43023
  • GeriDoc
    Van rajtam kesztyű De szerintem jó lett, esetleg ha tetszene valakinek, akkor felraknám. Azért nem kapcsolom ki sokszor a kormány-kéz dolgot, mert bután néz ki a kormányoszlop, ha közelebb "ülök" a szélvédőhöz, akkor meg a perif. látás pocsék. Az a megoldás 3 monitornál lehet jó szerintem.
  • Gadfly13
    Van, csak rosszul állítottam be mert a damageMultiplier-nek 1-es értéket adtam, de 100-at kellett volna. :D
    (továbbá azt hittem, hogy ez csak a motor kopásra ill. hasonlókra vonatkozik)
    Feltehetem ma ezt az értéket 100-ra, de a videóidat elnézve, nehezebb lesz ilyen crashek után az autót vezetni. :D

Amiket még kiszűrtem, hogy jó lenne ha változna az:
    -Napszak (ezt visszateszem pl. 13:00-ra)
    -Gumikopás legyen magasabb
    -Nem volt üzemanyag fogyasztás? (ezt nem értem, mert ezt is 1x-re állítottam, de majd rálesek ismét).

Ha van még vmi, akkor írjátok! Penalty legyen visszakapcsolva?
    Hányan voltatok tegnap átlagban? Kell a 2. szerver? Milyen kombó legyen ma?
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.17. 09:10:00
  • lac coo
    A tyre damage system az miben nyilvánul meg? Valaki látott már valami sérülést ? :))
  • neilszab
    Miért nem veszel fel egyet?

Kormány, kéz, bukósisak a monitorra nem való, hiszen már eleve ott van előtted...
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.10.17. 08:56:46
  • Scarry
    Rájöttem mi volt a gond a telepítéssel. Úgyhogy most már fain minden, de hogy tudom kikapcsolni vagy mit kell törölnöm, hogy ne az integrált kártyát használja az AC? Mert így akadozik eléggé. Köszi a segítséget előre is.
  • b-type
    Az előző 'katasztrófább' volt, de ez sem sz@r :))
    Ma megrázom az online pofonfát én is, mert amióta kijött az RC még nem voltam fent semmilyen szerveren..
    Előtte sok jó élményem volt, nem ilyen zúzások..
  • lac coo
  • lac coo
    Carsban halálom ez a sok kamu bump az úton ....
  • Szabi #21519
  • GeriDoc
    Sziasztok. Tudja valaki, hogy mi lett a kéz (kesztyű) textúra új neve? Már sok verziót kipróbáltam, de nem tudok rájönni. Csináltam egy Sparco kesztyűt, és szeretném kipróbálni az 1.0-val.
    Köszönöm.
  • lac coo
    Tegnap már kérdeztem ...:)
    Multiban nincs törés, sérülés, vagy csak nem volt bekapcsolva a szerveren ?

Ma lehetne az Eleven GT4 !!! :) Spa maradhat . Bár az időpontot nem bánnám ha átállítanánk kicsit, pont a pofámba sütött a nap a legrosszabb résznél :))
  • Adam Jonas
    Jah a gépem pedig:
    - AMD A10-5800K
    - 8 GB DDR3 1600 Mhz
    - GeForce GTX 660 OC 2GB DDR5
  • Adam Jonas
    Az normális, ha 19 AI-val is, kikapcsolt post-process-el, minden mást magas beállításra húzva, kapom Spa-ba a GT3-as gépekkel a "Warning - CPU Occupancy 95%" üzeneteket? (Pedig közbe végig fut nagyon szépen az egész, nem is akad egyáltalán)
  • Szabi #21514
    faptime :D
  • alma2
    2:17 nem olyan durva ahogy nezem, meg alig toltak paran ezt a palyat es...
    spa
  • Alexease
    Akkor tegyel egy realtime cockpit videot, jo lesz a 2:17 vege is:)
  • Gibor
    Ott voltam skyleen néven, első kanyarba én is kaptam egy pofont amivel meglöktem mást aki keresztbe állt, de tudtam tovább menni, a pálya végén szorított le valaki és repültem a salakágyba :) Utána közel félperc lemaradással mentem a mezőny után.
  • lac coo
    Sajnos fal volt, jobban nem tudtam felreallni :))
  • Tyuki80
    Na ez az ami nem fér a fejembe nekem sem.Rosszabb mint az nfs ben.Érthetetlen...Mi járt a neked menők fejében???hogy nem tudták elkerülni??Kétszer is??
  • LeBigMac
    Sziasztok! Valaki le tudna irni hogy sikerult elinditani az assetto corsat oculus riften? Mar probaltam tobb fele keppen, de az eredmeny mindig feketeseg, bar a jatek hangja megy es reagal a gazpedal nyomkodasara minden esetben. A valaszokat elolre is koszi.
  • Tyuki80
    Az elején akik 2:17 elejét 2:16 végét mentünk sehol nem vágtunk.Ehhez az időhöz nem nagyon kell vágni.Ellenben ütöttük vágtuk egymást a szó jó értelmében.Sajnos a mezőny közepe mindig ilyen amilyen.
  • lac coo
    Amúgy törés nincs online, vagy csak nincs bekapcsolva most a szerveren ?
  • lac coo
  • Alexease
    Kedvem nekem is, de igy minek:) Inkabb tesztelek egyedul vagy megyek rF2-vel AI ellen:DDDDDD
  • Alexease
    Valszeg ezeken a gyors es rovid fun versenyeken a gumikopast is feljebb kellene venni (3-4x), mert igy nem sok ertelme van. A mezony 2/3 zuzos reszet atlepve, utana mar az ufok vannak, de az remenytelen. Talan ha jobban kopna a gumi, jobban megbosszulna magat "hosszutavon" a csuszkalos, farolos, visszavaltos-motorfekes kanyarodos stilus:)

