43023
  • MooneyR
    Kiléptem én is, mert hívtak.. na mindegy. Pár kép, jól látszik, hogy még ha nincs is rajtbaleset, mennyit számít ezen a pályán, hogy honnan indulsz, az eleje már nagyon messze jár, mire a vége az egyenesbe kerül.
  • tjoe
    21/24-et ír a szerverre, de mégsem lehet belépni mert nincs hely. Fasza...
  • oneal1
    sziasztok

nem voltam itthon egy hétig, indítom a steam-et, nem tölti a frissítést.

töröljem le és tegyem fel újra?
  • b-type
    Én azért léptem ki egyből mert azt hittem én vagyok..és akár lehet is, mert az egyik McLaren is ugrált az Eau Rouge után pár métert, Tyuki vagy a másik McLaren-s, nem tudom, szal mikor megláttam a Bömöst akkor gyorsan kiléptem.
    Pedig délután 40-s ping-l voltam..szal mittomén
  • Screenracer #21803
    Ő csinálta anno a simracing.hu-t. :))
  • BooMiller
    Netcode maradt ahogy látom egy fos..... mikor kiléptél elindultunk hosszú egyenes végén féktáv, egyszer csak oda teleportál egy autó a semmiből:)
    Ez így ilyen még mindig? Azt nem is mondom hogy rajtnál elrepül egy autó előttem 200-al... mi volt a terv?:DDD
  • b-type
    huh én most kiléptem, nem tudom én laggoltam vagy valaki más, de teli lettem ugráló autókkal, az Eau Rouge-t direkt féltem el, de az egyenes végi féktáv nehéz volt, elém ugrott egy bömös. :)
    inkább kiléptem
  • Alexease
    Most lehet jonni, vagyunk paran, de ovatosan, mert az elobb negyed kor alatt leirta magat a mezony:D
    hatulrol indulva, 1,5 meter autotapasztalattal, elol egyedul boklasztam:D
  • lac coo
    Bár én mentem telitankkal is időmérőt tegnap, mert úgy tűnt, hogy úgy stabilabb, és versenyen ahhoz képest is dömper volt .
    Fene tudja, majd kiderül, addig meg ez a kihívás :)
  • Adam Jonas
    Nekem van egy tippem, hogy ki lehet, régen egyik ismerősöm ment ilyen név alatt, bár vele már lassan 3 éve nem beszéltem...
  • b-type
    ...vagy lehet hogy nálam van valami és tényleg jobb lenne törölni és friss telepítést használni (én ugye a 1.0 rc-nél nem töröltettem, hanem csak rátelepült), mert a neten nem találtam lényegi infót ilyen problémáról..
    :(
    online nem működik a gumimelegítő? ...mert elég deres volt a gumim, offline meg 70valamennyi° indulásnál.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.10.19. 18:38:01
  • TeeBeee
    De lehet. Én ugy ereztem, hogy szűz pályán megyek versenyen.
    De ott a 30 fokos gumi es a sok benya is.
  • Alexease
    Nekem is gyanus volt, de nem volt annyira feltuno vagy zavaro, a mezony eleve visszafogja a tempot es a sajat ritmust.
    De elofordulhat hogy valami trukk vag bug van a hetterben. Eleve bekerult jonehany plusz funkcio a korabbiakhoz kepest (toresek, meghibasodas, hangok, utkozesek), es ha meg optimalizalt is valamit, nem biztos hogy eleget.

Mar korabban is felere/negyedere vette a replay/fizika/adat mennyiseget a gyorsitas miatt, talan az 1.0RC "josaga" megitelese miatt meg jobban trukkozve van. Talan csak a versenyre van valami extra, hogy tuti jo legyen. De lehet, hogy itt is a korabban latott AI-betegseg jon elo, a furcsa lassitott felvetel, ami fizikaban is erzodik?! Vagy valamit nagyon elszamol, uzemanyag, gumik, akarmi.
  • lac coo
    Tapadast nem néztem verseny előtt, időmérön ment felfelé 100 5-ig.
    De az tuti, hogy jóval hosszabbakat kellet fékeznem versenyen meg ilyenek, De lehet csak a sok benzin .
  • GeriDoc
    Az nem lehet, hogy qualin 100% a pálya, és csak versenyre állítja be azt a tapadást,amit a szerveren megadnak?
  • Alexease
    A nev alapjan valami rF1 Forma1 huszar:) De persze nem ismerem:D
    De jo gyors volt, erdekes stilussal:)
  • TeeBeee
    Tegnap elbeszelgettem volna vele szivesen. T1-ben kipordult, latja hogy jovok de nem varta meg mig elszaguldok mellette, inkabb padlo gazzal megfordult es pont elem,bumm. Versenyszellem meg minden de ez amator volt tole. :)

