43023
  • b-type
    Az F1 az egy álságos sport...nagy becsapás az egész, hiába szüntetnek meg dolgokat, kiváltják más eszközökkel, mint a rajtautomatika, vagy a TC.
    Nagyon szeretem úgy ahogy van, de álságos a tálalása nagoyn szvsz.
  • Tyuki80
    Ezzel vitatkoznék,de nem fogok mert nagyon messzire vihet.Nekem az F1 már régen nem az amit gyerekkoromban jelentett Senna Prost Mansel Hill Schumi,ezek a srácok még valóban nehezen megülhető autókat vezettek.A mostani digitális agyonvezérelt számítógépes világban nekem nem úgy tűnik,hogy akkora hatalmas nehézség lenne ezeket az autókat vezetni.Persze ezt úgy mondom hogy nem az átlag embernek,hanem autóversenyzőknek.De én nem értek hozzá én csak egy rally rajongó vagyok.Nekem az a csúcs,én ahhoz mérek mindent.Nekem 5 Hamilton nem tesz ki egy fél Latvalát,vagy Ogiert.
  • BooMiller
    :)

• lac coo
    A mai F1 is azért stabil, mert stabilan vezetik, pedig igazából horror az az autó kigyorsításon ;)

Minden esetre én olyan visszaváltást, féktávot még nem láttam videón mint amit lehet a GT2-vel az egyenes végén .... Vagy csak nekem hihetetlen :)

De ez ilyen, annyira én nem szoktam rákattanni erre a valóság-játék témára .:)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.02. 11:44:46
  • Tyuki80
    Nem a beleszólásból,de sztem a gt 3 úgy jó ahogy van.Amikor én élőben ilyen autókat láttam,féktávon kigyorsításon ugyanilyen stabilak voltak,ha meg megcsúsztak kb hasonlóan 4 kerékkel mint ahogy a játékban jellemzően.De ha videókat nézek belsőkről,akkor sem tűnnek annyira rakoncátlanoknak,mint ahogy szeretnéd.Ráadásul amekkora gumik és szárnyak vannak rajta,akkora tapadással még az lenne a csoda hogy csúszkálnának.
  • lac coo
    Hát azért nagyjából be lehet lőni, hogy pl a Ferarri GT2 nem a legjobb, videók alapján jóóóóval hosszabbakat fékeznek és a visszaváltás sem olyan hipergyors :)

De ez mindenhol ilyen, nincs bajom ezzel, van itt elég vas ami jobb :)
  • Alexease
    Valszeg aranyaban, egymashoz kepest az osszes auto jol mukodik. Ami miatt bizonyos autok es tipusok "sinauto jelleget" vehetnek fel, az az aero, gumi es a fun-jellegeg erosodese.
    Mas programban sokszor forditva mukodik/mikodott/mokodhet. Az egyszerubb autok hasonloan elvezetesek, max kicsit szimesebbnek/masnak tunnek, de ahogy komolyodnak az autok, ugy tunnek indokolatnalul neheznek/erthetetlennek

Sose tudjuk meg a tutit;)
  • lac coo
    De meglepően jó most a zonda, a GT-nek kellene valami hasonlónak lennie, nem annak a padlón át a bokron stílusnak :)
  • Alexease
    Ezeket ABS-re tervezik (eros, extra gyors, konnyu), anelkul nem is mukodne, gyarilag valszeg ki sem lehet kapcsolni (mint a tobbi super cars-ban). A TC mar feleslegesebb, anelkul elvezetes es/vagy gyorsabb. SC meg nincs benne, de az meg nagyon nem is kell, utcara van meg driftelni TV-showhoz:)
  • lac coo
    En. Magas volt a hatso szarnyad, es szeri tem az egyenes vegere lotted be a valtot, nekem mar a fele el leforgott a motor, viszont legyorsultalak adott szakaszon. Nem mindig jo ha a leghosszabb egyenes vegeig gyorsul mert olyan hosszu a valto.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.02. 11:22:14
  • lac coo
    Kikapcsolt tc -vel marhajo a Zonda, abs kell, anelkul idetlenul blokkol a kerek....
  • lac coo
    Ma Cobra van, majd egyszer.:)
  • Jackal
    Szuper kocsi, nem sínautó de gyors mint állat. Bármelyik tempósabb pályán jó vele vezetni.

