43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nem én a Bakonyban éltem 33 évig, jó sokat motoroztam főleg egy Lc4-el -
Mondju ka turbo gombok nem működnek, azt se tudom az melyik a billen :))) -
Itt az enyém, kiindulásnak :))))
http://osztott.com/DGpg/Assetto%20Corsa%20Laccoo%2001.zip -
LoL és tényleg. Nem görgettem telón a felső menüsort! Így már minden, ok! Köszi
-
Ha PC- látod az AC-s cuccot akkor a telefon is látja. Az a felső menüsor az görgethető, aho laz üres gridet látod, ott lesz az jobb oldalt .
De jobban jársz ha sajátot szerkesztesz az üres helyére , mert ez a gyári billekre készült nem, biztos, hogy működik, ha a játékban már variáltál a kiosztáson .
Van tutorial az oldalon, egyszerű mint a bot .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.27. 10:00:23 -
Ja így már vili, köszi! ;-)
Jelenleg ott tartok, hogy össze van lőve a teló, meg a pc (telón látom a pc adatait stb.). A pc-s progiba importáltam az Asseto Corsa.rpgp, ami ott szépen meg is jelenik, viszont a telón semmi változás nem történt. Gondolom telón a Custom Grid #1 ablaknál kéne megjelennie, de semmi, pedig már a PC-s progiba már szét nyomogattam mindent. Help pls.! :) -
Amit letöltöttél az a játékhoz készült grid, azt lehet importálni...
Kell hozzá a Roccat cucc a számitógépedre, és az android app is .
amúgy egyszerű , rájössz hamar . egyszerűbb sajátot csinálni .
http://power-grid.roccat.org/en/Download/
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.27. 09:47:59 -
Jackal #20670 Szerintem kell hozzá az a roccat app is.
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.roccat.powergrid
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.09.27. 09:22:41 -
Letöltöttem ezt a Button Box-ot, ami egy Asseto Corsa.rpgp fájl. Mit is kell ezzel pontosan csinálni?.... mert a droid ezt nem ismeri. :) (átneveztem .apk-ra is (hátha ez a trükk), de semmi)
Amúgy nem csak a fék van elírva, hanem maga az Assetto is 1 t-vel van. :D
-
-
Faszányos. -
-
Norbi te az ócsai ktm-es vagy? -
Tyuki80 #20664 Mondod ezt úgy hogy KTM Norbi a nicked. 
Némi ellentmondás van benne,de tudom nem a játékbeli ktm miatt ez a neved,vagyis remélem. -
Holnap leszek én is Laci mert ez a bömös a kedvencem mint az összes gt járgány:) -
Tyuki80 #20662 Kedvet kaptam rá hogy elinduljak de nem sikerült beállítani a rank appot,ezért a bookingos szerveren indultam,ami nagyon faja volt.Aztán rájöttem,hogy nem fogom tudni végigmenni a versenyt,mert a kislányom fürdés után nagyon nyűgös volt,inkább kiszálltam a második kör elején a 2. helyről,hogy ne befolyásoljam a végig maradók eredményét azzal hogy feleslegesen csatáznak velem. -
goldboy #20661 Tyuki mi volt tegnap?
Csak azt láttam az eredménylistán hogy egy kör után kiszálltál -
Tyuki80 #20660 Remélem holnap a fórumozók abba élik bele este magukat hogy jönnek versenyezni a funon.Minden adott:jó pálya, jó autó,jó versenytársak.Gyertek!!!Ma is klassz volt pedig csak 5-6 an voltunk amikor én becsatlakoztam.Töltsük már meg a szerót.
Vagy mindenki a nagy vasárnapi futamra gyakorol,századmásodpercekért,hogy a végén csak 25 mpel kapjatok ki az élen haladó ufoktól?
-
csubi1985 #20659 " Csubi ha így lesz ahogy írod és ma gatyába rázzák a cuccost, vendégem vagy valamire. "
Tomstell pedig kezdtem készülődni a vendégségre
De hát sajnos ezek szerint elmarad....
Még egyszer mindenkitől Bocs aki beleélte már magát az Update- be !!!! Beleérte persze magam is
-
Faxom, pedig tökre beleéltem magam, hogy ma nagy ápdét. Kapjátok be :) -
Igaz :DDDD -
"Break bias"
Amúgy minden oké :D -
Buli ez Roccat cucc, bármit ki lehet tenni ....
-
Simhouse-t ne keverd ide, ők szolgáltatást nyújtanak, nekik ez úgymond munkaeszköz, és okos tervezéssel hamar vissza fog jönni nekik az ára.
Ugyanakkor elég sok külföldi fórumot olvasok, és külföldön sem veszik száz számra az általad említett kártyákat.
