43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
precise #22889 van:
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/gokart-for-ac.15667/ -
precise #22888 van gokart mod? -
Tyuki80 #22887 Azért azt ne felejtsük el hogy Loebnek ez az első éve,hogy úgy versenyez,más is megy mellette a pályán.Ezt biztos szokni kell.A legtöbb szakmabéli embernek az a véleménye,hogy hamarosan bajnokesélyesként kell majd vele számolni.Ezt azért nem mondják véletlenül.Meg azért a kilencszeres rally vb címet sem adták ingyen
Ezért ezt a kijelentésedet:A WTCC-ben viszont soha sem lesz bajnok..nem osztanám,kicsit badarságnak is tartom ezt, s benne kicsit le is degradálod Loebet.
Én ezt nem tenném.A citroen előnye valószínűleg csökkenni fog,de a handicap rendszer miatt amúgy sem olyan jelentős már.Azért abban megegyezhetünk,hogy a rallyból más szakágakba érkező pilóták,nagyobb arányban lesznek eredményesek pályázásban,mint fordítva.
-
Pikes Peak-en is jó részt a technikának köszönhette a győzelmét. Bár tény, hogy az a fajta versenypálya neki kézreáll. Már előtte nap hajnalban a pályán mászkált és nézegette a kanyarokat Daniel Elenával. Ettől függetlenül megnézheted, nem ment 100%-os kört. (valószínűleg direkt)
A WTCC-ben viszont soha sem lesz bajnok. A citroen előnye nem tart örökké, és csapaton belül a Müller is és Lopez is jobb. -
thx ! -
link:)
Ebben benne van minden.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2014.11.02. 21:35:54 -
A Nissant honnan lehet letölteni , Már leszedtem párat, de mindben csak az új hangfile van benne :)) -
Tyuki80 #22882 Azért Loeb már letette a névjegyét máshol is...Pike's peak,de sztem a wtcc ben sem kell sokat várni arra hogy bajnok legyen. -
neilszab #22881 Szia, annyi infó még ehhez, hogy a maga az éles menet nem a GTR-Masters.hu #Fun szerveren lesz megtartva, hanem a nevezők számának fényében automatikusan indulnak szerverek 19:00-kor GTR-Masters.hu #E0, #E1, #E2 néven.
Eddig a prekvalifikációs lista alapján 22 versenyző nevezett, így 2 db szerver biztos lesz...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.02. 18:55:26 -
neilszab #22880 A GTR-Masters honlapjáról próbálj bejutni a fórumra és látni fogod a Shelby Cobra FunRace topikját jobb oldalt a friss topikok között.
Fogalmam sincs miért nem engedhet belépni az oldalra, biztosíthatlak titeket, hogy nem vagytok direkt kizárva vagy ilyesmi...de jó lenne rájönni mi a gond..
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.02. 18:56:36 -
Butaságokat írsz. Ne tévesszen meg amit látsz. Szabadedzésen láttad Alonso-t? Top pilóta, és rengeteget csúszkált. Figyeld meg a gázpedál állását kanyarokban és kigyorsításon. Ezeket kurvára nem egyszerű vezetni. Másik meg a Loeb. Szarrá verte az egész rally világbajnokság mezőnyét 9 éven keresztül, majd GT, illetve TC autókkal folytatta. Ha nem citroennel menne, akkor beleveszne a középmezőnybe. Mindegyik pilóta ott nagy ász, ahova specializálódik. Utána már nagyon nehéz átállni, kvázi senkinek sem megy. -
Szvsz túl stabil és steril az összes gt autó. Ne gondolja senki, hogy padlófékkel meg padlógázzal ezeket így lehet vezetgetni. Bár ez a túl stabil dolog még megtalálható pár autónál. -
attila46 #22877 Az igazat megvalva úgy tűnik nem is fejlesztik tovább ezt a két modot.....az oldalat sem találom!!ti mit tudtok errről???
