43023
  • SityiSXT
    Azt a Project Cars tudja ;)
  • Jackal
    Ajánlom kunoséknak, hogy ezt igy vegyék meg egy kis továbbfejlesztés után. Jól néz ki nagyon videón.
    Gonosz ON: lehet meg kéne őket kérni némi felhőgenerálásra is :)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.27. 21:29:14
  • Alexease
    Offline igen, de o online szeretne;)
  • lac coo
    offline van szerintem ...
  • Alexease
    Szerintem sehogy, legalabbis beallitas es konfig nincs ra.
  • MooneyR
    Kipróbáltam ezt a füst modot... smoke letöltés elég jó, csak balesetben illetve rajtnál nem sokat lehet látni, mondjuk így még izgibb

• xiderhun
    Tényleg nem rossz, de valamit nagyon elnéztem a setup-ba, és egyenesbe nem akart 203km/h fölé mászni.. 28-29 es köröket mentem, délután meg 2:25.082 volt a vége
    Utoljára szerkesztette: xiderhun, 2014.10.27. 21:19:48
  • Krunky
    Segítene valaki, hogy a saját szerveren hogyan kell beállítani az idő gyorsaságát?
    Napszak változást szeretném felgyorsítani.

Köszi
  • Alexease
    En csak 1 versenyt akartam menni, de az sem jott ossze;) Meg az elso kanyar es a fektav elott egyszeruen hatulrol ledaraltak:D Nem is ertem, haladtam a tobbiekkel. Mi vel jott mogottem, valami tripla-turboval?:DDD
    Tizenmasodperc hatranyt ezzel az autoval eselytelen behozni, egyedul autozom mashol, meg amugy is elszallt valami a hatuljan, mert nem akart kanyarodni.

Amugy nem rossza auto, valszeg ezt erre talaltak ki, hogy ne akarja megolni a pilotat;) Rovidebb, keskenyebb, kanyaros palyakon valszeg sokkal izgibb, itt max a gumikopas szolhat bele az izgalomba, de az mar nagyon a vege.
  • GeriDoc
    Bocsi, csak úgy tűnt nekem, hogy a kezelés technikát taglaljátok, de sokan nem tudják, hogy mit miért kell v. lehet csinálni egy autónál.Még egyszer bocs.
  • Alexease
    Passwordot beirtad? ;)
  • GeriDoc
    Jobb ez a Tatuus, mint gondoltam, csak nagyon elfogytunk a végére.
  • GPx8
    Nem enged be a server, csak alul kiírja az IP címet, aztán kilép a menübe. Nincs vkinek ötlete?
  • bardocz
    A konstans körök tempójában lesz a nagy különbésg, legalábbis én úgy vettem észre, hogy minnél gyorsabb az autó, annál jobban szétszakad a mezőny. 20 embernél nem olyan vészes, de 10 embernél már lehet lesznek páran, akiknek uncsi lesz. Ennek ellenére én persze kipróbálnám az exos-szal milyen versenyeket megyünk.
  • Tyuki80
    Sztem akik konsatns tudnak körözni,jókat fognak versenyezni azzal is.Aki meg esik kel,az mással is esik kel.Kivétel talán a kobra.Azzal mindenki esik kel.
  • Alexease
    Az SLS Mercit frissitettek, csak a DATA file-t, gondolom valamit belepiszkaltak a beallitasaiba.
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.10.27. 20:13:23
  • endy papp
    Csak nálam töltött le egy komoly 0 bytes frissítést vagy másnál is.
    Nem tudom mi akart ez lenni ......
  • Danecay
    Motorháztető :D
  • b-type
    én már mindent kiírtam magamból a témában :)
    mivel az egyik H&T volt, a másik meg egy ballábas fék, ezért a másikhoz írtam. A H&T már ki lett tényleg tárgyalva.
  • bardocz
    Exos-szal az lesz, hogy nagyon szétszakad a mezőny. A S1-el meg pláne.
  • akodolanyi
    Sziasztok, az elobb versenyen par embert osszetortem, ezuton is bocs, de kb. mekkora oldaltavot kell szerintetek tartani, mert azt latom, hogy kb. egy meterre van elottem, mindez egyenesben, es a kovetkezo pillanatban mar repulok, mert nekimentem a kerekenek.
  • lac coo
    fene tudja, talán 2 ....
  • Tyuki80
    Milyen szárnnyal?
    Nekem csinálja!
  • lac coo
    Nem az hogy gyenge, uncsi, semmit nem csinál :))
  • Tyuki80
    Szerintem semmi baj nincsen ezzel az autóval,de tény,kicsit gyenge spahoz.Az exos lesz asz igazi.Ettől függetlenül ha többen lennénk jó lehetne ez,csak hát mindenki belép és kilep.Pedig nem rossz ez..Közel sem egy cobra:)
  • Alexease
    Ezek a valtok/pedalok jelenleg csak a hangulatot a szimes es vezetesi elmenyt novelik, kotelezove meg nagyon oskaig nem lehet tenni. Egyszeruen mar egy "jateknak" szamito G25/27 is nagyon draga:/

Az iR-be le van modellezve minden valto es mukodese minden autohoz, csak ugy adjak ki, korlatozva is van, ugy is mukodik. Van vagy 3-3 fele "HPattern", "botvalto" meg a "pillango". Tobbfele valto tilus, mindegyiket 1-2 felekeppen is lehet hasznalni. Kulonbozik kenyelemben, gyorsasagban, hasznalodasban.