UI: tegnap te előztél le célegyens utáni hosszú egyenesben? Hogy a francba csináltad?
    Volt vagy 30-40-es sebességkülönbség és én végig teli gázzal mentem...
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.02. 11:06:29
  • Tyuki80
    Felőlem ma mehetne,még úgy sem volt zondás fun.
  • lac coo
    Kipróbáltam a Zondát Spa-ban, egész jó.
    Nem olyan agyatlan mint a GT2 ...
    Hosszú féktávok, nem lehet hipersebességgel visszaváltani, és nem lehet minden gyors kanyaron padlón áttolni . Pedig ABS+TC-vel mentem, alap setuppal, de egész autós :

• Alexease
    A banner alatt van baloldalt a "promo banner" a linkkel:)
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.11.02. 10:33:03
  • lac coo
    Jah ma melyik cobra lesz a sima vagy a tuning (vagy mi az ...) ? :)
  • lac coo
    A Seat mikor jön ki ? :P
  • Thread
    Hol vannak? Elolem eldugtak.
  • macleody
    Telepítsd újra a drivert szerintem.
  • lac coo
    Valami kamu effekt csinálhatja szerintem, azokat húzd le a játékban .
  • bbdc77
    Semmi különbséget nem érzek, hiába húzom le. Ha elhagyom a pályát, és a kavicságyból gurulok rá megint az aszfaltra akkor is akkorákat rezzen, ránt mint egy légkalapács. Lehet csinálok egy videót majd valamelyik nap akció közben, mert elmagyarázni sem tudom a dolgot könnyen.
    Utoljára szerkesztette: bbdc77, 2014.11.02. 00:03:05
  • macleody
    A boxban, a car setupban is le van húzva a damper 0-ára?
  • Jackal
    Racedepartment-en fent vannak.
  • bbdc77
    Az mi az istentől lehet, hogy a DFGT-m - akármilyen FFB erősségre is van állítva a játék - a boxokban induláskor (minimális sebességen) szétrázza a kezem a kormány addig, amíg ki nem gurulok a pályára és nem kezdek el gyorsítani? Miközben istentelen hangos is egyben. Logi driverben gain 100%, minden más off. Játékban is csak az FFB 100% minden effekt 0-n. Mióta megvettem ezt csinálja, de most kezdek rájönni, hogy ez lehet nem normális jelenség.
    Utoljára szerkesztette: bbdc77, 2014.11.01. 23:44:11
  • Thread
    Irja mar meg walaki, biztos kozismert, hogy a formula corsa dolgok hol talahatoak most, hogy allnak, es csak a T125 hang van hozzajuk, vagy mar megcsinaltak?
  • lac coo
    sokba került volna :)

Nem ment most jól a vezetés, elaludtam, de kivertem magam az ágyból, viszont ilyen csipás szemmel nem a legjobb F1 -et vezetni :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.01. 21:23:47
  • GeriDoc
    Jó lett volna a kis csata. Megnéztem a replay-t, kár volt azért az egy hibáért.Miért nem csináltattad meg a boxban az autót?
  • BooMiller
    Háá hogy nekem meg pont fordítva:) Meg úgy jó olt az autó, Alex után szabadon rajt előtt seteltem:DD
  • lac coo
    hogy hogy jol mozgott?
    mondjuk most kicsit szaggatós nekem, előbb még jó volt .
  • BooMiller
    Most jól mozgott a cucc a szerveren, simán lehetett volna gyorsabb csak elparaztam.)
  • BooMiller
    Alex tolt:)
  • lac coo
    Kit fizettél le ? :P
  • BooMiller
    na csak megvan a 02.5:)
  • lac coo
    hu vazzeg hatul eleg érdekes az élet, valóban :)
  • Alexease
    Hihetetlen hogy napi max 1 vagy futamoty tudok menni, orulok ha 1-2 hetente el tudom inditani, akkor is megtalal valami uj ember es porrazuz:D De legalabb a vegen toprnenek ossze, hogy addig is korozhessek:)
  • lac coo
    Majd talan meg este megyek egyet, hol api cobra ugysem erdekel, ha nem leszek almos a 8 asra megyek.
  • lac coo
    Pitet en is elro tottam, gyors akartam lenni ,es nem sikerult jol ertelmeznem, hogy mennyit is tankolok , mert maradt meg par liter benne. :)
    Gondolom hogy pistrategiat mentsek az itt scifi ...? :))
  • Norbi1990
    F1 Időmérő lesz 7től :)
  • Tyuki80
    Azt hittem,ma sokan leszünk,ehelyett vergődünk négyen.Mindenki lelép mert nincs nagy verseny,pedig ha mindenki maradna,lennénk kb 15-18 an,úgy azért másabb volna.....