43023
  • goldboy
    Az Nvidia már értük lobbizik (új GTX980 VR támogatással)
    Majd fog érdekelni amikor otthon a szobában hajolgatsz a felpattanó kavicsok elől :D
  • lac coo
    Nem eszik olyan forrón a kását ...! :D

Biztos lesz, mindenben lesz, de most kb leszarja Kunos, mondjuk jól is teszi ! :D

Azt meg hogy mi mikor kapható, ki milyen saját termékkel, támogatással jön az a jövő zenéje ...
    Elsőfecskés terméket megvenni nem túl bölcs dolog....

Mondjuk továbbra is várok egy ilyen cuccal végigtolt mondjuk rF2 versenyt, boxállítgatással, gumi, üzemanyag választással...vakon :DDD
    Az ok, hogy AC-ban semmi nincs, de még lehet ...:)

Engem annyiból érint, hogy lesz sok eladó monitor olcsón, jelenleg abban látok realitást, a VR technológia még nagyon gyerekcipőben jár... elég egy jó erős Nvidia vagy Sony lobbi és reszeltek az ocolusnak ....
  • Tomsteel
    Egyetértek. Egyik azon műfajnak, ahol majdnem 100%-ot nyújt a rendszer, hiszen ülő és fix elhelyezkedésű, cockpit alapú dolog. Valódi 3d, megspékelve a mozgás szabadságával óriási képernyőmérettel.
  • szancsopanza
    A kétjegyű szám nagy valószínűséggel csak M.o.-on igaz.(de szerintem ott sem) -.- Attól függetlenül, hogy te azt gondolod "érdektelenül kevés embert érint" ... A rift jövő nyáron kapható lesz, és egy szimulátorban alap, hogy legyen OR támogatás, mert ez a jövő nem a 3 monitor. Ha nem lesz... az gáz...
  • lac coo
    Legfőképp azért nem mert a jó isten nem tudja megmondani, mi lesz az egészből és mikor :DDD
  • BooMiller
    Na na:))) teged mert nem latod a valtokart:)))))))))
  • lac coo
    Volt DK1 szar is volt mint a fene :D

De nekem persze nyolc, csinálja, engem nem izgat .)
  • Krunky
    Csak lesz benne annyi gerinc, hogy ma kiad valami updatet, ha már szeptember végére ígérték az 1.0-át.
    Várjuk türelmetlenül, csak nehogy pofára esés legyen estére :D
  • goldboy
    Szerintem két számjegyű Magyarországról:-)
    Szerintem az összes legyártott Rift(DK1,DK2) fele szimulátor funoknál landolt
    Szerintem valamiért megcsinálták a DK1 támogatást is már jó ideje(pedig akkor még jóval kevesebben voltunk)
    Biztos van fontosabb dolguk is(gitározás, macska simogatás), de azért mostanában kevesebbet facebookoznak, twittelnek, úgy hogy gondolom dolgoznak gőzerővel, mert ha a most novemberi megjelenésből sem lesz semmi, akkor sokan teszik az örök ígéretek közzé az AC-t.
    Miközben sorra jönnek az új tartalmak az iRacinghez, RRE-hez, +PCARS
    Szerintem...
  • lac coo

Majd biztos lesz, egyelőre van ezer más fontosabb dolog is .:)

