43023
  • bardocz
    Melyik balfasz találta azt ki, hogy ha picit meglöknek hátulról, akkor betörik a szélvédő? A két másodperc lassulásról nem is beszélve. Egy olyan autónál, ami egy kibaszott doboz, aero-ról szó sincsen.
  • PacsutaTibi
    Trento-t még a 2007ben adták ki a Marangoni Hill Climb Simulator szimulátorhoz. Ami gyakorlatilag a netKar Pro alapon nyugvó ingyenes játék volt, amit a Kunos Simulazioni adott ki. Később bekerült e NetKar Pro-ba is.
  • MooneyR
    Legutóbbi maszimos fun futam, kis setuppal mentem én is 2.19-es időket.. de Laccoo megint vért ivott és ment mint a golyó :D

Végiggurultam Trento-n, másra nagyon nem jó (ennyit driftelni nem tudok) mint pár képet lőni rajta , remélem a srácok nem dolgoztak rajta hónapokat..
  • lac coo
    2,17,4....az nekem urido, nem is ertem hogy csinaltam :)
  • Ratrak
    az laza... tudsz vmi jó tippet adni (pl. hol gyorsultál, mit állítottál a setupban, ilyenek) mert én 20 alá alig tudom betolni a talicskát...
  • neilszab
    Gyertek, ma és vasárnap este 21:00-kor Spa!

Infók itt: AC Tesztkupa - Spa-Francorchamps
  • goldboy
    A végén még fizetnem kell érte (Vimeo-8$)
    De az a 20 perc a 2012-es 24 órásról szól:
    Fantasztikus képek, igazi érzelmek
  • Adam Jonas
    Nem találtam meg most nagy hirtelen, de ha esetleg mégis megtalálnád, majd kérlek oszd meg velünk is! :)
  • goldboy
    Bocs az offért, de nincs meg valakinek ez a film?
    One team. One target
  • Szabi #22198
    ez módautó, ennél nincs :D

viszont akinek van egy kis ideje próbálja ki, én egy bő 2órája kínzom a gumikat rajta, nekem nagyon tetszik :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    néhol hihetetlenül ronda lett egy a hegyi felfutós pálya :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.23. 17:30:38
  • GeriDoc
    A templétek között van az is.
  • Szabi #22196
    hol lehet vajon megtalálni a felni textúráját, hogy utána átfestve berakhassam a festés mappájába ? a kn5 fájlban ? és azt mivel lehet megnyitni ? :)

• lac coo
    voltam én is fenn, minden kanyarban akadozik a kép nálam ....
  • Tyuki80
    A seted mutatta a jót!Az csak egy bug lehetett.
  • Tyuki80
    Szépen összejöttünk!Nagyon jó versenyek voltak!Köszi srácok!Az erős iramnak köszönhetően sikerült bemennem 2:16 közepére
    Jó hétvégét mindenkinek!
  • BooMiller
    Azért ez így kurva érdekes... csináltam egy setet versenyre minden be állítva, le is ment egy verseny oké... Következő versenyre amikor betöltöm a setet 50%-al több benzint kér!! WTF?? az autó a versenyen minima 2 másodpercel lassabb és mint egy teherautó úgy mozog.. na ez több mint fos..
  • TheStigKrisz
    Na éppen jókor jött vissza a kormányom a szervizből, végre csapathatom SPA ban :D
  • Tyuki80
    Mooneyvel fent vagyunk a szerón,aki gondolja,jöhet egyet kergetőzni!
  • Krunky
    Zsivány! Köszi ;)
  • MooneyR
    Köszi!
  • Gadfly13
    Hétvégi program (csütörtök-vasárnap):

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
    JELSZÓ: hun
    KEZDÉS: ~20:00
    |Q|R|: |10|6|
    FÉRŐHELY: 24
    PÁLYA: SPA
    AUTÓ: BMW M3 GT2, Ferrari 458 GT2

A szerver a nap 24 órájában online!

A szerver/körülmények egyéb paraméterei:
    ABS: Gyári
    TC: Gyári
    Stability: Nincs
    Kuplung: Van
    Dinamikus pálya változás: Van
    Kezdeti pályatapadás: 94% (körönként +1% tapadás)
    Büntetés pályaelhagyásért: Van
    Sérülés: 50%
    Üzemanyag fogyasztás: 1x
    Gumikopás: 1x
    Gumimelegítő paplan: van
    Napszak: 10:00

Jó szórakozást!

