43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
nagy891229 #20966 Köszönöm megoldódott jó lett a kormány. -
tényleg jó, kár hogy mostanában ritkán fér be zajongani :((
ezt is élveztem, előzni nem tudtam volna, csak kergetni..ez a beáll elég pocsék volt ide, mondjuk Melbourne sík pálya, ez meg dimb-domb, mitől lett volna jó :D -
Tyuki80 #20964 Jöjjön mindenki,mert nagyon jó a kombó és alig vagyunk egyenlőre!Megéri! -
Jackal #20963 Nagyon leültetted az alját :) -
OV1-es appal nézem a gumihőmérsékletet, neked is az van, hogy az első kerék nem melegszik semmit, a hátsó meg irreálisan gyorsan melegszik és hűlik? Pikkpakk 250 fokon van, ami kicsit hihetetlen. -
Most jutottam el a videóhoz (jóókor
). Fúú de várom már ezt a kombót!
A videó alatti zene is üt... valahonnan nagyon ismerős volt, de végül rájöttem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Na mentem többet a Volvo kamionnal, érdekes hogy nem minden pályán keletkezik ez a szörnyű sistergő hang. Nekem a Top Gear-s pályán, és Prato-n volt.
De a kamion nagyon vezethető valóban...Bathurst már egy kicsit nagy kihívás volt neki, ráadásul bele akadt az aszfaltba, pedig ezen a pályán nem volt problémám még semmilyen autóval. -
Jackal #20959 Az csak az új egerekhez meg bill.-eklhez való. -
Az valami más driver, nem kormányhoz való. Itt az 5.10. -
nagy891229 #20957 És fel is tudnád ide tenni a drivert? 8.56 az új driver és nem ismeri fel.... nem tudok vele mit kezdeni.. -
Nekem 5.10-es van. -
nagy891229 #20955 Valaki feltudna ide töltenni egy régebbi g27 drivert win7 X64. Tegnap újratelepítettem a gépet ma leakartam a hivatalos oldalról tölteni az illesztőprogramot de változtattak az oldalom új illesztőprogram van azzal eg nem ismeri fel... -
neilszab #20954 Vasárnap este esete 21:00-kor Monza-ban folytatódik az Assetto Cosra Tesztkupa, jövő héten pedig Imola-ba látogat el a mezőny...
Videó a múlt vasárnapi futamról Nürburgring-ről, 33 fős volt a mezőny:
A 6 futamos sorozatból a 4 legjobb eredmény számít bele a végértékelésbe, így aki most csatlakozik, annak még van esélye a végső győzelem megszerzésére és az izgalmas fődíj elnyerésére is! Persze aki csak versenyezni szeretne egy jót, az is bátran jöhet, örömmel látjuk a rajtrácson!
Infók: Assetto Corsa tesztkupa
Eddig köridők: http://www.gtr-masters.hu/event
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.10.04. 14:06:14 -
-
Nagyon jó vezetni. Viszont csak nekem tűnik úgy, hogy ez a valós méreténél jóval kisebb? -
haflac #20951 Na végre nekem is van már normális technikám az Assetto.hoz.I7 4790k,R9 290.Elég jól fut :) -
goldboy #20950 Sajnos még nincs kiadva :(
-
Tyuki80 #20949 Szép!Kipróbálható,letölthető?Linket dobsz hozzá ha igen? -
régi TDU-s emlékek :D -
ez szörnyen sz@r fülessel. :(
Nem rossz egyébként, alap setup-n próbáltam. De az hogy ennyire szétszedte a hangot, az szétcseszte a jobb fülem. :( -
-
goldboy #20945 meco és Panker Gergő új munkája(a Shelby Cobra készítői):
Lamborghini Miura P400SV
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2014.10.04. 09:14:50 -
Volvo Truck 1.0 -
Corvette C6R 2013 beta v4 - letöltés
Circuit de Catalunya 1.0 - letöltés
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.03. 17:28:26 -
goldboy #20942 Tibi még 220MB ?
Alakul ez :D -
Top Gear 1.0 ;) -
tszd #20940 Nekem is kicsit plasztikus, de ugye a textúrákat jóval egyszerűbb cserélni mint egy valódi dinamikus törésmodellt megvalósítani.
De minek is fanyalgunk, örüljünk, hogy a törés is bekerül hamarosan!
Meg aztán reméljük, ez még fog fejlődni! -
Kit érdekel, hogy csak karcolódik meg gyűrődik... Ez nem egy BeamNG, nem is az a cél. Kinézetre már így is fasza.
Sajnos ha túl reálira csinálja a törést akkor játszhatatlan lesz sokak számára, ezt szerintem ők sem akarják.
Le is szarom csak már próbálhassam! :D
-
Zozzer #20938 Jó lenne ez, ha ez egy adott erősségű ütközésre lenne megcsinálva és most az összes karosszéria elemen látszik, hogy hogyan fog kinézni a koccanások után a sérült elem Legalábbis így tudom elképzelni. Azért, mondjuk 100-al betonfalnál, vagy ha valaki belerongyol durván a másikba, csak nem így fog kinézni az eleje, mintha tényleg egy kis kalapáccsal végigkloffolták volna. vagy igen?! :) -
Mármint persze szépen van megcisnálva, és látványos, de kb egy 40 éves teherautón tudok elképzelni ilyen sérüléseket :D -
Nem azért, de ez katasztrófa. Kb ha kalapáccsal állsz neki aprólékosan, akkor fog így összetörni egy autó. Meg a horzsolás belül, a tükör meg a helyén. -
nem túl bonyolult jól linkelni.. kérlek figyelj már erre.. nem akarom minden hozzászólásodat javítani.. :D -
GPx8 #20934 Jó lenne törés-videót is látni már. -
goldboy #20932 új képek
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.03. 12:36:48 -
GPx8 #20931 Ez szerintem az új "gyári" rF2-ből van. Az nagyon szép. -
Jackal #20930 Ez még elég lightos eye-candy törés, lesz jobb is 1.0 után. (gondolom most ennyire volt idő)
UI: Az a top gear-es pálya a régi fapados továbbfejlesztése? Tudna valaki adni egy linket rá? Köszi.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.03. 09:40:41 -
Pár napja volt kép, hogy Aris gyereke "teszteli" a PS4 verzióval a LaFerkát Spában... erre rakta ki Marco twitterre, hogy ezt az autót nem ő kúrta szét. :P -
ez nem az :) -
Timbu #20927 Ehhez vegyük még hozzá a pár napja készült interjút vele: "When the publishers started to look at us, we received a lot of proposals and they're still coming. (...) Our idea is to continue, maybe even while collaborating with the big companies, to pursue our initial goals by keeping our indipendence especially in the game design and what strategies to apply, by continuosely delivering to our customers, our fans what they expect."
Szerintem benne van a pakliban, hogy egy kiadó támogatásával (esetleg a portolást is a kiadó emberei végeznék) megjelentetik konzolra. Ami nekünk is jó lehetne, mert akkor talán még jobban megérné nekik pályákat is csinálniuk. -
neilszab #20926 Az egy PS4 az asztalán?