43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
szancsopanza #19957 9 vagy 10 hely volt még "during checksum problem" ilyen hibaüzenettel dobot ki :/ -
Megtelt (sokan vannak ha jol latam) vagy password (hun) :) -
szancsopanza #19955 Üdv! Próbáltam ma belépni , de nem enged be a szerver... -
Jó ez a pálya ezekkel az autókkal, a legkisebb megcsúszás, és oda a kör meg a kigyorsítás. -
Jackal #19953 http://www.techradar.com/us/news/gaming/the-consumer-ready-oculus-rift-will-launch-in-public-beta-by-summer-2015-1265010 -
Montral-t esetleg megcsinálták már valami fincsi minőségben?:) -
Tyuki80 #19951 

Röviden ennyi a véleményem,mert sajnos ez így van. -
-
Sima utcai -
Melyik változat egészen pontosan? Utcai? -
ESTI FUN RACE SZERVER:
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.09.11. 20:00 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:22 PÁLYA: Blackwood 0.9.9 AUTÓ: BMW E30
blackwood 0.9.9 -
HUN_Senya #19946 Na de hol vannak a tegnapi futamról a képek, videók? -
HUN_Senya #19945 Ez tényleg nagyon jó és sajnos igaz!
-
Ez milyen igaz, kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kb 1,5 -1,8 méterre van a TV a szememtől így nem könnyeztem még soha egy 30 körös verseny után sem...a fovot meg úgy lőttem be h a képernyőn csak épphogy lássam a kormányt.... -
Nekem, régi fotósként ez már misztika ! :DDDD -
Ez tenyleg sok lett, de en feladom:DDD -
Nem, az objektiv kor alaku kepet csinal, csupan a negyzet alaku erzekelo enynyit lat belole.
De ne offoljunk, van nekem halszemtol 500 as teleig cuccom, ilyen a valo vilagban nincs az tugi, vagy csak nem lattam a husz ev alatt :))) -
szancsopanza #19939 Ollé :D "képszöget" mert akkor ez ugye fokban van megadva , de mind1 is :) Érdekes eszmecsere folyik... csak folytassátok :)) -
Jackal #19938 Egyszerűen foigni kell a pcars-os kiszámolt látószöget és beszorozni 9/16-al ozt jóvan -
És abból csinálja a képet, a két irányba eltérő mérettel. Itt is ugyan ez van, egy előtted lévő világból leválaszt egy téglalapot, amit te látsz. És a téglalp két mérete oldala nem egyezik, ezért nem mindegy, hogy melyiket állítod, és ezért nem jó összekeverni. -
Mert ott mindenfelé ugyanannyi a látószög, ezt mondom ...
no nyissunk neki egy topikot, gyorsan :))) -
Ha fogsz egy kamerát a kezedben, és elkezded forgatni, ott sem torul a kép, mégha a téglalapot látod, akkor sem. Na itt is ugyan ez történik. -
Már gridben is akartam kérdezni ,csak aztán mégsem. most nem bírtam :)))
Majd ha nagyleszek, megértem :) -
Ha a beallitott vizszintes FOV erteked fix, es a repulogepszimedben a keppel egyutt a monitorod is elfordul (ami nem 1:1-es aranyu), akkor igen, torzulni fog a kep:) 

Nem gondoltam, hogy FOV-cunamit iditok el azzal a hozzaszolassal:D -
Hát pont azért torzul :) egyszer függ mindkettő utána meg egyik függ másik nem, ott muszáj változnia !
no mindegy, végül is nekem mindegy :))) -
Nem torzul, mert a vízszintes meg függőleges az, ami a monitorodon vonalzót odarakva vízszintes meg függőleges, nem az, ami a virtuális világban lenne az. -
no mindegy.... :) ez nekem sehogy nem kerek :)))
És ugye ha nem ugyanaz, a függ és vízszintes, akkor ha kilencven fokban fordul a kamera mondjuk repölőnél, akkor torzul a kép az aktuális látószögekhez ? :)
annak muszáj egyformának lennie, szerintem . -
Hát mi abban a gyakorlatias, hogy egy téglalap dolgait körökkel számolgatod? :DD -
Persze, mert egy kör alakú képből vágja ki azt, amit látsz a monitoron. Itt viszont nincsenek körök, csak a téglalap, és a látószög függőlegesen meg vízszintesen nem ugyan az. -
Nem mondom, hogy hülyeség, vagy nem igaz, csak nem értem, nekem gyakorlatias agyam van :))) -
goldboy #19926 Nem jöttök fun-ra?
A fél pit üres! -
Dehogyis!
az objektív is kör alakú, kúpos látószöggel, aztán hogy a kör alakúra rajzolt képből mi fér rá az már más kérdés. -
Biztos ugyan azt az eredményt kapod, csak ha beállítod függőleges értéknek azt, amit valami számoló dob vízszintesre, akkor rossz képet fogsz kapni, hacsak nem 1:1 arányú a monitorod. -
Ezt sose értettem, nem ugyan a látózsög bárhonnan is nézed, egy kúp alak gyak. ?
Ha nem lenne ugyan az akkor torzulna a kép, nem ? -
Az a FOV szamlalo poen, de az csak vizszinteshez (Horizontal FOV) jo, az AC meg fuggolegesen (Vertical FOV) szamolja a latoszoget;) -
szancsopanza #19921 Rosszul fogalmaztam :) vazze De azért egy fejlesztőnek szerintem csak számít, hogy adjon -e a véleményedre, vagy csak kitöltöd az üres helyeket betűkkel (amit te is írtál "trollok") -
Pont leszarjak ki vagy...... :) -
szancsopanza #19919 Nekem teljesen logikusnak tűnik, hogy hitelesíted a reggedet. Így tudják ki vagy és némi infót is :) -
Nem olyan rossz dolog, mivel nagyjabol hivatalos forum, kell a rendrakashoz, nincsenek trollok, multiregek.....