A setupom nekem sem volt versenyen pont olyan mint qualon.
  • Alexease
    Ha lehet ha nem kotelezo kiallast beallitani, szerintem akkor is ugy erdemes beloni a kopast es a korszamot, hogy a verseny haromnegyede utan lenyegeben hasznalhatatlan legyen, ne erje meg vegig szenvedni es/vagy ne is lehessen. Igy ha nincs is ra opcio, kenytelen lesz kialni az illeto;D

Persze ehhez az is kell, hogy ha valaki "mar" 5 autonyira megkozelitette az elotte levot, ne akarja mar fustolosen kifekezni, es csak addig tervezni a manovert, hogy a "kanyar elott mellette/elotte voltam, nekem van igazam":DDD
  • lac coo
    Kis érdekesség tegnapról : :DDD

• lac coo
    F1 andris-ről lehet tudni kicsoda ?
  • Nekrofil
    a penality hogy van a serveren beállítva? hány kereket van megengedve hogy elhagyja a pályát?
  • szancsopanza
    Ugyanez. Server oldalról lehet állítani a setupot? (Gondolok itt fix setapos verseny)
  • MooneyR
    Nekem volt ilyen tegnap, setupoltam egy olyat időmérőn, hogy úgy éreztem versenyen tuti lesz az első hely (), harmadik helyről indultam és egy kör után el is dobtam, mintha lebegett volna az eleje az autónak, érdekes volt mert nem állítottam semmit azon a setupon..
  • lac coo
    En is ereztem tegnap, de betudtam a 45 liter benzinnek.....
  • b-type
    itt volt valakinek olyan baja, hogy az időmérős stabil GT3-s kocsija a versenyre egy teherautó lett? Mintha kaptam volna még egy autónyi plusz súlyt hendikeppnek mert mondjuk trikóban vezetek vagy mittomén.
    volt itt már ilyen, mert most rákeresek hogy mi ez.
    Egyik futamon dömpert kaptam, a másik futamra visszakaptam a GT3-s technikát.
  • Nekrofil
    este lesz valami fix időpontos móka?
  • GPx8
    Előbb azt beszéld meg mindenkivel, hogy ne lökjenek ki!
    A kötelező kiállás fel tudja dobni a verseny-hangulatot. Szerintem.
    (Ha már valaki túl jutott azon, hogy körbe tud menni egyáltalán az adott pályán...)
  • Adam Jonas
    Vagy szimplán előre megbeszéljük, hogy mindenki cserél gumit az 5.-6. kör környékén. :D
  • PacsutaTibi
    Hétvégén nézegettük az 1.0 RC-t. Sokat fejlődött az elmúlt pár hónapban. Nagyon jó volt felszaladni Trento Bodone-n a kis Formula Abarth-al. (vagy 5 éve mentem utoljára azon a pályán, még a Marangoni Hill Climb Simulator-ban) Már nem is emlékeztem hogy ennyire hosszú az a pálya. :D Spa is nagyon jó. A hangok főleg amikor visszanézzük a replayt pályakamerákból nagyon jók. Eddig az elsőkerekes kocsi (a kis Fiat 500) nem tetszett benne. De most kipróbálva ezt az Alfa Gulietta-t, az nagyon bejött. Az S1-es upgrade-es M3e30-al teljesen egy szinten vannak.
    Ami kicsit fura volt, az a tükör, amiben túl nagy(?) a fov. Jó hogy így belátom jobban a pályát, de olyan kicsinek távolinak tűnik benne az ellenfél, közben meg ott van fél méterre a lökháritómtól.
    Azt viszont nem akarom elhinni hogy még mindig nem lehet beállítani valami gombra a kuplungot.
  • lac coo
    Lehet, megbeszeljuk es mindenki kimegy ! Igy jo neked ? :))
  • GPx8
    Online-ban lehet már kötelező box kiállást beiktatni (mint az Lfs-ben), vagy még nincs ilyen/nem is lesz?
  • lac coo
    Hat ha az oculussal sem jo , akkor marad is ilyen :)
  • LeBigMac
    A sebesség érzeten szerintetek fognak változtatni? Amikor elősször jatszottam a játékkal nagyon zavaró volt számomra, mar majdnem meg is szoktam, de valamiért oculus rift haszanálata során újra előjött ez az érzés? Vagy csak nekem ennyire feltűnő ez, esetleg mas nem erez ilyet?
  • lac coo
    Versenyen.
  • Alexease
    10 kort?! Hol? Nem lehet tobbet gyakorlason menni? Vagy hol?:)
  • Alexease
    Elobb vagy utobb megtetszik neked is a GT:)
    Jo az, legalabbis a GT3/GT4 igazi "fun" sorozat, igazabol is azert "konnyitettek" a dolgokon, hogy egyszerubb legyen, elvezetobb, latvanyosabb.

