaz a srác csinálta aki Shanghai-t:
link
-
VikingPingvin #19011 Elkezdtem egy Peugeot 206-ost modellezni. Már csak érteni kellene a modellezéshez és alapvetően a modoláshoz. Hát... -
már nem HDR-nek hívják hanem post processnek ...menüben vagy akár játékon belül a post process appal testreszabható ,kikapcsolható...
(ha nem piszkáltad akkor alapértelmezetten a legmagasabbon van :) ) -
ESTI FUN RACE SZERVER:
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.08.28. 20:00 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: Nürburgring AUTÓ: Mercedes SLS AMG
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 94 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
TeamSpeak IP: 87.229.108.129
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA
A szokásostól eltérően majd csak este 8 körül vált a server (remélhetőleg addig befjezik az update updatejét:) ) -
-
titi7 #19005 Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a HDR-t hogyan tudom a játékban kikapcsolni? Eddig volt az options-ben egy ,,Disable HDR" opció, de most sehol sem találom, létezik, hogy kivették ezt az opciót? -
Ja, tenyleg, hulye vagyok:) Valoban kileptem, visszavettem ezt-azt, mert itt is beszaggatott, utana mar jobb volt. -
MooneyR #19003 Az első futamon valóban, de a második előtt szerintem kiléptél egyszer és vissza már fehéren jöttél :D
-
Csak erdekessegnek irtam:)
Aki nosztalgiazni akar, az innen lapozzgassa visszafele: http://www.bsimracing.com/assetto-corsa/page/32/ -
Tyuki80 #19001 Akkor jövök egy sörrel,vagy fröccsel!
-
En piros autoval votam, de ez reszlet kerdes:) Ugy nez ki kliensenkent veletlenszeru a dolog:D -
2012. juliusi interju vege:) Es ekkor mar 4 eve csinaltak. Sot, ev elejen (majus?!) 1-2 portalnak kiadtak tesztelesre.
– Are you still aiming for a 2012 release?
– Marco: Yes, late 2012. -
MooneyR #18998 Volt egy-két jó "vonatozás" : )
-
Tyuki80 #18997 2012 decemberében ?Nem iszol te túl sokat?
-
Merci holnap, nagyobb csomagok (DLC) a megjelenes (1.0) utan. Megjelenes: 2012 decembere vagy 2014 tavasza, de szinte biztos, ezek a datumok mar nem jonnek ossze:)))))))))))) Vagyis ha belehuznak, akkor most december vagy akarmikor:P -
Srácok a beharangozott Merci mikor kerül be a játékba? Illetve várhatóak valamikor nagyobb autó csomagok? :)