43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
TC-t én sem használok, a mechanikai meg aero tapadáshoz képest ezek a kocsik gyengék. De abs jó ha van. -
csubi1985 #20596 (( GT3-as autókban állítható tc mag abs van... )))
Akkor bocsánat nem tudtam!!
De én akkor is adom, hogy jobb anélkül!!
-
GT3-as autókban állítható tc mag abs van... -
csubi1985 #20594 igen legalább egy normálisabb ütközésmodellt, autó sérülést ( Normálisat ) hogy az ember meggondolja, hogy előzőn - e mert mondjuk lehet a verseny végét jelenti a sérüléséből kifolyólag !!!
Meg szerintem a legfontosabb ami nekem nagyon hiányzok, hogy a szerveren kapcsolható legyen már végre, hogy milyen vezetési segítségek legyenek!!!! ( Akkor bizony minden Off lesz nálam )
Mert én azt adom ,hogy a GT és egyéb túra autókban nincs ám TC meg ABS !!!!!!
Szerintem mindjárt lehetne szűrni, hogy ki gondolja komolyan a versenyzést.
Üdv -
1.0-ban soha többet két hétig :) -
neilszab #20592 Soha?
-
Box nem lesz . Meg nagy csodát ne várj azért az 1.0 -tól :) -
neilszab #20590 Hát azért én nagyon remélem, hogy nem két update után jön ki az 1.0, mert szerintem attól még azért messze vagyunk.
Se box, se normális ütközés modell, hiányos AMD/Ati optimalizáció és temérdek hiányzó funkció mind kliens mind szerver oldalról.
Egyelőre még a béta fázisra várunk...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.09.25. 21:46:59 -
Hegyipapa #20589 Vannak akik még rendesen figyelik a fórumot
-
úgy legyen
-
csubi1985 #20587 Sziasztok
A holnapi frissítésről hallott valaki???Nagyon várnám csak azért kérdezem!!
Állítólag valami 3GB- os update lesz a végleges megjelenés előtt az utolsó.
https://translate.google.pl/translate?sl=it&tl=en&js=y&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fassettocorsafan.com%2Fprossimo-aggiornamento-assetto-corsa-pesera-3gb%2F&edit-text=
-
neilszab #20586 Na mostantól lehet nevezni a ma esti bajnoki futamra!
Nevezési időszak 20:30-tól 21:00-ig, utána 20:00 és 21:03 között még lehet booging-gal is csatlakozni, aki nem nevezett, de szeretne jönni!
Nevezés: AC Tesztkupa - Prekvalifikáció
Futam infók: AC Tesztkupa - Nürburgring
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.09.25. 20:32:27 -
#20435 -
Jackal #20584 Ezt nem tudjátok honnan lehet letölteni? Nem a sima lada... :)
-
garázs engine sajna..meg is látszik az eredményeken.. -
neilszab #20582 Assetto Corsa: Ati vs nVidia összehasonlítás
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.09.25. 18:41:40 -
PacsutaTibi #20581 Csak jó méretű kocsival kell rámenni :D
https://www.youtube.com/watch?v=wvPkecYWW8E
De mentek itt igazi nagyvasak is ;)
https://www.youtube.com/watch?v=fgNThR1dvuI
-
Hát ez mi a f....frász ez a pálya...ez az utolsó kanyar jéééézusom. :D
Atyaég milyen jó pálya.
KTM egy rakás lótúró, de a pálya mesés. -
Mármint C6R. -
Az M3Gt2 mellé nem tesszük be a Corvette C7-et? Nagyon pacsiba vannak. -
amit szeretnétek! ;-)
csak azért gondoltam a fityeszre, mert már az is régen volt...bár azt is megtehetjük, hogy hétfőtől-szerdáig ez a pálya lesz és az autókat változtatjuk rajta naponta. -
Jackal #20576 Inkább valami kis m30-as dtm vagy gra kéne oda, hogy legyen huzatja :) -
jövő héten majd nyomunk rajta egy fityót. ;) -
Ezt a palyat meg tegnap megneztem. Total szuk, igazi rallycross erzes varosi palyan. 20 embernek biztos nem jo, de jot lehet lokdosodni rajta par embernek. Nekem nagyon tetszett.
