43023
  • Thread
    Suzukaban az elso kanyart be tudjatok venni rendesen ugy, hogy 3asig visszakapcsolgattok es kozben vegig fekeztek?
    Nekem nem akar menni, tobbszor kanyarodok be ugyanabba a kanyarba.

En ABS meg TC nelkul megyek, be lehet allitani a szerveren a segitsegeket?

• endy papp
    Köszi mindenkinek a mai futamokat.
    Az elsőben ha valakit esetleg kilöktem volna akkor bocsi ,mindenkitől,de elég kaotikusra sikeredett.
    Volt minden.....
    A 2. viszont már tetszetős volt,elég tiszta verseny lett,de lehet csak nekem.
    Még ha belekerül egy normális törés modell,no meg alapból menthető lesz a replay multiban,már elégedett leszek ezért a pénzért már most is élvezhető a játék.
  • goldboy
    Ez meg elvileg az új, javitott TyreTemp:http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?attachments/tyre_temp-1-4-1-zip.30893/
  • goldboy
    Tyukinak!
    Ha még nem vagy, regisztrálj be az assettocorsa.net-en a fórumra (steam accounttal is be lehet), itt frissülnek a leggyorsabban!
    MiniStstsBar:http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?attachments/ministatsbarplus-v4-0-beta-rar.30902/
    MapDisplay:http://www2.zippyshare.com/v/79776125/file.html
    PTracker2.0E:http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?attachments/ptracker-v2-0-experimental-zip.30765/
  • PacsutaTibi
    Berreg, búg mint valami Bogár!
  • Tyuki80
    Szia!Egy linket dobhatnál,megköszönném!
  • MooneyR
    Félelmetes, de még visít is, mint egy disznó :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kipróbáltam a civicet ezzel az új hanggal a Transfagarasan North. Hill Climb v.0.40-en... nekem nagyon tetszett és a pálya is.

• bertino
    igazi röfögés XDDD
  • Alexease
    Kell! :) Foleg a motorfek hang:)

• Alexease
    Koszi, azokat gyorsan meg is nezem;) Szerencsere, eleg gyorsan frissitgetik oket.
    Megneztem a pTracker-t (realtime ido- es tablazatkiiras) is, de sajnos eleg sokat zabal. Kicsit lebutitva grafikat (a teszt miatt), 10 AI-val 180fps-bol 130fps marad bekapcsolva a pTracker-t, rakapcsolva a Mini-t is, 120fps (az keveset eszik, bar funkcioban is kevesebb). Ha AI is van a kepernyon, akkor ezeket kettovel kell osztani:)
  • goldboy
    Közben kijött a MiniStatsBar 4.0 és a MapDisplay 1.11
  • MooneyR
    Ha még érdekel valakit a Honda Civic, készítettek hozzá rendes motorhangot.. van youtube videó is, meg lehet nézni.. letölteni meg az alsó szürke download gombnál lehet. honda civic sound
  • Gadfly13
    Szerintem meg egész jó.... az aszfalt textúrát leszámítva nekem kellemes csalódás volt (rosszabbra számítottam). Látszik rajta, hogy ez nem rF konvert...legalább is gondolom, mert ott nem találkoztam ilyen részletes pályaobjektumokkal mint ami itt van.

Kicsit sajnálom is, h ma sem tudok jönni, de nektek jó szórakozást! ;)
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.08.31. 16:11:43
  • goldboy
    0.22.7
  • macleody
    Kipróbáltam ezt a suzukát, valahogy nagyon nem jön be, pedig szeretem a placcot.
  • lac coo
    FIAT 500 -on hogy -mivel lehet shine-t, tükröződést szabályozni ???
  • Jackal
    Nagyon jó választás.
  • Gadfly13
    Mai program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
    JELSZÓ: hun
    KEZDÉS: 2014-08-31 ~20:00
    |Q|R|: |10|8|
    FÉRŐHELY: 20
    PÁLYA: Suzuka - Letöltés
    AUTÓ: Formula Abarth

