43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Hanggal kapcsolatban egyetlen gond (késés az egyedi dolog lehet nálunk), hogy a közeledő és távolodó autókat 20 méternél távolabb egyáltalán nem hallani. -
Nálam nem késik a hang ....Olyan jó minden nem is álmodtam ilyenről :))
A slipstream effect az micsoda ? Ha jól értem a szélárnyékot allítja ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.10.15. 22:23:23 -
Thread #21405 VAloban kesik a hang, de majd biztos javitjak. -
naja, ez a sok szr moderm autó, minek van zajszigetelés az utastér felé.. :D -
Jackal #21403 Ez a baj, hogy jobban hallom a szomszéd motorhangját cockpitből, mint a sajátomat :)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.15. 21:53:37 -
Hallottátok már másik autóból a Z4 GT3-at? Háttttez beszabehu... 
Nagyon jól visszaadja a körülöttünk lévők hangjait. -
Ez az Alfa hihetetlen!!!!Pont úgy viselkedik ahogy kell egy modern első kerekes autónak. Csatlakozom az előttem szólókhoz, a gumi tökéletes, nagyon jól érezni az autót vele.
Nem tudom abbahagyni :) -
Jackal #21400 Ferrari után az alfa olyanbvolt mintha valami városnézős buszozáson letem volna :) Annak legalább érezhető rendesen az ffb-je. -
Tökéletes összefoglalás. Ugyanígy érzek. Ahogy az interviewban mondta Stefano, nem az a nagy kérdés, hogy mit csinál az autó tapadási határon belül, hanem azon túl. Egyszerűen fülig ér a szám, az Alfa-nál jól érezni, hogy elsőkerekes autóknál is végre minden úgy történik, ahogy kell. -
Tyuki80 #21398 Jobban fog a gumi,jobban érezni a megcsúszást a kapcsolatot az úttal. -
nagy891229 #21397 Eddig a BMW M1-t próbáltam mind két változatot.. nem csúszik annyira a kocsi, gáz fröcsre nem dobja a farát mint eddig. Ezeket letesztelné valaki olyan is aki jobban ért hozzá hogy mi változott jelentősen vezethetőségben? -
ez a kis alfa nagyon hangulatos :D
csak ez a sok kis hiba ne lenne a festéseknél meg a lámpáknál.. :-/ -
Tyuki80 #21395 és és és és és....nem találom a szavakat.Nagy ünnep a mai!Érzem a gumit,mikor nem fog ,mikor veszíti a tapadást,mikor melegszik,mikor kockásodik,mikor blokkol,mennyire blokkol.A törés meg pazar!
Nem hittem volna,hogy az eddig is remek vezetési élményre még lehet tenni egy lapáttal...de sikerült nekik.Nem hiszem hogy egyedül lennék a véleménnyel de Kunosék új szintre emelték az online versenyzés, vezetés fogalmát elérhető,versenyképes áron!
A mai versenyek jók voltak,de sztem sok a 8 kör span.4 éppen elég,pörgősebb.Alex!Bocs a becsúszásért,de feszengettem a határokat és azt hittem összeszoktam a géppel,nagyon amatőr volt.
-
kiprobaltam ha mar imaim meghallgatasra kerultek, hogy lokdosom egy picit a bolyakat. Erre nem kiszedte a nurburgringrol a bolyak 99 %-at?
Hihetetlen.
Ahogy nezem, most majd az osszes mod palyaba is bele kell nyulni, hogy mozgathato targyak legyenek, mert most "automatikusan" nem lettek jok, amit megneztem -
Tyuki80 #21393 Verseny közben bemész és mutatja a helyedet egy szellemkocka,beállsz és beállítod a módosításokat és jön az animáció,ami sztem tök hangulatos. -
Pit-et hogyan lehet kipróbálni? -
Jackal #21391 Vab olyan is tc-nél meg abs-nél hogy kocsi default(nem totál off) -
Kapkodás hatására pár dolog kimaradt a szerverbeállításkor, mint pl. törés beállítása, gumi, üzemanyag fogyasztás és a segítségeknél is asszem csak a tc-t kapcsoltam ki. Továbbá a gumi elfékezésekor a "kockásodás" sem lett bekapcsolva, szal holnaptól, majd ezek is sorra kerülnek. ;) -
Az eleven GT4 az is jó, nagyon tetszik, hogy a félautomata váéltó egy picit késik, gondolom nem milliós F1 váltó, dolgozik egy picit.
