43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #19476 Ezt szeretném én is tudni,mert jönnék,de nem találok semmit!Mi történt srácok? -
AC server
Mugello, KTM, alacsony ping ...:) -
Csori23 #19474 mi a szerver neve? -
most jó lett, csak más a szerver neve, alig találtam meg :)) -
Én a Maszim szervert nem látom.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2014.09.04. 19:58:09 -
nálam nem lát egy szervert sem valamiért.
írja, hogy van 300 valamennyi, de listában semmi nem jelenik, bárhogy szűröm is .... -
En meg nem probaltam ezt a Opelt, de ranezesre nem is terveztem vele menni:) Meg ha jo lenne, akkor is necces hozza a palya. Es bar proba nelkul csak tippeltem, de ahogy lentebb irtak, tuti voltam benne, hogy visszavaltasoknal elcsavarodos, megcsuszos, eldobos stb. Ami egy bizonyos szintig logikus lenne, de valszeg eltulzott, rossz vagy bugos (az AC-ben amugy is gazos a kuplung es a diffi). Es mint ilyennel, halmozottan hatranyos lenne a "normalis" kezeles (pedal+valto).
Ha Merci lesz, mar tobben hianyoltak maskor is, arra jovok:) -
Mugello lesz/van KTM-mel... -
Thread #19468 bocs az offert, megegy video, rohogni, mikor eloszor voltam, esoben.
https://www.youtube.com/watch?v=HCfHm-kTRbE&list=UU6E8J01djh544SPnqg96dGg -
Tyuki80 #19467 Az új merci!Vagy ktm,kis lotus.Bàrmi csak ne ez,mert botrányosan gyenge. -
mondjátok mi legyen és átállítom...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.04. 18:21:47 -
Tyuki80 #19465 Kipróbáltam én is egy fél kör erejéig ezt az adamot,azért csak ennyit,mert ritka szar mod lett.Nem is értem ezt a mai kombót.Nem lehetne opciónak valami más autót is berakni?Szivesen mennék én is,de ezzel a szinvonaltalan vacakkal nem kínlódnék,ha nem muszály.Vélemény? -
endy papp #19464 Nem is bánom hogy ma van ez a kocsi,mert ma amúgy se érek rá.
Nekem valami nagyon nem kerek ezen a kocsi fékjén,még elvezetgetni el lehet,de ezek a random eldobom a hátulját fékezésnél,ha kisebbet ha nagyobbat fékezek,mint ha a kéziféket rángatnám,no meg egy picit korábban vissza váltok és úgy dobja el a hátulját mint egy hátsó kerekes kocsi
Vagy csak én vagyok ennyire béna,de az is lehet tényleg hátsó kerék hajtású
,na mind1 sokat nem vesztek vele ha többet nem megyek vele.
-
Thread #19463 Ez az Adam Cup igen szar modellnek tunt.
Egy jo elsokerekes az jo lenne, a Civic akkor mar jobb szerintem.
Elsokerekes/hungaroring, es probalom figyelni hogy BARMI visszajon-e az elmenybol mikor az igazi hulladekautommal voltam ott
hulladekgumival,
http://www.youtube.com/watch?v=PPak5rPdf-Y&list=UU6E8J01djh544SPnqg96dGg
Adamnal semmi nem jon vissza, es nem azert mert az nem hulladek :)
a Civicnel mar mintha a milliomod resze visszajonne. :)
-
Azok miatt, mjndegy :))))
Megvarom mig lesz tores...... -
M.Norbiektol kertem(tunk) ilyen es hasonlo videokat es/vagy sorozatot: reszletesebb muszaki dolgok, beallitasok hatasa, mukodese es kapcsolatai, azok bemutatasa (mint alkatresz es allitas). De sajnos, gondolom ilyenre mar nincs idejuk, nagyon ki vannak szamolva:/
K.Noirbieknal meg nem probalkoztam, bar az kamion, de lenyegeben "ugyanaz":DDD -
Mai program:
SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: 2014-09-04 ~20:00
|Q|R|: |10|8|
FÉRŐHELY: 20
PÁLYA: Valelunga
AUTÓ: Opel Adam Cup opel adam cup 1.0 -
keresgetem hogy mennyire érdemes 'elrontani' egy autó csillapításának arányait,..progresszív tekercselés, húzó-nyomófokozati aránytalanság.
zseniális arc és versenyző Coronel magyaráz:
0:48-tól lényegi részek:
-
Sajnos errol lovesem sincs, sose probaltam, gozom sincs hogy mukodik. -
goldboy #19457 Laci, ezt a kupás Opelt nem akarjuk lepróbálni valami gyári pályán(pl.Imola)?
Elvileg első kerekes, bolondbiztos, és még halad is!
http://www.racedepartment.com/downloads/adam-cup-by-ptsims.3174/ -
HUN_Senya #19456 A "miattatok" kifejezést nem veszem magamra, inkább magamban átértékelem "miattuk"-ra. :) -
HUN_Senya #19455 Még nincs, de este felteszem.
Tudod nekem nincs olyan gyors netem, mint nektek gazdagoknak. :) -
goldboy #19454 Ezt meg like-oljátok, hátha bejön valakinek:http://www.hsw.hu/?p=33153 -
Hat...en miattattok nem jarok fel, en alatalaban a hatulso bolybol indulok, kicsit elegem lett hogy nem jutok tul az elso kanyaron .......