• Adam Jonas

• macleody
    Mi ebben az anomália? Pimp my ride, yo teso :)
  • Alexease
    Teljesen logikus, ma mar nem lehetne raeroltetni az emberekre a fixet, ugy is feltornek, szetpiszkalnak, beleturnanak:) Mindenkeppen parhuzamos, valaszthato, szerkesztheto modszer kell, az baratsagosabb es az erdeklodest is jobban fenttartja.
  • Alexease
    Anomalia minden programban van, kezeles, kinezet, mukodes vagy akarmi;) Minnel osszetettebb egy progi, annal tobb a hibalehetoseg. Pl. az iR, amit aranyaron mernek, es valszeg a legkomolyabban osszemasszirozott technika, neha atkapcsol ice-funkcioba, es csak nezek kia fejembol, hogy miert kell egy palyaautonak 20km/h-nal ketszer lassan korbefordulnia?!:D Vagy a legendas SimBin, a hasonloan aranyaru HW-ek koraban, miert a bananra optimalizalja az autokezelest?! Es meg sorolhatnam;P
    Es ha mar AC, akkor a tegnapi kedvenc anomalia megiscsak ez: http://imagerz.com/QBYTDUtvAwMDAlxIGAVR :)))
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.31. 11:41:57
  • SityiSXT
    Andy Tudor pár napja több helyen is azt mondta, hogy direkt nem akarnak grindolós karriert, mert az csak elveszi a játékos kedvét. Ha a delikvens a gokart helyett egyből a Fomula A vagy az LMP szakosztályban akar kezdeni, lelke rajta, a játék nem fogja megakadályozni. Ezért is nevezi sandbox karriermódnak, mert azt csinálhatsz, ami akarsz, mégis karrier lesz.
  • Alexease
    Sajnos tokeletes, mindenre jo program ugy sem lesz soha, ezt mar 10 eve is tudtuk;) Ezert kell parhuzamosan 5-ot hasznalni:D Nem akarok kivalasztani egyet, foleg nem a masik karara, mert semmi ertelme, nem eri meg. Igy eppen amihez kedvem van, ahhoz a "funkciohoz" valasztok programot, amiben az a legerosebb, legelvezetesebb vagy legkidolgozottab:) Az egyetlen szuk keresztmetszet: az ido:)
  • macleody
    Igen, én is azt vettem észre, hogy sokat javult, bekapcsolgattam az ffb-s cuccokat, meg rácsavartam a damperre és teljesen élvezhető.
    Persze vannak anomáliák :) Ha nem nézem meg külső nézetből észre sem veszem :)
  • Alexease
    Biztos hogy komplex lesz es hasznalhato, el is varom tole (:P), amugy is csak ugy tudjak eladni;) A beharangozott "tervekkel" egyelore nem foglalkozom, ugy is a vegleges lesz a tuti, addig barmi tortenhet. Egyelore, ahanyszor kiprobalom, meg a menuk is mashogy neznek ki:D
    Ami egyelore erdekelt, felbuzdulva a tegnapi kombon es osszehasonlitasi lehetosegen, a legfontosabb, a vezetesi elmeny. Es az mar most hatarozottan jo, megfelel, jo lesz. A tobbi novemberben kiderul.
  • lac coo
    Igen , vezetgeteg, de azert itteni ktm meg ottani barmi nem egy sulycsoport :)
  • SityiSXT
    Nem tudom, tőlem ez mennyire elfogadott, hogy csak úgy belevau itt, ezért inkább spoilerbe rakva válaszolok.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A karrier sandbox jellegű lesz, tehát bármilyen szinten kezdheted, nem kell a gyengébb/alsóbb osztályból felküzdened magad. Persze ha akarod, ott a három híresség útja, más-más kihívásokkal (Hami: ő a klasszkius "gokarttól-csúcsig" karrier megtestesítője itt, Schumi: légy többszörös világbajnok ugyanabban a géposztályban, Pastrana: légy VB 3 különböző géposztályban).

Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.08.31. 11:22:06
  • macleody
    Itt is csak vezetgetsz, az AI meg szintén nem jó semmire :)
  • Alexease
    Egy jo autos karrier/bajnoksag, egyre erosodo autokkal, valtozo palyakkal es korulmenyekkel engem is erdekelne. A GRID:A jo lenne, de sokszor egyhangu, foleg a vezetesi "elmeny" miatt. Talan majd a CARS:) Szerencsere keveset hasznaltam, keves autot es keves palyat teszteltem, sokszor ugyanazokat a fejlodes hasonlitgatasa miatt, igy lenyegeben szinte ujdonsag lesz ha megjelenik;)

