43023
  • Tomsteel
    Hanggal kapcsolatban egyetlen gond (késés az egyedi dolog lehet nálunk), hogy a közeledő és távolodó autókat 20 méternél távolabb egyáltalán nem hallani.
  • lac coo
    Nálam nem késik a hang ....Olyan jó minden nem is álmodtam ilyenről :))

A slipstream effect az micsoda ? Ha jól értem a szélárnyékot allítja ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.10.15. 22:23:23
  • Thread
    VAloban kesik a hang, de majd biztos javitjak.
  • Szabi #21404
    naja, ez a sok szr moderm autó, minek van zajszigetelés az utastér felé.. :D
  • Jackal
    Ez a baj, hogy jobban hallom a szomszéd motorhangját cockpitből, mint a sajátomat :)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.15. 21:53:37
  • Tomsteel
    Hallottátok már másik autóból a Z4 GT3-at? Háttttez beszabehu...
    Nagyon jól visszaadja a körülöttünk lévők hangjait.
  • TeeBeee
    Ez az Alfa hihetetlen!!!!Pont úgy viselkedik ahogy kell egy modern első kerekes autónak. Csatlakozom az előttem szólókhoz, a gumi tökéletes, nagyon jól érezni az autót vele.
    Nem tudom abbahagyni :)
  • Jackal
    Ferrari után az alfa olyanbvolt mintha valami városnézős buszozáson letem volna :) Annak legalább érezhető rendesen az ffb-je.
  • Tomsteel
    Tökéletes összefoglalás. Ugyanígy érzek. Ahogy az interviewban mondta Stefano, nem az a nagy kérdés, hogy mit csinál az autó tapadási határon belül, hanem azon túl. Egyszerűen fülig ér a szám, az Alfa-nál jól érezni, hogy elsőkerekes autóknál is végre minden úgy történik, ahogy kell.
  • Tyuki80
    Jobban fog a gumi,jobban érezni a megcsúszást a kapcsolatot az úttal.
  • nagy891229
    Eddig a BMW M1-t próbáltam mind két változatot.. nem csúszik annyira a kocsi, gáz fröcsre nem dobja a farát mint eddig. Ezeket letesztelné valaki olyan is aki jobban ért hozzá hogy mi változott jelentősen vezethetőségben?
  • Szabi #21396
    ez a kis alfa nagyon hangulatos :D

csak ez a sok kis hiba ne lenne a festéseknél meg a lámpáknál.. :-/
  • Tyuki80
    és és és és és....nem találom a szavakat.Nagy ünnep a mai!Érzem a gumit,mikor nem fog ,mikor veszíti a tapadást,mikor melegszik,mikor kockásodik,mikor blokkol,mennyire blokkol.A törés meg pazar!
    Nem hittem volna,hogy az eddig is remek vezetési élményre még lehet tenni egy lapáttal...de sikerült nekik.Nem hiszem hogy egyedül lennék a véleménnyel de Kunosék új szintre emelték az online versenyzés, vezetés fogalmát elérhető,versenyképes áron!
    A mai versenyek jók voltak,de sztem sok a 8 kör span.4 éppen elég,pörgősebb.Alex!Bocs a becsúszásért,de feszengettem a határokat és azt hittem összeszoktam a géppel,nagyon amatőr volt.
  • alma2
    kiprobaltam ha mar imaim meghallgatasra kerultek, hogy lokdosom egy picit a bolyakat. Erre nem kiszedte a nurburgringrol a bolyak 99 %-at?
    Hihetetlen.
    Ahogy nezem, most majd az osszes mod palyaba is bele kell nyulni, hogy mozgathato targyak legyenek, mert most "automatikusan" nem lettek jok, amit megneztem
  • Tyuki80
    Verseny közben bemész és mutatja a helyedet egy szellemkocka,beállsz és beállítod a módosításokat és jön az animáció,ami sztem tök hangulatos.
  • Krunky
    Pit-et hogyan lehet kipróbálni?
  • Jackal
    Vab olyan is tc-nél meg abs-nél hogy kocsi default(nem totál off)
  • Gadfly13
    Kapkodás hatására pár dolog kimaradt a szerverbeállításkor, mint pl. törés beállítása, gumi, üzemanyag fogyasztás és a segítségeknél is asszem csak a tc-t kapcsoltam ki. Továbbá a gumi elfékezésekor a "kockásodás" sem lett bekapcsolva, szal holnaptól, majd ezek is sorra kerülnek. ;)
  • lac coo
    Az eleven GT4 az is jó, nagyon tetszik, hogy a félautomata váéltó egy picit késik, gondolom nem milliós F1 váltó, dolgozik egy picit.
    A gumikockázódás nem szórakozik, Lotus roadsterrel, kér kicsit füstölés és már sárga, ott meg már rezeg rendesen :))) ez nagyon hiányzott nekem eddig, ezektől lesz autós érzés ....
    Apropó, a sérülés jelző ikont nem lehet valahogy előhozni, amikor én akarom ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.10.15. 20:56:53
  • MooneyR
    Az új exigek és a cobra nagyon brutáljók.. reggel 9 és pp movie-val elég hangulatosak a pályák.
  • Gadfly13
    bocs az kimaradt. A szokásos a jelszó, mint ami a bannerben is van: hun
  • lac coo
    Spa eszmeletlen jo lett, nekem teljesen furcsa is, meg nem mentem szkennelten, a sikannal azt hittem rossz helyen vagyon, olyan domb van ott :)
  • Tomsteel
    Legelső verseny rajtjánál még kis sem gyulladt az első piros lámpa, már elment valaki mellettünk a boxban. :D
    Végre legurul az autó a lejtőn, nem "kapcsol ki" a fizika kis sebességnél.
  • neilszab
    Pass van, vagy public?
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.10.15. 20:19:21
  • Gadfly13
    Két szerver megy jelenleg 2 különböző autóval:

