43023
  • alma2
    Nem tudom mit varazsolsz, most megneztem, siman mukodik, irja az outputjat a fileba.
  • barcalaci84
    én is:)
    panaszkodtam is futam előtt h jó lenne tiltani hamár van replay fájl... de azt mondták h annyit lehet amennyit a pálya enged és ez amúgy is milyen veszélyes mert könnyen penalty kaphatunk:) szóval felbiztattak h vágjak, mert a többiek is ezt teszik...
    Monacora kiváncsi leszek ott mit enged a pálya:) azt pláne nem erőltetném így utólagos bünti nélkül, dehát nekem nincs beleszólásom:)
  • alma2
    Zolderbol ket fele verzio van. Az egyiknel 30 pit is van.
  • alma2
    en mar az elso kanyarban kizartalak volna azert a vagasaert amit muveltel :)
  • goldboy
    Nálam az új MiniStatsBar kilépésnél leállítja az acs.exe-t.
    Másnál is előfordul? (assettocorsa.net-en többen is panaszkonak rá!)
  • goldboy
    Nem is tudtam hogy barcalaci is a csori spotterét használja !
  • Thread
    Replay-nel hogy kell anyosulesbe ulni? nekem csak ugy ha eltolom a vezetoulest.
  • barcalaci84
    a server elindul vele...letrehozza az output.txt-t is...de semmi nem kerül bele:)
  • precise
    Egy igen jó csatát szakítottam félbe, ami előttem zajlott tyukodi és valamilyen szabolcs között. Elnézést, benéztem a féktávot...
  • Alexease
    A szerver progi onmagaban, kimenet nelkul, mukodik? Be van allitva, elindul a DOS-ablak, kiirja a cuccokat es hasonlo?
  • barcalaci84
    na ez az h a progi az pofon egyszerű, csak azt a logot nem csinálja meg nekem az output .txt-be...arra kéne a megoldás h miért nem?
  • Alexease
    Raneztem arra a progira, de az nem realtime a szerverrol szedi az adatokat, ha nem a mar kesz log file-bol generalja ezeket a kimeneteket. A teszteleshez kellene egy log file, ahol fut is valami;)
  • barcalaci84
    sajáton természetesen... ha működik majd akkor mehetne a maszimoson is majd
  • barcalaci84
    köszi az jó lenne ha kipróbálnád te is, mert biztos én rontok el valamit...

de amúgy tök jó már ez is h ilyen egyszerűen megnézhetem h épp ki van fenn a serveren meg milyen időket mennek...

amúgy a mai kombón az egyik "ligatársammal" mentünk 2 "versenyt" ...ő 1:38:5-t ment:)
  • Alexease
    A MASZIM szerveren probalkozol a server.exe-vel vagy a sajat gepeden?:)
  • Alexease
    Igen, az az igazi. Amit en irtam, az a nyers kimenete a server.exe-nek, az igy hasznalhatatlan:D
    Ha JSON-ben lenne, akkor korabban foglalkoztam volna vele, de igy nincs kedvem:)
    Ha beindul az AC oldala es a forum, leszedem es megnezem azt a progit.
  • barcalaci84
    próbáltam most úgy is ahogy te írtad, de csak üres marad nálam a txt... nálad írja az adatokat?
  • barcalaci84
    köszi neked is és notrsennek is...

de jó lenne életet lehelni ebbe a parse log-ba , mert ez elég szépen megcsinálja html formátumban...
  • nortsen
    Nem tudom, nekem működik "2> ..." nélkül, ami arra lenne hivatott, hogy a hiba kimenetet is beirányítja a standard kimenetre, és onnan az err fájlba. De ez utóbbit nem tudom kell e, ráadásul ez nem linuxon megy csak?
  • barcalaci84
    már betelt és lezárult a nevezés elvileg, amúgy gocompete.hu-n szervezik
  • Alexease
    A Nortsen altal irt http alapu kiolvasas alap, a szerver IP-cime es a Cport-szama (HTTP-port) kell hozza. Harom lehetoseg van:
    - http://87.229.108.129:8081/INFO: szerver adatok, ip, port, neve, csatlakozott emberek, auto, palya stb.
    - http://87.229.108.129:8081/JSON|: a szerveren elinditott tartalmak es a csatlakozott emberek infoi.
    - http://87.229.108.129:8081/ENTRY: realtime adatok az eppen futo session-rol.

