43023
  • bardocz
    Nekem nem ment semmi replayt :S
  • lac coo
    Mai legnehezebb versenyem. Sipos Attila megevett, de olcsón nem adtam a bőröm ! :DDD

• barcalaci84
  • Adam Jonas
    @Gadfly,

Kérlek, ha tudod ki az illető, akkor beszélgess el vele, vagy tiltsd ki szerverről, ha tudod, a közösség érdekében. Köszi!
  • Adam Jonas
    Csináltam erről az emberről képernyőmentést. Konkrétan egyik futamon fél autóhosszal volt előttem, ő akkor úgy gondolta, hogy én már nem vagyok ott mellette, féktáv alatt rámhúzta a kocsit, az én autóm meg persze elkezdett táncolni alattam. Kérdőre vonom az illetőt, majd jön az alábbi válasz:

• Alexease
    En meg nem hasznaltam ilyeneket (szerencsere nem volt ra szukseg es nem is erdekelt:P), de amit Laci irt, valszeg jo lesz vagy az amit keresel.
  • csubi1985
    igen az lehet csak sajnos nem vágom a nevét.A gépem sajnos pedig igényli mert szarakodik rendesen:((
  • Alexease
    Az valami kulsos "APP" lesz;)
  • barcalaci84
    Msi afterburner
  • csubi1985
    igen olyasmi csak van valami továbbfejlesztett letölthető app. Proci hőmérséklettel ,Vga hőmérséklettel , Ram fogyasztással stb....
    A render Stats ot használom de nekem kevés:(
  • tjoe
    render stats?
  • tjoe
    Tököm tele ezzel a sérüléssel. Tegnap megkoccoltak hátulról erre bepirosodott az eleje és a lassú kanyarok attól csak gyök kettővel mentek (brutál alulkormányzottság). A szájrúzs persze elment padlón. Ma hátsó kocc, piros hátsó, és dettó mint tegnap. Lassú kanyarok csak gyök kettő, szájrúzs padlón.
  • bardocz
    Gyári cuccokra elvileg van valami ilyen. Amúgy ha jól emlékszem Ő és Sinka Dani folyamatosan nyomták a wr időket, iracingben, és úgy vezetik a kocsikat, ahogy a valóságban is kéne. Engem is egyik versenyen bevárt, aztán kívülről megelőzött:)
  • csubi1985
    sziasztok

Segítsetek kérlek. Keresem azt az Apps -t az assettohoz ami folyamatosan jelzi nekem oldalsávban a gépem állapotát cpu , vga, Fps, Ram.Stb..
    Egy youtube videón láttam és nem tudom mi lehet a neve. Fontos lenne. Ha valaki sejti kérem ossza meg velem.
    Köszönöm
  • Jackal
    Pont ezaz, hogy honnan tudod hogy gyári kocsival gyors, vagy "tuningolttal"? Valami crc-s védelmet erre is be kéne rakni AC-be, mert valahogy a lehetőséget nem zárnám ki élből.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.24. 21:00:12
  • lac coo
    Dehogy, gyors mint a golyó, de semmi csalás szaga nincs a dolognak .
  • Jackal
    Kicsit gonoszkodok, ő annyira gyors köröket megy, hogy mármár hihetetlen. Mi gátolja meg az embert, hogy pl buherált autóval versenyezzen? Honnan tudjuk hogy nem azzal megy 1-2 ufó? (+50 lóerő, vagy egy kis plussz tapadás)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.24. 20:56:36
  • lac coo
    A sipos attila az vezi, hogy bevarja az embert, akar idomeron is es beall zavarni az embert?: ))
  • maffioso
    Nem akartam offolni, de minden tiszteletem ellenére az rF2-ben sokkal normálisabb a fizika minden szempontból. De ennek nem itt van a helye, ezerszer ki lett tárgyalva, nyilván valóan én sem azért játszok sokszor az ac-val, mert az rf2 mindenben etalon.