Név: MAGYAR AC FUN SERVER 1 (MASZIM)
    Pálya: SPA
    Autó: LaFerrari
    |Q|R|: |10|8|
    FÉRŐHELY: 24

Név: MAGYAR AC FUN SERVER 2 (MASZIM)
    Autó: Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde model 2013
  • goldboy
    Jézusom, működik DK2-vel, ha egy pár napig nem jelentkezem, eltűntem a mátrixban !DDD
  • Tyuki80
    Gyerekek ez a törés ahogy kinéz!YEEEEEEE!Nekem tetszik nagyon!Hogy hogy működik még nem tudom de állatul néz ki lerongyolva az autó.
  • Tyuki80
    Gyerekek ez a törés ahogy kinéz!YEEEEEEE!Nekem tetszik nagyon!Hogy hogy működik még nem tudom de állatul néz ki lerongyolva az autó.
  • bardocz
    Csak practiceben van...
  • bardocz
    Nekem nincs benne trento.
  • lac coo
    Nekem semmi bajom vele :))
    A Ferrari egy langymeleg luxus autó, naná, hogy pihepuha a kormány :))
    KTM-mel próbáltam semmi baj az ffb-vel. a gumi kopás , kockásodás az tuti, pár embernek át kell gondolni a stílusát :))
  • Gadfly13
    Na az első szerver megy és működik is! (tesztelve)

Név: MAGYAR AC FUN SERVER 1 (MASZIM)
    Autó: LaFerrari
  • GPx8
    Még jön egy pár update, az biztos...
  • Tomsteel
    Nálam a hang olyan egy picit, mintha késnének az effektek.
  • Tomsteel
    Most mondom, aki ki meri ütni a kanyar előjelző táblákat annak a nyakára húzom a kormányt!!

Viccet félretéve szerintem jó lett, FFB lehet picit élettelenebb lett, de eddig pozitív a benyomás.
  • Gilb3rto
    Ünnepnap a mai:)
  • Jackal
    Sikerült addig húzni a kiadást, míg szar lett. Mentem spa-n, de mintha 1,5x gyorsabban játszaná az időt, kb repülővel megyek az o-rouge-ban. Az ffb is jóval rossszabb lett, a kocsi csúszkál mint állat.
    Race07-ben jóval lassabb ez a pálya még forma kocsikkal is.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.15. 19:41:28
  • Gadfly13
    Na az első köröket megtettem már SPA-n a LaFerrarival. Jó lesz ez. SZép a grafika, FPS csökkenést nem érzékeltem (szinte fullon van minden) és 110-130 között volt. Van egy másik OP is a gépemen, ahol még a "régi" AC van, majd összehasonlítom FPS szempontból őket, hogy mi változott.

A Maszim szerón jelenleg 60%-os a letöltés. Amint lejött ott is, indítom a szervereket és írni fogom! ;)
  • oneal1
    Hat persze hogy ilyenkor utazom el egy hetre!:D
  • Szabi #21368
    gyere fel TS-re.. :D