43023
  • Alexease
    Asetto Corsa Files
  • lac coo
    De ez jó, olyan CM F1 érzés :)))
  • Alexease
    Ahhoz kepest, hogy leginkabb az utcai "kavedaralokat" szereted, meglepo valasztas:)))
    Amugy valoban jo auto, jol sikerult MOD. Valszeg foleg annak koszonheti, hogy Kunosek jol megalapoztak a dolgokat, nehez elbaltazni, nem kell trukkozni, eleve jo erzes vezetni. vezethetosegre es koridokre teljesen realisnak tunik. Persze beleszamolva a szimezes plusz-minusz dolgait, az ismeretnel technikai forrast, a gumit es a palyatapadast.
  • Tomsteel
    Ehhez mocskosul sokat kellene setelni, nem időmérő közben defaultról indulni. Tényleg jó a mod, de ez sose volt az én világom.
  • lac coo
    no ha még lesznek megyek mégegyet, hátulról most már :)))
  • nagy891229
    Ez egy jó mod. Egy bajnokságot GP2-el is lehetne indítani a későbbiekben.:)
  • lac coo
    Ez egy rohadt jó autó, ezzel, ezen a pályán benne lennék egy hosszabb fuamban is !!!
  • bardocz
    Azokat hogyan érdemes állítani? Sose baszogattam azt a kettőt.
  • macleody
    Bakker, 100-on hagytam az ffb-t meg a dampert, egy értelmes kört nem tudtam menni :)
  • szancsopanza
    A ministat' utolsó működőképes verziójához tud vki linkelni egy címet? (aszem ver. 3.3, a fórumon nem találom)
  • Alexease
    Elvileg megjegyzi, de barmi megtrotenhet;)
  • Alexease
    Valamit elkiabaltam, mert az Ascari ismet brutalisan szaggat:/
  • lac coo
    azt amúgy be kell kapcsolni valahol, hogy a best hotlapomat elmentse, mert nekem mindig felülírja, akár jobb akár rosszabb ....
  • barcalaci84
    amúgy itt van a tegnapi első futam (6-7 körül) server logja: (nevekre kattintva lehet megnézni az egyes pilóták köridejeeit távolságokat stb
    eredmenyek

és itt a grafikon h kinek hogyan változott a pozíciója futamon...
  • szancsopanza
    Jó, hogy 'mondod', egyszerre raktam több app.-ot is és nekem is elkezdett fagyni, kilépni etc. akkor valószínű ezért :/
  • lac coo
    Dehogynem, hátha azzal 29-et megyek :))
  • Alexease
    Akkor nem kuldom, mert minek:DDD
  • lac coo
    Jah , az előző a setupra ment :)))
  • Alexease
    Valszeg mashogy vezetunk, nem fog tetszeni:) De azert atkuldom;P
  • lac coo
    Mondjuk nem lényeg én is 1:33.9 -et mentem .
  • Alexease
    Igen, lattam az allitast, de kikapcsot nem (egyertelmuen), de igazabol azert is kukaztam, mert kilepesnel kifagyott az AC. Az oldalon irtak bug-nak (az elozohoz vagy ehhez, nem tudom), de a hang amugy sem kell, egyelore jo nekem a regi is.
  • lac coo
    Aggyá setupot! :P
  • Alexease
    Ja, mielott mentem vele, megneztem az idoket az oldalon, es telejsen jo vagyok (legalabbis a versenyidokhoz kepest). Az maskerdes, hogy a valosagban sose futnam meg, hanem meghalnek:DDDDDDDDDDDD
  • szancsopanza
    'Ministat' tudod állítani a speaker hangerejét. Ha idegesít ki tudod kapcsolni. (már ha csak ezért törölted az újat.)
  • barcalaci84
    ma volt gp2-es futam Monzában
    q-n 1:31:707 vot a pole a valóságban
  • Alexease
    Az Ascari szaggatas es a pedalallasok mitt csinaltam videot. De a szaggatas megszunt:D Nem is ertem:P Lehet hogy a frissen teleipett (masolt) MiniApps elso inditasra valamit log-ol (nem volt hiba log) es/vagy menteget?!

