43023
  • lac coo
    1-2 dolláros...
    Igazaból a Dashmeterpro nekem teljesen jó, de ha lenne egy olyan, ami hasonlóan jó, de a skinek az adott autóhoz lennének igazítva ( mint a Zboard, csak az szar...) akkor érdekelne .
  • Jackal
    Androidos telókra/tabletekre agyalok frankón kinéző dashboard-on ac-hoz. (nem kell hozzá külön futó progi)
    Lenne rá igény?
    Minimális(1-2 dolláros) fizetős vagy reklámos appot díjaznátok inkább?
  • neilszab
    Szavazás a következő nyílt bajnokságban használt autókról!

A ma esti Spa-ban rendezett futammal véget és az első Assetto Corsa Tesztkupa, mely az összesen több mint 70 résztvevőjével igen népszerűnek bizonyult!

A következő nyílt bajnokság szervezése már megkezdődött, azt a fontos döntést viszont, hogy milyen autókkal kergessük meg legközelebb is egymást, azt szeretnénk ezúttal is Rátok bízni, a következő szavazáson tehetitek le a voksaitokat a kedvenc autóitokra:
    2. AC Tesztkupa - Autóválasztás

Illetve ma este 21:00-kor is várunk mindenkit a rajtrácson Spa-ban:
    AC Tesztkupa - Spa-Francorchamps
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.10.26. 12:18:09
  • lac coo
    Igen az jó dolog volt.
    Csak ne bannoljanak megint ! :))
  • Alexease
    Most leultem dolgozgatni (nezegetni, mit kellene csinalni:DDD), szerintem raszanok fel orat, megnezem, kitudom-e iratni a banner ala az aktualis szerverinfokat (korabban mukodott, aztan Kunosek letiltottak, most mar csak https-sel megy, megprobalom okosban:P).
    Talan csalogatobb lenne, ha innen is lehetne latni, eppen hanyan vannak bent;P
  • Alexease
    Hulye kerdes, de kormany es pedal van?:)
    A banner alatti kiirasban az FUN-szerver, egesznap mukodik, lehet hasznalni batran. Persze nagyobb letszam altalaban csak estefele van (18-tol, hetvegen talan korabban is). De ha ismersz masokat is akik mennenek online, akkor hivhatsz barkit, es o is hozzon meg egy embert:DDD
  • manacz
    Ezért mondtam a gyakorlást az elején

@Jackal: Az etikai dolgoknak közben sikerült utánajárni, köszönöm, azt hittem valamilyen regisztrációhoz van kötve a dolog!
    Amint késznek érzem magam bekapcsolódok én is!
    Köszi, hogy írtatok!
  • Jackal
    Feltétel: Ne legyél hülye, ne vágódj be rajt után az első kanyarban a többiekbe 200-al. Ne akard a másikat leszorítani időmérőn stb...
    Technikai rész: Maszim szerver esténként, jelszó: hun
    (Ki szokták tenni esténként ide milyen pálya autó lesz terítéken)
  • macleody
    Szerintem 0-án egyáltalán nem törik.
  • lac coo
    Két feltétel van : tudd merre van a bal és a jobb. és hogy melyik a gáz meg a fék ! :)
  • manacz
    Sziasztok!