@goldboy:
    Sikán utáni jobbosban az a finom túlkormányozottság valami beszarás gyönyörű. Meg az is gyönyörű, ahogy becsapódik ekkora tempóval és kutya baja.
  • b-type
    Elég jól lehet látni hol jobb. Nekem szemre olyan mintha alacsonyabb szárnnyal menne mint mondjuk én, nekem az Eau Rouge megvan padlón ha melegek a gumik. Nálam a Pouhon egy visszaváltás és stabilabb, és Stavelot is teligázas, és a Blanchimont is jóval stabilabb.
    Ő viszont gyorsabb az egész kört tekintve :))
    A fékek, és más pályaszakaszok teljesen rendben vannak, ez a négy pont ahol instabilabb a valóságban, és szvsz ezek inkább aero érzékeny kanyarok.
  • kiki888
    Ajj gyerekek, vérzik a szívem, mivel csak egy szutyok, már-már haldokló logitech formula force ex kormányom van a játékhoz, pedig űzném, mint állat, szóval bocsi a kicsit offért, de esetleg olcsó DFP-DFGT-ről nem tud esetleg valaki? Vagy momo-val mennyire játszható, nyomja valaki azzal? Mivel azt megtudnám még fizetni Köszönöm!
  • bardocz
    Ki kell baszni! :D

Látszik a rajtnál, hogy a Tc eléggé visszafogja az autót, utolsó helyről rögtön valami hármat előztem, a kanyarig, aztán még ott is párat, végül harmadik helyre jöttem fel. Egész jó volt.
  • goldboy
    Ha ennyire kielemzitek:
    2013 GT Open MP4 12-C GT3 quali,pole,2.18.8

Persze van amikor nem sikerül

Utoljára szerkesztette: goldboy, 2014.10.24. 20:19:46
  • Alexease
    Megyek, csak ilyenkor nem szoktam bent maradni egyedul korozgetni, azt tudk maskor is, inkabb kijovok es csinalok valami ertelemsebbet;)
  • Alexease
    Amikor 3x jon nekem 1 kor alatt, persze hogy megunom:D
  • Adam Jonas
    Szard le, gyere vissza :)
  • bardocz
    "nyugi van szetuphuszar, vissza lettel engedve"

De már eddigre elhagytad a szervert ha jól látom.
  • bbdc77
    Leszedtem egy setupot, practice módban minden okés, működik, nagyon jó. Viszont online, vagy hotlap módban pedig kiírja a játék, hogy nagyon lent van az autó eleje, min. 60mm. Mi az isten ez? Online megváltozik a pálya geometriája?
  • Alexease
    Meg megint kifogtam valami idiotat a szerveren. Autokezeles nulla, versenykultura botranyos:) Ezek honnan jonnek?! NFS vagy valami regebbi rF1 arkad verseny sorozat?
  • bmwcrash
    Idei WEC Spa versenyén a "gyári" AF Corse legjobb ideje 2'19.653 volt.
    Az idei időmérőn esett, szóval az nem mérvadó. A tavalyi időmérőn a legjobb Ferka 2:19.853-t ment.
    Idénre kb 1 sec-el lettek gyorsabbak(de Silverstone-ban pl majd' 2-vel) az autók, szóval olyan 2:18-as időket mennének időmérőn:)
    Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2014.10.24. 19:33:41
  • GeriDoc
    Azért mondom, hogy szerintem jók ezek az idők/gumikopások. Ki kell próbálni, menni kellene szerón egy min. 30 perces futamot.
  • b-type
    itt megy a videón látható srác (Versluis)
    annyi van hogy a 3. körben futotta meg a legjobbját.

Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.10.24. 19:02:11
  • lac coo
    jó, mi se vagyunk top pilóták :)
  • GeriDoc
    Mármint, a Blancpain Gt versenyen.Szerintem ma leginkább ott vannak a top pilóták.
  • lac coo
    25 kőr...
    Hát igen itt a soft bír spórolósabban is talán ha 8 kört ...Egy kiállással gondolom a medium talán jó lehet, az meg tuti hogy 2:20 -as idő vagy még több is . főleg versenyen ahl be is kell érni .
  • Alexease
    Versenyen sokkal lassabbak:)
    classification_race_1.pdf
  • lac coo
    sorrry rosszul kérdeztem! :)
    Hány kört tudnak szoktak menni egy kiállással , versenyen ?
  • b-type
    fogalmam sincs, a leggyorsabb kör egy versenyen 2:22-23, a pole 2:21
    ..ez a European SuperCar Championship, azaz nem tudom mennyire használnak spec gumit az időmérőre.
    ..hogy mennyit romlik a köridő azt nem tudom.
  • lac coo
    ( bekapcsolom már ezt a kanyarnév-kiíró appot, mert sokszor azt se tudom miről beszéltek ...) :D
  • Alexease
    classification_qualifying.pdf
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.10.24. 18:50:45