A gumikockázódás nem szórakozik, Lotus roadsterrel, kér kicsit füstölés és már sárga, ott meg már rezeg rendesen :))) ez nagyon hiányzott nekem eddig, ezektől lesz autós érzés ....
Apropó, a sérülés jelző ikont nem lehet valahogy előhozni, amikor én akarom ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.10.15. 20:56:53 -
MooneyR #21388 Az új exigek és a cobra nagyon brutáljók.. reggel 9 és pp movie-val elég hangulatosak a pályák. -
bocs az kimaradt. A szokásos a jelszó, mint ami a bannerben is van: hun -
Spa eszmeletlen jo lett, nekem teljesen furcsa is, meg nem mentem szkennelten, a sikannal azt hittem rossz helyen vagyon, olyan domb van ott :) -
Legelső verseny rajtjánál még kis sem gyulladt az első piros lámpa, már elment valaki mellettünk a boxban. :D
Végre legurul az autó a lejtőn, nem "kapcsol ki" a fizika kis sebességnél. -
neilszab #21384 Pass van, vagy public?
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.10.15. 20:19:21 -
Két szerver megy jelenleg 2 különböző autóval:
Név: MAGYAR AC FUN SERVER 1 (MASZIM)
Pálya: SPA
Autó: LaFerrari
|Q|R|: |10|8|
FÉRŐHELY: 24
Név: MAGYAR AC FUN SERVER 2 (MASZIM)
Autó: Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde model 2013
FÉRŐHELY: 24 -
goldboy #21382 Jézusom, működik DK2-vel, ha egy pár napig nem jelentkezem, eltűntem a mátrixban !DDD -
Tyuki80 #21381 Gyerekek ez a törés ahogy kinéz!YEEEEEEE!Nekem tetszik nagyon!Hogy hogy működik még nem tudom de állatul néz ki lerongyolva az autó. -
Tyuki80 #21380 Gyerekek ez a törés ahogy kinéz!YEEEEEEE!Nekem tetszik nagyon!Hogy hogy működik még nem tudom de állatul néz ki lerongyolva az autó. -
Csak practiceben van... -
Nekem nincs benne trento. -
Nekem semmi bajom vele :))
A Ferrari egy langymeleg luxus autó, naná, hogy pihepuha a kormány :))
KTM-mel próbáltam semmi baj az ffb-vel. a gumi kopás , kockásodás az tuti, pár embernek át kell gondolni a stílusát :)) -
Na az első szerver megy és működik is! (tesztelve)
Név: MAGYAR AC FUN SERVER 1 (MASZIM)
Autó: LaFerrari
FÉRŐHELY: 24 -
GPx8 #21375 Még jön egy pár update, az biztos... -
Nálam a hang olyan egy picit, mintha késnének az effektek. -
Most mondom, aki ki meri ütni a kanyar előjelző táblákat annak a nyakára húzom a kormányt!! 
Viccet félretéve szerintem jó lett, FFB lehet picit élettelenebb lett, de eddig pozitív a benyomás. -
Ünnepnap a mai:)
-
Jackal #21371 Sikerült addig húzni a kiadást, míg szar lett. Mentem spa-n, de mintha 1,5x gyorsabban játszaná az időt, kb repülővel megyek az o-rouge-ban. Az ffb is jóval rossszabb lett, a kocsi csúszkál mint állat.
Race07-ben jóval lassabb ez a pálya még forma kocsikkal is.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.15. 19:41:28 -
Na az első köröket megtettem már SPA-n a LaFerrarival. Jó lesz ez. SZép a grafika, FPS csökkenést nem érzékeltem (szinte fullon van minden) és 110-130 között volt. Van egy másik OP is a gépemen, ahol még a "régi" AC van, majd összehasonlítom FPS szempontból őket, hogy mi változott.
A Maszim szerón jelenleg 60%-os a letöltés. Amint lejött ott is, indítom a szervereket és írni fogom! ;) -
Hat persze hogy ilyenkor utazom el egy hetre!:D -
gyere fel TS-re.. :D