Holnapi nap folyamán terveztem megvenni a játékot!
    Kis gyakorlás meg belerázódás után szeretném kipróbálni magam (életemben először) egy online versenyen! :)
    Az lenne a kérdésem, hogy ennek mi a feltétele, illetve ha egy rövid leírást, (vagy egy oldalt ahol le van írva) kaphatnék? :)
    Válaszotok előre is köszönöm!
  • lac coo
    Jah, hogyha nullára leveszem akkor az az (only) visual damage ?
  • macleody
    Ott van az, a damageMultiplier-nek kéne annak lennie.
  • lac coo
    Dehogy, tegnap mentem azt a kört :)
    Ami szerintem úgy van, mert csaptam én is oda rendesen a falhoz és még a kormány sem húzott el semerre.
    Szerver launcherben mondjuk nem látok ilyen beállítást...
  • macleody
    Ami persze nem látszik online. Ha a kollega lezúzza a kocsiját én semmit nem látok belőle.
  • Alexease
    Az valszeg meg az elozo verziokbol maradt benne, most mar szerintem csak az altalanos torest lehet allitgatni.
  • lac coo
    A visual damage-t hol kell kapcsolni ?
    Vagy az online alapból úgy van ?
    Csak mert beírt egy kört erre a hotlap akármire, és ott látom, hogy be van kapcsolva a visual damage, de játékban én rohadtul nem találom :))
  • Alexease
    Biztos jo auto, azzal nincs gond, verseny szempontbol jobban kijonne a beallitas es autokezeles. De eppen ezert irtam, hogy az ilyen "macerasabb" autoknal, kicsit egyelotlen kuzdelem lenne, mert sokan toljak kenyszerusegbol, kenyelembol, eredmenyessegbol ketpedal+pillango+motorhaztetovel;) Plusz 1-3 masodpercet kiautozni, hogyazt behozza az ember, eleg huzos. De ha vannak akik "normalisan" toljak, akkor mar van ertelme a versenynek. Az hogy elol 10 masodpercet ratolnak az emberre, az mindegy.
  • lac coo
    Az f40-et regen probaltam, meg is nezem hol tart :)
    A Cobra kutikus auto, amerikaban, en kb le se starom... :)
    Utcan villogni biztos jo, de mint auto szerintem botrany, igaz nem mai gyerek mar :))
  • MooneyR
    Szerencsére azért vagyunk páran kb azonos tempóval és kis odafigyeléssel nagyon jókat lehet "csatázni" :)

Alex, az F40 Stage 3 nagyon jó lett szerintem, érdemes kipróbálni akár a spa-i pályán is. Nem teli gázas/fékes, de azért lehet neki nyomni rendesen. A sima F40 lomhább és csúszkálósabb.. az AC Cobra még dúrvábban (mastersék a következő csütörtöki és vasárnapi futamot a Cobrával tervezik Spa-n)

Laccoo, mentem Mugello-n egyet az Alfával, jó lesz ha sokan leszünk :) (egyébként mintha újra lenne aszfaltozva meg festve a pálya, meg minden, de lehet csak régen mentem már itt vagy az új graf miatt)
  • lac coo
    Akkor mit szólnátok jövő héten egy Alfa -Mugello pároshoz?
    Mert ha jó akkor megyek pár karikát, ne megint úgy menjek fel, hogy egy féktávot nem ismerek :)))
  • Szabi #22386
    nálam se megy a dpad néhány frissítés óta :-/
  • macleody
    Én a kipörgésgátlót meg az ABS-t tettem a G27 gombjaira. Acs.exe-t állítsd be a profilerben, options - global profiler settings-ben vagy pipáld be, hogy automatikusan alkalmazza a profilt, vagy válaszd ki hogy az assettot használja. Ne profilerből indítsd a játékot, hanem az asztali ikonnal. Én kiválasztottam azt a gombot amire a tc-t akartam rakni, nyomtam egy keystroke-ot, és ott felvettem a ctrl+t-t.
  • Dzsidzsi32
    Hat nekem bazira bejott ez a kombo :) Azert jo , hogy nem csak ufok jarnak a szerverre :D Jokat csataztam. Fair kuzdelmek voltak. Meg akkor is ha a vege koccanas es kicsuszas lett. Azert mindenki figyelt a masikra szerintem. Es ez jo dolog. Mooney- val kulonoskeppen szeretek kergetozni :D
  • Norbi1990
    Valószínű az aktív diffit még nem programozták le Kunosék. Az lehet a bibi :D
  • Shodan
    Segitsetek pls! DFGT kormanyomon nem megy a dpad(assettoban) és ehhez rendelnék hozzá a logitech profilierben gombot, de hiába teszem ezt meg a játékban ugyanúgy nem reagál semmit.
    A játékben a Controllers- Advenced alatt a keyboard inputot bepipáltam.
    Logitech profilierben a profilt az assettocorsa.exe-hez tarsítottam, több helyen írják, hogy az acs.exe-hez kellene, de nekem azzal nem idul a játék.
    Szóval hogy a fenébe lehet bármilyen gombot is logi profilierben kormánygombhoz rendelni ugy hogy assettoban működjön is????
  • b-type
    Sztem azért volt nagy küzdés némelyik verseny karrier módban. Kunos-t átkoztam, pedig hááát, ő megcsinálta, csak nem használtam :))
  • bardocz
    Gondolom ai elleni versenyen számít, és minek csináltak volna kétféle menüt, amikor egy is jó mindenhova :D
  • lac coo
    De az erdekes koncepcio, hogy offline is tiltani lehet :))
    Kitol ? Magamtol. Hat vagy be akarom kapcsolni vagy nem :))
  • b-type
    jááá..tényleg
    Én eddig full lehúzva használtam :DD...ezért voltam az erdőben, mert azt gondoltam hogy ez csak a játék része, és ha valamit lehet kapcsolni akkor az autóban kapcsolhatom...
    De így már minden értek! köszi :)
  • lac coo
    Jah igy semmire nincs most latom, mert letiltottad a gyariakat is.
    A factory beallitassal lehdtne kapcsolni, ezen all most a szerver.
    Ha meg meg tovabb tolod a csudzkat, akkor a kamu, jatek tc ix hasznalhato.
  • lac coo
    De a palyan mar van. Ctrl+t vagy a...
    apoknal kapcsold be az ecut, akkor latod.

