43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
@Alex
Csak annyi, hogy a Maszimos banner helyett a Masterses lett kitéve.
Persze semmi gond ezzel, csak jelenleg a Maszim FUN-ok futnak és majd csütörtökön és vasárnap lesz Masters Fun...ill. két hely van fent, de csak 1 banner van jelenleg kitéve. 
@atiwrc
Köszi az észrevételt! Gondolom nem Ficza autójára gondoltál, hanem Tóthéra (ami lejjebb linkelve van #22941). Szerencsére működik a kilincsek külön festése, és abban igazad van, hogy Tóth kocsiján ez nem lett jó. Továbbá a csíkokban is helyes az észrevétel, szerintem amint lesz idő javítva lesznek ezek is, viszont annyit azért szeretnék "halkan" elmondani, hogy a csapatban akik dolgoztak az autón gondolok itt elsősorban Tommyra, senki sem főállású modder v. festő, sőt még hivatalos versenyzők sem vagyunk, illetve nem egy xy fős team dolgozott ezeken az autókon, hogy formát öltsenek az AC-ban.
Persze mindezekkel el lehet pepecselgetni, de félő, hogy addig lecseng az AC! 
Pár kép Ficza kilincseiről, no meg csak úgy.....h ma is legyen kép!
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.04. 21:42:14 -
sutee89 #22968 Sziasztok! Köszi a versenyt először is.
Valaki meg tudná osztani egy felvett gyorskörét a mai szettel (Giulietta+Vallelunga)? Én sehogyan sem tudok 2:05 alá menni, csak szeretném megnézni az íveket. -
Most ertem haza, valamirol lemaradtam;) Napkozben nem jutottam gepkozelbe, csak 1-2 percre, akkor csrelgettem valamit a promo banneren (kep+link), lehet elbaltaztam valamit?!:) Kicsit kokadt vagyok:P -
Most mentem pár kört Spa-n GT2-es ferkával. Megjött a trackirem, azt próbálgatom. Már a boxutcában fura volt a gáz, mintha érzékenyebb lenne. Aztán a pályán meg úgy dobálja a seggét a kocsi mint állat. 1-es vége felé, mikor már majdnem váltani kell 2-őbe elindul a segge oldalra. Furcsa. -
atiwrc #22965 Úgy látszik a kritikusság emberenknt elégé változik, azok a háromszögek a Ficza kocsiját, nagyon nem jó formájúak, nem elég hosszú nem a megfelelő helyig érnek el, és még a stroke sem jó ami rá lett dobva.
Remélem a modellen lehet külön festeni az első és hátsó kilincseket, mert pont ezen kocsi kapcsán látszik hogy szükség van rá.....
-
Egy biztos ha kész lesz majd nagyon felkapott lesz! Tommy sokat dolgozik rajta mi meg igyekszünk a végletekig kritikusak lenni hogy jó legyen :) Eddig biztató ;) -
Énis néztem, most pont lenne lehetőség külön bannerA-ra meg bannerB-re, nem? -
PacsutaTibi #22962 Nagyon szép munka!
Talán a küllő igazából szélesedik kicsit, de ez legyen a legkisebb hiányossága.
http://www.automagazin.sk/wp-content/uploads/2014/05/008LeonEurocup00HandoverBarcelona.jpg
http://a.ccdn.es/cnet/contents/media/seat/leon/1063033.jpg -
Az aktuális banner merre lett?
-
Nevetséges, de jelenlegi ac fájlrendszer alapján elég, ha egy valaki megveszi :D
esetleg összedobjuk az árát :D
Utoljára szerkesztette: Skypack, 2014.11.04. 14:25:16 -
Nemtudom, akár az is lehet. Az biztos, hogy a hiba az nálam van valahol, nem az rsr-nél, mert mindenki másnak működik. -
Nem lehet böngésző okozta hiba? -
Igen, tudom mi hol van benne. Ettől még az utolsó 10 alkalomból 9-nél ne töltött be semmi időt. -
ez már stabilnak tűnik, úgyhogy lassan beépíti a többi funkciót is a honlapos megjelenítésbe is ha minden igaz...
amúgy tényleg jó lenne felraknátok páran a ptrackert is...korábban bár voltak vele nekem teljesítmény gondok, de ezt sikerült elűzni...gyak 1 fpst zabál kb:)
a vágott köröket is szűri így , na meg a setup küldés fogadás is jól jöhet esti funra is
na meg a live távolságmérés is...
mutatja h ki milyen segítséget használ , milyen vezérlővel megy, illetve H-val vagy pillangózva megy ...
illetve ahogy néztem nem csak pályát ellenőriz hanem az autót is h nincs -e megbuherálva:) -
Rámész, hogy ranks, és kidobálja. Nekem legalábbis.
