43023
  • lac coo
    Ejj, ez gyönyörű munka !!!
    Hogy reális-e vagy sem az mindegy, úgysem az sehol, de bizton mondom ilyen jól még carsban sem néz ki a törés !!!
    Hogy koszosodik az üveg azért meg nagy pirospont, remélem ablaktörlő is lesz hozzá :)))
  • Adam Jonas
    Szegény Marco, úgy látszik, neki csak a törés-zúzás jut

• cstibikeee

Marco FB oldaláról
  • Alexease
    Mar at is pakoltak az rF2-bol a palyat?! Ez gyors volt;)
  • Tomsteel
    Ez mekkora....összepisálnám magam ha ezt látnám a tükörben.

Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2014.10.02. 23:54:21
  • Tomsteel
    Volvo kamion Top Gear pályán.
  • Solt
    Gyengének nem mondanám... :) Próbáld ki... ;)
  • Thread
    Lehet, de foleg a vibraciot nem tudja visszaadni ha lassu. A 2DOF eroket [elore hatra meg oldalra] azt akar jol is csinalhatja, ugyis kompromisszum az ules alatti forgaspont. Gyors mozgasnal a mozgas elejen ellentetes a fejmozgas a valodival.
    Lehet hogy nekem az is olyan lesz elsore hogy zavaro, mert pontatlan.
    Utoljára szerkesztette: Thread, 2014.10.02. 20:50:39
  • Tomo15
    Szerintem egy otthoni mozgó cockpit szinte még ront is az érzékelésen, ugyanis nem tudja azt a sebességet produkálni mint ami szükséges lenne.
    Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2014.10.02. 20:43:34
  • Thread
    persze cockpit kell majd a kormanyhoz, ugyis epitek egyet, ha nem adom fel akkor mozogni is fog,
    de igy szeken is erezni az uj infot, az auto belengeset, amit 1x-es G-ero video beallitason nem lehet eszrevenni a kepen [gamepaddel], meg aztan altalaban mikor megcsuszik az auto, magatol forgatja jo iranyba :)
    NYuzni fogom, mert maradhat a kormany, elsore ugyanaz a feeling mint evekkel ezelott ugyanez a kormany az iR-ben, hogy G-erok nelkul nem birom megszokni, hogy kulon eletet el a kezemben, de persze mindenkepp ezzel lehetne jobb idoket menni mert uj infokat ad.
    Az auto ficankolas infot megprobalom potolni azzal, hogy 3x-os G-ero megjelenitest teszek a kepre gamepadnel.
    Vegleges verdikt persze csak cockpitben lesz.
  • lac coo
    Amugy en eleg bikaba tolom, 135%-ra, nem teszi tonkre a kormanyt ?
    Tudom, klippinegl , vagy mi, de nekem ez alatt egyszeruen olyan erzes mint valami agyonszervozott egyteru :))
  • lac coo
    Hat en nem tudom...
    Az elejen ugxan en szivtam valami miatt az ffb vel, kozepen lyukas volt, de azt mondom ez az az ffb, amit nem igen kell piszkalgatni.....
  • MooneyR
    Ez úgy látom ugyanaz :D sorry.. a brake gammát egyébként, ahogy Alex is ajánlotta 3.00-re állítottam. Nekem így most nagyon komfortos. Gyorsabb egy centivel se lettem az is igaz
  • MooneyR
    General --> Skip intro video pipa

Egyébként akinek van kedve kipróbálhatja, van itt egy kormánybeállítás G27 guide, pár hete beállítottam így, azóta is úgy van : )
  • Alexease
    A volumetrikus fenyek jol neznek ki, de valszeg total kamu:) Kivancsi leszek, be tudom-e kapcsolni vagy diavetites lesz belole?!
  • Alexease
    Mert en azt akarom erezni, amit az auto csinal, es nem kamu razasokat a sima aszfalton, rangatast a lapos kerekveton es csuszaskor zizegest vagy mit tudom en mit;)
    Hasonloan gaz a filter/damping, ami arra hivatott, ha veletlenul megis erznel vaamit az autobol, akkor azokat "lemossa":)

5-10 eve ezek meg jok voltak, mert nem szamoltak ilyen reszletesen, de ma mar felesleges.

Kiveve persze olyan egyszerubb kormanyokon, amit csak centering-be lehet szoftveresen meghajtani, oda valszeg jo, ha kozben ossze-vissza razkodik meg remeg:)
  • Alexease
    Ja, gyenge FFB-vel, szetfilterezve, tele kamu effektekkel;)
  • Szabi #20908
    a videó már volt szerintem, de nem így
  • Jackal
    Mért húzzátok le a játékban az effekteket? Pont jó úgy default.
  • Solt
    ITT pedig megtalálod a hivatalos "álláspontot"... :)
  • KTMNORBI
    Sziasztok!

Csak egy kérdés: assetto sls intróját ki lehet valahogy lőni, mert enyhén szólva már kezd idegesíteni+azóta nem mindig indul az ac elsőre hanem megáll a betöltés.Elötte nem volt soha ilyen problem
  • Alexease
    Ezek meg a "bonyolult" AC beallitasok;)
  • bardocz
    Kamuefektek, semmi szükség egyikre se.
  • Thread
    koszi megvan, a spring meg damper miert van lehuzva?
  • Thread
    Ja hogy kulon driver kell a win8.1-ben? Egyelore nem talalok.
  • Alexease
    A driverben igy allitsd be:
  • precise
    van már skip barber mod?
  • Thread
    Biztos kapasbol megy nektek: van nalam egy G25 tesztelesre, 900fok van beallitva de 180 igazabol, hogy kell atallitani?
    Nincs FFB. Es hogy kell allitani, hogy ne erolkodjon magaban a kozepreallassal, csak amit az AC mond neki?
    ez 3 problema :)
  • GPx8
    Béta=béna? Hehe.
  • lac coo
    Ezért vannak béta tesztelők ....
  • lac coo
    Ctrl+L
  • Gabisan666 #20894
    Hi All! Hogyan lehet single race-nel a kocsik felett levo neveket kikapcsolni,hogy ne mutassa ?
  • Szabi #20893
    :D
  • Tomsteel
    Köszi, kipróbálom majd őket! Korábban mentem már ezzel az autóval és ennyire nem volt vészes a dolog, meglepett engem is.
  • Gadfly13
    Közben updateltem a #20889 hszt. ;-) Remélem segít...
  • Tomsteel
    Az eleje nem akar az istennek se megtapadni.
  • Gadfly13
    Sok autóval mentünk már ezen a pályán, de nem vettem észre olyat, hogy esetlegesen a pályával lenne vmi gond. Viszont az tény, hogy az 599-es szereti dobálni magát még a gyári pályákon is. :-)

Esetleg próbáld ki ezeket: link
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.02. 15:30:31
  • bardocz
    Valahogy be lehet azt állítani, hogy a setup résznél a lengéscsillapítónál és rugónál valós értékek legyenek?
  • Tomsteel
    Csak nekem tűnik úgy mintha nullához közeli tapadása lenne annak a Ferrarinak a Brnoi pályán? Csúszik mintazáááállat.
  • GPx8
    Azt kötve hiszem, hogy sok újdonságot tennének az 1.0 -ba, amit a nagyközönség még nem tesztelt...