43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #21487 Mint a mondani valómat azzal kezdtem,szerintem...ami ez esetben azt jelenti,hogy nekem nem hiányzik,de ne kelljen már elmagyaráznom légyszi.
De remélem az ai fetisiszták is ki lesznek elégítve egyszer.
-
goldboy #21486 Elvileg mindjárt jön egy kis javítás! -
MooneyR #21485 Jópofa ahogy mozog a cucc :) nekem korábban nem tünt fel, hogy ilyen nézet lett volna.
-
Miért, mit láttál ? :) -
szerveren nincs benzinfogysztás :)
Akik meg előbb bejöttek: utolsó körben toljuk a versenyt, minek elléptetni ???? -
MooneyR #21482 KTM-mel érdemes menni egy kört "motorháztető" nézetben.. :) -
GPx8 #21481 Lejebb kell venni a sérülést 100%-ról, akkor jobb a helyzet. -
miért Colin McRae rally-ban is mennyire király volt úgy levezetni egy szakaszt :D
szerveren kötött belső nézet, bepókhálósodott koszos szélvédő, és vakító szembenap...mondjuk Bathurst-n.. :D -
GPx8 #21479 Ja. A Lotus49-en akadtam ki igazán. Megpöckölt hátulról az AI, erre csupa pókháló lett a szélvédőm. :) -
Srácok kéne egy kis Help. Megvettem az AC-t a http://www.fast2play.com oldalon és most a Steam azt írja ki, hogy "Frissítések keresése a Steames licencekhez". Most ilyenkor mit kell tenni? Már fél órája keresi.. A tököm teli van már
-
Formula autón is törik a kis üveg előtted, ha ütközöl :DD -
endy papp #21476 Enyhén szólva is vicces.....
Remélem javítani fogják,de legjobb lenne ha ezt a szélvédő töréses ....akármit ki is szednék teljesen.
Tiszta NFS...
megoldás.
-
GPx8 #21475 Miért? Ez nem faszság? De! :D -
Arra tippeltunk, hamarabb talasz valami hibat magadnak.... :)) -
GPx8 #21473 Törésben egy kicsit túlzásnak találom, hogy hátulról épp csak megpöccintenek és bepókhálósodik a szélvédőd... -
Nyilván valóan jól mutatja az általad mutatott videó, hogy az ai-nak vannak gondja. Én ilyet még sosem tapasztaltam azonban, pedig sokat megyek ellenük. 1-2 hete szúrtam be egy videót rf2 topikba, ahol nagyon megizzasztott a sima, 100%-os AI. (a spa-s az nekem fura, eleve már ez a kipattogás, nekem ott valami gyanús) De ne offoljuk szét a topikot, inkább kiváncsian várom a további infókat az AC-ról, mert gondolom nem áll le a fejlesztés 1.0-nál. -
:)
Én mentem mostanában viszonylag sokat RF2-vel, és szerintem jó az AI, védekezik, lezárja az ívet, beszúr ha tud stb .... -
nana Alex, te mindig jósolgatsz :D
Nem tudjuk, én sem és te sem, hogy Kunos mennyire akarja erőltetni az AI-t.
Eddig a Fityóval, és az Alfa-val semmi bajom nem volt az AI-val, pedig direkt zúztam kicsit, betört a szélvédőm, szembesütött a nap, kiforogtam...5 körre utolértem a Bmw-t...gondolom le van tekerve az AI.
Csak megpróbálok visszaemlékezni hogy milyen volt az a legendás ISI AI, de nekem továbbra sem rémlik hű de jónak, szükségtelen boxkiállások, és olyanok rémlenek hogy orral a palánkban bőgő motorral áll az AI (a Honda Civic, közben be is ugrott..).
tudom hogy mentem jó versenyeket is az AI-val, de nem zárnám ki hogy itt is fogok...de nem fogok egy olyan AI-t remeknek nevezni amelyik libasorban kivonul az utolsó körben kerékcserére..
