43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ma esti FUN-ra?

-
GPx8 #21286 Legyen ez-is az is. 2014 van... -
Jackal #21285 Sztem jól nézne ki visszajátszáűsokban, hogy félig le van zúzva a nép. Legalább látnánk ki-merről volt hunyó :) -
Toresnel a latvany sokadlagos, inkabb hatasa legyen, mint husz eve CC -ben :))) -
GPx8 #21283 Köszi! Azért kérdeztem, mert nem tudom, hogy a modderek tudják-e, hogy milyen sérülés-modellre lehet számítani? Leesik/gyűrődik? Csak leugrik, mint a régi rFactorban? Vagy csak hülyén gyűrődik, mint az Lfs-ben...? :) -
Viszonylag magas grafikai beállításokat használok (Asus7870), csak a moiton blur és az egyéb dolgok vannak levéve v. kikapcsolva, viszont a videó renderelésekor kicsit sötétebb tónusú lett a felvétel, így ez is hozzátehet a fényezés tompításán. Magában az AC-ban nem vettem észre ilyet, hogy ezzel baj lenne, de lehet más VGA-val ill. más beállításokkal másképp néz ki....de minden esetre, majd megemlítem Tommynak az észrevételt. ;-) -
Tommy előkészítette a töréssel/sérüléssel kapcsolatos dolgokat is. A sérülés textúrák már benne vannak, illetve maga a modell is olyan, hogy ha leesik róla vmi karosszéria elem, akkor pl. látszik a belső (mögötte) tartalom is. Sok autónál (gyáriaknál is) a belső részek nincsenek lemodellezve, így nem tudom, hogy Kunosék h akarják ezt megoldani, mert ha pl. leesik majd a motorháztető, akkor nem fog látszani a motor pl. :D A Seatnal ezek már meg vannak oldva, gondolom Kunosék is updatelik majd ezeket (saját) az autóikat....
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.15. 10:32:26 -
Jackal #21280 Seat festésén/fényezésén javtsatok valamit please, kicsit fapadosnak néz ki kívülről. (biztos le lehet koppintani a bmw vagy ferka shadereit) -
GPx8 #21279 Jól néz ki. Mi lesz a töréssel? Vagy az 1.0-ban még nem lesz? -
de készül ilyen is.. 
-
forza konvert autók, még nem próbáltam őket :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.15. 08:54:08 -
Most olvastam csak vissza. Bocs a mai kombo elmaradasert, de teljesen kiment a fejembol, mert a Seatos vidivel foglalkoztam.
Holnapra nem felejtem mar el es ez uton varnam is az a tippeket! ;-) -
Jackal #21275 Ez a baj, driverben szedd ki az összes dampetr, középrehúzást, meg ilyeneket. Remélem ott be van állítva a 900fok.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.14. 22:22:07 -
Ahol beállítod, hogy hány fokos legyen, ott az erőt vedd 100%-ra, és minden mást 0-ra. -
Gibor #21273 Teljesen gyári érték, nem nyúltam semmihez. -
Megneztem, ez erdekel;)
Roviden: v0.3 :)
Hosszabban: Kivulrol OK, de azzal altalaban nincs gond:) A cockpit meg negyed kesz vagy hasonlo szint. Vezetesre/fizikara nem lenne rossz, a szokasos AC-style. Az FFB/kormanyzas meg gazos, kozepen nincs ereje, csak figyeg, hulye rezes, plusz korigalni is nehezkes.
De ha igy haladnak, az v1.0 jo lesz. -
-
Ha mar fix kozepre huzas van belalitva, akkor mar regen rossz;DDDD -
Gyakorlás és menni fog. Nem tudom hogyan van a driverben neked beállítva az ffb, de akár onnan is eredhet a hiba, pl ha túl nagy középrehúzás van beállítva. -
Gibor #21268 Volt egy Logitech Driving Force GT-m évekkel ezelőtt és néha rFactorral bohóckodtam, ott jó volt és simán mentem bármilyen hátsókerekes autóval. Itt is versenyautókkal jókat mentem, megcsúszott de éreztem hogy baj lesz és tudtam korrigálni, inkább utcai vagy ahhoz közelítő autókkal vagyok bajban.
Igazad lehet, próbálok gyorsan reagálni de mire kifordítom már ellenkezőleg pörög az autó :)
Hétvégén ráveszem magam és lemérem a VTi-t és építek egy cocpitet hozzá mert elég kényelmetlen asztalhoz csatolva és széken ülve. -
Koszonom a normalis valaszt!:) -