A harmadikbol lehet kiszedni a dolgokat, de eleg gagyi es egyszeru HTML (vagy nem talaltam jobb megoldast:P). Regen en is akartam csinalni, de en HTML-lel nem benazom:P

Hasonlo mondszer volt a Lobby-lista, ami mukodott egy ideig, az normalis JSON volt, azzal lehetett dolgozni rendesen.

Amugy az ENTRY-listabol latszik, mar most tobben nyomjak a palyat;DDDD
  • Szabi #19415
    behalt a játék oldala :D
  • precise
    ez milyen bajnokság? hol lehet jelentkezni stb?
  • barcalaci84
    acserver.exe > output.txt 2> output.err így indítottam ...létre is hozza két fájlt , de üres az output.txt...
  • nortsen
    Amit írtam, egy másik módszer a szerver statisztikára.
    A loghoz így indítsd el a szervert:

acServer.exe > output.txt

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2014.09.03. 18:42:43
  • lac coo
    Alex tudna errol meselni :)))))
    Gyak kijeletettek, hogy senkinek semmi joge nincs semmit sem megnyitni amit ok nem.engedelyeznek, es kokemenyen harcolni fognak emiatt.
    Na most innentol had ne sajnaljam mar a moddereket a fia, f1 mittudom en ki nyakoncsipte......
    Ki lehet adni f1 et mas neven, kamu festessel, picit mas kasztnival. Mar ha ez erdekel valakit.
    CM nem hiszem, higy foglalkozik ezzel, milliokat adnak el, tizezer jatekos nem.erdekli oket, meg soha nem balhaztak a lopott palyak miatt sem.
    Ennyi, mindneki tudja, hogy az f1 kerekedelmi jogo nem szabadok, joguk van barmit letiltani. De meg a csapatoknak is.
    Erdekesseg kepen, hivatalos f1 futam plakaton alig latni f1 autot, ez egy ilyen kemeny vilag.
    Vegeul pedig minek ide mai f1 nod, mikor semmit nem tud belole ac megvalositani.
    Szoval en nem ocsarolok senkit, a modderek lopnak, ok is tudjak mi is tudjuk.
    Az nem jogalap, hogy nem lehet tudni ki a keszito , attol az meg lopas.....
  • barcalaci84
    ja csak bejött most:)
    és most akkor hogyan tovább? h az output .txt is megtöltsem:)
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.03. 16:56:23
  • nortsen
    Szóval annyi, hogy mikor megy a szerver, elérhető egy url-en a szerver statisztikája.
    Webböngészőben beírod: http://localhost:port/ENTRY
    A port helyére az AC szerver portját írod, amin elindítottad.
    Erre kapsz egy lapot, amin megtalálod azokat az infókat, mint a logban.
    Játékosok legjobb körei, aszem legutolsó köre, pozíciója, stb.
    Bár elég alap dolog, a progi biztos többet tud kihozni.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2014.09.03. 16:48:53
  • barcalaci84
    rohadt profinak tűnik: itt van a ligafutamuk erdménytáblái statisztikái amit ezzel a progival csináltak..
    eredmények
    az alján az a körözős izé tök jó:)
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.03. 16:43:49
  • barcalaci84
    nekem ez kínai :) a kérdést se értem?
    mit írjak hova?:)
  • nortsen
    Az alap output http-n nem jó?
    http://ip:port/ENTRY
  • barcalaci84
    server logoló progi
    ehhez ért valaki h h kéne működésre bírni...állítólag működik faszán... próbálgattam saját serverrel de valahogy az output.txt üres marad...:)
    valakinek ötlet?
  • barcalaci84
    Mai program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
    JELSZÓ: hun
    KEZDÉS: 2014-09-03 ~20:00
    |Q|R|: |10|8|
    FÉRŐHELY: 20
    PÁLYA: Road America 2.5 fix pálya
    AUTÓ: BMW E30
  • b-type
    Igen, meg...ha megpróbálok szimulátorkészítői fejjel dolgozni, akkor nekem is kellene egy méretpontos pálya, kell a hitelessége, és a jog.
    Egyszerűen azért mert nekem fontos hogy meglegyen, mindent jogtiszta módon megszerezni, amikor van rá pénz és/vagy lehetőség.
    Önmagában is érték, azaz eladható, de hosszabb távra is jó ha megvan.
    ..és bizony egyáltalán nem biztos hogy a behívott adatokat azon a részletességi szinten szeretném kibocsájtani amit maximum elérhetek az adatokból,..mert nem számít, és mert az is felesleges munka, ha csak 625 hupli helyett csak 412 van amivel foglalkozni akarok.