..vagy tökölnek egymás mögött 1:17-nél..nem mod, de törésmodellnek: ez is érdekes...
Nem akarom az időmet erre áldozni hogy itt videókkal vívjunk, csak ne már példa legyen...használtam én is pont eleget.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.10.16. 15:32:33 -
Az AC AI sose lesz olyan kiforrott mint az ISI-e. Nem azert mert Kunos bena, csak van tizenev lemaradasa, plusz eppen csak annyira fogja eroltetni, hogy hasznalhatoan mukodjon. Egyelore csak nagyritkan jo, es addig hasznalhato, amig nem tortenik valami rendkivuli:)
Persze, lehet talalni regi vagy mostani ISI termekben is rosszul mukodo AI-t, de osszessegeben, meg a modding copy-paste rF1-to-rF2 megoldasnal is nagysagrennddel hasznalhatobban, normalisabban es elvezetesebben mukodik. -
Azt nem figyeltem, hogy megkülönböztetted, de teljesen lényegtelen is, mert az egy 10 éves játék, ráadásul én az rf2-ről beszéltem. -
Én nem...és nem azért mert bajom lenne vele, amennyire visszagondolok sztem is jó volt, de ez legyen Kunos AI-ja, még mindig megjelenés előtt vagyunk, kaphatunk jobb AI-t.
Az rF Sardian-s példát is azért hoztam fel, mert késztermék megjelenésekor, és a javítások után is megmaradt Sardian roncsderbinek, és ez a verzióállapot itt még odébb van. -
Hát én ki lennék békülve itt egy rF2 AI-val ! :DD -
valszeg mert az rF-ben volt alap pálya, de ezt jeleztem is. Megkülönböztetem az rF és az rF2-t. -
Én a 2-ben nem találkoztam még ilyen pályával. -
gyári pálya Sardian, annak idején kegyetlen sokat mentem ott, nagyon sz@r..és pont ezért nagyon jó is :D
De hiába gyári pálya, és gyári kocsi...és a javítások...ha most elindítod ugyanúgy szétverik az autójukat... rF2-ben az is megmaradt, hogy az AI képes kiállni vezető helyről a pit-be az utolsó körben :))
Emlékszem mikor láttam mekkorát vigyorogtam, mert deja vu volt.. :) -
Bár nem hátrány, ha jól működik, ugyanakkor nem elvárható egy moddolt pályán az AI értelmes viselkedése. Fogalmam sincs mi alapján számolja a saját útját, de gondolom a gyári monacoban nem okoz neki gondot. -
Sztem is kell AI, én is szeretem kicsit elveregetni, ha már online ritkán adatik meg a győzelem :D ..bár én most elkezdtem a karrier részt, és ott meglepően jót vívtam az AI-val, volt ütközés, és védekezés is.
rF: betöltesz 16 AI-t Sardian Heights bármelyik verziójára hát csak puffogásokat fogsz hallani ahogy faltól falig mennek :D
Valamelyik nap megint elindítottam az rF2-t a Fiat Abarth miatt ~20 percre. Nem nagyon emlékszem milyen az AI.