Ha bármi gond van a szerverrel, akkor priviben ITT értek el.
  • Gadfly13
    Így van! Nemsokára ki is írom ill. a szervert is belövöm. Annyit szeretnék kérni, hogy ha esetlegesen vasárnapig bármi gond lesz majd a szerverrel (leáll, updatelni kell stb.), akkor a maszimon írjatok egy privit (link), és akkor tudok cselekedni! Elutazunk és majd csak vasárnap érünk haza, így ha írtok privit, akkor azt a teló jelzi nekem és onnan el is tudom érni a szervert.
  • lac coo
    Holnaptól GT2 lesz Spa-ban ?
  • bardocz
    Nekem dobott egy hátast, amikor megpróbáltam kijönni belőle :D
  • lac coo

• Alexease
    Megneztem a Lotus 98T-t, mar nem csinalja olyan durvan a motorfekezest, tuti piszkaltak rajta. Most minimalisan az alapjarat felett kepes beallni, de csak kicsit elhuz a kormany es 2-3 masodpercig visitanak a gumik. Ez mar nem veszes.
  • Alexease
    Minnel bonyolultabb valami, annal tobb a bug lehetoseg is:) De igy azert megis korrektebb, hogy van kulonbseg a gumilafal, a szalagkorlatok, a betonfalak es autok utkozese kozott. Persze, ez akkor lenne tuti, ha ezekt is gyurodnenek vagy tornenek, de az majd 2025-ben:DDDD
    Vicces bug nekem is volt 5 eve, amikor a Silveradoval nekimentem a betonnak, de a kasztni hozaert a drotkeriteshez, es feltekeredett az auto a kerites tetejere;DDD
  • bardocz
    Amikor ez megjelent, sokan azt hitték, hogy ez bug, miért akad bele a falba, nemjó, arra nem gondoltak, hogy egy gumifal így működik :D Nem mondom, voltak benne bugok, nekem is van róla videóm, de összességében jól működik.
  • Alexease
    Ilyen a gumifal (mashogy mukodik az 1, 2 vagy tobb soros), amig tud gyurodik, de a masszivabb reszeket (egy ideig) benyeli;) A szalagkorlat mar neccesebb, a betonfal game over;DDD Egerrel mozgatos;P Es ez volt az uccso off:)

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.10.22. 21:47:10
  • lac coo
    :DD
  • Alexease
    Auto fuggo. A modernebb motoros, jobb hatarolos cuccok jobban birjak. A puritan V8 macerasabb:)
    Ebbol most ennyi maradt (szerencsere gumifal volt, lassabb temponal, igy csak a ruhaja gyurodott):D

• bardocz
    Nem is tudtam, nekem aszem sose ment így szét a motor, max baleset miatt.
  • Alexease
    Az mar evek ota szet tud menni, az olaj (meg egyeb szelvedo koszolas) is regi, ami talan "uj" (fel eves?!), hogy az auto kasztni is koszolodhat az egyeb dolgoktol (fust, por, olaj, mitudomenmi:P).
  • Alexease
    Itt azert felve jegyzem meg, bar ez kuplunghoz kotheto, hogy a Lotud 98T bir(t) olyat csinalni, hogy 1-esben, alapjaraton gurulva, kiinyomva a kuplungot aztan raengedve, ugy megfogja a hatuljat, hogy 1-2 masodprcig nyivakol es elrantja az egyik oldalra:DD
    Vagyis barmi megtortenhet;)
  • bardocz
    Szét tud már így menni a motor benne? Rise of Flightban volt az, hogy ha úgy találták el a motort, akkor köpte az olajat az arcodba, és nem láttál semmit, elég hangulatos volt.
  • lac coo
    Hat az eleven meg forditva volt mikor az volt a szerveren :)
  • lac coo
    Az buli, hogy van ilyen serules, olajszoras :)
  • bardocz
    Lehet, én eléggé lelépek a fékről, ha blokkol az eleje.
  • Alexease
    Nem tudom, mostanaban nem nezegettem:D Csak szolt nekik valaki, es megforditottak?!:)
  • lac coo
    Azert ekkora gagyisagok nincsene benne, szerintem :)