43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Remelem vagy jo lenne, hogy ha az URD nem csak a maga szorakoztatasara es a minimalis fizetos mod bevetelek miatt csinalna ezeket a brutal modelleket, hanem kesobb mar az AC-ben is hivatalosan megjelennenek (talan mar most meg vannak a licensz/kiadasi tervek:P). -
Japán GT500 módot is csinálnak az URD-sek 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
[spoiler]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler] -
goldboy #20515 Ezt ajánlom mindenkinek(mármint minden olyan amatőrnek mint én
):
http://www.amazon.com/Going-Nowhere-Fast-Assetto-Corsa-ebook/dp/B00NS918M4/ref=sr_1_1?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1411454637&sr=1-1&keywords=assetto+corsa -
Ezzel tökéletesen egyetértek, ismétlem a célom a Donington pálya tesztje volt egy későbbi, általatok csinált szerver érdekében.
De már bánom ezt az egészet... :( -
A széttagolódásnak nincs értelme, ez már rossz emlékű dolog lesz az rF miatt, ahol mindenki moddot és ligát indított, és minden ilyen ligafutamon voltak 3-6-ig...az ember haja égnek állt már, hogy mennyivel jobb lenne egy fullos szerver mint a 625 ligaszerver szétszedve a társaságot.
Valaki kitalálta a tutit, és toborzott.
Valszeg a tied nem ez, de bele tudok érezni miért húzta fel magát Tyuki'
A nagy mezőny mindennél jobb, még egy jó pálya és tuti autó kombónál is, nincs annál jobb mikor egy hiba után nem az üres pályát kergeted, hanem van kire feljönni, és újra csatában lenni kisebb vagy nagyobb mindegy..a lényeg hogy társas a szórakozás.
Sztem nagyon fontos ezt figyelemben tartani, jobb egy nagy mezőny egy rosszabb autóval, vagy pályával, mint egy kis mezőny tuti fekvő autóval... -
szancsopanza #20512 Szerintem a 1héten max 2 pálya és 2/4 autó így a gyengébbek is (mint én) bele tudnak rázódni. Esetleg még azt tartanám jó ötletnek ha 1 versenyen 2 féle autó lenne választható aki úgy gondolja, hogy elég jó válassza a vmivel lassabbat így össze lehetne hozni a mezőnyt és lenne verseny is. Arról nem is beszélve, ha egy tapasztaltabb, jobb ember után mész könnyebben tanulod a pályát. Persze ehhez az is kell, hogy ésszel menjünk és féktávon nem toljuk le a másikat. Ez csak egy ötlet... és köszi mindenkinek aki veszi a fáradságot és foglalkozik az "ügyünkkel" ;) -
Engem nem zavar ha valaki indit maganszervert, nehogymar engedely kelljen hozza :)) -
Én megpróbáltam amit más nem tudott és sikerült, ha nem tetszik nem fogok könnyesen elaludni :D
Eszem ágában sem volt egy "újabb" Fun szervert indítani! Ha nem volt elég világos az elejétől abban nem tudok segíteni... ;)
A mostani rendszerrel semmi bajom, ha tetszik jövök ha nem akkor nem. Részemről lezártam. ;)
Remélem nem bántottam meg senkit!
-
Roteiroo #20509 Köszi :) -
Az előre tervezett mindenképpen jó lenne.
Én is válogatok, mindennap úgy sincs időm ,se kedvem, van más dolog is, nem ez az életem ...
De ha előre tudnám, hogy pénteken jó cucc lesz, rákészülnék. így, spontán még akkor se nagyon megyek ha jó a cucc :)))
Ezt a próbáljunk ki mindent ami a letöltéseknél AC-val kezdődik, én nem támogatom, semmit értelme.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.22. 22:18:23 -
Amúgy szoktam veletek játszani, mikor időm engedi.
Igen, annak vettem de semmi gond ;)
-
A fun versenyek az elejen es meg neha most is eleg nepszeruek (15-tol telthazig). Korabban az online ujdonsaga, aztan pedig az uj tartalmak es modok megjelenese miatt. Az elejen az ujdonsag miatt sokaknak szinte mindegy volt mi a kombo, a lenyeg hogy lehetett menni.
Mostanra azert mar eleg szep mennyisegu cucc jott ossze, erosen valtozo nepszeruseggel es minosegben. Igy a napi letszamot mar nem csak az egyeb elfoglaltsag korlatozza, hanem a tetszik vagy nem tetszik szempont is (amivel amugy nincs gond).
Talan amig nem ragnak be a topic-ra (ki, mit,hogyan szeretne, mi, miert nem jo stb.) a szerver inditok (mert nem a mienk, a szerver szivesseg!), talan meg kellene probalni valami komolyabb utra terelni a dolgokat. Nem bajnoksag, mert az ugy sem jon ossze, de valami egyszerubb, mindenkinek elfogadhatobb, elore tervezheto szervezes kellene.
Online az esti fun versenyeken mar eleg sokfele tartalom ki lett probalva, talan lenne ertelme, es eredmenyes is lenne, valami szavazast tartani, hogy leszukitsuk valasztekot, es azokbol valami elorelathato, tervezheto, rendszeres sorrendet felalallitani.