A fekpedalkijelzes alapjan nem olyan rossz a helyzet, ahol kell, meg van a 100% is. Persze utana durvan vissza kell venni, de ez alapjan meg sem csak a pedal fele van kihasznalva:)

• Alexease
    Nekem sincs semmi gondom vele, nem azert irtam, csak a tapasztalatokat jegyeztem le:) Sot, igazabol tetszik, eppen azert, mert realisnak erzem a dolgokat. Ami necces, az eppen az, ami meg nem mukodik az AC-ben (normalis kuplung es fekero allitas).

Tuti lesznek UFO idok, de hat azok mindig vannak;)
    Zuzas barmikor lehet, de a start valoban kritikus. Foleg igy, nehezito tenyezokkel: sebesseget csak startnal lehet kapcsolni, es a kuplung szinte hasznalhatatlan.
  • endy papp
    Most próbáltam ezt a GP2-őt szerintem nincs különösebb gond vele.
    Hasonló kép kell vezetni mint a kunos féle gyári formulákat és semmi gond.
    Talán azokat valamivel könnyebb,de nem biztos.
    Nem mondom hogy így tökéletes de mivel ilyennel még nem mentem az életbe ezt is mint a többit elfogadom ilyennek és próbálom ennek függvényében használni.
    Az is tény hogy a gázt és féket nem egyszerű úgy használni hogy az úton is maradjon az ember és jó kör is legyen,elindulni sem egyszerű vele ,de ez van.
    Szerintem ha nagy tömegkarambolok lesznek akkor ma biztos már akár a rajtnál is.
    Nem mondom hogy amiket írtál nem helyénvalók ,mert tapasztaltam én is ,de mindenféle setup nélkül is vezethető a gép 1:34 simán futható,sőt sokkal jobb is de ahhoz már kellene beállítás és egy jobb sofőr mint én.

• barcalaci84
    Mai program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
    JELSZÓ: hun
    KEZDÉS: 2014-09-07 ~20:00
    |Q|R|: |10|8|
    FÉRŐHELY: 20
    PÁLYA: Monza
    AUTÓ: GP2 v0.99 letöltés
  • lac coo
    Nálam olyan 2 környéke, ha jól emlékszem.
    azzal én is szórakoztam, de ha jó a pedálút elején akkor a vége lesz nagyon harapós, valójában az csak félmegoldás, fékerőállítás kellene , hogy nagyobb pedálutam legyen .
  • macleody
    Nálam 2.4 a gamma, teljesen jónak tűnik. Mentem pár kört, előtte meg az előző verzióval, mert fent maradt az is és nem ugyanaz volt a név. A friss verza sokkal brutálisabban csúszik kigyorsításkor, csak pislogtam mikor a régivel nyomtam és a friss AI elment mellettem az egyenesben :D Viszont 15 AI-val már slow motion van.
  • Tyuki80
    A 2:00 nál kezdődő akció az ami itt nem fér bele kategória.
    Ezzel az én versenyemnek vége is lett.Direkt a végéről indultam,mert előtte volt pár futamom ahol kicsit egyedül mentem-mentünk Sipos Attilával,gondoltam egy kicsit harcolgatok hátulról indulva.
  • Alexease
    Valszeg nem bug. Karakterisztikaval lehet beallitani a gumik kopasat, valszeg ugy van beallitva, mintha "szemcsesedne" vagy mitudomenmi:)
  • Alexease
    Gozomsincs en mennyire nyomom le, de felet nem eri el, az tuti:) Lassan nem artana Kunos-tol egy fekero allitas;) Fek- es gazpedal karakterisztika, uzemanyagkeverek es hasonlo extrak (GT3+, LMS es formulak) nem kellenek, ide "felesleges" (bar az iR-ben hasznalom, de ott is a full lagyitas miatt:D). De a fekero az nagyon kellene (ahol amugy is van).

A Brake Gamma hol van nalad (nalam 3.00)?
  • lac coo
    Az mondjuk buli, hogy be kell koptatni a gumit, mert 97 %-on indul, és egy idő után feljavul.
    Vagy csak valami bug ... :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.07. 18:25:04
  • Gadfly13
  • lac coo
    A fék az valóban érdekes, nálam kb -bár nem látom- de egy centimétert kell nyomn ia pedálon, hogy blokkoljon :)))
  • lac coo
    :))))
  • tjoe
    Tegnapi harmadik verseny akciói:

Utoljára szerkesztette: tjoe, 2014.09.07. 17:42:44
  • Alexease
    De valami gaz van, mert az Ascariban brutalisan beszaggat (5-6fps, ranezesre, az fps kiiras nem tudja kovetni). Egyedul.