Utoljára szerkesztette: maffioso, 2014.11.04. 12:00:18 -
RSR-t mondom. Nem azt kérdezted, hogy miért nem használják az emberek? Na ezért, az oldalukon nem tudok időket nézni :D -
@Laci
Igen a 2.4.2-őt! Múltkor lehet, hogy a 2.4.1-el volt baj, mert az többször is leállt. Majd kiderül, hogy ez az új mennyire bírja. Tegnap nem állt le, mondjuk nem is tettem publikussá a linkjét, így lekérdezéseket sem kapott (lehet ezzel volt a gond korábban, de majd kiderül). :D
@Mindenki
Gondolom páran megfigyeltétek, hogy a hotlapon Attilánál és nálam is részletesebb infók kerülnek kiírásra. pl. a segítségek használata, érvényes volt a kör v. sem ill. a szektor idők. Ez azért van mert ennek a szerveroldali hotlap alkalmazásnak van egy user oldali appja is, aminek a neve ptracker. Letöltés - INNEN
Ez az app az mellett, hogy több infót küld a szerverre, vezetés közben a pilótának is sok információval szolgál pl. folyamat mutatja, hogy a leggyorsabb körünkhöz képest éppen hány ezreddel vagyunk plusz v. mínuszba (tehát nem csak szektoronként jelzi), saját lokális adatbázisba menti a saját ill. a szerveren lévők köridejeit, amit az appon belül le lehet kérdezni + a szerverre is fel küldi az adatokat melyeket szintén le lehet kérdezni appon belül is, illetve még sok minden mást is tud, ami a köridőkkel és a körülöttünk lévőkkel kapcsolatos. A másik fontos tulajdonsága, hogy az appon keresztül el tudjuk küldeni (játék közben) a beállításainkat másnak. Ehhez persze mindkét félnek rendelkeznie kell az appal.
Telepítése a szokásos: Steam\SteamApps\common\assettocorsa\apps\python\ptracker
AC menüjében az Options/General/UI Modules-nél be kell pipálni, hogy elérhető legyen játék közben a jobb oldali app sávban.
Ha kitettük az appot a képernyőre, akkor rajta lévő dupla klikkel tudjuk megjeleníteni a beállítási lehetőségeket ill. az egyéb opciókat/lekérdezéseket/setup küldést stb.
További részletek a ptrackerről itt: LINK
u.i.: ha a hotlapon a részletes infókat szeretnétek megjeleníteni, akkor az adott kombóval érdemes menni előtte offline is 1 mért kört, mert csak ezt követően fog megfelelően működni. :)
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.04. 11:44:56 -
Ákos! a legújabbat használod amúgy?
beszélgettem privátban a készítővel, elvileg ez az újabb már nem áll le ...de örülne ha vissza tudnánk jelezgetni neki...
de jön amúgy hamarosan újabb is
és Attila úgy néz ki valóban nem vágott tegnap a 2.14 eleje időnél:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.11.04. 10:57:46 -
"Mivel ki volt kapcsolva a penalty ma a maszim-on, azokat az idoket ilyenkor nem tolti fel."
De ezt szepen ki is irja az app jatek kozben.
---
Alex a szorgos kezeid ejjel sem pihennek :) -
Jackal #22950 Pöppet elszálltak az árral, de közösbe öszedobva mingyá olcsóbb lenne... :D -
A szerver már Vallelungával fut! Penalty rendszer ON!
A hotlap INNEN lesz elérhető, amint lesz mért köridő a szerveren. Remélem nem fog leállni napközben (tegnap egész nap bírta).
@Mooney
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze, teszteljük már páran a fizikát. Tegnap Tommy újraexportálta a kocsikat, mert új grafikai updatet kapott a kocsi (most már jobban csillog és nem olyan matt...ezért is tettem be ezeket a képeket), illetve minden nap bütykörészik rajta vmit Tommy. A hang még nincs készen, sztm az a legvégére lesz hagyva, ha már minden klappol.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.04. 09:51:56 -
MooneyR #22948 Elég atom, a hangja jó? Láttam tegnap este, hogy volt neki maszimos teszt szerver, mentél vele Ákos? -
... és ez után adóznak is az államnak. 
> Mondjuk komolyan kíváncsi lennék rá, mert pl. idehaza ez nem így menne, hogy csinálok egy modot és pénzt kérek érte (nyilvánosan).< -
Assetto Corsa Autumn carpack.. 17 euro.. :-/
BMW M6 G-Power Hurricane RR
Hamann 430 Coupe
Gemballa Mirage GT
Lamborghini Sesto Elemento
Hyundai Veloster Turbo R
Nissan NISMO R34 Skyline GT-R JGTC 5 euro..
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.11.04. 07:57:47 -
Tyuki80 #22945 
Már csak egy download link lenne jó hozzá!
Nagyon várós!Grat a készítőnek!