-
Az szerver listazot megpiszkaltam, most mar "adatbazisba" mentegeti a legjobb koroket, es azokat a valos tabla alatt listazza. Sorbarendezes meg nincs, ahhoz mar nem volt kedvem, hogy atforgassam a tablakat:D
Ez nem a Server.exe mellett fut, weben keresztul keri le az adatokat, es mivel szerver "problemaim" is vannak, igy 5 perces frissitest mertem csak raengedni;) Vagyis ha valaki fut egy gyors kort es gyorsan kilep, ha nem esett bele a frissitesi idobe, akkor bukta:P
Plusz, egyeb mas tevekenyseg kozott irkaltam, kismillio egyeb bug is lehet:P -
Az 1.0RC-nel atalltak FMOD-rendszerre, igy a regebbi modoknak ujra kell gyartani a hangjait. Majd megcsinaljak... -
attila46 #22874 Van ehez a jó kis játékhoz egy 2014 ÍGp2 meg egy f1 2014 mod aminek az 1.0 ota nincs hangja.!!Esetleg valaki tud valami dolgot ,hogy legyen hang??
-
Steam ....http://store.steampowered.com/app/244210
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.02. 14:28:37 -
GTT436 #22872 Jónapot mindenkinek A játékott honnan szerezhetem be mert akkor énis jönnék a délutáni versenyre. -
hát így már azért szakszerűbb! :) -
A piros bazinagy szam (ha van valaki a szerveren) a fekete csik vegen:DDD -
banner alatt talalhato szerver-banner jobboldalan kiirt szerverfoglaltsag kijelzesen talalhato linken levo oldalt 

-
Az SG banner alatt talalhato szerver-banner jobboldalan kiirt szerverfoglaltsag kijelzesen talalhato linken levo oldalt (
) ujrairtam:D Az most teljesen dinamikus, mindent az eppen futo szerverrol olvas. Alaphelyzetben a versenyen (vagy barmelyik esemenyen) megtett korok es koridok alapjan felallitott sorrend van listazva ("Verseny Sorrend", ami link is). De listazhato es sorbarendezheto a tobbi alapjan is (piros szovegek = linkek;D). Ez a gagyi LiveTiming, ami koronkent frissul;) Tajekoztatasnak jo lesz.
Utananezek, es ha a szerver tudja az automata frissitest is, megprobalom percenkent lementeni az adatokat, es palya/auto tablazatokba rendezni a koridoket a nevekkel egyutt. Igy lenne lista a mindenkori koridokrol (auto, palya, nev, datum).
Meg tavolabbi terv (magyarul sose lesz ra idom:P), hogy ezen koridok melle, a user feltolthetne a setup-jat is. Regisztracioval, loginnal es ilyenekkel nem foglalkoznek, valszeg az AC UID-et hasznalnam, ami elvileg egyedi es allando (?!).
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.11.02. 14:10:47 -
szintén...
-
...a linkre kattintva nekem azt mondja hogy az én ip-m spam listán szerepel..
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.02. 13:45:30 -
Jackal #22865 Akkor lehet benézek este, legalább a lepattanókat össze tudom szedni egy nehezen vezethető kocsival :) -
Megnézem én is mindjárt:DDD -
Ja és csak történik valami, jön a Toyota csak gondolom majd megy a Citroen, ez kb olyan mintha meg egyeznének hogy most te nyersz aztán én:( -
Én most végérvényesen rájöttem, hogy rühellem ezt a Cobrát :DDD -
Így van, nyélen a fák között 200 trepnin Finnországban azért még mindig para:) Nincs aszfaltozott parabolica:(((( -
neilszab #22860 Ma esti FunRace: Shelby Cobra & Spa!!
(Figyelem, időpontváltozás: a Forma-1 miatt 18:30-kor kezdünk!)
Hamarosan kezdetét veszi a 2. Assetto Corsa Tesztkupa a GT3-as gépekkel, de addig is vmi igazán tökös dologgal ütjük el az időt, ezen a hétvégén az 500 lóerős AC Shelby Cobra 427 S/Ct- fogjuk meghajtani!