Itt is "konnyu" vezetni, "nehez" hibazni, egyforma es "egyszeru" az autokezeles, nincs aranytalansag vagy kezelesbeni kulonbseg miatti elony/hatrany valakinel, jol be van love a 3 auto aranya, de megis minimalisan kulonboznek kezelesben (a Mercit meg nem probaltam, majd este, de ranezesre jonak tunik a karekterisztikaja), ha nincs "felesleges" baleset, akkor viszonylag eleg egyforma idot megy a mezony.
    Igy az auto kezelesebol es gepeszkedesbol "megsporolt" energiat, idot es odafigyelest at lehet csoportositani a versenyre;)
  • lac coo
    Offline csak tiz kort enged, at kellene irni tobbre.
  • Alexease
    Azt a pitelest eloszor le kell tesztelni, mert barmi megtortenhet, meg nagyon uj;) Meg a gumikopast fel kell tolni max-ra, vagy legalabbis erosebbre, mert egyelore nem sokat erezni belole.

Kezdesnek, tesztnek Spa-n boven eleg lenne 10-12 kor is. De ahhoz ugy kellene beloni a dolgokat, hogy offline vegitolni a 12 kort, 1 garnitura gumival, verseny tempoban, es akkor jo a gumikopas beallitsa, amikor a 3–8. korben a legjobb, de a vegen 9-12. korben lenyegeben hasznalhatatlan, vezethetetlen, "deffektes" (amit meg nem lattam).

Persze ez akkor lenne tuti teszt, ha mindharom gumi le lenne tesztelve, hogy a kemennyel ne lehessen vegigmenni (kotelezo pit beallitas nincs), es esetleg taktikai szempontbol a lagynak is legyen ertelme (2-4 komolyabb, sokkal gyorsabb kor lehetoseg). De ehhez ember meg ido kellene, aki ezt leteszteli;)

A serules beallitasa befolyasolja a gumikopast, serulest, deffektet!?!
  • lac coo
    Egyszer szervezhetnetek publikba egy hosszabb futamot is, ahol mar van ertelme gumit cserelni, tankolni ...!
    Azt se banom ha GT :))
  • Alexease
    A pCARS osszehasonlitast es warezt itt probaljuk redukalni vagy mellozni, nem akarok "problemakat":) Raadasul nem sok ertleme van.
    Termeszetesen belefer itt bamilyen mas program elemzese, emlitese, hasonlitasa, tapasztalata, de sajnos a CARS-nak "multja" van, nem szeretnek 100 hozzaszolasos agyremet es torolgetest.

Amugy igen, a CARS ketszer ennyit tud, de csak fel ev mulva lesz kesz (vagy 1 ev mulva vagy akarmikor, pontosabban akkor, amikor kiadjak:P).