Eleg vegyes a mezony, az igenyek, a hozzaallas, a stilus, altalaban 5-bol 1 kombo "hasznalhato".
  • lac coo
    Kedvem amúgy lenne , de nem így :)
  • Alexease
    Nekem kettote volt kedvem. Lett volna meg, de igy semmi ertelme.

Az elsonel valahol elolrol rajtoltam, de mar az elso kanyarban kitoltak a retekbe, a bukoterben meg nulla a tapadas, egyhelyeb korbefordult az auto:D De a vegerol feljottem az elso 10-be vagy 5-be?!

A masodikon a vegerol indultam, az elso kanyar utan mar a mezony felenel jartam (mindenki szerte-szet a palyan:D), de az elso kanyar utan megint ledaraltak:D

Szivesen indulok a vegerol, de plusz 30 sec-cel mar nincs kedvem:P
  • Alexease
    Ja, az a legjobb. Persze ez az auto gyarilag elvileg TC-s lenne, de akkor sem ettol fugg, gondolom nem digitalis pedaljuk van?:) Bar ki tudja, ki hogy megy?!:) Korabban volt aki gamepad-del tolta vagy egerrel probalkozott. A pedal es valto hasznalatot ne firtassuk, a cockpit nezetet se, meg a szuperidoknel durvan vagjak a plalyat, a Puohon-t meg 2 autoval szelesitik:D
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.10.16. 21:06:01
  • lac coo
    Mégegyet próbálkoztam, botrány, lassan össze kellene írni, kinek nem kellene bekapcsolni ezt a játékot :)))
  • lac coo
    jah, kemény volt, elindulni nem tudnak páran, rögtön kitekeredik a falba :))
  • Alexease
    Senki sem mondta, hogy az AI jobb mint az online, nem is potolhatja. De van mellette jonehany erv, hogy szukseges. Felesleges felsorolni, mar le volt irva tobbszor.

Amugy balfasz AI sem sokkal rosszabb, mint az ilyen online FUN race (es ez nem is world-free-arcade-destruction-derby-szerver:P). Nem tudom min szocializalodtak az emberek, de botranyos a nagyresze. Egyszeruen nem tudjak az autot kezelni, a start utan 200 meteren belul 20 "baleset":D
  • Jackal
    A mai pálya gyilkos volt ilyen időben, belső nézetből semmit nem láttam az árnyékoktól meg a shaft-tól...
  • Szabi #21495
    BMW M6 G-Power Hurricane RR

viszont gondolom majd ez is 5 euróért lesz és gyanús hogy ez is gyenge fizikával, ehh :-/
  • priluki
    na a patch már javitott a riften már csak menüt kéne valahogy összehozni :)
  • macleody
    Én is akarok AI-t. Most azonnal. Meg három haverom is. :)
  • lac coo
    Az ai szuksegessege is sok ember velemenye, de ok, te igy gondolod .
    Senki nem.mondta, higy online.helyett van az ai, az melle.van.
    Amugy jol mondod, kicsit tul van misztifikalva az online :))
    A sima fun lutri, szervezetthez meg sok embernek nincs ideje.
  • Tyuki80
    Nem osztanám ezt a véleményt!Aki kipróbálta egyszer is életében a valós ellenfelek elleni állandóan változó játékmenetet,csatázott jókat az az életben többet nem akar sztem töketlenkedni kiszámítható,összevissza,algoritmusok által megírt ellenfelek ellen menni.
    Mielőtt le leszek hurrogva:EZ AZ ÉN ÉS MÉG RAJTAM KÍVÜL SOK EMBER VÉLEMÉNYE!
    Kérek nem megköveztetni érte.
    Kicsit azért sokan túlmisztifikálják az online autóversenyzést.Pedig versenyezni nem az Ai ellen fog valaki megtanulni.
    Az hogy többen játszanak a singli részével a játékoknak a userek,véleményem szerint netto butaság a mai mindenkinek van egy tisztességes már játékra is alkalmas netkapcsolata világban (ráadásul a játékstudiók is a multi irányába tolják a játékosokat).Személy szerint az utóbbi években legyen az shooter vagy szim,egyiknek sem játszottam a singlijével,ez kb 12 játék az utóbbi 5 évben.
  • lac coo
    Este valszeg megyek, bar talalni kellene egy jo 5-10 mp- et valahol .:))
  • Tomsteel
    Rift-tel kapcsolatos javítás csak.
  • Alexease
    Mar jon...:)