43023
  • KTMNORBI
    Sziasztok!

Én tudom kicsoda f1andris személyesen is ismerem. Összességében jó gyerek, gyors de sajna nekem is rossz tapasztalatom van a versenyzési stílusával kapcsolatban.Simán kipattint ha kell és megy tovább.Röviden ennyi lenne a jellemzés
    Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2014.10.20. 19:43:31
  • Szabi #21966
    jött egy 110 megás frissítés :D
  • Hegyipapa
    Valaki tudja hogy a mai frissítésbe miket javítottak ???
  • Pitti
    Szuper, végülis melyik megoldással bírtad rá, hogy működjön AC-vel?
  • Krunky
    @Tyuki80

Hidd el, hogy valami nem stimmel ha magasabb a gumikopás mint 100%.
    Úgy mozog az autó mintha busz lenne. :(
    Fura... "javasolhatom a normál érték visszaállítását? :)"
  • Pitti
    Tiszta jó, az enyém is ugyanilyen volt hosszú évekig, a szimulátor cockpit topic fejlécében még mindig látható, csak nekem kék a relaxfotel. Ezt a világosat túl kényesnek találtam :)
  • lac coo
    1,646,706,586.83 HUF
  • neilszab
    Ötletes megoldás, amit még javaslok, hogy a pedált kicsit meg kéne még emelni és esetleg bedönteni,hogy igazi versenyautós pózban tudjál ülni!
    Illetve a TV-ét húzd olyan közel, amennyire csak lehet! ;)
  • Petteri
    Igen! Én is most vettem meg tőle, köszönöm az ajánlásokat! ;) Gyors és korrekt a tag! ;)
  • Tyuki80
    Ma egész nap az járt a fejemben mi okozhatta néhányunknál az autó setupjának nagy fokú romlását a versenyre,hogy szinte irányíthatatlan sérült autó benyomását keltette a gép.
    Nem okozhatja az hogy a gumikopást 2 szeresen használjuk,mert eddig így soha nem mentünk,de nem is volt ilyen probléma.Azóta vannak panaszok mióta 2 szeresen megyünk.
  • Tyuki80
    Zseniális!Igazi magyar megoldás!Költséghatékony és tökéletes.
    A háttér is cuki.A lányos apukák élete már csak ilyen.
  • bardocz
    Ez nagyon jó Ezek a fotelek tényleg kényelmesek.
  • csokiskex
    Elkészült az IKEA cockpit!

Gondoltam megosztom, hátha valaki kedvet kap hozzá!
    Ami kellett hozzá:
    LERBERG asztalbak
    PELLO fotel

Kb. 11ezer forintból jött ki.
    + A fotel baromi kényelmes.
    - Az asztalbakból vágnom kellett, mert nagyon magas volt.

