43023
  • Jackal
    Gyertek inkább ktm-ezni, bár elveszik a pályán, de nagyokat lehet driftelni vele brno-n :)
  • bardocz
    Spa mennyire gépigényes?
  • cstibikeee
    Örülnék ha mesélhetnék, de sajnos semmit se lehet.
    Szó szerint semmit.
    Sok álom valóra válik majd...
  • goldboy
    Cstibikeee (Mr. AC beta tester)
    Annyit sem mondhatsz el, hogy benne vagy a csoportban?
    Alakulnak az álmaink?
  • lac coo
    Csak sikerül valami fizika neki, ha a többieknek is összejött.
    gumin kívül más baja nincs, legfeljebb átmásol valami gyárit :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.24. 18:23:10
  • tonio2006
  • Szabi #20551
    készülget az URD-s M4 is, bár Kunos fizika nélkül ez se ér sokat :D
  • Alexease
    Az AC nem konkurenciaja, foleg nem eladasok teren, az CARS-nak:) PC-n lenyegeben mar mindenki beszerezte mindkettot. Legalabbis a szimesek kozul. A CARS esetleg meg a lazabb kozeonsegbol fog behuzni jonehanyat, talan meg ennyit. Naluk majd a tobbfele konzolos megjelenes dobja meg az eladasokat. Az AC-nel ilyen nem lesz.

Kunoseknak mar csak "apro" eladasaik lesznek. Ennel az 1.0 azt jelenti majd, hogy nem kell kapkodniuk, nincs kiszabott ido a kovetkezo update-re (nem mintha most vagy az utobbi idoben lenne:P). Vagyis az 1.0 nem a "nagy" forgalmazas es eladasok kezdete:)

Nagyon szeles reteget (arkad-szim) ugy sem tudnanak megfogni. Szimes szempontbol meg OK, bar elvarasokhoz kepest meg erosen hianyos es docogos, de a lazabb "jatekosabb" reszben meg hasznalhatatlan, sose fog felnoni a CARS vagy Codies szintre. A nagy tomegeknek (hatulrol tologatos, gamepad-es, mindent szetzuzos emberek) ez brutalisan ingerszegeny program:) Nem csak azert mert nincs es/vagy nem lesz olyan tores es idojaras, doglottek a palyak (tizeneves szint, csak szebb bevilagitassal), hasznalhatatlan az AI es majd a karrier is, vagy hogy gamepad-del el sem tudna inditani a progit, mert nem mukdik a HTML-es menuben, hanem mert amug ysem:D
  • bardocz
    Azért pénzt ne tegyél rá, de legyen igazad :D
  • Jackal
    Most péntekre teszem a voksom.
  • alma2
    A "vegleges" jatek megjeleneset sokkal inkabb gondolnam, hogy a project cars ele idozitik, bar aki akarta eddig is meg tudta ezt venni, de a masikhoz mar egy ideje nem lehet hozzajutni. Reteg jatek, lehet picit mas szabalyok igazak ra, de a nagy tomegeknek szant jatekoknal ez egy eleg eros szempont, a jo idozites a tobbi konkurenshez kepest.
  • Gadfly13
    Ma esti program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
    JELSZÓ: hun
    KEZDÉS: 2014-09-24 ~20:00
    |Q|R|: |10|8|
    FÉRŐHELY: 18
    PÁLYA: Brno - Letöltés
    AUTÓ: KTM X-Bow R

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.09.24. 09:01:53
  • Jackal
    Én is nagyot csalódtam ebben a Porsche-ban... (remélem dolgoznak még a fizikán, mert ilyen állat márpedig nincs)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.09.24. 08:37:36
  • lac coo
    ez ...! :)
  • Alexease
    Ez? MOD lesz, RSR, igy akarmikor;) Valszeg nem kapkodjak el, ok valszeg veglegesebbet szeretnenek kiadni, talan meg a kodolast is megvarjak (ha lesz), hogy ne lehessen belenyulkalni.

• lac coo
    Hát az a piros, küllős kerekű ! :DD
  • Alexease
    Melyik az a "nagyon regi"?:)
  • lac coo
    a nagyon régi Ferrari F1 modot azt mikor adják ki ? :)
  • neilszab
    Folytatódik az Assetto Corsa Tesztkupa, e héten is lesznek csütörtökön és vasárnap bajnoki futamok!

A részvétel NYÍLT, a csütörtöki és vasárnapi futamok külön kerülnek pontozásra, a 6 fordulós kupán a 4 legjobb egyéni eredmény számít bele a végértékelésbe! Ne feledjétek a bajokságnak komoly FŐDÍJA is van, a szerencsés nyertesek kipróbálhatják a SimHouse high-tech motion cockpit-jét az Oculus Rift DK2-vel!

A prekvalifikáció és a gyakorló szerver már megy, eddig közel 40-en futottak köridőt, így fel kell kötni a gatyót, ha be akartok kerülni a legjobbak közé!

