43023
  • neilszab
    Vasárnapra old meg a nevezést és gyere! ;)
    Addig a lag-oló embert megpróbáljuk utolérni és szólunk neki...

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.09.18. 22:21:52
  • bardocz
    Egyik ember autója végig ugrált össze vissza, első kör végén ki is rakott velem együtt még 1 vagy 2 autót emiatt...pedig jó lett volna.
  • Alexease
    Koszi! Vallelunga van is gyariba is, gyorsan nyomok vaktesztet:D
  • Alexease
    Csak hogy ne legyek annyira igazsagtalan, megneztem meg 1-2 palyan, amit jobban ismerek, es nem annyira szar, mint ahogy az online futamon ereztem:)
    Valszeg az a baja, mint meg jonehany autonak, hogy vagy a gumi vagy az aero miatt tul lehet eroltetni, ami online ki is jon, mert hajkuraszni kell az idoket, vannak akinek ez a tuti, es alapbol is brutal idot mennek, es az mar csak hab a tortan, hogy valszeg nem 3pedal/botvaltoval mennek. Igazabol a pedal/valto a legkevesebb, direkt kiprobaltam, 1,5 msodperccel megyek csak gyorsabbat ketpedal/pillangoval (3-3 kor alapjan), az nem sokat segit a 3 masod perces lemaradason:D

Autokazni, magamhoz merten, nem olyan rossz. De a kedvencem nem lesz:P
  • Adam Jonas
    Tess:

• Szabi #20352
  • Alexease
    Ha van valakinek es/vagy talal P4/5 Competizione onboard videot, azt megkoszonom (ne Nord-ot, az nekem is van:P).
  • Alexease
    Mediumra alitottam, hogy erezzek valamit, de azzal is szar:)
    Tudom hogy sinauto, mert eleve szemelyes keresre terveztek es gyartottak, valszeg hulyebiztosra:D De akkor sem jo erzes vezetni, kicsit tulzasnak erzem.
  • neilszab
    Eddig 30 nevező, aki nem nevezett, az is jöhet még a #E1 szerverre booking-gal 21:00 és 21:03 között.

Infók itt: AC Tesztkupa - Mugello
  • Alexease
    Teljes szelessegben tokeletesen mukodik, meg a kerekveto is, ami mar nem a palya:) Azon kikul van problema.
    A hatarok feszegetese meg eppen azert jo, hogy megtudd, mikor es hol volt sok. Maskor majd ott lassabban mesz:D

Ha meg ki lenne kapcsolva, ide a rozsdas bokot, lenne jonehany ember, akik a verseny 90%-ban, ahol segit, 1 auto szelessegben kivul/belul fordulnanak es/vagy olyan lenduletesen jonnenek vissza vedekezni/tamadni onnan, hogy szornyu;D
  • bardocz
    Az a puha gumival elvileg a valóságban is sínautó.
  • Alexease
    Mar bent is irtam, hogy az AC-ban vannak nagyon jo autok, vannak a jok, es van az olyan mint ez a P4/5 :) Nem mondom hogy szar, mert az AC erzes es a szim resze benne van, de kicsit olyan gagyi erzest ad, mint GRID, R3E vagy a hasonlo "vegtelensegig taposhato sinautok".
  • Tyuki80
    Azt tökre vágom meddig tart a pálya,csak az ember feszegeti a határokat és használja a pályát teljes szélességében.
  • Tyuki80
    Azt tökre vágom meddig tart a pálya,csak az ember feszegeti a határokat és használja a pályát teljes szélességében.
  • Alexease
    Valszeg ugy van oszerakva a palya, hogy a kerekveto mogott mar OUT van;) Plusz tudni kellene a szervernel mi van beallitva, a 2 vagy 4 kerek kifutas?

Persze szar ez a megoldas, mar millioszor kibeszeltuk, de ez van:) Kunos is ezt mondta, neki jo, nem nyul hozza. Ki lehetne kapcsolni, de abbol tudjuk mi lenne;D
    Engem spec nem zavar, nem faj, max itt-ott amikor balesetveszelyes (elottem atcsuszik, levag, gep belassit, en feloklelem:D).

