43023
  • BooMiller
    Oriási fejlesztés lenne ha lehetne rendesen szervert konfigolni... pl segítségek tiltása, fix setup soroljam? És ezek szerintem nem valami hihetetlen időt igénylő dolgok..
  • barcalaci84
    nem azt mondom h nem örülnék neki, csak azt h megértem h miért nem prioritás náluk...
    majd lesz box, de addig is rohadt jó versenyeket lehet menni....ne a hianyossagokat keressétek és jól fogtok szórakozni ti is...:)
    én a bajnokikat nagyon élvezem box nélkül is :)
    de funon is tök jól szórakoztam ma is tegnap is
  • macleody
    Így van. Nekem kurvára hiányzik a box, teljesen más úgy az egész ha van. Anélkül sosem lesz teljes a játék.
  • lac coo
    Nem az kérdés,. hogy van-e igaziból, teljesen más futam lesz a végén, ha van egy kötelező kerékcsere !!!
    Meg az olyan élvezetes dolog, ha jól meg van csinálva :))

Mindenre nem legyintek, azzal, hogy anélkül is jó ez ...! Jó ez, persze, de legyen csak ami kell. ( De nem lesz ...! ) :)
  • bardocz
    Az 1 órás blancpain sprint futamokon is van box, sőt, pilótacsere is. És azok gt3-as autók.
  • lac coo
    Nem kell ahhoz2 óra :) Elég a negyven perc is.
  • macleody
    m m m
  • barcalaci84
    kiváncsi vagyok hányan maradnánk a végére egy pl 2 órás versenyen? :)érterm én h jó lenne , de igazából megértem h miért nem prioritás, mert gyak szinte nem használná az emberek döntő többsége...és azért van jó pár versenysorozat a valóságban ahol nincs kerékcsere, tankolás és ettől egyáltalán nem rosszak, v agy komolytalaanok...meg ugye ha nagyon akarod akkor épp megoldható egy bajnokságban h legyen kerékcsere és tankolás...bár tök felesleges erre energiát pazarolni szervezői részről szerintem...majd lesz box, de szerintem így is rohadt jó futamokat lehet tolni...
    addig lehet tolni a rövidebb futamtávú bajnokságokat, ha meg kész lesz a box akkor elválik h mennyire is van igény mondjuk 2 órás versenyekre...
  • Adam Jonas
    Szerintem önmagában már a pit hiánya egy elég nagy probléma, úgy gondolnám, hogy egy ilyen versenyszimulátornál talán ez alap lenne.

A replay fájl méretével meg mindössze annyi a gondom, hogy így nem lehet pl. online bajnokságban 50 percnél hosszabb futamot rendezni. (Ami a GT gépek figyelembe vételével, talán szintén egy hiányosság.)

Számomra amíg ezek hiányoznak (de főleg inkább a pit hiánya az, ami zavar), addig ez messze van az 1.0-tól.
  • lac coo
    Amugy rengeteg dolog hianyzik, egy korrektul osszelapatolt ( mondjuk simbin...) jatehoz kepest, ez szolgaltatasban, olyan 20 %.
    Tegnap neztem raceroomot, hat ott kanaan van....
  • lac coo
    Ha csak azon mulik, hogy valami feature benne legyen, akkor konnyu dolguk van :) AI is van, pl... :)
  • barcalaci84
    pit elvileg nem lesz 1.0-ban . de ezt szerintem minden 2 hétben megbeszéljük...:) (bár lehet lesz mégis , mert próbálkozott Stefano multkoriban:) , de hivatalosan nincs a feuturek között, sose volt...)
    replay jelenleg 50 perc körül elég 20 fős mezőnynél ez 2 updattel ezelőttig olyan 15 perc volt...:). a nem kis hiányosságokra viszont kíváncsi vagyok mire gondolsz...

