43023
  • lac coo
    Értem. Csak nem tudtam mit lehet beállítani szerveren.
    Ha már ilyen rövid futam, nem lenne értelme a gumikopást 2X-esre rakni ? ;) Ha már autóverseny ...
  • Gadfly13
    pontosan! ha factory lesz, akkor majd úgy fogom írni. ;)
  • lac coo
    Jelen esetben a tc off mit jelent, a gyari, ecu s helpeket se engedi hasznalni ?
  • lac coo
    AI kell (ene), mi rossz van egy jó AI-ban, egy darálós publikkal szemben ? :SDD
  • Tyuki80
    a büntit én személy szerint beraknám...igaz,hogy ez gyenge része a játéknak,de ha nincs betéve néhányan pofátlanul fogják átvágni a kanyarokat,ezzel előnyt szerezve.
  • Tyuki80
    Ezzel azért itt nagy tábort nem fogsz találni
    Szerintem az Ai-ra nem nagy szükség van,ha tud az ember helyette hús vér társaival versenyezni multiban.Talán egyszer ha kipróbáltam,azt is még csak akkor mikor nem volt multi,valszeg többet nem is teszem.
  • Gadfly13
    Ma esti program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
    JELSZÓ: hun
    KEZDÉS: 2014-10-16 ~20:00
    |Q|R|: |10|5|
    FÉRŐHELY: 24
    PÁLYA: SPA
    AUTÓ: Ferrari 458 GT2

A szerver a nap 24 órájában online!

A szerver/körülmények egyéb paraméterei:
    ABS: off
    TC: off
    Stability: off
    Kuplung: on
    Gumi sérülés/kockásodás: on
    Dinamikus pálya változás: on
    Kezdeti pályatapadás: 90% (+ 2 körönként 1%)
    Büntetés pályaelhagyásért: off
    Mechanikai sérülés: 1x
    Üzemanyag fogyasztás: 1x
    Gumikopás: 1x

Ma csak ez az egy szerver fog menni, tiszteletben tartva a Masters mai tesztbajnokságát (link). Ez úton szeretnénk kérni mindenkit, hogy akik a tesztbajnokságon érdekeltek, azok elsősorban oda koncentráljanak. Holnap ugyan ez a kombó elérhető lesz a 2-es FUN szerveren, így senki nem marad le semmiről!
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.16. 11:35:06
  • lac coo
    Pedig egy keményebb autóval, jól beállított FFB-nél, Silverston kivezetőjén a töredezett beton is gyönyörűen átjön. egy puha ladával nem feltétlen :)
    azzal nincs baj, ha nem tetszik, van ilyen. AI az valóban jó lenne , azt én is szeretnék ...
  • maffioso
    Az annak számít, csak semmi értelme azért laserscannelni, hogy elmondhassák. Ha ismerik a huplikat és a rázásokat, akkor meg legyen rá komolyabb ffb, mert nem sokat érzek egyenes úton a talajból. De leginkább csináljanak bele életképes AI-t.
    (egyébként én itt is megjegyezném, hogy továbbra sem vagyok hanyattesve a játéktól, mint itt sokan)
  • lac coo
    No, már a szuper, igényes pálya nem is számít extrának ? :)
  • Tyuki80
    Igen!Ég és föld a mod és a lézerscan pálya.Inkább az utóbbiakon megyek szívesebben én is.
  • maffioso
    Ahhoz képest, hogy ez laserscannelt, én semmi extrát nem vettem észre. Szuper, igényes stb, de semmi extra. Az egyenletlen útfelület és rázókő az rf2-ben sokkal több visszajelzést ad. Cserébe ott igénytelen a pálya környezete.
  • lac coo
    AC mod pályákhoz igen :) Máshol annyira nem lényeg, mert sehol nem történik semmi :)
  • Danecay
    A nem scannelt pályákhoz akkor már csak valamiféle random hupli generátort kellene beépíteni a pályaszerkesztő progikba
  • lac coo
    Amúgy néztem, tényleg eltűnik belülről az Ai hangja elég hamar ...
  • Tomsteel
  • lac coo
    Tapasztalatból mondom ég és föld a kettőn közlekedni :)
    Nem feltétlen a szkenn miatt, hanem mert a huplik is meg vannak csinálva . És mert érzi is az autó ffb ....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.10.16. 10:49:31
  • alma2
    Miert anelkul nem sikerult osszenezned a kettot? ohh, szegeny :)

Ez a video is csak megerositette bennem, teljesen felesleges a lazerscannelt palya. Persze ha a p. carsban is az, akkor nem szoltam :)
    Egyszeru halandoknak teljesen mindegy min megyunk korbe-korbe.

• lac coo
    Jah azt én is próbáltam, eddig nem jött be :)
  • Tomsteel
    LaFerrariban ha kinyírod a mocit, az elektromotor visz tovább egy darabig, amíg van benne kakaó.