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2014.11.04. 07:28:58 -
Bocs srácok, most olvastam vissza, hogy nem volt ma penalty. Az állítgatás közben ez véletlen kimaradt, de holnaptól már be lesz kapcsolva! ;) (csak pár kört voltam ma szerveren, de nem vettem észre)
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.03. 23:28:12 -
Fúúúú, azt hittem már download link lesz az alján. :(
@Eredmények: Itt az én 2.16-om egy nyíl egyenes sikán eredménye, szóval nyugodtan tekintsétek magatokat előrébb :D -
Egy időt sem ír ki a mai kombóra nekem. -

-
-
Belebarkacsoltam:P
A SZERVERINFO linkkel lehet barmikor elerni az oldalt (szerverinfo es holapok), vagy a szokasos modon, ha vannak a szerveren, a szamra kattintassal. -
Ez eleg fura, most gyorsan raneztem, minden latszik, amit valaha mentem. Es epp a program is futott, aminek a kepernyon kell lennie, ha jol emlekszem. Ha nem vagy belepve (login) akkor is mutatja.
rsr
Mivel ki volt kapcsolva a penalty ma a maszim-on, azokat az idoket ilyenkor nem tolti fel. -
Mert az idő nem érdekel, az érdekel hányadiknak megyek át a célon :) -
Én a honlapjukon egy darab időt nem tudok megnézni, azért semr akom fel. Azt írja mindre amit néznék, hogy nincsenek idők, ami tutira nem igaz. -
Az nagyon kenyelmes, hogy latszik, hanyan vannak epp a szerveren, nem kell a jatekot sem elinditani.
Nem kuncsorgas szerintem, "kozossegi" info, erdek, szorgoskodas, de ahogy te gondolod :)
Viszont ami nem megy a fejembe, miert nincs minden embernek fent az rsr hotlap, akit valaha erdekelt barkinek az ideje, vagy epp a sajatja. Annal jobb nem kell szerintem. Most szepen meg lehetne nezni, ma ki-mit alkotott, ha mar epp errol ment a tema elobb.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.11.03. 22:30:16 -
MooneyR #22934 Frankó volt szerintem is, meg kell az elejét picit terpeszteni, meg +2 egység a guminyomásnak.. nekem bejött, csak annyira fékezősek ezek a kisautók, hogy elmászik még a szőnyegen is a pedálom.. kellene már valami kis nyomi cockpit :D
Pár kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tényleg meglepően jókat lehet vele menni
-
Ige, beirom valahova, hogy SZERVERINFO (vagy hasonlo). Eredetileg csak annyit tudott, hogy ha volt valaki a szerveren, kilistazta a gyari HTML-t. De mivel az eleg gagyi (amig nem lep be valaki egy helyre, nem irja felul, addig bent van az elozo nev, akkor tobb napon keresztul:P), igy csak akkor volt rajta link, ha volt bent valaki. Most mar ki lehet tenni, megnezem mit tehetek:P
Nem akarok/szeretek szerverert kuncsorogni, ket okbol sem. Egyreszt nem vagyok hivatalosan programozo (az egy dolog, hogy '85 ota prgramozgatok:P), igy hajlamos vagyok ganyolni, ami egy rendszerben nem nagyon elonyos:P
Masreszt, ez NEM csak MASZIM program, ez ide az SG-re keszult, a FUN futamok nepszerusitesere, tajekoztatasra stb. Igy ha eppen GTRM, VSR vagy privat szerver futna, ami SG FUN-nak szamitana, akkor az is kikerulne a banner alla.
Egyelore jo ez igy. Most ket szerverrol fut parhuzamosan;P Az egyiken felhivatalosan vagyok, de csak onnan tudom olvasni az AC-t, a masikrol linkelek, es onnan fut a Crone a frissitesekhez.
Az FX eleg sokat tud (bar ingyenes), ha ossze tudnam loni a SSL/TLS/HTTPS/mittodomenmit, akkor talan menne onnan az egesz rendesen. Vagy fizetni kellene erte, de erre az evre mar nem lesz hobby-ra penzem;) Esetleg a decemberi fusibol, ugy is at kellene koltoztetnem az egyik domain-em...
Mar megint szofosasom volt...:/ -
Alex, ha senki nincs a szerveren, akkor nem mutatja a a best idoket, javitod, modositod?
Miert nem teszed ezt a dolgot pl a maszim szerverere, akkor helyben lenne, Akossal tuti meg lehet beszelni.
ui: Sot ha senki nincs rajta, akkor a link sem mukodik a bannerban.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.11.03. 22:04:40 -
De én nem nyomok teligázt :) minek nyomnék, itt sem nyomok :)
Csak amennyit kell, érzem hogy picit már radiroz, kés gázcsökkentés. nem elvétel, és azonnal tapadást talál.. így tök szépen lehet játszani vele. Ha leugrok a gázról ilyen helyzetben akkor meg be akar előzni a segge :) Meg gondolom erősen gumifüggő is mit csinál ....
De nyilván nem azt mondom, hogy sose tolja magát, nem ferrari ez :DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.03. 22:00:51 -
Hát ha jól emlékszem ha ESP nélkül nyomtam egy telit akkor simán le esett az utról:DDD Hagyjuk már ezt a nem tolja az elejét:) Ha van ESP akkor már más mert fékezgeti össze vissza:)
Az viszont igaz hogy nem iylen billegős fos..