-
2,8GHz, 4Gb DDR2 400Mhz, GTX285: low-high vegyes beallitasokkal (elelmosas, tukrozodes, motionblur es hasonlokl nem kellenek:P) muxik, persze nem full HD, meg semmi extra:P -

-
Jackal #21263 https://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=GTX570%20assetto%20corsa -
Sziasztok!
Ezzel a konfiggal mire szamithatok, hogy fog futni a jatek?
2500k@4500mhz, 8 giga RAM, GTX570
Elore is koszi! -
csubi1985 #21261 Sziasztok!
Egy kis Póén, hogy mennyire várják már az 1.0 megjelenést!! ( Nekem Tetszett )

http://captiongenerator.com/24510/Assetto-corsa-10
Utoljára szerkesztette: csubi1985, 2014.10.14. 21:11:05 -
Ebben szinte "mindent" meg lehet fogni, eleg "egyszeru". Nem gagyi, csak jol erezheto, vagyis erzesbollehet korigalni, es kicsit megbocsato is a dolog;P Eddig mivel toltad es milyen programokat? -
Jackal #21259 Vagy túl nagy sebességgel megy be a kanyarba és még közben is nyomja a gázt/féket. -
Ha eddig nem volt 900 fokos kormányod, akkor csak szimplán lassú vagy mert nem vagy hozzászokva. Legtöbb csúszást meg lehet fogni, csak hozzá kell szokni. -
Jackal #21257 Még nem egészen kóser a game logika, elkezdtem unalmamba visszafele menni a pályán verseny közben(multi), erre nem átteleportált egy idő után a pit-ben lévő másik kocsira? :) -
Gibor #21256 Sziasztok! Múlt héten vettem egy G27-t, ma megvettem a játékot és máris falba ütköztem :) Ebben a játékban hátsó kerekes autókat nem lehet irányítani? :) Első kerekes autókat öröm volt vezetni és simán mentem órákat, de most próbálkoznék BMW-vel viszont ahogy minimálisan is megcsúszik a hátsó kerék egyszerűen megfoghatatlan, csinálhatok akármit egy 5x tuti megpördülök. Érdekelne hogy a játék alapból ilyen vagy nálam van valami beállítási hiba... Ja és segítségek ABS kivételével mind kikapcsolva. -
goldboy #21255 Nemrég frissült ez a Corvette DP:
Corvette DP
Kíváncsi lennék mit szóltok a fizikához,FFB-hez !? -
goldboy #21254 Nem akarok ennyire előreszaladni, de ha még hozzá vesszük a készülő URD modokat (Endurance, DTM, Retro, Prototype stb.), vagy a Tommy78 féle Seat Leon-t, azt kell mondjam elég jó munkát végez ez a Télapó !D -
Azt a DreamPack-ot meg szeptemberre igertek, amikor meg tavasz volt az 1.0, vagyis realis lehet, hogy kiadjak meg ebben az evben. -
Jackal #21252 Lesz ma valami jó kombó? -
goldboy #21251 Visszatérve az 1.2-re
Több fórumon is állítják, hogy a Dreampack DLC még idén decemberben megjelenik!
Ha Tibi ezt a tartalmat tesztelte, lehet hogy nekünk sem kell olyan nagyon sokáig várni rá ?D -
A tartalmakon kell a legkevesebbet tesztelni. Nem is nagyon van mit. A grafika, proci, hang – foleg amibe belenyultak – a problemasabb.
Persze jo lenne, ha mar holnap lenne RC, es benne lenne minden ami az 1.0-ban.
De en nem keszulok ra, igy csak kellemesen csalodhatok:P
Raadsul az 1.0 teljes aron fut majd, abba jobban megeri beletenni az uj dolgokat, es majd azt akciozni;) -
A szeleskoru tesztelest itt megjelenesnek hivjak :))
En nem izgulok, inkabb csusszanak ket hetet, minthogy vackot kapjak megint, abban semmi jo nincs .... -
goldboy #21248 Bocsánat ha sokat offolok, de remélem valakinek még új ennek a novemberben megjelenő filmnek az előzetese
Csak remélem hogy a BMW licencből jövőre még jön egy-két igazi klasszikus