43023
  • Tomo15
    Itt szorult meg végállásban a clubsportom kuplungja :D Egy kis WD40 után jobb mint újkorában, de igen para volt a szitu :D
  • neilszab
    Én csak felületesen követem a fórumot, de én eddig szinte csak olyan hozzászólást láttam tőled, ahol nyavajogsz egy autó vagy pálya miatt!

Egyébként válaszolva a kérdésere, azért mert ezen a szavazáson elég előkelő helyen szerepelt a GT autók után..
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.10.30. 17:46:08
  • Csori23
    azt hittem azt te csinálod :D
  • barcalaci84
    a végét is braghattad volna h szépen el tudtunk fordulni mindketten:)
  • Csori23
    Kergetőztünk kicsit Barcalaci-val :D
    itt egy fincsi pillanat egy lekörözésről :P
  • Jackal
    Urak, jelentem 3 nap sz*pás után összehoztam a teló és az AC közti kommunikációt a progimhoz, ötleteket várok mostmár a dashboard kinézetéhez. (privátban küldjetek linkeket képeket inkább a fórum szemetelés helyett)
    Háromfajta váltogatható UI-ra gondoltam első körben: F1 - GT szerű - meg valami átlag BMW-s szerű.
    Később meg tudom azt csinálni feature-ként, hogy adott kocsinál átváltson a hozzá illő dash-re.

Előre is köszönöm a segítséget.
    Feature ötletek is jöhetnek, sok időm sajna nincs rá, de megpróbálom a jobbakat és kevésbé macerásan megoldhatóakat beletenni.

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.30. 16:54:20
  • Szabi #22683
    az alfa is nagyon el lett találva :)
  • Tyuki80
    De miért az a szar vacak cobra???Pedig annyira mentem volna,de azt az autót rühellem,nem is értem miért rakták bele.Csípőből mondok 15 klasszikus igazi pályaautót aminek inkább helye lehetne,mint ez a rakat szar amerikai izomfos.
  • bardocz
  • Gadfly13
    sima, mert annak kicsi a tankja :P
  • bardocz
    A sima exos, vagy az S1?
  • Gadfly13
    Urak!

A mai és vasárnapi FUN futam a GTR-Masters által lesz lebonyolítva! További részletek: LINK

Pénteken és szombaton ismét a MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) fog üzemelni. A kombó a korábban írt Lotus Exos 125 lesz, megnövelt futamtávval és üzemanyag fogyasztással és ez által kötelező boxkiállással SPA-ban! (a teljes program kiírása pénteken)
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.30. 16:03:57
  • goldboy
    1.0.6 RC
    - Launcher default theme: fix for opponent skin selection method
    - Launcher default theme: fix for special event opponent level
    - updated FMod project for modders (in SDK\Audio folder). Please use Fmod 1.05.03 - pipeline still WIP
    - exposed MAX_CHANNELS parameter in assetto_corsa.ini. Lower to 32 ONLY IF you experience stuttering/missing audio during gameplay
    - fixed missing backfires for some cars
    - optimized FMod thread occupancy
    - Lotus 98T qualifying turbo and engine rev damage balancing

1.0.5 RC
    - fixed acServerLaunchers not serializing Tyre Blankets option
    - Fixed "Force On" ABS and TC settings not working as expected
    - (WAITING FOR CONFIRMED FIX) Fixed AIM telemetry not loading
    - Fixed server not sending the right JSON and not showing up properly in LAN
    - Fixed some problems with showroom rendering
    - Time Attack : time stops while in pause
    - Fixed engine sound missing when session starts (camera rotates around the car)

1.0.4 RC
    - Fixed server not properly freeing slots leading to many "no slot available" messages
    - known issue: engine sound missing when session starts (camera rotates around the car)
    - fixed interior engine sound went muffled in the previous update
    - fixed digital clicks coming from AI during fast coast/load transitions
    - fixed sound clipping (tuned compressor when many cars are involved)
    - fixed opponents distance attenuation
    - fixed positional sounds for skids
    - improved overall volume balance
    - fixed some bodywork samples playing when still
    - fixed some sample loops
    - improved engine spatial position depending of real car engine position
    - improved LaFerrari low freq for interior sounds
  • majonur
    eddig nekem is 1.04 volt, de most elinditottam a steamet, es 1.06 ra frissitett.
  • bardocz
    Köszi, az volt az.
  • Alexease
    Jobboldalt az APP-ok kozott van HELP, abban benne vannak;) Elvileg;P
  • mardal
    Sziasztok
    tudtok nekem abban segíteni hogy a ctrl+adott billenytűvel miket lehet ki és bekapcsolni?
  • Szabi #22672
    mert rohadt idegesítő, jól is tették ha elrejtették :D
  • Tyuki80
    Ctrl+Q Talán!Azzal előhívhatod!
  • bardocz
    Sérülést jelző ikon miért tűnhetett el nekem? Mechanikai sérülés 100%-ra van véve.
  • Krunky
    Barbagallo hamarosan! ;)
    Elég ígéretesnek tűnik!