miseluk -
Ma esti program:
SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: 2014-09-25 ~20:00
|Q|R|: |10|8|
FÉRŐHELY: 16
PÁLYA: Aosta - letöltés
AUTÓ: KTM X-Bow R -
Tyuki80 #20572 Ma nem csinálunk egy aosta ktm kombót?Valszeg leszünk vagy 3 an,mert mindenki a nagy megmérettetésre készül:)Ezért jó lenne egy rövid pálya. -
Tyuki80 #20571 A muszáj az nagy úr!Sajnos mindenki meg van őrülve a nagy versenyek miatt és mindenki gyakorol,ezért a nem versenynapokon senki nem jön funozni.A versenynapokon,meg mindenki ott van ezért ha hetente legalább 1-2 alkalommal 5 nél több autóval szeretnék versenyezni akkor kénytelen vagyok sajnos.Ettől függetlenül nem jön be az egész,mert valahogy semmi nem akar működni.Sem a regisztrációm,sem a rank app.Lehet mégis hanyagolom az egészet,mert eddig csak az idegeskedés jutott.
Tegnap meg kár hogy elmentél,mert utána is még jókat mentünk,s szépen mentek lefelé a köridők.Én egészen 1:13,6 ig jutottam. -
Forza konvert :D -
Jackal #20569 1969 Camaro
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.09.25. 10:02:44 -
Hehe, te voltal a legnagyobb ellenzoje, hogy itt "reklamoztak" magukat a gtr mastersesek, na es mi az, hogy regisztralni kell naluk, hogy lass barmi infot stb.
Ahogy mondani szoktak Isten nem bottal ver :p
--
Tegnap felve mentem fel a szerverre, mert a palyan sose mentem, de ahogy elneztem a koridoket, mintha rajtam kivul se ment volna senki azon a palyan még, igy nem volt gond :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.09.25. 09:52:07 -
Csori23 #20567 -
Tegnap kipróbáltam ezt a Teslas cuccot (link), hogy jó lesz e esetlegesen vmi következő FUN-nak. Hát kár volt terhelni az ethernet kártyát a letöltéssel. :D
Viszont arra gondoltam, hogy ma maradna még a tegnapi kombó (Ktm - Brno), mert ma este lesz a Masterses tesztbajnoki 2. futamja és tudom, hogy többen is részt vesztek ezen, így nem szeretném, ha esetlegesen egy új kombó "hiányérzetet" keltene azokban a versenyzőkben, akik ma bajnokit futnak.
Hétvégén (péntektől kezdődően), viszont egy jó kis M3 GT2-s "ereszd el a hajad" sorozat lenne, kizárólagosan most csak gyári pályákon:
Péntek - Nurburgring Sprint
Szombat - Mugello
Vasárnap - Silverstone International (Sprint)
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.09.25. 08:44:55 -
Jaja elraboltak oket:)))) Egyebkent true story! Nem az elrablas persze:)) -
De ha valaki talál, tud valamit a V1.0-ól, nehogy kirakja ide, nem akarom előre tudni :DDD -
Az S3 meg a reptiliánok miatt csúszik gondolom
-
Ne is, elég volt hogy az lfs s2-őt majdben elcsusztatták a magyarok miatt anno:DDDDDD -
MooneyR #20561 Kösz én is, mire kiismertem a pályát (mondjuk nem túl bonyolult, kanyar után még nagyobb kanyar jön kb..) és szerintem setupoltam egy jót (na meg első helyről indulhattam) úgy otthagytam mindenkit, mint a huzat :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
aztán persze a szokásos széthullás 2-3 kör után, ettől függetlenül élveztem :) -
goldboy #20560 Ilyen nem lesz benne? -
Tyuki80 #20559 Valaki help!
Gondoltam,hogy mostanában alig vagyunk a fun futamokon,mennék erre a tesztbajnokságra is.Az egy bajom,hogy még régebben regisztráltam a masters oldalán,de a jelszavam már nem tudom,ki is adja a sikertelen próbálkozás után hogy klikk ide és küldjük e mailban,de semmilyen email nem érkezik meg,pedig minden adat stimmel.Nem tudok regisztrálni újra,mert a cím meg név már foglalt.Persze ott ezért írni nem tudok,tehát innen kérem az illetéseket,próbáljanak segíteni.Köszönöm szépen.
Amúgy köszi srácok a mai kis funt,alig voltunk de jól szórakoztunk:) -
goldboy #20558