-
Gyorsan mentem pár kört Nurburgringen a két GT2-es autóval, semmi setup, csak a difit vettem játékosabbra, tizeden belül mentem a két autóval. Bajnokságra elég jó lenne. -
Igen szerintem is, megy árkon bokron, órizsba is padlón minden :)) -
Pár napja még arról ment a panasz itt, hogy épp, hogy lézeng egy pár ember a szerveren. Na jó most ismét megnőtt az érdeklődés, de meddig? Én egy szóval nem mondtam, hogy az AI ellen vívott meccs élvezetesebb lenne az élő ember ellen vívottnál, viszont AI ellen akkor megyek teljes mezőnyös versenyt amikor akarok, vagy amikor időm engedi. Ehhez persze egy használható AI is kellene! No meg egyáltalán, had legyen már lehetősége az offline-ba gondolkodóknak is élvezni a játékot! Szerintem Kunosnak is ez a célja, nem csak kizárólag a multira való szorítkozás. -
De senin wm mondta, hogy csak :))
Ai kell, és kész, AC nagyon sok embert veszít, hogy végül hagyta a fenébe az egész AI- T :DD
Teljesen biztos, hogy egy játéknál nagyságrendekkel több időt játszanak AI ellen mint multiban .Már ha lehet , persze ... :) -
SityiSXT #21456 A Project Carsban Brand's Hatch, Silverstone, Outlon Park és Donington lézeres. -
ok, ertheto, de szerinted barki barmit is keszul ezekre a fun versenyekre?
Akkor nagyon tevedsz, ha ismered csak nagyjabol a palya nyomvonalat, akar meg elso is lehetsz :)
De komolyan, nem kell tulfeszengeni ezt a multit, pont annyi azt elinditani, mint a single-t, es osszehasonlithatatlanul elvezetesebb tud lenni.
-
Jackal #21454 A húsvér embert, hibázást, spontán döntéseket az AI a büdös életben nem fogja neked úgy visszaadni. Sokkal jobban fogod tudni kezelni a helyzeteket ha mások ellen játszol. Nagyon sokat vesztessz az élményből is, ha csak single-ben tolod.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.16. 12:13:31 -
nekem azt tunt fel, mintha kb 100 % stability controll-lal mennek, annyit valtozott az egesz. pl a fuvon is szembetuno nagyon, ahol mar iranyithato az auto, ami eddig nem volt az. Na meg a kerekvetokon, mufuveken stb. tiszta nfs lett :)
De azert megnezem tizedjere is, nincs e veletlen bekapcsolva a fenti opcio. -
kávédaráló ez élőben is :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.16. 12:08:35 -
Ezt a véleményt nem osztom! Vannak azért olyan emberek is akik idő híján, ami alatt nem csak az időmérőre és a versenyre ráfordítandó időt értem, hanem a rákészülést is, állandó alkalmazkodási képtelenség miatt kevésbé preferálják az online megmérettetést. Ezzel én is így vagyok! A single lehetőség azért jó, mert az ember úgy, ahogy, és amikor van lehetősége, ideje, esik be a játék elé. Attól, hogy gépi ellenfelek ellen versenyzik valaki, attól a játék nem válik kevésbé szimulátorrá, vagy racing game-é vagy akármi. Ami leírtál az csak a saját meglátásod, amivel szemben az enyém lehetne az pl. hogy felesleges a multi mert pl. én úgysem használom, ami persze legalább annyira nem lenne objektív meglátás mit a tied. No és akkor mi van a játék karrier részével? -
Z4 GT3 hangban viszi a pálmát...pálya kamerából hallgatva olyan mintha NASCAR-t hallgatnék.
Sajnos cockpitben hagyták azt a kávédaráló hangot, viszont más típusú autóból hallgatva mikor megérkezik egy ilyen az ember mellé, az hátborzongatóan jó.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2014.10.16. 12:03:49 -
Tehát nem kell AI, mert TE nem játszol vele? Fasza. :D Én azért szeretnék, ha már beletették. Szeretek solo versenyeken gyakorolni. (Megint ugyanaz a példám) RF2-ben az ai nagyon meg tud izzasztani, és jó hatással van az ember teljesítményére.
@lac coo: nem állítgattam, lehet erősebbre húzva jobban kiadja, de alapon nem éreztem kirívó dolgot (viszont végre automatikusan beállítja a kormányfokot az adott autóhoz) -
Tyuki80 #21448 Nem szoktam darálós publikokon menni.Általában mindig találok 3-4 versenyzőt akivel jókat lehet menni.A darálást meg általában megpróbálom elkerülni.