AC Tesztkupa - 2. forduló - Nürburgring GP:
    2014.09.25 (csütörtök) - 21:00: BMW M3 E30 Gr. A
    2014.09.28 (vasárnap) - 21:00: BMW M3 E30 Gr. A

Részletes infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5073
    Prekvalifikáció: http://www.gtr-masters.hu/event
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.09.23. 20:27:56
  • Tomo15
    A mai kombó annyira népszerű, hogy egyedül voltam 8-kor...
    Bár megértem, mert ez a Porsche hihetetlen rossz.
  • b-type
    jaja, 230liter ...bele ne essek.
  • macleody
    Micsoda egy szar kocsi. Pedig már majdnem elkezdtem gyűjteni rá. De akkor nem kell :)
  • lac coo
    Off.:

Az amerikai közlekedésbiztonsági hatóság (NHTSA) visszahívási akciót hirdetett a Ferrari 458 Italiára. A szervezet azt kifogásolja, hogy az autó 230 literes csomagtartójába beszorulhat egy ember, a belső nyitómechanizmus ugyanis bizonyos esetekben az autó álló helyzetében sem működik.Az Egyesült Államokban a lehető legszigorúbban veszik a csomagtartó belső nyithatóságát, a sportkocsikkal sem kivételeznek. Az NHTSA vizsgálata szerint a 2010. március 5. és 2013. május 20. között készült kupék és kabriók egyaránt hibásak lehetnek.

:DD
  • lac coo
    Akkor lehet, ezt most nem kellett volna firtatnom :DD
  • Alexease
    A modokhoz semmi vedelem nincs;) Azt irsz at amit akarsz:D A gyari cuccoknal elvileg ellenorzi az ACD filet, amiben a DATA konyvtar van benne. De az sem biztos. Mivel azt meg nem lehet atirni, ellenorzini sem nagyon kell:)
  • lac coo
    Hát én fel tudtam most , mentem is egy kicsit :))
    Lehet gyáriba van valami védelem, csak ebben a modban még nincs, vagy valami ...

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.23. 19:08:13
  • bardocz
    Én más verziós gp2-vel nem tudtam fellépni a szerverre anno.
  • lac coo
    Felnéztem a szerverre, ritka rossz még szerintem ez a Porsche, de nem is ez a lényeg.....
    Nekem tök más verzióm van, újabb, teljesen eltérő fizikai file-okkal, és gond nélkül enged játszani :)))Pedig más az aero, gumi, minden :)
    Szóval akkor csítvédelem nuku ezek szerint :))
  • Zozzer
    hát, kár érte.. :( már nem is várom annyira :D Persze biztos tök jó lehet elkészíteni egy autót, ill rengeteg munka és idő van benne és csúnya dolog lefikázni, előre és utólag is, így el is határolnám magam ettől. De azért jó lett volna több reményt fűzni hozzá.
  • lac coo
    Jah, modellezni tanulnak :)
  • Gry01
    Itt történik valami
  • Tomsteel
    (Köszönjük a Porschét! )
  • Zozzer
    190 merciről tudtok valamit, h lesz-e, vagy ilyesmi? Imádnám, 2. autom volt, tök jó lenne körözgetni vele.
  • Jackal
    Tökéletes párosítás, köszönöm!
  • Gadfly13
    Ha nekem címezted, akkor letöltöd és megnézed! :P Értelem szerűen ugyan az van a szerverre is feltéve, mint ami itt linkelve van a kiírásban. ;-) Ha nem nekem szólt, akkor bocs az OFF-ért. :D
  • Krunky
    @Gadfly
    Én a saját gépemen csináltam szervert és semmit sem mahináltam.
    Leszedtem az 1.03-as pályát RaceDep-ről, 18 autót raktam az entry-be és simán ment.
    Elképzelésem sincs mi lehet a baj. :(
    Pedig a pálya marha jó.
    Egy dolog talán! Én fixen 100%-ra raktam a tapadást, próbáld meg hátha a dinamikus pálya tesz be neki.
  • lac coo
    Megegyszer, hatha... :)

Lehet tudni melyik verzio fut a szerveren az autobol ?
  • Gadfly13
    Ma esti program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
    JELSZÓ: hun
    KEZDÉS: 2014-09-23 ~20:00
    |Q|R|: |10|8|
    FÉRŐHELY: 18
    PÁLYA: Brno - Letöltés
    AUTÓ: URD EGT DARCHE (Porsche)
    - Letöltés (tartalmazza a skin packot is)
  • Gadfly13
    @Krunky
    Tettem most még egy próbát ezzel a Doningtonnal, hogy hátha sikerül vhogy működésre bírni, de sajna ismét zsákutcába jutottam. Kicsit jobban elolvasva a pálya leírását láttam, hogy a 24 grid ellenére, csak 19 pit van, így erre a hibára gyanakodva kipróbáltam 19 és 18-as szerverrel is (entry listet is ehhez igazítottam), de sajna továbbra is a surface.ini problémával ledobott a szerverről, mikor csatlakozni akartam. A pályát is újra másoltam mind a szerveren ill. kliens oldalon is. Ha az ember még jobban beleásná magát, biztos lenne vmi megoldás, de ez miatt most nem szabdalnám szét az amúgy jól működő AC-t a szerveren. Biztos, h vmi szerver oldalon lévő beállítás nem tetszhet a pályának, így most egyesével nem kezdeném el állítgatni az értékeket (időm se lenne rá). Sajnos ez van, majd ha lesz újabb v. más verziójú Donington, akkor teszünk még egy próbát. ;-)
  • Jackal
    Videó alapján igéretesnek tűnik a pálya:
    http://www.racedepartment.com/downloads/mi%C5%A1eluk.3383/
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.09.23. 09:39:55