Gyanítom kétszámjegyű azoknak az AC usereknek a száma, akiknek van, vagy lesz ilyen cuccuk, szóval mondhatni, hogy jelenleg senkit nem izgat a dolog, felesleges munkát belerakni, legfeljebb ( ahogy kb mindenki teszi ...) a felhajtás miatt, valamit belerakni ,azt vagy jó vagy ne, egyszerűen ez még kétesélyes, ráérnek még foglalkozni vele ... :DD
  • goldboy
    Biztos hogy több embernek kell kontroller támogatás, mint Rift, de azért Kunoséknak az a fő hobbijuk ami a munkájuk is(ők is szeretnek Rift-tel nyomulni)
    +Project CARS-ban biztos lesz
    iRacing, RRE szintén, úgy hogy nagyon nem lehet lemaradni, mert nagyon erre megy a világ!
  • lac coo
    Ez a rift összességében érdektelenül kevés embert érint csak, addig se nagyon érdekelte Kunosékat, azután sem fogja.
  • goldboy
    Szerintem ha kijön az 1.0 (bár én inkább csak public bétának hívnám) az október végén, november elején lesz.
    Szerintem lesz benne Spa., pár új autó, sérülés modell, javítások, finomítások
    Szerintem a DK2 támogatás nem olyan egyszerű, úgy hogy jó esetben ez után, talán november, december
    Szerintem...
  • goldboy
    Hivatalosan semmit sem tudni, sem dátum, sem tartalom, sem DK2 támogatás
    Itt minden csak találgatás, reménykedés
  • TeeBeee
    Kár hogy a Corvette C6R nem került bele. :(
  • Gadfly13

Ha esetleg érkezne update a hétvégén, akkor a program módosulhat! :-)
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.09.26. 12:14:16
  • bardocz
    Na ez milyen sínautó lesz! :D
  • priluki
    és azt esetleg tudni,hogy az updateba benne lesz a dk2 támogatás?
  • Tomsteel
    Köszi, megkíméltél egy hosszú naptól!
  • cstibikeee
    Ma nem lesz update.
  • lac coo
    Itt soha nem lehet tudni :)))
  • Gadfly13
    Mondjuk ha már egy ilyen nagy update várható, akkor nem úgy illene, hogy hivatalos forrásból is megerősítsék ill. egy dátumot is bökni hozzá???
    Vagy a múltkori MP update óta, már nem mernek ilyenbe belemenni?
    Már csak marketing szempontból is megérhetné nekik, ha adnának vmi támpontot...még akkor is, ha esetlegesen ismét nem sikerülne nekik a határidő tartása, legalább addig is mindenki rá lenne cuppanva a steamre, hogy mikor jelenik meg a frissítés felirat. :D
  • Tomsteel
    Nekem meg az, hogy Monzában ne lehessen átszáguldani a terelőkön a célegyenes végén.
    Sok fának a töve kiskirálynak érzi magát mikor megy egy 3 másodperccel jobb időt mint a WR.

Csubi ha így lesz ahogy írod és ma gatyába rázzák a cuccost, vendégem vagy valamire.
  • alma2
    bar ezek egyike sem tartozik konkretan a vezetesi elmeny javulasahoz, amivel nekem aztan semmi bajom, de megis javitana a kozerzetemen :)

a harmadik pedig ez ami zavar. gyari-> 244211/maxsize: 17367263182 (16.17 GB)
    Nekem mar 27 GB a jatek mappaja.

Ezert baj, hogy kihalnak a dvd-s kiadasok, hirtelen tuti raferne egy sima 4,5 GB-os dvd-re, ha igy terjesztenek csak.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.09.26. 08:55:05
  • alma2
    Nekem csak annyi kellene meg az update-ben, hogy azokat a rohadt bolyakat hagy lokjem mar fel, mint barmilyen autos jatekban az elmult 15 evben :) Az sem erdekel, ha semmi hatasa nincs a kocsira.