Sajnos nem mértem le pontosan, csak saccra levágtam 17cm-t mindegyik lábából, így kicsit játszani kell, hogy elférjen az én lábam, de a kormány pozíció tökéletes.
    Utoljára szerkesztette: csokiskex, 2014.10.20. 17:58:43
  • csokiskex
    Ne haragudj, hardveraprón nem néztem meg. Pontatlan voltan, köszi az infót! :)
  • szancsopanza
    Friss setupok vannak vhol? Ha vkinek van, esetleg tud olyan helyet ahol a frissítés utániakat le lehet tölteni , kérem ossza meg! Köszi
  • Alexease
    Persze hogy azt irtak, mert jo sokan az Ukranoktol vettek felaron:) Lehet hogy az Ukran csoka, aki tovabb adta, tobbet keresett rajta mint Kunnosek:DDD
  • Thread
    En a steamrol vettem, irtak Kunosek valahol hogy a masik orszagbol szarmazo licenc az csalas, es torolhetik is.
    Bar most mar inkabb fele aron vennem, nem hallok nagy ban hullamrol.
  • xiderhun
    Javítanék ha nem gond! Perpill hardverapró-n "kippedli" kollégánál a legolcsóbb (4840ft). Lehet PayPal-al is fizetni ha valakinek az fekszik. És sacc 15percen belül nálam volt a gift. :)
    Utoljára szerkesztette: xiderhun, 2014.10.20. 16:39:49
  • Thread
    szerintem csak a windows beallitasat nezi.
    pont irtam egy bug reportot nekik hogy az updatettel a reverb nullazasaval jo lett a 4.1 hang, de a sztereo az 99%-ban mono, akar jack-en akar HDMI-n.
    amugy nem is tudok vele jatszani annyira rossz az a par tized mp lag a hangban. a cockpit hang jobb volt a szar hangrendszerrel.
    a replay az most jobb persze.
    a cockpit hanghoz alig kellett szamolni valamit, eleg volt a regi rendszer.
    Utoljára szerkesztette: Thread, 2014.10.20. 16:39:58
  • Adam Jonas
    Valamit olvastam az AC fórumon, hogy más is kínlódott vele. Ha jól emlékszem, ott át kellett rakni a hangkártya vezérlőjébe sztereóra az egészet, nem akarok nagy hülyeséget mondani, de mintha lenne valamilyen digitális 5.1-es kiosztás, na ezt kell átállítani, és akkor elvileg jó lesz.
  • RPeti1978
    Sziasztok, segítségre van szükségem. Hónapok óta nem mentem AC-vel, előtte minden rendben volt. Most letöltötte az összes frissítést és olyan mintha minden áron 5.1-ben szeretne szólni, pedig sztereó fülesem van, Win7-ben is az van beállítva. Az intronál még minden oké, miután elindulok egy szakaszon, a motorhangot és egyebeket alig hallom, a kasztni zörejei, a gumik és az ellenfelek hangjai meg erősek. RBR-ben akkor volt ilyen, ha az EAX be volt kapcsolva, itt viszont nem találok ilyen opciót. Hol lehet AC-ben beállítani, hogy 2.0 hangot szeretnék? Köszi előre is
  • csokiskex
    Ha valaki most akarná megvenni, jelenleg itt a legolcsóbb: http://www.g2play.net/category/3339/assetto-corsa-steam-gift/?utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop
    19.99 EUR Ha jól emlékszem én is itt vettem meg, Paypal fizetés van, tehát biztonságos. A kulcs perceken belül megjött.

De itt vannak az aktuális árak összehasonlítva:
    http://www.allkeyshop.com/blog/buy-assetto-corsa-cd-key-compare-prices/
  • Alexease
    Vagy lehet hogy megsem?! Az oldalon most fix 35EUR van, nincs athuzott 45.99EUR vagy 49.99EUR. Most fixen ennyi lett, fuggetlenul az EarlyAccess-tol?! Mondjuk nekem mindegy:)

De aki most tervezi megvenni, az szamolja bele, hogy eredetileg a 34.99EUR ar CSAK az EarlyAccess idoszakra vonatkozott, utana teljes aron terveztek. Lehet mar nem, rakottek annyiert ugy sem vennek meg, de biztos ami biztos...

• Gadfly13
    Ahogy látom elég népszerű ez a GT3-as SPA-i kombó, így a mai napra sem lesz változás!
  • Alexease
    Most mar odafigyelosebb az akcios varas, mert az 1.0 megjelenese utan mar teljesaru lesz a program!!! JELENLEG akcios a EarlyAccess miatt, ezt erdemes eszben tartani:)
  • titi7
    Hardveraprón ki lehet fogni olcsón a játékot, én 2 db-ot vettem ettől az eladótól még nyáron, Gift-ben adja át a játékot steamen.link
  • Petteri
    köszönöm! ;) egyelőre várok egy kicsit, hátha lesznek ilyen-olyan akciók mondjuk karácsony előtt, vagy "helovinkor"... :)
  • goldboy
    Ha DTM-re vágysz, készülnek ilyen modok is:
  • bardocz
    Ja ezt láttam. Ez is jó:)
  • Adam Jonas
    Másik opció: itt
  • Adam Jonas
    Nem tudom, de ezt alig 1 percre tette ki Kunos FB-ra, a következő szöveggel:

"Live today at KUNOS Studios"

Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2014.10.20. 15:25:02
  • priluki
    köszi ! akkor az a break gamma? állitsam 3 fölé?
  • Gadfly13
    Én anno (tavasszal) ettől a sráctól vettem hardveraprón! LINK
    Ahogy látom továbbra is lehet tőle. Giftként fogja átküldeni Steamen. (Ha közvetlen steamről vennéd, akkor a mai árfolyammal számolva. kb. 10.500 Ft lenne)
    Ja és én is az AC-t ajánlanám! ;)
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.20. 14:57:17
  • bardocz
    Arról volt már valami hír, hogy csinálnak a játékhoz Köenigsegg-et is?
  • Petteri
    Hol lehet most, a legolcsóbban megvenni a játékot? :)
  • Tyuki80
    Össze sem lehet hasonlítani a kettőt.Ha árát és a vezetési élményt nèzzük pláne.Persze az ac kiforratlan,néhol kicsit igénytelenebb megoldásokkal rendelkezik,de rohadt jó.Nekem a sim bim jàtékoknál a race sorozad volt a top.Sokat vártam a rre re,de nekem nagy csalódás volt és nem csak a minden szarért lehúzunk üzletpolitika miatt.
  • sutee89
    Én az utóbbi 10 hónap legjobb játékvételének titulálom az Assetto Corsát, pedig még nem is végleges verzió, és nincs hozzá kormányom sem. Mégis annyira jó vezetni, hogy nem tudom megunni. Bár tény, hogy más szimulátort sem nagyon próbáltam, én leragadtam a shift meg a grid szériánál. A maszim szerón meg külön élvezet online játszani, persze itt is történnek balesetek, de mégis ég és föld a különbség színvonalban a nyitott szerókhoz képest.
    Utoljára szerkesztette: sutee89, 2014.10.20. 14:27:39
  • Gadfly13
    Köszi a tippeket Berci, illetve Pittinek is. ;)
    Most jelenleg sikerült úgy belőnöm, hogy működik! Igaz, iszonyat fapados megoldással, de már szinte Oculus szintű. Lag-ok sajna vannak főleg wifivel, de sajna usb-n is előfordul némi reccenés. Ennek hatására meg is rendeltem a cardboardot (ezt), így már csak napok (esetleg hetek) kérdése, hogy ténylegesen tesztelni tudjam a rendszert. :D
    Ha esetleg gázos lesz (elég nagy az esély rá :D), akkor ahogy néztem elég jó is droidos appok vannak már playen, melyekkel el lehet szórakozni ezzel a cardboardal.
  • Petteri
    sziasztok!

épp valami szimulátor féleség megvásárlásán gondolkodom és ez a játék, illetve a RaceRoomExperience keltette fel az érdeklődésemet, a RRE főleg a DTM-s kieg miatt, de ott ez a mikrotranzakciós vacak kicsit elbizonytalanít, mert jobbára azért nem fognak pénzt kérni, amiért nem szégyellnek...

szóval lehet, hogy rossz helyen teszem fel a kérdést, ti melyiket ajánlanátok? főleg néha 1-1 online mókában lennék benne nagyon szívesen.. ;)
  • Alexease
    A kontroller beallitasoknal, lehet allitani a fekpedal erzekenyseget. G25-nel 3.0 vagy afelett jo. Ma mar foleg a normalisabb (dragabb:P) nyomaserzekeny cuccokhoz van hangolva minden, a realis mukodes miatt. Egy hagyomanyos rugos pedallal (ami unreal:D), sajnos nem a legjobb. Szokni kell es ahol lehet, az autot is hozzaallitani (ha van akkor fekero es pedalkarakterisztika, fekeroellosztas, es a tobbi, ami mar nem sokat szamit).