Szóval gatyót tessék felkötni, a futam vasárnap este 18:30-tól indul, de az egész este folyamán lesz lehetőség versenyezni, a szerver infókat itt találjátok:
AC FunRace - Shelby Cobra
A részvétel nyílt, mindenkit szeretettel várunk aki a fairplay jegyében közlekedik a pályán!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.02. 12:30:14 -
Tyuki80 #22859 Sajnos igazad van,a rally sem a régi.A japánok kiszállása a vb ről nem tett jót a sportnak.Az utóbbi években VW és Citroen háziversennyé vált,de ettől még respect a pilótáknak.Ők még tényleg az életüket teszik kockára.Meg kell nézni egy Ogier vagy Lattvala belsőt.
A magyar rally már nagyon régóta lol kategória.De nekünk ez van,ezt "kell" szeretni.Azért még mindig van egy két versenyző aki üde színfolt de sajnos ez a kevesebb.
Alex!Úgy ahogy leírtad!Itt csak a székben ülve,minden erőhatás és technikai hatások nélkül ülünk,versenyzünk és okoskodunk.
Az életben a versenyzés ennél sokkal több!A pilóták szinte csak röhögnek ezeken a játékokon.
-
Jackal #22858 Alap setuppal mentem 45 literrel... Akkor a setupolástól mentetek ti vagy 5 mp-el gyorsabb köröket. -
Az F1 "prototype" sorozat, ki epit jobb autot es ki szerzodteti hozza a legjobb droidot;)
Az autoepitesnek es a mernokoknek az a celja, hogy olyan autot tegyenek a palyara, ami minnel jobban "digitalisan" kezelheto. Es ehhez olyan kulonleges pilota kell, aki a folyamatosan valtozo korulmenyek kozott, ezt a digitalis uzemeltetest tized vagy szazadmasodpec pontosan tudja 2 oran keresztul kivitelezni:) -
Én meg azt mondom régebben is könnyűnek LÁTSZOTT egy F1 -essel brutál tempót menni meg most is, de szerintem most sem olyan automata az ! :DD
Alonsot érdemes megnézni egy komplett onboardon, nem olyan egyszerű mutatvány 101%-ot kihozni egy autóból ! -
a világ legjobbjai sztem is, de a mérnökök is. Amikor Rosberg egy elfékezés után bukni képes egy versenyt, akkor a mérnökök addig variálnak amíg a hajtott kerék elforgásának minimális a játéka, azért hogy a kigyors ideális és a gumi is jó legyen.
Mert a súly/lóerő arány most is brutális mint rég. -
Nézni én is nézem, van ok, hogy szundizzak egyet nap közben. 20-ból 20-at átalszok kb :))) -
-
Sajnos az sem olyan mint régen:( VB-re értem mert ami itthon van az már vicc kategória:)
Amikor alig bírtak kiszállni a kocsiból és szerintem nem azért mert nem voltak edzettek, ami most megy az F1-ben egy az egy hígfos sajnos, de még leülök és megnézem... -
A GT3-asok jok, azokkal nincs gond. Azok valoban atom stabilak, arra vannak kitalalva. Esetleg nagyon minimalisan, mint apro finomsag, kicsit stabilabbak es igy gyorsabbak tunnek, mint amit a videokon es az iR-ben (
) latni.
Ezekbe a kulonbsegekbe, bele kell szamolni a szimes/jatekos "overdrive"-ot is. Azert asztalnal ulve, konnyu kormanyt tekergetve, lagy pedalokat nyomogatva, a G-erok sem mozgatjak a belsoszerveket, a technika ovasa es "halalfelelem" nelkul egyszerubb a helyzet;)
Raadasul meg sokmindent nem szamol a progi es sokmindenben egyszerubb a lebonyolitas, helyzet, verseny, idomero, korozgetes. Nincs olaj es viz hofok/nyomas, nincs fek melegedes, koptatas, kopas, az auto beallitas es ujra eiptese 1 kattintas, nem kell "feleslegesen" korozgetni es pibe menni van helyette ESC, idomeron korlatlan gumi mennyiseg es zuzasi lehetoseg, nincsenek idealis ivek es tapadasok, szel, hofokvaltozas es meg kismillio...
-
Én azért úgy látom akkora nyomatékot nagyon finoman és nagyon ésszel kell kezelni, és jól átgondolni hol is váltson az ember :)
Igaz nekik könnyű, de hát ezért F1 pilóták :))