abban viszont egyetértünk h van bőven mit javítani , csiszolgatni , de elvileg még pár évig fogják csinálni a dolgot, úgyhogy van remény:)
    már jópár hete mondogatom h hamarosan 1.0 mert a damage-n kivül gyak minden megvan és egész jól működnek is a dolgok...
  • lac coo
    Sehogy. Vagy legalabbis nem nagy esely van ra.
    En szamokkal nem foglalkozok, par emberes ceg, halad ahogy halad, felolem AC 2 is lehet attol se jobb se rosszabb nem lesz.
    Legfeljebb jonnek a dlc k, annyi josag van az 1.0- ban.
  • Adam Jonas
    Most nekem konkrétan nem is a verziószámmal van a bajom, hanem azzal, hogy most ez után már tényleg a "teljesnek" ítélt verziót akarják kiadni? Konkrétan ugye pitelni (tankolás, gumicsere) még mindig nem lehet, a multiplayerbe továbbra is vannak (nem kis) hiányosságok, meg ahogy olvastam itt fórumon, a replay fájl felvételi ideje is erősen korlátos. Egy szó, mint száz: bőven lenne mit javítani véleményem szerint, ami persze, még egyáltalán nem gond, csak nem értem, ha ezeket eddig nem tudták megcsinálni, akkor ezt hirtelen mégis hogyan fogják? :)
  • lac coo
    Es 0.19 utan mi kovetkezik ? ;)
  • barcalaci84
    azt ne mond h te annak idején meglepődtél h 0.9 után 0.10 következik:) szoftverfewjlesztésben ez az általános számozás...
  • barcalaci84
    viszont azóta nem volt update:) és nem is lesz az RC-ig:)
  • Jackal
    Nem mondták melyik évtizedben? :)
  • Jackal
    Az előző verziót is kb fél nap volt nekik beintegrálni, nem hiszem hogy nagy macera lenne az új verziót beüzemelni.
  • Alexease
    Kunosek ugyes fiuk, megoldjak;) A 0.9.9-bol is egy huszarvagassal gyartottak 0.10.0-et :)
  • Adam Jonas
    0.22 után egyből 1.0? :D Az érdekes lesz.
  • barcalaci84
    belelökik a damage-t és jövőhéten kész:)
  • Alexease
    Ha az 1.0 lesz a kovetkezo update, akkor nagyon sokaig nem lesz update;)
    Amugy a ketheti update rendszeresseg az "elozo" 1.0-nal (v0.9.9) "veget ert". Akkora kerult bele "minden" funkcio a progiba, onnan indult ujra a v0.10.0, es a patcheles.

De most valszeg belehuznak, vege a nyarnak, es a DLC-k miatt sem huzhatjak el jovo decemberig;)
  • barcalaci84
    én is így értelmezem :) lesz még egy RC változatos 1.0 és utána megjelenés:)
  • barcalaci84
    a fejlesztők még pár napja kapták meg a dk2-t, úgyhogy nem műkszik még...
  • priluki
    üdv,tudja valaki oculus dk2 vel mükszik a game? mert nekem nem megy..
  • cstibikeee
    Ha jól értelmeztem Stefano szavait a twitteren akkor ma nem lesz update, hanem dolgoznak, most már az 1.0 lesz a következő ami jön.
  • barcalaci84
    ESTI FUN RACE SZERVER:
    MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun

KEZDÉS: 2014.09.12. 20:00 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:22 PÁLYA: Blackwood 0.9.9 AUTÓ: BMW E30

http://www.racedepartment.com/downloads/blackwood.2639/
  • barcalaci84
    tegnapi egyik futam:

• barcalaci84
    Szerintem is lennie kéne ma valami update -nek..
    Eddig mindig írtak előre ha nem jön 2 hétre az update
  • Tomsteel
    Volt ilyenről szó, hogy szakítanak a tervekkel? Kimaradt egy-két hét váratlan nehézségek miatt, de remélem nem csinálnak tendenciát belőle.
  • GPx8
    Honnan veszed? Visszaálltak a kéthetenkénti frissítésre?
  • lac coo
    Johet uj palya barmikor, ahhoz nem kell frissites :)
    De nem fog.....
  • oneal1
    szóval montreal nuku? :S
  • Tomsteel
    Mai frissítésről van információnk? Mókás kimondani, hogy legkésőbb 2 hét múlva jönnie kellene a Nordschleifénak.
  • Tempest
    Libri Racing
  • Tempest
    Glyckolstop Racing
  • Jackal
    Ezt a pályát nem láttátok véletlenül a mod-ok közt? Nagyon kellemes, jól autózható volt Race07-ben.
    http://www.formula.hu/hirek/153/383/93704/valaha-f1-es-versenyhelyszin-volt-tanaka-international-circuit
  • Thread
    regebbi verziod volt.
  • Alexease
    Akkor valszeg a palyaval volt a gond. Rossz verzio vagy valamibe bele lett turkalva, amit ellenoriz a progi.