43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Itt szorult meg végállásban a clubsportom kuplungja :D Egy kis WD40 után jobb mint újkorában, de igen para volt a szitu :D -
neilszab #22688 Én csak felületesen követem a fórumot, de én eddig szinte csak olyan hozzászólást láttam tőled, ahol nyavajogsz egy autó vagy pálya miatt! 
Egyébként válaszolva a kérdésere, azért mert ezen a szavazáson elég előkelő helyen szerepelt a GT autók után..
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.10.30. 17:46:08 -
Csori23 #22687 azt hittem azt te csinálod :D -
a végét is braghattad volna h szépen el tudtunk fordulni mindketten:) -
Csori23 #22685 Kergetőztünk kicsit Barcalaci-val :D
itt egy fincsi pillanat egy lekörözésről :P
-
Jackal #22684 Urak, jelentem 3 nap sz*pás után összehoztam a teló és az AC közti kommunikációt a progimhoz, ötleteket várok mostmár a dashboard kinézetéhez. (privátban küldjetek linkeket képeket inkább a fórum szemetelés helyett)
Háromfajta váltogatható UI-ra gondoltam első körben: F1 - GT szerű - meg valami átlag BMW-s szerű.
Később meg tudom azt csinálni feature-ként, hogy adott kocsinál átváltson a hozzá illő dash-re.
Előre is köszönöm a segítséget.
Feature ötletek is jöhetnek, sok időm sajna nincs rá, de megpróbálom a jobbakat és kevésbé macerásan megoldhatóakat beletenni.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.30. 16:54:20 -
az alfa is nagyon el lett találva :)
-
Tyuki80 #22682 De miért az a szar vacak cobra??? 
Pedig annyira mentem volna,de azt az autót rühellem,nem is értem miért rakták bele.Csípőből mondok 15 klasszikus igazi pályaautót aminek inkább helye lehetne,mint ez a rakat szar amerikai izomfos.
-
-
sima, mert annak kicsi a tankja :P -
A sima exos, vagy az S1? -
Urak!
A mai és vasárnapi FUN futam a GTR-Masters által lesz lebonyolítva! További részletek: LINK
Pénteken és szombaton ismét a MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) fog üzemelni. A kombó a korábban írt Lotus Exos 125 lesz, megnövelt futamtávval és üzemanyag fogyasztással és ez által kötelező boxkiállással SPA-ban! (a teljes program kiírása pénteken)
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.30. 16:03:57 -
goldboy #22677 1.0.6 RC
- Launcher default theme: fix for opponent skin selection method
- Launcher default theme: fix for special event opponent level
- updated FMod project for modders (in SDK\Audio folder). Please use Fmod 1.05.03 - pipeline still WIP
- exposed MAX_CHANNELS parameter in assetto_corsa.ini. Lower to 32 ONLY IF you experience stuttering/missing audio during gameplay
- fixed missing backfires for some cars
- optimized FMod thread occupancy
- Lotus 98T qualifying turbo and engine rev damage balancing
1.0.5 RC
- fixed acServerLaunchers not serializing Tyre Blankets option
- Fixed "Force On" ABS and TC settings not working as expected
- (WAITING FOR CONFIRMED FIX) Fixed AIM telemetry not loading
- Fixed server not sending the right JSON and not showing up properly in LAN
- Fixed some problems with showroom rendering
- Time Attack : time stops while in pause
- Fixed engine sound missing when session starts (camera rotates around the car)
1.0.4 RC
- Fixed server not properly freeing slots leading to many "no slot available" messages
- known issue: engine sound missing when session starts (camera rotates around the car)
- fixed interior engine sound went muffled in the previous update
- fixed digital clicks coming from AI during fast coast/load transitions
- fixed sound clipping (tuned compressor when many cars are involved)
- fixed opponents distance attenuation
- fixed positional sounds for skids
- improved overall volume balance
- fixed some bodywork samples playing when still
- fixed some sample loops
- improved engine spatial position depending of real car engine position
- improved LaFerrari low freq for interior sounds -
majonur #22676 eddig nekem is 1.04 volt, de most elinditottam a steamet, es 1.06 ra frissitett. -
Köszi, az volt az. -
Jobboldalt az APP-ok kozott van HELP, abban benne vannak;) Elvileg;P -
mardal #22673 Sziasztok
tudtok nekem abban segíteni hogy a ctrl+adott billenytűvel miket lehet ki és bekapcsolni? -
mert rohadt idegesítő, jól is tették ha elrejtették :D -
Tyuki80 #22671 Ctrl+Q Talán!Azzal előhívhatod! -
Sérülést jelző ikon miért tűnhetett el nekem?
Mechanikai sérülés 100%-ra van véve.
-
Barbagallo hamarosan! ;)
Elég ígéretesnek tűnik!
