43023
  • TeeBeee
    +1 az Alfának. Valami kisebb technikásabb pályával.
  • bardocz
    Az első kép után volt valaki, aki úgy érezhette, hogy fel akartam nyomni a falra, mert nem húzódtam balra, csak azért volt, mert nem akartam a mellettem lévőbe belemenni:)
  • Alexease
    Az F40 halal, total egyelotlen kuzdelem lenne;) Persze ha akad meg 3-4 ember, aki "normalisan" tolja es persze nem az UFO-kat erositi, akkor johet:)
  • MooneyR
    Egynek nem volt ez rossz, legalább népszerű, sok az ügyes/gyors kezü/lábú.. hát már milyen idők voltak már, 2.18-al a sor végén voltam. :)
    Na mindegy, Ákost ha szépen megkérjük biztos tesz majd be technikásabb kombót, csak mondani kéne, hogy mi legyen. Én szívesen tolnám az F40-t, a Lotus Exige S-t, az utcai Z4-et (ha már pillangós, meglepően jó vele menni), és az alfa is megérne pár kört, stb.

Mairól pár kép.. már össze-vissza setupoltam, el is mentem aztán egyik kanyar helyett kenyába, sikerült kockásra fékezni, tökjól rázott aztán végig, még nem tapasztaltam eddig :)
  • GeriDoc
    Mi a kávédaráló?
  • lac coo
    Hard gumival kellene menni, próbáljátok ki az egész autós ... :)
  • GeriDoc
    Ma esti menethez: van olyan skin, amelyikkel gyorsabb az autó? Örültem a 17-es ideimnek, de ez már nekem is sok, 16-ok végig.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.10.25. 21:17:41
  • Alexease
    Ez a GT2 mar kicsit gazos:) A GT3 is mar "sinauto" eredetileg (aero, slick, TC/ABS), de meg sem tunt ennyire durvanak, bar az is gyorsabb volt 2-3 masodperccel, mint kellene (hozzam kepest, az UFO-k kitolnak belole meg 5-ot, gondolom:P).
    De legalabb ha a szelarnyek jobban mukodne, talan meg elszorakoznek vele, de igy elvezhetetlen a kezeles es meg uncsi is.
  • lac coo
    Na jövő héten remélem valami kávédaráló lesz, mert ez elég gagyi, reflexjáték :)
  • lac coo
    Mennek már 2.15 elejét is versenyen, :)))))
    Ki is léptem ez tényleg nem autóverseny :)
  • TeeBeee
    Jó volt ez a mai, csak a 20 órásira már elfáradtam, kezdtek összeesni a köreim. :)
    (a telefonom is folyamatosan csörgött, szombat este mindenki engem akar :D )
    Jobbnak láttam távozni, mintsem elrontsam más játékát.
    Legközelebb remélem Laccoval is összekerülök, mert most valahogy sosem jött össze. :)
    Utoljára szerkesztette: TeeBeee, 2014.10.25. 20:15:59
  • lac coo
    Ha carsba tol bármit is akkor, felejtős a csóka ! :DDDD
  • Screenracer #22355
    Nem adta ki senki, feltöltötte az RD-re, ha nem érdekel senkit, akkor nem csinálja tovább, ha sikere van, rágyúr.
    Végül is csak azt mondtam, hogy ha SMS, Marek néven betesz a játékába egy LMP1-et és egy LMP2-őt, akkor van az annyira igényes, hogy érdemes figyelmet szentelni neki. ;)
  • Alexease
    OK, nekem mindegy, nincs vele gond, csak feleslegesnek tartom;) Komolyabb lenne, ha megcsinalna minden egyertelmu dolgot, kiadna 0.9-nek, es utana johetnek a visszajelzesek. Most mit jelezzen vissza a felhasznalo? Szar a cockpit, a hang, az animacio es nem mukodik ez vagy az? Nem sok etelme van, azt valszeg a keszito is latja:) Persze beleszolhatnak a fizikaba is: legyen gyorsabb, lassabb, kanyarodjon jobban, rossabbul stb:D De az ugy meg vicces:) Irjon valamit, hogy komoly a cucc, es en elhiszem neki:D

Lehet hogy Kunosek is sokmindent csak a net-en elerheto adatokbol toltogetnek ki, de az mindegy, jonak tunik, osszessegeben beillik a kepbe, nekik is elhiszem:DDD
  • Szabi #22353
    ezek a béták arra jók, hogy visszajelzést adhassanak a türelmetlenek, a ráérősebbek meg megvárják a véglegest, senki nem kötelez hogy használd a félkészt :D
  • Alexease
    En nem irtam le, csak nem ertem minek kell igy kiadni:/