Utoljára szerkesztette: Krunky, 2014.10.30. 12:24:54
  • Gadfly13
    1.0.6 RC
    - Launcher default theme: fix for opponent skin selection method
    - Launcher default theme: fix for special event opponent level
    - updated FMod project for modders (in SDK\Audio folder). Please use Fmod 1.05.03 - pipeline still WIP
    - exposed MAX_CHANNELS parameter in assetto_corsa.ini. Lower to 32 ONLY IF you experience stuttering/missing audio during gameplay
    - fixed missing backfires for some cars
    - optimized FMod thread occupancy
    - Lotus 98T qualifying turbo and engine rev damage balancing
  • Grabowsky78
    Nekem valamiért nem frissül 1.0.4-ről 1.0.5-re, másnál is jelentkezett ez a hiba? Nem változtattam semmin, eddig mindig frissült magától!
  • Alexease
    Befele jovett elottem cikazott az Erzsebet-hidon az a "nepszeru" RO rendszamos, 66-os rajtszamos Ferrari 599 GTB :)
  • Szabi #22665
    jóféle ez a Maser, még hogy a Cobrát nehéz vezetni.. egész könnyedén megy 270fölött egyenesbe, de a féktávokba naptárral kell mérni a lassulást.. :D

link
    (a belsőnézetes kamera hülyén lett belőve, de néhány kattintgatással átállítható könnyedén a jobboldali menüből)

a Pontiac meg úgy tud sodródni a kanyarokban hogy egyáltalán nem füstölnek a gumik :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.30. 10:25:19
  • Szabi #22664
    #22651, de amúgy 4 8 15 16 23 42
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.30. 08:36:19
  • Norbi1990
    Ez miez a bannerba?

Eddig nem láttam pogácsa recepteket meg jövőheti lottószámokat se itt :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.30. 08:36:52
  • Jackal
    Simán fel lehetne tolni 2-3x-osára is a frissítési intervallumot ezek szerint. Magokat hogy terheli ilyenkor a server? (egyenletesen elosztva kb az a 15%?)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.30. 08:07:28
  • lac coo
    Arra én sem jöttem rá, pedig ha jól emlékszem, mintha írta volna egyik build, hogy már működik ....
  • bardocz
    A DRS-t hogyan lehet használni? Jelzi az elektronikát mutató program hogy van, de akárhogy nyomkodom, nem csinál semmit.
  • Gadfly13
    Ma (szerda) a szerveren futott leggyorsabb körök, qual & race eredmények:

• Gadfly13
    1-2 érdekes adat (persze akinek az) a mai FUN alatti szerverforgalomról. :)

Forgalom számokban:

Forgalom grafikonon:

Az 1 órás időintervallum kezdetében átlag 12-14-en voltunk a szerveren, majd a végére ez csökkent 8-10-re.
    Ha azt vesszük (grafikon alapján), hogy a maximális feltöltési adatátvitel 269 kilobyte/sec volt (kb 12 fővel), akkor egy max létszám esetén (24 fő) 538 kilobyte/sec, ami 4,2 Mbit/s.
    A szerveren csak az AC szerver ment ez idő alatt, így fogjuk rá, hogy tiszták az eredmények.
    A processzorhasználat 10-15% között mozgott.
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.29. 22:13:39
  • GeriDoc
    Béke.
  • Gadfly13
    Én vagyok az! :P
    Itt is bocsi, de ahogy chaten írtam, picit ugráltál előre-hátra és mikor kijöttem volna szélárnyékból, pont akkor volt egy hátrajövetel. Amúgy megértem h mérges voltál (én is az lettem volna). :D
  • GeriDoc
    Ha Keszthelyi Ákos olvassa ezt a fórumot.Ezúton is bocs, csak mikor az egyenesbe is kilöktél 1000 lett a vérnyomásom, azt hittem valami idióta balfék az.
  • Gadfly13
    +1. Majd megkereslek priviben! ;)

@Laccco
    Holnap mehetsz kobrázni spa-ba. ;)
  • Szabi #22653
    a jövőheti lottószámok érdekelnének.. meg a pogácsa is ha még maradt.. :D
  • lac coo
    Jo otlet !
  • Alexease
    Felvetodott, hogy ha mar majdnem vegleges a progi, es mukodik az online, es meg a letszam is ugy ahogy megvan, talan erdemes lenne fixen/jobban reklamozgatni kulonfele hazai jobb bajnoksagokat, azoknak, akiket erdekelne, tudnak ra keszulni, az esi fun futamokon kivul komolyabb versenyeken is indulnanak.

Ehhez be lehetne tolni a banner ala 2 vagy akar 4 "dinamikus" cuccot, amit a szerver-gazdak vagy bajnoksagok tudnanak sajat maguk frissiteni (alkalmi verseny, bajnoki futam, akarmi). ABC-rendbe raknam ki oket, egyforma meretben, ne legyen vita:DDDD

A minta fent lathato:D

Kint hagyom egy ideig, ha a forum-lakokat nem zavarna, es lenne akit erdekelne (szervezok), akko rmegoldhato.
  • lac coo
    Ez a fiat formula egy szar, nem dolgozik az ffb mikor megcsuszik, csak a látvány marad :)))

Na majd jövő héten, az F1 már végképp nem fog érdekelni addig offline :)