Nem tudom van e esely, hogy az javul meg valaha, hogy bizonyos palyakon, ahol messzebre ellatni, ne a szemem lattara pakolja ki a fakat, illetve ami tenyleg zavaro, hogy az arnyekot amit a tereptargyak vetnek. pl fa arnyeka az uttestre az aztan tenyleg ne a szemem elott jelenjen meg, nagyon iluziorombolo es zavaro is.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.09.26. 08:50:43
  • goldboy
    CoPilot:
  • goldboy
    Lesz itt minden karácsonyra :
  • cstibikeee
    Ilyen hülyét mint én,h eddig nem csináltam meg ezt. Úgy érzem,h jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Jackal: Verziótól független volt a gond. Most mentem rF2-val is pár kört,h teszteljem, de annyira szokatlan az egész fél év kihagyás után,h kis túlzással egy jó és teljesen rossz kormány közt se tudnék különbséget tenni.
    Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2014.09.25. 23:34:39
  • Jackal
    Lehet riportolni kellene ezt kunoséknak, a standard földi embereknek járó csomagban nincs ilyen hiba... :)
    UI: illetve inkább ne szólj még neki, ha tényleg holnapra tartogatják a megjelenést
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.09.25. 23:17:18
  • macleody
    Uninstalláld a logi profilert és telepítsd újra. Nálam olyan volt, hogy majd szét rázta a kormányt, pedig csak az ffb volt 80-on a többi csúszka 0-án. A profiler törlés-telepítés megoldotta. Igaz nekem G27 van.
  • csubi1985
    Több oldalon is találni infót a 3gb os Update -ről!! Már több mint egy hete írogatnak róla.És állítólag holnap lesz kiadva!
    A tartalmáról annyit tudni, hogy teljesen más hangokat , fizikát és grafikai újításokat tartalmaz!!
  • cstibikeee
    Biztos van itt még pár ember akinek G25 van mint nekem. Pár napja olyan problémám van,h nem is tudom megfogalmazni. Néha mint a kép és a kormány FFB nem lenne szinkronban. A 60 FPS megvan, v-sync on/off beállítással is próbáltam. Levettem a grafikát full low-ra is.Néha mint ha megakadna, nem is tudom megfogni a kocsit mint eddig. A pedals app-ban pirosba van a csík ha eltekerem a kormányt. Ha leveszem az FFB-t akkor meg nem érzek úgy semmit. Elég idegesítő ez. Olyan mint ha néha megugrana, de nem is ugrik. Nem tudom megfogalmazni. :D Tapasztalt már ilyet valaki?
  • Tomsteel
    Miből gondolod, hogy holnap lesz valami? Tudunk ilyenről?
  • TeeBeee
    Én gyorsan időmérőn elkezdtem próbálgatni és asszem a set1-ben a végáttétellel játszottam. Na ott sikerült egy olyan, hogy a pálya 1/3-a nagyon kijött, jó volt 1-2-3-ban. Na erre letelt a qual, nem tudtam befejezni a mért kört. Csakhogy uccsó harmadban jöttek volna a topspeed-es részek és kiderült volna, hogy fos hoszú 4.-em van. :D
    Sebaj, csaták voltak bőven, nem unatkoztam.
  • bardocz
    Gearset2-vel hiába szar a rajt, utána nagyon sokat számít. Én bejutottam a "fő"szerverre, de az időmérő után max az vigasztalt, hogy egyedül én megyek olyan színű kocsival :D Viszont viszonylag stabil versenyzéssel behoztam 9.-nek talán, 19.-ről az egész jó.
  • Jackal
    Béta teszterek már tolják azt a 3 gigás cuccot péntek óta.
  • csubi1985
    helyette mikor rákattint az Acs.Exe - re induljon el a Word
  • TeeBeee
    Na kipróbáltam a mai bajnokit, de szigorúan másod osztályban (vagy harmad?). Jó volt, csak olyan ratyi setupom volt, hogy 4. sebességben elfogytam és ketten is elmentek mellettem. Grat nekik, mert amúgy nagyon jól versenyeztek, csak nem tudom ki kicsoda, mindenki Gábor volt körülöttem. :D
    És bocsánat az egyiküknek, mert egy féktávon összekoccoltunk és mindketten megpördültünk. (fasza ütközés modell)
  • csubi1985
    Meg , hogy őszinte legyek korlátozhatnák végre már egy úgymond " Szimulátorban " azt is ,hogy a Billentyűzeteseknek ne induljon már el a Game !!
  • csubi1985
    úgy mondanám, hogy az ABS hosszú távon kifizetődő !! ( Ha lenne már gumikopás végre )