Az AC-bol mar kiszedtek a karriert, legalabbis a Steam-lista alapjan (bar a progibvan meg benne van, es tegnap meg frissitettek is a html reszet), de valahogy nem erdekel:) Minden autot ismerek, keves a gyari palya, alkalmatlan az AI es a rendszer, es a korulmenyek sem adottak (napszak, idojaras, pit stb). De az AC-ba nem is kell (max az eladhatosag miatt mezesmadzagnak;P), ez inkabb online szim:)
    Bar a megjelenes (TP) elott kicsit mast vartam, de mindegy, igy sem rossz, sot.
  • lac coo
    Hat a latvany mar nem kot ezer eve nezegetem :))
    Valami olyan karrier kellene ebbe mint shiftben vol, igy csupaszon nekem unalmas, pusztan vezetgetni van dnnel sokkal jobb is, ide csicsa kell :)
    No meg hasznalhato ai, mert ami most van az semmirevalo...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.08.31. 11:09:55
  • Alexease
    Azert mar eleg elvezetes, legalabbis a tegnapi komboval nem volt semmi bajom. A kormanyzas (kozepen es lassu temponal) ami meg kicsit necces (kicsit billegos), de ki kell varni a veget, az autot sem allitgattam (camber/caster), es evileg/allitolag a megjelenesig teljesen kulonszedik a wheel/pad tamogatast. Jo lesz az:P

Engem is a hangulat, tartalom, latvany (meg ha LOW-ba megy, akkor is:P), lehetosegek miatt erdekel;)
  • Alexease
    Nem, az tuti nem lehet. Nalam 1280x720px es 60fps-re van allitva, pontosabban annyi a monitor frissitese, Adaptive vSync-kel van "raeroltetve". Te az update-nel fixen 50-re allt, es nem csak az fps, hanem a monitor is 50-en lett meghajtva (a monitor 3-fele frissitest tud ezen a felbontason: 50/59/60). Vagyis nem az fps-t csokkentette a progi, hanem a monitort hajtotta meg "rosszul" (mas modot valasztott). Valszeg ezen modositott/javitott, mert masnap (tegnap) mar rendesen indult el.
  • TeeBeee
    Corvette C6R BETA V4 by UnitedRacingDesign
  • lac coo
    Plusz az GT , ugye...:)

kormánnyal nincs olyan gondod, hogy mintha nagyon szűk kanyarokban irreálisan sokat kellene tekerni rajta? Sebességfűggő kormányzás természetesen kilőve ...
  • lac coo
    Jah, a kormany csak nem akar jo lenni.Mondjuk a legjobakat se annyira elvezetes vezetni , mint AC t vagy rf et.
    De ha lesznormalis ai, es valami dogosebb versenylebonyolitas, akkor jo lesz.
    Igy en megunom hamar :))
  • Jackal
    Nekem tegnap is gyanusan beállt 50-re multi közben. Nem lehet, hogy ez szerver beállítás függő?
  • Alexease
    Nincs azzal gond, se flame, ha nem generaljak:)

Annak "kotelezoen" ugy kell kineznie, mivel az valoban AAA programnak keszul.
    Es ahogy kozeledik a megjelenes, egyre jobb lesz, legalabbis vezetesi elmenyre. Egy-egy autot es palyat kifogva, kezd igencsak elvezetes lenni.

A sebessegfokozat kijelzes ott sem mukodik a Merci digitalis reszen (hasonloan az AC-hez:P), de a tobbi (ODO, sebesseg, ora, homerseklet) az igen.

Gyorsan bele is tekertem majd' 100km-t tesztnek, teljesen jo;) A gumi oldaltartasat jobban erezni ahogy "receg", es a kuplung/diffi is jobb, mint az AC-ben. (Az AC-ben valszeg egyszeruen nincs vagy nem szamolja hozza [egyelore], hiaba automata/dual-os az auto, ez meg nincs benne az onboard cuccok kozott, keresztbe akar allni visszavaltasnal.) A kormanyzas kicsit neccesebb, kicsit hintazik kozepen.
    Koridoben kicsit erosebb, majd' 4 masodperccel mentem jobbat:) Az egy kicsit sok vagy az AC-ben keves:)

A texturakat leszamitva full low beallitas:D
    https://www.youtube.com/watch?v=u64erg-9BgM
  • Alexease
    Az se rossz:DDD
  • barcalaci84
    múltkor elállítgattam az Action-t és sikerült összehozni egy 30 GB-os avi-t a 8 körös futamról:)