43023
  • goldboy
    Gratula a cockpithez, hanggal nem lehet baj ;D
  • goldboy
    Köszönjük az áldozatos munkát Laci
    Egyébként az 1.0.5.-öt nektek indításkor is mutatja, vagy csak a log-ban szerepel?
    Nekem még mindig 1.0.4
  • Gibor
    Megjöttem az off-al :) Elkészült a cocpitem, nem szépségnyertes mert sima colos csőből csináltam az egészet, viszont baromi jó ebben vezetni!

Röviden, Fiat Panda sínre Honda S2000 Recaro bőr ülés (állítható, dönthető) és Honda Civic 6gen VTi méretek (kormány, ülés, váltó, pedál)
    Minden méretpontos az autómhoz képest, egyedül a pedál van messzebb majdnem 10mm-el :)
  • Szabi #22324
    tölthető a Primera béta :D
  • GPx8
    A MAF -ra tegnap nem jutottam be (nem tudom miért nem tudott csatlakozni), viszont egy public serveren 13 indulóból 2. lettem, úgy, hogy egyenletesen szar köröket autózva nem törtem össze magam... :D
  • b-type
    :D
    elvileg akkor engedhetne, válthatna zöldre a lámpa, ha elhaladt a mezőny.
  • MooneyR
    Kicsit unfair a pitből indulva... azért ezektől klasszisokkal jobbak vagyunk a szerón

• Csori23
    Elérhető a magyaritás 1.0.5 RC újjabb verziója. 1.0.5 RC
    Kicsomagolás után a játék főkönyvtárábba kell másolni, mindent felülrva.
    Majd a menüben kiválasztani a magyar nyelvet.
  • MooneyR
    Lehet 30 körre állítani csak a benzint offold ki.
  • goldboy
    SLS és Nismo GT3, Spa, kommentárral :

• lac coo
    Alex , át tudom szerkeszteni, hogy offline ne csak 10 kört engedjen versenyen ?

Csak megnézném én ezt a real vs AC dolgot.
    az tuti, ha úgy lövöm be, hogy meglegyen a 270 végsebesség, akkor nem megy át padlón 6-os ban a rougon ....medium gumival még a féktáv is emberes lesz, bár valahogy itt a veszett visszaváltás = motorfék brutál mód képes lassítani az autót .
  • raczger
    Super soft nekem kb 3 körig jó, első pár versenyen azzal próbálkoztam, aztán sima softtal mentem, az teljesen jó erre a 6 körre.
  • GeriDoc
    Köszi, akkor csak simán gyorsak voltatok.
  • lac coo
    Gondolom soft, a supersoft elkopik két kör alatt, a medium meg kemény a 6 körhöz.
  • Tomo15
    Soft gumi, alap setup, tc off.
  • GeriDoc
    Akkor megkérdezem, hogy a Mooney első képén, azon a futamon milyen gumival voltatok?
  • Tomo15
    Jelen :)
  • lac coo
    Fent ...
  • GeriDoc
    Greguss Tamás, Rácz Gergő fent szoktak itt lenni?
  • MooneyR
    Pár kép.. még mindig nem elég nagy az a curve kanyar :D Tökjó versenyek voltak egyébként..

• bardocz
    Én csak gázzal, ilyen autóknál ritka, hogy lerajtolna bárki is nagyon. Kuplungot meg max rúgni tudom.
  • lac coo
    Én TC vel indulok rajtnál is, de gyakorlatilag mindig elsőnek fordulok :)
    Ügyesen átgondoltam, és rásegítek kuplunggal :)
  • lac coo
    Én is megnéztem, egy az egyben az mint a játékban, Nem tempora meg időre, az végül is mindegy, de érzésre ugyanaz :) Adja ! :)
    Médium gumin tuti ilyen csúszkálós lenne :)
  • GeriDoc
    1-esen használtam, a sikánból kifelé biztosan lassabb, viszont jól jön, ha fáradt vagy.12-esen csináltam egy rajtot poleból, szerintem utolsónak fordultam....
  • lac coo
    Én se de tuti van :)
    amúgy valóban nem igen kell TC, elég ritka hogy padlón is bevillan, lassú tempónál meg lehet még lassít is .
  • bardocz
    Már túl sokat mentem nélküle :D Egy bajnokságra lehet azért megtanulnám. Igazából azt se tudom a 12 különböző állás mire jó, én az egyes meg tizenketes között nem éreztem semmi különbséget.
  • GeriDoc
    Zsír a videó, pont az ahol sikerült az élbolyban maradnom, bár az utolsó körben nagyon amatőr az a hiba. , de ez jó futam volt.
    Pont kérdezni akartam, hogy a TC-t nem lehet kirakni gombra? Egy rajtom sikerült egész este ( TC off), most nem régen, amikor 4-en voltunk.

Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.10.24. 22:35:21
  • barcalaci84
    rakd kormánygombra a CTRL+T billentyűkombinációt és akkor tekergetheted:)
  • Tomo15
    Nekem a lábam a tc
  • lac coo
    első nap nekem se, aztán megtanultam kitolni a szemét :))
  • bardocz
    Na ezt majd megnézem.
  • bardocz
    Én semmit sem gyorsultam a tc-vel, szóval inkább nélküle mentem. Nem áll rá a lábam, nem tudok úgy kigyorsítani vele.
  • hezi
    Elég csak visszalépni a menübe, és a result lista tetején kattintani a Save replay-ra.
  • lac coo
    Itt leghasznosabb a menetközbeni TC állítás lenne, gondolom igaziban is lehet tekergetni ...
    Mert lassú kanyarban, kopott gumival lassú kanyarban rettenet megfog az az állítás, ami amúgy jó a gyors részekgez .
  • b-type
    kicsit off:

The Ginetta Junior Scholarship
    ...
    Entry into the scholarship is £349 per driver
    Race experience is not essential
    ...
    The prize includes:

The use of a Ginetta G40 Junior Race Car
    Championship entry fee
    Championship race suit
    All official Championship tests
    A team to run the car
    Season supply of race tyres
    Season supply of race fuel
    Test and race day insurance
    ..
    és ha jól nyomjátok jöhet ilyen is:
    Aston Martin test, Jamie, the 2013 Ginetta Junior Scholarship Winner
  • lac coo
    ki kell lépni hozzá, és ott már van egy save gomb .
  • bardocz
    Érdemes gombra rakni a fékerőelosztást, én verseny közben szoktam babrálni ahogy kopnak a gumik. Más szimulátorban még nem csináltam ezt, de itt hasznos.
  • Alexease
    Senkinek nem ment, ki kell lepni a szerver ujrainditas elott es a temp-et atmasolni:D
  • Alexease
    Az valami taho, nem tudom honnan jott;) Az elso versenyemen 3x jott nekem. Harmadjara lattam magam mogott 20 autoval, de tudtam hogy akarmilyen messzirol megprobal kifekezni. Bementem belulre, gondoltam kuvulrol ugy is albaltazza;) De nem, bejott mellem belulre, a fure, es onnan lokott ki:DDD
    A kovetkzo versenyen elottem volt, onnan lattam hogy lokdosodik, es ki is pakolt valakit. Nem lesz nepszeru, az bzitos, foleg ilyen beszolasokkal.

Amugy ez a GT2 meg mindig kicsit "gagyi" es unalmas, ugy mint volt korabban legalabbis, legalabbis nekem.
  • b-type
    Mindig jól szórakozom, ma is nagyon jó volt eltekintve attól hogy nagyon elfogytak a hátsók, mert levettem a hátsó szárnyat és kicsit keményítettem, időben jobb lettem, de nagyon elmelegedtek és aztán elkoptak a hátsók, 64-s fékegyensúllyal megyek, ezért még problémásabb volt.
    Nehezen mentek a fékek, és sokszor elúszott a hátulja, a kanyar ahol történ a koccom, már az előző körben is necces volt, gondolkoztam is hogy mit csináljak, megpróbáltam nagyobb távolságot összelopni erre a problémásabb kanyarra, de sajnos kettőt is vissza kellett váltani hogy elforduljak, és ezért túl nagyot lassultam. Még jó hogy nem lett nagyobb probléma. Feladni sem akartam, mert azért csak az utolsó kör... :)
    ..
    De egyébként élvezet volt így vezetni, az elsők 98%-ra koptak a hátsók egyik 96% másik 95%.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.10.24. 22:13:46