Defektet kaptatok már? Azt írták, hogy egy komolyabb rázókő is okozhat, de még nem sikerült előidézni, pedig mindent megtettem.
  • Hellboy76
    Kár, hogy a napszak és a kameramagasság nem egyezik...
  • lac coo
    Nagy baj a látvánnyal sincs ... ....

• lac coo
    De sokat nincs mit tesztelni rajta, elég ütős lett.
    A gázadás az személyes mániám, az is lehet ilyen egy GT autó, én jobb szeretem ha kicsit adagolni kell, vagy jobban kell adagolni.

A sérülés állat, nem kinézete a törés, hanem a mechanikai ... Rajtnál egy picit tiltásra forgatástól már sérül a motor egy két tiltásig húzatás és folyamatosan romlik ( Lotus Elise ...), a váltó is hamar megadja magát ha recsegteti az ember. A gumi kockásodás életveszély, oda tényleg elég 3-4 blokkolás.

A gumik kicsit tapadósabbak lettek, az 1 kilométer alatti álló kerék, meg a megállásnál beragadó rugó is eltűnt ahogy nézem.
    Alig várok már egy jó 20 perces Kisfiat versenyt, mi lesz a gumikból ...! :D
  • TeeBeee
    Irigyellek... :)
  • lac coo
    Na, váratlanul lett egy nap szabim, senki nincs itthon, úgyhogy most jól le fogom tesztelni a cuccot :))
  • b-type
    oksa köszi nektek, ha rákérdez töröltetek én is mindent, amit fontosnak tartottam azt lementettem.
  • Nekrofil
    az előbb feltettem csak az update-t, azzal indít a játék, hogy feltesz egy kérdést, miszerint törölje-e az eddigi cfg, log, replay stb dolgokat, az inkompatibilitás miatt. Ha igent nyomsz, mindent töröl a játék
  • lac coo
    En. Sem raktam ujra, de a steam gondolom igen, az user adatokat is torolte ......
  • Nekrofil
    én újratelepítem biztos, ami biztos alapon, 5,7 GB-ot tölt le a steam.
  • TeeBeee
    En nem telepitettem ujra, es gyakorlatilag jol mikodik minden.
  • b-type
    hűha, sirályság.
    Mindenki újratelepítette? Mert most nekem csak frissít, és kipróbálom mi van, aztán lehet törlök és telepítek..
  • lac coo
    Ki, persze, első és egyetlen app amit kirakok, az ECU .
    De nem para, találok én autót ami jó, a KTM az pl még mindig király, az új Eleven is szuper stb ....:)

De a GT-knél én picit sokallom a leszorítóerőt is, úgy megy át az órúzson mint állat :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.10.16. 06:33:00
  • macleody
    Kipróbáltam most egy versenyhétvégét spa-n. 3 kör után mind a 15 AI össze volt törve :)
    Online nincs törés? Vagy valamit rosszul állítottam be?
  • priluki
    hát az oculus dk2 támogatás egyenlőre gyalázatos sajnos... remélem foglalkoznak ezzel mihamarább.. a többi nekem is tetszik .
  • Tomsteel
    A TC ki van kapcsolva? Friss telepítésnél mindegyiknél visszaugrik bekapcsolt állapotra. Shift+T
  • lac coo
    Mondjuk a Ferrarit csak kipróbáltam, de videókon azért elég vadnak tünt nekem :))

viszont legutobb BMW GT-vel mentem a játékban, most jóval bátrabban lehet kigyorsítnai, előtte azért lassabb kanyarokban vigyázósabb volt ....

De az új Ferrari GT viszont elég virgonc lett :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.10.15. 22:50:13
  • bardocz
    Észrevettétek, hogy trenton nem működik az időmérés?
  • Tomsteel
    Igen, ez lemaradt: fülkében ülve, vagy autóban ülve külső nézetből. Pálya kamerából hibátlan.

Nem érzem egyébként sínautónak például a LaFerrarit, nagyon is tolja az orrát kifele, teljesen jó szerintem. Dolgoznak a szárnyak is elől-hátul-alul, nekem reálisnak tűnik, már amennyire meg lehet ítélni, de hitelesnek tűnik.

Pit csak online van, ezt írták is.
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2014.10.15. 22:46:44
  • lac coo
    Nekem az a abjom, hogy most megint kicsit tapadosabbak lettek az autok, lehet tovig rugni a gazt szinte barhol. Ebben a ferkaban se erzem a 900 lovat :))
    A pitet amugy higy lehet kiprobalni, az csak online van ?
  • lac coo
    A fulkeben ulve nem hallod a masik auto habgjat husz meterrol ?
    Ott meg nem figyeltem, de replayben a palya masik vegerol is hallatszik a hang, persze a hangmotor beleszamolja a tereptargyakat meg viszhangokat....( Legalabb egy jo hangmotorra befektettek :))