És a másik: az egész Oculus Rift-nek akkor lesz nagy piaca, ha a kisebb (közép)kategóriás kártyák is tudják majd kezelni az eszközt.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2014.09.26. 16:30:02 -
goldboy #20653 GTX980(970)-at legalább annyian fognak venni, ahányan az előző generációkban is megvették a csúcskártyákat
Én csak arra céloztam, hogy a marketing dumában már a VR-ral próbálják eladni
A keményvonalas szimesek inkább 30+-os családapák szoktak lenni(Magyarországon is), akik egy idő után 3 monitorral, bika géppel, és 70-150 ezres videokártyákkal szoktak játszani(talán nem is a "játék", a jó szó ide)a kormány+pedál árakról nem is beszélve!
Gondolom a Simhouse-nal is azért árulnak most alkatrészeket, mert az ő "szintjükön" megjelent egy még újabb, még jobb ! -
Kéne hozzá WP-re emulátor
-
Érdekes !!!!! -
cstibikeee #20650 Androidos button box. Eddig ilyenről még nem is hallottam.
Ez jónak tűnik:
Power-Grid -
De lassan olyan szintre lépsz, elméletben, ami olyan drága, hogy senkinek nem kell :)))
Valójában ez a legnagyobb para most is, vajon rászánják-e a tömegek a pénzt egy ilyen úri módira....
A nagyátlag pc duplája is kevés jelenleg egy normális VR futtatáshoz....Pont most adtam Steamnek adatokat, elég durva bika, luxus gépem van ám az átlaghoz képest :)))
De nem azért mert csúcsgépem van ....
Ami talán működik az voice command, múltkor néztem, de elég idegesítő folyton ugatni a játékhoz :DDD -
goldboy #20648 Már most is megoldható a virtuális gomb nyomkodás egy Kinecttel vagy Leap Motionnel(igazából egy fizikai kormányra is csak a FFB miatt van szükség)
Arra sem gondoltunk pár éve, hogy egy mobilon vagy tableten lehet button box, műszerfal, vagy telemetria:DDDD(azt sem értettük hogy kinek kéne érintő képernyő, olyan csak a fantasztikus filmekben nézet ki jól)
De ez mégiscsak egy AC fórum, úgyhogy lassan hagyjuk a VR-t
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2014.09.26. 15:29:51 -
priluki #20647 köszi, én is azért gondoltam mert dk1 volt.. meg én kiprobáltam és rift nélkül már nem is akarok annyira tolni :P :D -
Biztosan lesz, vagy előbb vagy utóbb. -
Mondjuk beindítani-felszállni ? :DDD
Persze megy az egy on-off billel is, csak az nem ugyanaz :) -
goldboy #20644 Van aki szájjal fest, honnan tudod hogy nem nyelvvel kell majd e pöcökegert állítgatni ?:DDDD
Én sem tudom mit fognak kitalálni(pl. a szemkövetésben van ezer lehetőség)
A lényeg ez egy "fejlesztői" cucc, ami sok hardcore szimest érdekel, és elég sokan szeretnénk ha lenne támogatva(ha már a hivatalos oldalon is szerepel)minden sim. fórumán sokan sírnak érte, úgy hogy reménykedünk nemsokára lesz mit, mivel összehasonlítani:)
Kunos méretéből adódóan lehet hogy AC-n lesz utoljára:( -
Na ha a repszimulátornál a billentyűt kell nézned, akkor ott meg vagy baszva :DD Monitorról a szemet nem lehet levenni, mert eltűnik egy felhőben a drága ellenség, és megerőszakol. -
És szerinted jelenleg hány ember fog berohanni a boltba és venni GTX980-at, potom 180 ezerért? :) -
Jah, a VR-ekhez rá lesz írva, hogy csak kétgombos árkádokhoz ajánlott ? :))
Egy-két dolgot rá lehet makrózni a kormányra, de aztán ennyi, onnantól bill felejtős, jó offline mehet a pause, de egy online futamon már nem igen :)
Repszimulátort meg sem említek :DD
a lényeg én igaz nem is veszek semmit, de ha lenne rávaló akkor is kivárnék, mi lesz a vége, saját cucc, saját szoftver, én ezt támogatom ő azt támogatja, lesz itt még anyázás az tuti :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.26. 14:57:03 -
goldboy #20640 Elvileg az 1.0-ban valami új graf. engine-ről is szó volt, nem csak egy-két új effektről, úgy hogy kíváncsian várjuk mi jön ki a garázsból!
Az AC meg elvileg driving simulator, nem racing simulator, úgy hogy majd 2015-ben kisírjuk a boxkiállást gumicserével, 16-ban meg a napszakváltozást, 17-ben meg az eső is a pofánkba csap a KTM-mel!
Kicsit sok az elvileg...
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2014.09.26. 14:51:47 -
...nem értük lobbizik :DDD -
Ahogy olvasom ,a nagy HW gyártok tesztként figyelik mi lesz az occulus sorsa...
ha bejön és elterjed, gyanítom beindul a saját gépezet ....
Amúgy értük lobbizik, készíti a saját, gyorsabb dekodóló-renderelő anyámkínját, mert jelenleg lassú a VR-hez a DX....Bolond lenne nem saját HW-t kidobni, ha eljön az ideje ;)
Amúgy jelenleg inkább téma, hogy lassú az AC, nemhogy még sztereó tökömtudja mit rátolni :DDD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.26. 14:43:36