-
goldboy #19452 Petike, fel van már töltve a google drive-ra ?
-
ugye ezt írja:
; Enter AC in dev app mode enabled
; Open SUSPENSIONS app
; turn your steering wheel by 90 degrees
; check the actual steer ratio value
; modify LINEAR_STEER_ROD_RATIO value until ingame steer ratio and car.ini STEER_RATIO values are similar
jó mondom belövöm tutira:
kép:
ha egyforma értéket mutat az STR, nálam ugye 16.4 a 'steering ratio' a fájlban, akkor látszik hogy nem középen van, kerékelfordulás esete forog fent...
Megnéztem alapautónál:
jó nem pont egyforma az érték, mert beremeg, de itt sincs középen...
ez most baj?! vagy a pálya...mittomén?
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.09.04. 13:02:08 -
HUN_Senya #19450 Jó persze, tudom, hogy messze van egy rendes bajnoki futamtól, ezért is van "fun" a szerver nevében.
Azt már kitapasztaltam, hogy ha ilyen helyzetben minden erőmmel megpróbálom elkerülni az ütközést, akkor biztos, hogy hátulról vagy oldalról úgy kilöknek, hogy fél perc mire visszatérek a pályára, ezért inkább fékezek is de azért menekülök is a mögöttem lévőktől. Azért ekkora tömegkarambol eddig nem fordult elő ilyen gyakran, általában mindenki megpróbál vigyázni a másikra (kivéve azt az általatok is említett 1-2 embert, aki miatt vannak ezek, akik mindenképpen az első kanyarban akarnak 5 helyezést javítani, mert látják, hogy a többiek lassúak, azt persze nem tudják, hogy azért lassít mindenki, mert el akarják kerülni a tömegkarambolt...).
Engem inkább az idegesített, hogy nagy nehezen vigyázva megelőztem valakit, akinél átlagban 2 mp-el gyorsabb voltam és a következő kanyarban féktávon csúszva esve-kelve visszacsúszik elém és kezdődhet az egész elölről... :)
Utoljára szerkesztette: HUN_Senya, 2014.09.04. 12:58:39 -
de jó hogy itt vagy, kérdeznék valamit...mindjárt, el nem menj! :)
-
Ezek nem versenyek voltak, hanem roncsderbik:/
Lehet hogy bajnokin nehanyan megemberelik magukat, de ezeken a fun versenyeken, nem megy nekik:)
Mar csak a video alapjan, te is lazan belemesz necces helyzetekbe (elozes, lokes), baleset van elotted, fekezes nelkul kanyarodsz es probalsz "elozni", aztan meg lazan visszajosz keresztbe a palyara. Az ilyenek miatt van egy tonna felesleges baleset.
Persze egy NFS vagy konzol-style versenyek utan, ezek "jo es izgalmas" versenynek tunnek, de ez messze van a normalis versenytol, lenyegeben semmi ertelme. -
Tyuki80 #19447 Botrányos volt amit 1-2 ember csinált.Nem is érem egy ilyen széles pályán többször is összeszedni a mezőnyt.. -
:))) -
HUN_Senya #19445 Tegnap nagyon jó volt ez a kombó, hatalmas versenyek voltak, tele volt a szerver, röhövge üvöltöztem néhány tömegkarambolnál meg előzésnél. :)
Megvan a 2 nagyobb futamról a replay, ha kell valakinek szóljon, feltöltöm valahova.
Itt meg egy kis rövid videó a 21:00 körüli futamról:
Utoljára szerkesztette: HUN_Senya, 2014.09.04. 10:40:34 -
Kellene palyabejaras az AC-be is, az nKP-ben volt;)))) -
Jackal #19443 GP2 0.99:
http://www.racedepartment.com/downloads/fcm-gp2-2014-season.2730/
-
De nem csak belőlünk áll a világ:)Vannak földi halandók akik sokat mehetnek spaban vagy nordon, amatőrök és profik is akik simán tolhatnak szimet hobbiból, természetesen 10-20 centit biztos nem de sok mindent észre vehetnének(lehet hogy nem) de most lenne egy Laserscan Kakucs és még benne lennél aktivan te is sok mindent észre vennél ha kamu:) -
goldboy #19441 Ha így toltuk volna az este, nem lett volna semmi gond
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2014.09.03. 23:44:36 -
goldboy #19440 Facebook alapján Kunosékhoz megérkezett az Oculus DK2, remélem normális támogatást gyártanak hozzá, mert a DK1-est kicsit elcseszték
-
Csak nem találom, ahol néztem törölték őket. -
Nem csinalok en semmit, csak amit lent is irtak, a standard outputjat atiranyitom egy file-ba.
Akkor nyiss egy cmd ablakot, massz el a jatekig es ott ird be.
cd D:\games\-steam\SteamApps\common\assettocorsa\server\
acServer.exe >alma
Igy a szerver konyvtaraba fogja tenni a logfile-t. De akar a palyavalto scriptbe is be lehet tenni, hogy mindegyik napot logolja kulon egy konyvtarba.
-
akkor belinkelhetnéd, leírhatnád h mit hova másolsz, írsz át...