De lekorlatozva naluk sincs, mert azt nem lehet az arak miatt. Vagyis a "segitsegeknel" a valtasokhoz tartozo "pot-elektronikak" (hogy hasznalni lehessen) szabadon kapcsolhatok.

Az AC-nel teljesen felesleges ilyen szinten belemaszniuk, az az 1db embernek van ezer mas fontosabb dolga is;P
  • Gadfly13
    @GeriDoc
    Mi is volt ez a Mugello-Alfa kombó? Erről lemaradtam...

@bardocz
    Nem a maszimosok döntöttek így, hanem én! Régen volt már ow, illetve eddig úgy jött le, hogy az Abarthot mindenki szereti (korábbi funokon is sokan voltak, ahol ez a kocsi volt).

@Laccco
    Az, hogy miért viselkedik így gőzöm sincs... Esetleg próbáld ki offline azokon a pályákon, ahol van korábbi emlék. Lehet, hogy csak SPA-val ilyen. Viszont ha nem és tényleg gáz (nem próbáltam), akkor már ezt is tudjuk és holnaptól jöhet a Mugello-Alfa kombó, de akár holnap tehetünk egy próbát az Exos-al is.

@Alex
    Hatalmas a kódod!
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.27. 19:09:52
  • lac coo
    Jah, ilyesmi, csak a múszerfal se kell, van egy előttem .
  • barcalaci84
    Lacoo!

Múltkorában beszéltük h nem tudsz beállítani olyan kameraállást cockpitben ami elég közel van neked és akkor linkeltetek valami videót egy másik játékból h kb mit szeretnél....
    nem valami ilyesmi lenne ? (itt mondjuk pluszban a realheadmotion beállításait akarja mutatni a videó )

• lac coo
    Jah, most erről beszéltek? ebben mi az a különleges hirtelen, van aki nem így megy 3 pedállal ?

• Ginger17
    Tök jó lett volna ha végignézed a videót és nem csak az elejét, mert ez egy az egyben a H&T és nem hinném, hogy "ezt használják a legtöbben a szimesek közül" ... simán a jobbal nyomja a féket és tolja mellé a gázfröccsöt. :) Ez egy NASCAR autó Max Papis terelgetésében, szóval abból hiányzik minden kütyü, sőőőt! A utána lévő vidi a V8SC autókkal meg az egyik klasszikus H&T footcam, Geri meg szépen körülírta újra azt amiről egész délután beszéltünk... de Adamnak van igaza, kicsit túlpörgettük a kérdést - ezekből a vidikből szépen kiderül, hogyan is kéne használni a három pedált - hamár megvettük.
  • lac coo
  • lac coo
    Hát én ledöbbentem...!

most vagy valamit én setupoltam el rajta, de én erre az autóra úgy emlékszem mint egy pattogós, virgonc vasra ....
  • bardocz
    Gondolom a maszimosok ezt kérték.
  • barcalaci84
  • Alexease
    Tegap este meg belepiszkaltam a banner alatti dolgokba, most mar ha van fent valaki, akkor a piros szamon levo link kiirkaja az egyeb infokat is: qual/race, hateralevo ido/megtett korok, nevek, pingek, kulonfele kor- es osszidok.
  • GeriDoc
    Akartam már kérdezni, hogy milyen, azt hiszem ezt a két autót kihagyom. De hogyan lett Mugello-Alfa kombóból Spa-Tatuus?
  • lac coo
    Hát ez a formula abartht mekkora egy szar ! :))

3 kör után azt hittem bealszom :))) Gyenge de tapad mint a barom, semmit nem csinál az autó :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.10.27. 18:40:08
  • GeriDoc
    Más. A pénteki menésről tudna valaki adni egy replay-t, aki gyorsan ment ( mondjuk 1-6 hely )? Nem videót, hanem a fájlt. Olyan menetről, ahol többen voltunk.
  • b-type
    Én azt gondolnám hogy ezt használják a legtöbben a szimesek közül. ...már csak a régi kétpedálos szett berögzülése miatt is.
    Mindkét lábbal tudok fékezni, hetekig használtam a kocsimat amiben zörgött a fékbetét, Chrysler PT volt és ha sokan voltak az utcán vagy más okból nem akartam égni, akkor mellényomtam ballal kicsit a féket...csak annyira hogy ne zörögjön
    De egyébként is is fékezek jobbal, és ballal is.