43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ja, ezek versenyezni jok, amugy autokazni uncsi;) Az en jobbesetben 2:05 korom kb. semmire sem jo, 5-6 sec lemaradasban vagyok. Igy nem sok ertelme van:P
De, ilyen temponal, lazan vegig birtak a gumik, 100%-on volt a vegen is:D De a pitelest elbarmoltam (most lattam eloszor), ketszer mentem be. Allitgattam a tankolast, de hirtelen nem ertettem mit irkal, aztan alul "OK" es go. Aztan rajottem, valahol mashol is kellett volna gombot nyomni:DDD Nem mintha szamitott volna, 1 embert eloztem volna meg, a tobbiek 1 perccel elottem voltak:D -
tegnap egyik haverommal vegigprobaltattam a legtobb "normalisabb" autos jatekot, foleg amiben van F1. Codemasters f1-el jatszott csak az elmult evekben, az van az ujjaiban. Legkonnyebben, a legjobban hasonlito (shift utod) ami kezre allt neki a projecet cars, (ez sokat elarul a jatekrol :) )
A tobbivel szenvedett rendesen, persze aztan belejott, de az ac megizzasztotta rendesen az elejen.
-
Tyuki80 #22807 kár hogy kiléptél,csatázhattunk volna...kezdtem rád érkezni,majd kimentél a boxba,utánad 2 körrel mentem,de már sehol nem voltál.Izgalmas volt pedig,kicsit el is szartad a versenyemet ezzel,hogy kiléptél
Mert utána csak hotlapoztam,céltalanul.
-
Unalmasak ezek az autók!
Persze versenyezni jó, de ott a verseny jó nem az autó...
Ez az Exos is padlofék-hipergyors visszaváltogatás+padlógáz.
Komolyan egy Codemasters F1 et nehezebb gyorsan vezetni :) -
kabbe:) veszek most,de megyek majd ki skótokhoz, ott veszek inkább 65-ért egy G27 és lehet hogy megy majd kinti áfa nélkül úgy meg szemtelenül olcsó:)
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2014.11.01. 17:02:13 -
Gazdag vagy , vegyél egy jó kormányt ! :P -
Nem az a baj, hanem a majdnem gomb szerű fék és gáz:) -
Ha picit hajlamos féktáv végén az íven tolni az orrát, miket lehet megpróbálni piszkálni ?
Az buli, hogy a nem tudom melyik lassú kanyart ,a visszafordítósat, háromlábon veszi az autó, végig a levegőben van a jobb első :)) -
G27-en is millimétereket kell tekerni gyors kanyarban, lehet mindegy volna :) -
Küzdeni akarsz kölcsön adom a MOMO Force-t:DDDD -
GeriDoc #22799 A játékon belül megcsinálod a "snitteket", utána videó szerkesztő progiban megszerkeszted. Nagyon időigényes, és még attól is kényelmetlenebb.
Sajnos még nincs "készíts a menésemből egy ütős klippet - app"
-
2 02,5 :)
ez olyan egybites mint a GT2, úgylátszik már csak erre vagyok jó :)
-
Ahhoz kepest hogy "szenvedsz" az autoval, nalad lattam eloszor 2:03-as kort;)))) Latom toljatok a versenyt:D -
Mégis hogy a francba lehet ilyen király editet csinálni ? Mert itt a vágásra ítélt alapanyag se rossz.. Vagy van valami spec video app amivel kényelmesebben lehet dolgozni
?
-
Thread #22795 MAr csak feleannyit de meg mindig kesik a hang, es eleg szar is a cockpit, de remelem lesz jobb, bar azt irtak a delayed soundra, hogy fixed. -
Nektek az egyenesekben nem rezeg a ffb az exos-nál? Eddig semmilyen más autónál nem tapasztaltam. Kb fél éve mentem vele utoljára még a g25-el, de azzal tökéletes volt. -
Valahol van valami normalis setup erre az exosra? En tuti nem kinlodok vele: )) -
-
Az elozo munkahelyemnel volt egy bacsi, gyalogolni is alig tudott, o is ugy kezelte a VagonR+-t;) Padlogaz es finoman kuplunggal manoverezes:) Tuti berlete es kedvezmenye volt valhol kuplungtarcsara:D -
Van a két gyors balosra ráfordító kanyar, nem tudom se nevét, se számát, de nekem ott meg olyan, mintha késne a rázó hangja. Már az aszfalton vagyok, amikor hallom. -
Tegnap láttam egy nőt, valami hasonlót próbált terepjáróval, csak nála ~4ezret forgott a motor közben, és égett a kuplung
-
Hm, nincsen róla replayed neked sem? Elhiszem, hogy hibáztam, csak szeretném megnézni:) -
Hát ez mekkora !