Amugy arra van a Qual/Prac, hogy 3-4 kor alatt megnezze az ember mit, hol, mennyit enged a palya. Hivatalosan a ket feher volnal van, mar a kerekveto is a palyaszele (itt nem) :) Es azt boven engedi. A kerekvetoig kell kitutizni a dolgokat, odaig kell tervezni, es nem lesz gond:D
  • TeeBeee
    Itt tényleg nagyon rosszul működött. :S
  • Tyuki80
    Gyerekek ez mekkora egy ostoba pálya!Jó vonalvezetés,de ha kicsit is lecsúszol a fűre a kerékvetőnél rögtön betilt,mintha amúgy nem veszítenél már eleve időt vele.Na ezzel így játszon az akinek 6 anyja van!Mára befejeztem!Csak bosszankodik az ember ezen a köcsög penalty rendszeren ami tökre megöli a versenyt..
  • bardocz
    Prekval-nál a szerveren kell futni az időt?
  • b-type
    Zűrzavaros időszak volt, Audi meg az Alfa, pláne a 156-s.
    155-s alfáig viszont érdekel.
    ..igazából csak a BTCC-s évek voltak szépek...majdnem mint pár évvel ezelőtt :D
  • bardocz
    Azon kevés elsőkerekes kocsi, ami érdekelne.
  • neilszab
    59 másik embernek már működik, így javaslom alaposan olvasd el újra a leírást, nézd meg újra, hogy mindent pontosan úgy csináltál-e ;)
    Ha látod a General menüben az app-ok között, az már jó, javaslom kapcsolj ki minden más app-ot, és nézd meg a újra már a kocsiban ülve, hogy az oldalsó app sáv legalján nincs-e ott véletlenül.
  • macleody
    Laguna de jó lenne, már csak azért is mert az van nekem :)
  • TeeBeee
    ...gondold már el ezt a sorozatot itt AC-ban...S40, Accord, Laguna, Mondeo.....micsoda autók voltak.
    Utoljára szerkesztette: TeeBeee, 2014.09.18. 19:02:26
  • lac coo
    Gyanítom nem olyan mint egy bmw, de jó ,csúszik, ésszel kell gázt adni ...
  • precise
    nekem nem jó a gtr masters rank app. egyszerűen nincs a listában, pedig be van pipálva a settingsnél. A leaderboard viszont működik, de azzal nem sokra megyek.
  • Alexease
    Pnt a BMW-t nem probaltam:) Tipikus:P
  • lac coo
    Csak egy igazán zsivány, kupás, erős elsőkerekes autó lenne már !!!! :DDD
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.18. 18:41:41
  • lac coo
    Egyedül a BMW ami használható, az is fura, de az tetszik, :)
    De 600 Ft-ot megért egy- egy autó, hátha jó lesz a végén :)
  • Alexease
    Persze, ki kell varni mi lesz belole;) Mert az auto nev, tipus es sorozat OK, de doboz jol nez ki, de a vezetesi lemeny kicsit mas kategoria;)

Megneztem tegnap az URD EGT modot, es bar meg v0.4 (elvileg), a modellek valoban nagyon jok (foleg hogy hivatalosan is dolgoznak az AC-nek), de a fizikan lenne meg mit reszelni;)
  • lac coo
  • Alexease
    Bar ez sem rossz, es ez mar vesenyezheto auto:
  • Alexease
    Ez utois cucc lesz, ha jol megcsinaljak. Igazabol "vezethetetlen", de az mindegy:P nK utoerzes lesz:)

• Alexease
    Ha mar F3 bajnoksag megy rajta, talan szerencsesebb lett volna a Formula Abarth (az F3-at nem mondom, mert az meg felkesz mod). A formulabaol legalabb kilatni, az a ketrec eleve erdekes lesz:)
  • TeeBeee
    Vétek, de már csak a triple sreen hiányzik a szettből. Az viszont nem két forint, addig marad ez a felbontás.
    A mai kombóra megpróbálok menni egyébképpen. :)
  • Csori23
    Ilyen kártyát vétek ilyen felbontáson használni.....
  • Csori23
    Nekem is 770es van 4 gigás, és nagyon megvagyok vele elégedve. 3xFHD monitoron tolom medium graffal 100 körüli FPS-el. de ez persze pálya függő.
  • Tomsteel
    Zseniális választás, nagyon jól illik a pálya az autóhoz!
  • Gadfly13
    Csütörtök és pénteki program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
    JELSZÓ: hun
    KEZDÉS: ~20:00
    |Q|R|: |10|8|
    FÉRŐHELY: 20
    PÁLYA: Sentul International Circuit - letöltés
    AUTÓ: P4/5 Competizione model 2011

Harrumannak köszönhetően egy teljesen új helyszínt vehettek birtokba az Assetto Corsa alatt. A most érkezett Sentul International Circuit a semmiből épült fel, így tehát nem egy konvertált versenypályával lesz dolgotok.
    A pálya Indonéziában található és rendszeresen futnak rajta az Ázsia F3 bajnokság autói. A pálya legfontosabb jellemzője a 900 méter hosszú célegyenes, ahol a 300 km/h-ás sebesség elérése sem lehetetlen.
    - forrás: hsw.hu

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.09.18. 10:32:28
  • Tyuki80
    Láttam,hogy nagyon tetszett a kombó,mert nagyon ügyesen mentél egy darabig,aztán a sok védekezésben kicsit szétestél.Én is nagyon élveztem.Nagyon klassz volt.Esküszöm jobban élvezem ezeket az esti változatos futamokat,mint a heti egy alkalmas ligás ideg nyelést.
  • bardocz
    Nekem volt egy hatalmas csúszásom, lesmo1-ben, Sipos Attila érkezett mögöttem mellettem, azt kész csoda, hogy összeszedtem :D