1.
Keves autoval (3db): Hetfo/Kedd; "A", Szerda/Csutortok: "B"; Pentek/Szombat/Vasarnap: "C".
A palyak naponta valtoznak, de mar elore kitalalva mind a hetet!
2.
Fix 7db autoval, mindennapra egy-egy, esetleg 6db-bal, szombat-vasarnap egyforma.
A palyak naponta valtoznak, de mar elore kitalalva mind a hetet/hatot!
De a palyakat is lehetne fixalni, kivalasztani 14/21db-ot, a sorrendet rogziteni, amit 14/21 hetente eltolunk. Igy 14/21 hetente valtozna a palya/nap, es elobb utobb minden auto minden palyan menne:)
Es meg van kismilio lehetoseg:)
De maradhatna a jelenlegi felallas is, mivel ez ugy is "csak" kiszamithatatlan letszamu, esti fun es teszt, de akkor valahogy normalizalni kellene a helyzetet, hogy lehetoleg mindenkinek jo legyen es nem szivassuk a szervereseket.
-
Megjött a karhatalom ! :D -
joga van csendben maradni, ügyvédet fogadni, ha nem tud akkor mi kirendelünk egyet..
-
Tyuki80 #20503 Hát hogy ne lenne jogod bármit írni és csinálni.Felőlem.Legközelebb próbáld ki velünk a játékot,hidd el nem lesz olyan rossz
,még akkor sem,ha épp nincs ínyedre a kombó.Én meg csak ezért írtam.Bocsi ha beugatásnak vetted.
-
Csak úgy van jogom itt bármihez is ha 24/7-ben itt vagyok? :)
Amúgy is totál segítő és építő szándékkal indultam neki az egésznek... sajnálom, hogy ez lett belőle... :) -
Tyuki80 #20501 Bocs,hogy szó nélkül leléptem!Jó lett volna ez,de ma valahogy nem vagyok jó hangulatban és semennyire nem kötött le a verseny,azért léptem ki.A 3. kép nem a Pixar-nak Verdák című filmjéből van? -
nagy891229 #20500 Kijött az EGT mod 0.5 -
3.
-
MooneyR #20498 Pár mai kép! Padlógázas autó ez is :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Gumi homersekletre es egyebekre: Danny Giusa Tyre Temp (az AC forumon erdemes megnezni, gyakran van friss verzio).
Az AC a fekekkel egyelore "nem foglalkozik" (melegedes, kopas stb). -
Tyuki80 #20496 Csak hogy megy a sírás,verseny meg nincs.Gondolom ezt valamire megalapoztad.Csak kíváncsi vagyok mennyi versenyből szűrted le. -
Tyuki80 #20495 Csak hogy megy a sírás,verseny meg nincs.Gondolom ezt valamire megalapoztad.Csak kíváncsi vagyok mennyi versenyből szűrted le. -
Roteiroo #20494 Sziasztok,
tudnátok ajánlani vlmi appot amivel gumi hőmérsékletet, fék hőmérsékletet esetleg guminyomást tudok kiíratni?
(az ov1 infot próbáltam de nekem gondokat okozott ezért inkább azt hanyagolnám egyelőre)
Köszi! -
Ennek mi köze van ahhoz amit írtál? Egyáltalán bármihez? -
Tyuki80 #20492 Hány fun futamon voltál eddig amit it szerveztek össze? -
OMFG!
Ha vetted volna a fáradságot és végigolvasod, szerettem volna kipróbálni Doningtont mivel itt azt írták, hogy nem megy multiban.
Amúgy no offense de itt csak a hiszti megy... :( játék kevésbé -
Tyuki80 #20490 Játszon az a 15 ember legalább 6 szerveren!Hajrá!Még csinálok én is egyet!Gyertek oda is! -
Megy a szerver. Ha valaki jön szívesen látjuk :)
Krunky's Donington Teszt
Qual/15 Lap Darcha + M3GT2 + Corvette C6R -
Én ilyet akarok :D -
Jaja, ügyesebbek driftelve védhetnék az ívet :D -
Ha nem is ezt (ezt csak most firkaltam:P) de ilyet/hasonlot mar korabban is akrtam csinalni:) Talan a szabalyos duplaspiral is poen lenne:D -
Nem mutatta felul, de megjott;) Intezodik a dolog, ha megvan szolok. THX! -
Ezt csináld már meg, biztos megtudod :D -
Irtam pm et, nem tudom atment-e.....Mostanaban fura az sg.... -
En ilyet akarok:DDD
-
Drag palya ? :) -
Jackal #20480 Bármi, ami nem ilyen szűk visszafordítós-kacskaringós. -
Tökéletesen fut! Este ha valakinek van kedve 8:00 körül csinálok szervert!
Gyertek bátran!
UI.: Nem konkurencia vagyok csak egy próba lehetőséget kínálok ;) -
Megnézné valaki, hogy fel tud-e csatlakozni a szerveremre?
Köszi!