43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ejj, ez gyönyörű munka !!!
Hogy reális-e vagy sem az mindegy, úgysem az sehol, de bizton mondom ilyen jól még carsban sem néz ki a törés !!!
Hogy koszosodik az üveg azért meg nagy pirospont, remélem ablaktörlő is lesz hozzá :))) -
Szegény Marco, úgy látszik, neki csak a törés-zúzás jut 
-
cstibikeee #20923
Marco FB oldaláról -
Mar at is pakoltak az rF2-bol a palyat?! Ez gyors volt;) -
Ez mekkora....összepisálnám magam ha ezt látnám a tükörben. 
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2014.10.02. 23:54:21 -
Volvo kamion Top Gear pályán. 
-
Solt #20919 Gyengének nem mondanám... :) Próbáld ki... ;) -
Thread #20918 Lehet, de foleg a vibraciot nem tudja visszaadni ha lassu. A 2DOF eroket [elore hatra meg oldalra] azt akar jol is csinalhatja, ugyis kompromisszum az ules alatti forgaspont. Gyors mozgasnal a mozgas elejen ellentetes a fejmozgas a valodival.
Lehet hogy nekem az is olyan lesz elsore hogy zavaro, mert pontatlan.
Utoljára szerkesztette: Thread, 2014.10.02. 20:50:39 -
Szerintem egy otthoni mozgó cockpit szinte még ront is az érzékelésen, ugyanis nem tudja azt a sebességet produkálni mint ami szükséges lenne.
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2014.10.02. 20:43:34 -
Thread #20916 persze cockpit kell majd a kormanyhoz, ugyis epitek egyet, ha nem adom fel akkor mozogni is fog,
de igy szeken is erezni az uj infot, az auto belengeset, amit 1x-es G-ero video beallitason nem lehet eszrevenni a kepen [gamepaddel], meg aztan altalaban mikor megcsuszik az auto, magatol forgatja jo iranyba :)
NYuzni fogom, mert maradhat a kormany, elsore ugyanaz a feeling mint evekkel ezelott ugyanez a kormany az iR-ben, hogy G-erok nelkul nem birom megszokni, hogy kulon eletet el a kezemben, de persze mindenkepp ezzel lehetne jobb idoket menni mert uj infokat ad.
Az auto ficankolas infot megprobalom potolni azzal, hogy 3x-os G-ero megjelenitest teszek a kepre gamepadnel.
Vegleges verdikt persze csak cockpitben lesz. -
Amugy en eleg bikaba tolom, 135%-ra, nem teszi tonkre a kormanyt ?
Tudom, klippinegl , vagy mi, de nekem ez alatt egyszeruen olyan erzes mint valami agyonszervozott egyteru :)) -
Hat en nem tudom...
Az elejen ugxan en szivtam valami miatt az ffb vel, kozepen lyukas volt, de azt mondom ez az az ffb, amit nem igen kell piszkalgatni..... -
MooneyR #20913 Ez úgy látom ugyanaz :D sorry.. a brake gammát egyébként, ahogy Alex is ajánlotta 3.00-re állítottam. Nekem így most nagyon komfortos. Gyorsabb egy centivel se lettem az is igaz
-
MooneyR #20912 General --> Skip intro video pipa
Egyébként akinek van kedve kipróbálhatja, van itt egy kormánybeállítás G27 guide, pár hete beállítottam így, azóta is úgy van : ) -
A volumetrikus fenyek jol neznek ki, de valszeg total kamu:) Kivancsi leszek, be tudom-e kapcsolni vagy diavetites lesz belole?! -
Mert en azt akarom erezni, amit az auto csinal, es nem kamu razasokat a sima aszfalton, rangatast a lapos kerekveton es csuszaskor zizegest vagy mit tudom en mit;)
Hasonloan gaz a filter/damping, ami arra hivatott, ha veletlenul megis erznel vaamit az autobol, akkor azokat "lemossa":)
5-10 eve ezek meg jok voltak, mert nem szamoltak ilyen reszletesen, de ma mar felesleges.
Kiveve persze olyan egyszerubb kormanyokon, amit csak centering-be lehet szoftveresen meghajtani, oda valszeg jo, ha kozben ossze-vissza razkodik meg remeg:) -
Ja, gyenge FFB-vel, szetfilterezve, tele kamu effektekkel;) -
a videó már volt szerintem, de nem így 
-
Jackal #20907 Mért húzzátok le a játékban az effekteket? Pont jó úgy default. -
Solt #20906 ITT pedig megtalálod a hivatalos "álláspontot"... :) -
Sziasztok!
Csak egy kérdés: assetto sls intróját ki lehet valahogy lőni, mert enyhén szólva már kezd idegesíteni+azóta nem mindig indul az ac elsőre hanem megáll a betöltés.Elötte nem volt soha ilyen problem -
Ezek meg a "bonyolult" AC beallitasok;)
-
Kamuefektek, semmi szükség egyikre se. -
Thread #20902 koszi megvan, a spring meg damper miert van lehuzva? -
Thread #20901 Ja hogy kulon driver kell a win8.1-ben? Egyelore nem talalok. -
A driverben igy allitsd be:
-
precise #20899 van már skip barber mod? -
Thread #20898 Biztos kapasbol megy nektek: van nalam egy G25 tesztelesre, 900fok van beallitva de 180 igazabol, hogy kell atallitani?
Nincs FFB. Es hogy kell allitani, hogy ne erolkodjon magaban a kozepreallassal, csak amit az AC mond neki?
ez 3 problema :) -
GPx8 #20897 Béta=béna? Hehe. -
Ezért vannak béta tesztelők .... -
Ctrl+L -
Hi All! Hogyan lehet single race-nel a kocsik felett levo neveket kikapcsolni,hogy ne mutassa ? -
:D -
Köszi, kipróbálom majd őket! Korábban mentem már ezzel az autóval és ennyire nem volt vészes a dolog, meglepett engem is. -
Közben updateltem a #20889 hszt. ;-) Remélem segít... -
Az eleje nem akar az istennek se megtapadni. -
Sok autóval mentünk már ezen a pályán, de nem vettem észre olyat, hogy esetlegesen a pályával lenne vmi gond. Viszont az tény, hogy az 599-es szereti dobálni magát még a gyári pályákon is. :-)
Esetleg próbáld ki ezeket: link
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.02. 15:30:31 -
Valahogy be lehet azt állítani, hogy a setup résznél a lengéscsillapítónál és rugónál valós értékek legyenek? -
Csak nekem tűnik úgy mintha nullához közeli tapadása lenne annak a Ferrarinak a Brnoi pályán? Csúszik mintazáááállat. -
GPx8 #20886 Azt kötve hiszem, hogy sok újdonságot tennének az 1.0 -ba, amit a nagyközönség még nem tesztelt...