Az OK, hogy a CARS-ba bekerulnek negyed kesz cuccok, de annak az a lenyege. De az AC elvileg mar kesz van, ide modderektol is lehetosleg veglegeset varna az ember. Nem sok ertelmet latom kipakolni.
    Amug yeppen a CARS a legjobb peldaja a kulsos/modder munkalehetosegnek, mert ok az elejen eppen erre alapoztak. Nem hiaba voltak a kulonfele csomagok, aki akart, tudott, bizonyitott, gyarthatta a cuccokat a progiba. Ami nullarol keszult az elejen, szinte mind kulsos modder cucc volt. Aztan fokozatosan kerultek be a korabbi SMS cuccai az Ferraribol es a SHIFT-bol is.
    Igazabol teljesen jol csinaltak, onnantol volt egy kis bukta, amikor kiderult, az elkeszult engine-t es tartalmakat az SMS kesobb (logikusan:P) barmire szabadon felhasznalhatja, amibol utana mar nem tejel a "moddereknek":) Ki is leptek nehanyan, akor akadt meg 1-2 dolog;D De aztan rendbekaptak magukat.
  • bardocz
    Kipróbáltam ezt az Alfát, nem is olyan rossz. Jó az elektromos difi benne, a TC meg érzésre lassít, igaz csak magionen mentem 1-1 kört.
  • Screenracer #22350
    Mareknek hivatalosan van/lesz két sajáttervezésü LMP-je pCars-ban. Ő is van olyan igényes, hogy tud gyári tartalmat csinálni. Ez még csak 0.1, kár lenne rögtön leírni. Lehet még ebből is hivatalos tartalom.
  • b-type
    Nem rossz, de szvsz nem is jó...jól autózható, jól kopik a gumi, szvsz a melegedés-visszahűlés is jó.
    De nem túlságosan 'élő' autó, kicsit olyan mint a GSC, vagy mint az rF1 jobb cuccai, kanyarbemeneten ahogy elmegy a hátulja, ahogy elkígyózik az eleje..olyan 'takony' kicsit.
    Nekem a VR6 Seat jobban bejött anno.
  • Alexease
    Azt nem mondtam hogy vacak:) Csak azt, hogy minek adnak ki 0.1a verziot, ami alig van kesz. Ha nem lenne gyari tartalom, vagy csak 2-3db, akkor OK, akkor johet barmi:) De szerencsere igenyes es szep mennyisegu gyari cuccok vannak. Komolyabban vennek ezeket a moddereket, ha lehetoseg szerint, veglegest probalnanak kiadni. Most mar megoldhato lenne, kiadtak minden DevKit-et, ossze tudnak rakni.

Miert nem tanulnak a Shelby modderektol? Az is mod volt, alacsonyabb verzioszammal, de csak azert nem volt 1.0, mert fizikalisan nem volt meg a feltetele a veglegesnek. De voltak annyira igenyesek, hogy eleg gyorsan gyari tartalom lett belole;)

Ma mar ilyen mennyisegu es minosegu licenszelt cuccok mellett, maceras otthon moderkedni. De talan ez lehet a kovetkezo cel, hogy kevesebbet, lassaban de jobban csinalni, es megprobalni bekerulni a hivatalos korokbe;)
  • lac coo
    Jah, ez ilyen vacak , akkor le e töltöm . :)
  • bardocz
    Majd ha nem kell autónként állítani, akkor elkezdem használni, addig marad a pillangózás. Túl kényelmes vagyok :D
  • goldboy
    Ha van befőttes gumid, van szekvenciális váltód is ;DD
  • bardocz
    És még mindig jobb, mint a daytona prototype-os corvette :D
  • Alexease
    Nem ertem ilyen verzioval (0.1a) minek kell kiadni valamit:/ Lenyegeben nincs kesz a cockpit, nincs rendes animacio, nincs hozza sajat hang, persze nem vegleges a fizika, a kulso, nem mukodnek jol a lampak stb:)
  • Norbi1990
    Én a fülekkel váltottam, mert nincs szekvenciális váltó G27-hez.
    Amúgy én élveztem. Kezes bárány, ha megismered a határait. A lassú kanyarokból kijövet elpörögnek az első kerekek és nem fordul, úgyhogy figyelni kell azért :) Jókat lehet csatázni vele!
  • lac coo
    De aki mar ment vele, a jatekban milyen ? :)
  • Alexease
  • Timbu
    Én BTCC-s Lagunát szeretnék
  • Norbi1990
    Én úgy tudom nem.
  • lac coo
    Ez H valtos ?
  • bardocz
    Egész jó. Mókás, ahogy csúszásnál viselkedik :D
  • Norbi1990
    Nagyon jó lesz!
    Public szerveren nagy volt a csata :D
  • endy papp
    Nekem is 1.0.4. mutat,már azt hittem csak nálam van így.....
  • endy papp
    Az IR-ben is megvárja míg elhalad a mezőny.
  • bardocz
    rF-ben akkor lehetett rajtolni a pitből, ha a mezőny vagy elérte, vagy elhagyta az első szektor vonalát.
  • b-type
    ..ha jól vágom Hamilton csak akkor rajtolhatott el itt a Ring-n, maikor elhaladt a mezőny, azaz az utolsó autó a pitvonal mellett, akkor vált nekik zöldre. Ki van ez találva, csak a franc sem tudja hogy szól pontosan a szabály :D
  • bardocz
    Ilyen szégyenteljes rajtot is ritkán látni :DD
  • KTMNORBI

Régi szép idők!!
  • nyuny01 #22328
    Ha megvárja a mezőnyt a lámpa, akkor is elsőnek fordul!