Utoljára szerkesztette: Krunky, 2014.10.30. 12:24:54 -
1.0.6 RC
- Launcher default theme: fix for opponent skin selection method
- Launcher default theme: fix for special event opponent level
- updated FMod project for modders (in SDK\Audio folder). Please use Fmod 1.05.03 - pipeline still WIP
- exposed MAX_CHANNELS parameter in assetto_corsa.ini. Lower to 32 ONLY IF you experience stuttering/missing audio during gameplay
- fixed missing backfires for some cars
- optimized FMod thread occupancy
- Lotus 98T qualifying turbo and engine rev damage balancing -
Grabowsky78 #22667 Nekem valamiért nem frissül 1.0.4-ről 1.0.5-re, másnál is jelentkezett ez a hiba? Nem változtattam semmin, eddig mindig frissült magától! -
Befele jovett elottem cikazott az Erzsebet-hidon az a "nepszeru" RO rendszamos, 66-os rajtszamos Ferrari 599 GTB :) -
jóféle ez a Maser, még hogy a Cobrát nehéz vezetni.. egész könnyedén megy 270fölött egyenesbe, de a féktávokba naptárral kell mérni a lassulást.. :D
link
(a belsőnézetes kamera hülyén lett belőve, de néhány kattintgatással átállítható könnyedén a jobboldali menüből)
a Pontiac meg úgy tud sodródni a kanyarokban hogy egyáltalán nem füstölnek a gumik :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.30. 10:25:19 -
#22651, de amúgy 4 8 15 16 23 42
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.30. 08:36:19 -
Ez miez a bannerba?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Eddig nem láttam pogácsa recepteket meg jövőheti lottószámokat se itt :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.30. 08:36:52 -
Jackal #22662 Simán fel lehetne tolni 2-3x-osára is a frissítési intervallumot ezek szerint. Magokat hogy terheli ilyenkor a server? (egyenletesen elosztva kb az a 15%?)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.30. 08:07:28 -
Arra én sem jöttem rá, pedig ha jól emlékszem, mintha írta volna egyik build, hogy már működik ....
-
A DRS-t hogyan lehet használni? Jelzi az elektronikát mutató program hogy van, de akárhogy nyomkodom, nem csinál semmit. -
Ma (szerda) a szerveren futott leggyorsabb körök, qual & race eredmények:
-
1-2 érdekes adat (persze akinek az) a mai FUN alatti szerverforgalomról. :)
Forgalom számokban:
Forgalom grafikonon:
Az 1 órás időintervallum kezdetében átlag 12-14-en voltunk a szerveren, majd a végére ez csökkent 8-10-re.
Ha azt vesszük (grafikon alapján), hogy a maximális feltöltési adatátvitel 269 kilobyte/sec volt (kb 12 fővel), akkor egy max létszám esetén (24 fő) 538 kilobyte/sec, ami 4,2 Mbit/s.
A szerveren csak az AC szerver ment ez idő alatt, így fogjuk rá, hogy tiszták az eredmények.
A processzorhasználat 10-15% között mozgott.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.29. 22:13:39 -
GeriDoc #22657 Béke.
-
Én vagyok az! :P
Itt is bocsi, de ahogy chaten írtam, picit ugráltál előre-hátra és mikor kijöttem volna szélárnyékból, pont akkor volt egy hátrajövetel. Amúgy megértem h mérges voltál (én is az lettem volna). :D -
GeriDoc #22655 Ha Keszthelyi Ákos olvassa ezt a fórumot.Ezúton is bocs, csak mikor az egyenesbe is kilöktél 1000 lett a vérnyomásom, azt hittem valami idióta balfék az. -
+1. Majd megkereslek priviben! ;)
@Laccco
Holnap mehetsz kobrázni spa-ba. ;) -
a jövőheti lottószámok érdekelnének.. meg a pogácsa is ha még maradt.. :D -
Jo otlet ! -
Felvetodott, hogy ha mar majdnem vegleges a progi, es mukodik az online, es meg a letszam is ugy ahogy megvan, talan erdemes lenne fixen/jobban reklamozgatni kulonfele hazai jobb bajnoksagokat, azoknak, akiket erdekelne, tudnak ra keszulni, az esi fun futamokon kivul komolyabb versenyeken is indulnanak.
Ehhez be lehetne tolni a banner ala 2 vagy akar 4 "dinamikus" cuccot, amit a szerver-gazdak vagy bajnoksagok tudnanak sajat maguk frissiteni (alkalmi verseny, bajnoki futam, akarmi). ABC-rendbe raknam ki oket, egyforma meretben, ne legyen vita:DDDD
A minta fent lathato:D
Kint hagyom egy ideig, ha a forum-lakokat nem zavarna, es lenne akit erdekelne (szervezok), akko rmegoldhato. -
Ez a fiat formula egy szar, nem dolgozik az ffb mikor megcsuszik, csak a látvány marad :)))
Na majd jövő héten, az F1 már végképp nem fog érdekelni addig offline :)