43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
én most bent vagyok, de általában csak ilyenkor tudok ezen a héten, fürdetés..stb. -
Jön valaki? Mivel egyedül lettem volna versenyen, nem léptem fel rá. -
Hockenheim
Szerintem nagyon klafa! -
Mai program:
SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: 2014-10-06 ~20:00
|Q|R|: |10|8|
FÉRŐHELY: 20
PÁLYA: Imola
AUTÓ: Volvo Truck 1.0 - letöltés
A héten ez fog menni! Várom a pályajavaslatokat.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.06. 19:27:21 -
igen.
Vigyázós gép, nem lehet a diffit állítani, ezért bizonyos kanyarok trükkösek is lehetnek, pl. Vallelunga utolsó kanyar..hajlamos betekeredni.
A Parabolica még pont jó, kicsit trükkös.
Egyébként nagyon megbocsájtó autó, erős fékek, jó egyensúly. -
Ez a letöltési linkje? #20944 -
Kamion...már csak annak örömére is, hogy Kiss Norbi vezeti a tabellát.
Jarama nincs, én Imola-ban és Monza-ban is próbáltam, ajánlva.
...csak olyan pálya legyen ahol nem sistereg a füles... :)
-
Ha vannak ötletek FUN kombóra, akkor írjátok! ;) -
Megvan, köszi:) Leszokhatnának arról, hogy több helyre rakják a fájlokat, miért nem jó az a program filesban a steam mappában? :) -
a dokumentumok/assettocorsa/ ghostcar mappában vannak a ghostcarok:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.10.06. 15:29:52 -
Eh, az idő törlésével nem tűnik el a ghostcar is. -
tegnapi futam:
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.10.06. 14:48:41 -
Akkor lehet ez a hiba forrása. Kitörlöm majd azt az időt akkor. -
ha még január környékén vagy előtte mentél akkor másodpercekkel gyorsabb volt ez az autó ha jól rémlik...nem csak ezen a pályán...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.10.06. 12:30:25 -
A-aa, egyik sem, szimplán kegyetlenül megaláz. A menüben is valami 3 másodperccel jobb idő van a mostani legjobbamnál, sőt masters rankon is, és ott is rohadt gyors idők vannak. Lehet ennyit változott volna valamikor a fizika? Arra még emlékszek is, hogy ezzel a kocsival ezen a pályán csak szenvedtem pár kört. Furcsa. -
nem adtál a szellemeautónak véletlenül pár sec előnyt?
vagy folyamatosan húz el?
de egyébként lehet más szellemautója ellen mész, ha kicserélted...:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.10.06. 12:20:53 -
Lehetséges az, hoghy a játék hotlapnál rossz szellemautót rak be, meg rossz időt ír ki? Imolán megyek az A csoportos bmw-vel, és olyan, mintha a dtm-es változat menne a szellemautónál. Már a célegyenesben úgy húz el, mintha valami felsőbb kategóriából származna a kocsi, és nagyon súlyos másodperceket kapok magamtól. -
Már nem kell sokat várni...
-
Probaljam ki .....??? :))))))
Mintha a ket renaulton kivul mennek massal.rf.ben.:)) -
A Clio azert sokkal gyengebb, az eroatvitel resze is teljesen mas, bar becsovezett cucc, az teny;)
Az rF2-ben a Megane Trophy-t probald ki. Igaz, abban ~1.5x nagyobb motor van, de csak kicsivel erosebb, meg kozep motoros, meg hatso kerekes..., de inkabb jobban hasonlit az epitett es merev jellege miatt:D -
Hat gondolom letezik azert jo par hasonlo markakupa, nyilvan nem a pillango a legfontosabb szempontom :) -
Elsőkerekes, kétpedálos, pillangós, szerintem ez elég ritka lehet :S -
Kedvet kaptam ehhez, kutattam a gepen mi lehet hasonlo auto, pcars clio az nagyon nem.ilyen, viszont rf2 clio az nagyon adja !!!
Ac ban meg sajna ezidaig nem igen van hasonlo kategoria. -
Azert ezek eleg merev epitesu cuccok, hogy ne verjek oda magukat. Mar egy-egy komolyabb kanyarban es fektavon is komoly terhelest kapnak, akkor is tavol kell tartani az aljat;) Nem csak a rugo es lengescsillapito kemeny es "rovid", hanem oldlra is ki vanak merevitve, mig egy utcai auto kereke/felfuggesztese atutne a kerekdobot, ezeknel "huzza magaval" a masik oldalt is, az egesz auto dol es "pattog".
Erre epitettek oket, egy ideig birja a technika. De ha az egesz mezonyt nezzuk, akkor osszesegeben valszeg gyakori lehet a kulonfele felfuggesztessel kapcsolatos hiba. Webernek is volt mar egy-ket pitty-putty;) -
Nem az hogy vagnak picit, hanem hogy nem szakad ki az osszes kerek :)
Meg az aljat se veri oda...... -
Mindenki szeret roviditeni, amig a szabaly es a technika nem bunteti;) -
A fek az van ilyen jo szerintem.Nem a melegedes hanem ahogy kuzd vele az auto.
Ami erdekes volt, hogy sokszor milyen kemenyen atmennek a fekvorendorokon. -
wright #20979 Köszi! -
Köszi a videót, hatalmas élmény volt. 
...remélem lesz egyszer ilyen kifinomult a szimuláció is, gumi, fék, szélárnyék és sérülés tekintetében. -
Hockenheimring_v.1.0 -
wright #20976 Hova költözött konvertáló kolléga?Mert az oldala megszűnt.Esetleg 1 link hockenheimhez? -
Valóságban is sípol eléggé. -
Picit mentem vele én is, hőfokot nem néztem, de érzésre jól működött. gondolom csak a kijelzés, gumibeálítás a hibás, de attól még működik jól, nem csúszkál defektes módra .
Egyedül a hang rossz, sipol a fülembe , évezhetetlen ... -
Még jó, hogy 1.0 :D -
elöl semmi, hátul meg sose látott magas hőfokok pillanatok alatt...:) -
Neked is ugyan az, mint nekem a melegedés? -
a volvo is tetszetős , de nekem is kicsinek tűnik a valós mérethez képest:)
na meg a gumi melegedés is fura pedig én nem OV1-gyel nézem hanem miniapps-sal -
kipróbáltam hockenheimet, szerintem jó lett ,sok ai-val mentem kb ugyanannyi fps-em volt mint gyári pályákon...
UI: a codemasterses f1 konverter csinálta ezt is, mostmár lassan a hungaroringnek kell jönnie:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.10.05. 12:42:10 -
Tyuki80 #20968 Kösz,hogy betetted!Nagyon jó!Ajánlom!
Amúgy ahogy szarakodik a itatójával az nagyon jó.Én is így szoktam versenyek közben az erősítő távirányítójával,mert a tv ben a reklámok néha hangosabbak.
-
Remek videó, feliratot kapcsoljátok be :