...A pontos adatok, a megszerzett ismeret tartást ad egy fejlesztőnek. ..én komoly értéknek tartok egy ilyen behúzott pályát, de nem játékos szemmel.
  • Alexease
    Nekunk valoban teljesen mindegy;) Sajnos:P

De nem hinnem, hogy ketszer dolgoznanak vele, nem er annyit az egesz.
    Az AC-t, hasonloan az nKP-hez, mar regen hasznaljak "szim-centerekbe", verseny-cockpitekhez (pl. Ferrari muzeum), promohoz es trening szoftverekhez. Ha kell reszletesebb cucc, talan azokhoz.
    Bar a gyari palyakon az "aszfaltcsik" duplikalva van (vizualis es fizikai resz), az elofordulhat, hogy a trening szoftverekhez keszitett palyakhoz (izmosabb gepek, esetleg reszletesebb fizikai felbontas) egy reszletesebbet hasznalnak. De ez mar annhyira elhanyagolhato kulonbseg, foleg nekunk:) A jelenlegi palyafelbontas is (palyatol fuggoen), "tizen centis".
  • Alexease
    Meglepo modon meg nem lattam semmit, amit az AC-bol loptak volna. pedig amiota megjelent, lenyegeben mindent ki lehet csomagolgatni. Az auto konvert macerasabb a fizika es a gumi miatt, ahhoz komolyabb csapat kell, es ok nem biztos hogy szeretnek lopni.
    De a palyakat lenyegeben "egyszeru" munkaoraval es turelemmel at lehetne rakni rF2-be. Ha mast nem is, de ha egyszer megjelennek, akkor Nord biztos, de talan Spa is atkerul;)
  • b-type
    hogy jönnél rá hogy van benne fél méter? :) Soha senki nem tudja, csak akinek szintén megvannak a pontos adatok :)
    ..meg nekünk sztem tök mindegy akár 1 méteres szintkülönbség az Eau Rouge-ban, vagy fél méterrel öblösebb visszafordító.

Igazából ez is csak annyira fontos mint egy autó hiteles fizikája, mivel nagyon kis esély van arra hogy Spa-ban autózzak egyet, ..vagy hogy Lauda F1-s verdájával menjek, azaz igazából a lényeg hogy elhiggyem, annak ellenére hogy nem tudom tesztelni.
    viszont el tudom képzelni hogy van olyan üzleti oldala ahol jó ha garantálni tudja a méretpontosságot.
  • barcalaci84
    a formula corsasok szerintem semmit nem loptak CM-től...:)
    hogy jön ide h h Kunos mit szólna ha lopnák a tartalamait? ami nyilván így lesz:)
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.03. 14:31:48
  • BooMiller
    Percek alatt kiderul ha nem pontos:)
  • b-type
    ezt nem tudom, gondolom zavarja őket. Én még nem kérdeztem őket semmiről, elég jók az oktató videók, meg sokat segít az AC/SDK/dev alatt található cuccok.
    Én a magam örömére munkázom, néha jó lenne valami részletekbe menő segítség, de nem hinném hogy piszkálni akarnám őket ilyen kibontott cuccokkal.
    De Spa/Nord az tuti nem a játékosok miatt van elsősorban, mert úgy is elviszik ha akarják. Sztem neki kell, biztos megvan az oka...még az is lehet hogy mégsem pontosat kapunk, hanem az megy valahova máshova....úgy sem jönnénk rá :))