Vagy most en nem ertem a kerdest, az is lehet :))
  • b-type
    Nálam így néz ki:

és offline Spa-ra nincs is semmi lehetőségem TC-re és ABS-re.
  • lac coo
    Az nekem sem teszik, valszeg a Ferrari elsullyedne szegyeneben, ha ilyen egyensulya lenne az autonak, foleg a hiresen jo aktiv diffivel .
  • Norbi1990
    LaFerrarival mentem ma, hát ez iszonyat alulkormányzott :D
    Driftelni kell a kanyarokba, hogyha gyorsan szeretnél menni. Driftelés nélkül 1-1,5mp-el lassabb voltam Spába (2:12.5 a legjobb köröm eddig)
  • lac coo
    A realism reszben kamu tc, meg abs van (elvileg...) az autonal meg a gyari, autospecifikus segitsegek, elvileg az mas. De kozuk nincs egymashoz. Vagyis magyarul az autonal nem azt a tc t kapcsolod be, mint a segitsegeknel.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.10.25. 22:48:24
  • b-type
    Ezt ne mértem én sztem :D
    tehát nálam le van kapcsolva minden segítség a -realism- részen, ez a játék vezetési segítségeinek kikapcsolása, nem?
    ..és ha belépek a pályára akkor akkor ettől függetlenül ha az adott kocsiban van TC, vagy ABS akkor azt bekapcsolom.
    ...
    vagy fordítva van? minden be kell kapcsolni, és aztán ami tiltva van az nem működik? Nem vágom én eddig az elsőt hittem.

Ezt nem vágtam, mert eddig úgy gondoltam hogy a szerver beállítása felülírja az én beálljaimat, de a M3GT2-ben offline nincs TC, sem ABS, ...mert nálam nem kapcsolható, csak akkor ha a játékban bekapcsolom.
    Nem tudom mennyire érthető, már magamat is összezavartam :)
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.10.25. 22:47:37
  • lac coo
    Azt nem tudom, de elvileg kost a gyari segitsedek vannak engedelyezve.
    Bar en ugy emlekszem, hogy offline is van tc a bmw ben.
  • b-type
    Igazából nem is értem, alapból ha fellépek ezzel a Bmw-vel (M3 GT2) offline, practice. Akkor tíltva van a TC, azaz nem lehet bekapcsolni.
    Fellépek a szerverre ott pedig belehet kapcsolni..
    Ezt már múltkor sem értettem..
  • lac coo
    Alfa, mugello, az nem kicsi de technikas ....