Az R -t kell nyomogatni :)))
https://www.youtube.com/user/HondaVideo
-
Tudom ... -
"Minta" az allohelyzetes vagy lassu dolgokhoz;) Nem flame, csak lehet igy is csinalni, bar ez mas koncepcio.
Csak ures es egyes, kuplung (kek csik) es csusztatasa es gurulgatas patkaval a minimal "lejton" hatra.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.11.01. 12:24:42 -

-
elment mellettem a világ :)
Amióta a fiam 'nézi', és vele együtt én is a duck.tv-t...kissé belassultam, oké meg minden tuti nem fog epilepsziás rohamot kapni senki, és sztem már a 3 hónapos gyerek is unja, de szal elnézve a figurákat amik 20 perc alatt mozognak a tévé egyik oldaláról a másik oldalára....szal az EXOS részecskegyors lett nekem
Az alap Fityó500val is csak kapkodom a fejem hogy micsoda reflexjáték meg már megint egy féktáv jaj..
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.01. 11:54:34 -
Jó amúgy nagyon ez az alap Exos, bár nekem piszkosul hiányzik egy kormányszög meg fékerő állítás :)))
A kormánysetupot meg nem piszkálom mert az nálam kiskapu-csalás :D -
Hát de hogyan, gondolom azt a kasztni mozgása kapcsolja be .
Más autónál én még nem láttam ilyet, csak akkor megy ha nagyon döccen :) -
Ez a kasztni mozgas/beutes/zaj zavar?:) Ezt csak kitolja magabol, nem szamolgatja, valszeg "elfelejti" kikapcsolni, halkitani.
Gondolom az FMOD-ot is rohamtempoban epitette be, egyelore "mukodik", aztan majd finomitgatja, autonkent es hangmintankent beallitgatjak oket. -
Nem valami hang beragadás, mert setuptól függően csinálja ....
-
Erzesre is (elpattog, blokkolgat, sodrodik, beut stb.) vagy csak latvanyra? Ha csak latvany, akkor az "mindegy", a forditva forgo kerekektol tudjuk, hogy csak latvanyelem:P
Valszeg a nagyon merev, "speci" felfuggeszteses, "sok" rugos/telos rendszer kavarja meg. Ha nincs szinkronban a grafika/animacio a fizikaval, akkor ez "normalis", hogy kicsit ossze-vissza mozog es remeg.
Amugy az allohelyzet es a (nagyon)lassu menet miden szimben problemas. Minnel osszetettebb a hajtas/felfuggesztes lanc, annal tobb az anomalia a sok rugozott, csillapitott, forgo, mozgo, csavarodo, csuszo dolgok miatt. -
De amikor megyek akkor is ez van !!!! Igaz videón csak két métert gurultam, de folyamatosan megy a bodywork az pedig nem véletlen ....
De alap setuppal is csinálja picit...
Majd megpróbálom legyilkolni a motort, akkor hallatszik rendesen, bár mindenhogy, a fülem szétmegy tőle:)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.01. 11:13:26 -
Gibor #22776 Én voltam, láttam hogy már majdnem mellettem vagy, kimentem szélre és amikor ráhúztad az ideális ívre a jobb hátsóval a szárnyamat elkaszáltad :) -
Ez semmi, ez teljesen normalis;) Kunosek az ilyenre azt mondtak, hogy az autoval menni kell, nem alldogalni vagy gurulgatni:) -
Ez az EXos bugos mint a fene !! :))
Ha beállítom ízlés szerint dobalja az út a kasztnit vagy mi a csuda, állóhelyben is, a bodywork is folyamatosan dolgozik !
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.01. 10:48:03 -
Valami történt a hanggal az uj buildban?
elég gagyi nálam, mintha nem működne ez a viszhang meg fene tudja milyen effekt, főleg távolról, ahol eddig nagyon állat volt ...
Vagy valamit kapcsolgatni kel l? -
Just perfect
-
Roteiroo #22771
-
Én örülnék, ha maradna akár tovább is ez. Vaaagy, a 98T-vel, ilyen hosszabb, ott a turbo miatt érdekes lehetne az egész. Bár lehet arra nem lenne annyi ember.