43023
  • Szabi #41061
  • JUVEfun
    köszönöm
  • TeeBeee
    1. Igen. A boxból kimész és a képernyő jobb oldalán előhozod az applikációs sávot, majd kiválasztod a térképet.
    2. racedepartment.com regisztrálj és csemegézz, rengeteg hasznos app, pálya, autó.
  • JUVEfun
    Ja és még vmi : van hozzá F1 mód ( ha igen : hol)
  • JUVEfun
    sziasztok.
    egy kis segitségre lenne szükségem (nem rég vettem meg ) :
    1. kilehet tenni a képernyőre a pálya térképet ? ha igen , hol és hogyan ?
    2. autóbeállitásokat vagy ahhoz ötlteket hol találok ?
    Előre is köszönöm a segitséget
    (még egy online ,hogy és hol lehetne gyakorolni ? )

• lac coo
    THX !
  • macleody
    Na te vén trotty, boldog szülit
  • lac coo
    Koszi :)
  • Alexease
    BUEK! Vagyis HBD! :)
  • Pitti
    Nagy a pofám, másfél évvel fiatalabb vagyok
  • lac coo
  • Pitti
    Egyetértek
  • lac coo
    Koszi! Most mar veszesen kezdek oreg lenni...:)
  • Pitti
    Isten Éltessen
  • KRi2
    Historic szellem jegyében tervezünk egy nívós, kihívásokkal telitűzdelt, rögös, ám mégis könnyed, korhű bajnokságot szervezni a GTR-Masters keretein belül. Régi szivar alakú formula1-es kocsikkal, a Ferrari 312/67-el, és a Lotus 49-el elevenítenénk fel az 1967-es évadot. Bajnokság indítása elött tökös, tisztes mezőnyt szeretnénk összegyűjteni. A két autó közti egyensúly, és a kivánt tapadáshatár megtalálásában is segítségeteket kérjük. 3 tesztfutam első állomásaként egy gyári pályát választottunk, Imola-t. Ne a pálya betanulásával kelljen bíbelődni, koncentrálhassatok a kocsikra, és a gumikra.
    Az első 3 tesztfutam nyílt és ingyenes, most lehet kipróbálni a szörnyeket. Most lehet elborzadni, vagy kedvet kapni a gépészkedésükhöz. Aki szeret kormányozni (oda-vissza, nem, de), szereti a pedálokat használni (blip, blop, powerdrift, félgáz, heel&toe), és utálja a műanyagot, annak itt a helye!
    Ha nem rettensz el a kihívásoktól, hogy a siker nem jön könnyen, a bukás a fejlődés velejárója, hogy időt és energiát kell valamibe fektetni hogy sikeres legyél benne, akkor gyere, és tedd próbára magad!

Infók: http://www.gtr-masters.hu/tema/6487
  • b-type
    :)

• mtom1984
    Velo Citta pálya Brazíliából:

https://drive.google.com/uc?id=1jHlK-Vsv-k6F7cmUtOyyL2rZB-k4akDI&export=download
  • tjoe
    Nicki Thiim kipróbálta az AC-t.

• lac coo
    Nem lehet .
  • mardal
    Sziasztok

olyat lehet csinálni assettoba hogy serveren legyenek ai ellenfelek?
    haver megvette és kis ökörködésként ki akarnánk próbálni hogy együtt megyünk de nem emberek ellen
  • Timbu
    Ez is e-sport lett: eROC
  • mtom1984
    Újabb orosz pálya: Redring

Volt már egy verzió belőle, de ez frissített, megfelel a valós környezetének.

https://yadi.sk/d/5ZV3yjjwvcgLv
  • Indi69
    Ez volt, most már jobb:)
  • Indi69
    Megnézem, köszi
  • TeeBeee
    Most már értem / értjük miről beszélsz. Így nekem is a speed sensitivity ami beugrott. Annak teljesen bal oldalon 0.00-n kell lennie a csúszkán.
  • PacsutaTibi
    Tehát te fogod egy bizonyos szögben a kormányod, gyorsítasz a játékban meg tekerődik visszafele? (A kerék is?)

Ezt úgy hívják sebessgéérzékeny kormányzás, speed sensitivity.

Azért kell, hogy ha gyorsaban mész akkor egy pici kormánymozdulatra ne mozduljon be hirtelen a kocsi.

Minden játékban az az első hogy kikapcsolom, ha nem billentyűzettel megyek rajta. De sokszor akkor is ha azzal megyek. Pl Dirt4-en sokkal jobb anélkül billeltolva is.
    Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2018.01.04. 20:08:05
  • Indi69
    De a kezem a kormányon van és tartom az íven, nem engedem vissza. A virtuális pilóta mégis tekeri vissza. Sok éve vezetek tudom, hogy mi a vissza térítő hatás, nem erről beszélek. Amikor elindulok és teljesen alászedett a kormány ( az igazi és a virtuális ) kissé növelve a sebességet, a virtuális pilóta vissza tekeri a kormányt ( pedig én még mindig tartom alászedve ) . Ez így szerintem nem normális, és jobban nem tudom körül írni
  • Tommy77Hun
    Pedig ez így reális, úgy hívják, hogy "kormány-visszatérítő hatás".
  • TeeBeee
    Bocsánat, de nem tudom felfogni mi a baj. Ha a való életben alászeded a kormányt és elindulsz és a kezed nincs a kormányon akkor a te autód ugyanazon az íven megy körbe körbe?
    Egy normális autón magától középre fog húzni és a végén akár még egyenesen is fog menni. Kivéve egy extrém kerékösszetartásnál.
  • Indi69
    Üdv. A való életben én mozgatom a kormányt, ha kitartom neki megyek a falnak. Arra gondoltam, hogy kitekert kormánynál a játék saját magát vezérli én nem mozgatom a kormányt mégis jön vissza. Beb@szna ha az autóm döntené el merre megyünk
  • TeeBeee
    A való életben is idegesít? :)
    A kormányod driverében lehet van középrehúzás állítás, de ha a játék így van megírva ahogy fizika órán is tanultuk akkor nem biztos hogy sikerül enyhíteni.
  • Indi69
    B.U.É.K Amikor gázt adok koppig tekert kormánynál elkezd vissza tekeredni, ez sebesség függő. Nem lehet ezt kikapcsolni vagy állítani rajta? Nagyon idegesítő! Üdv
  • lac coo
    Szerintem erdemes, pont erre valo, hogy ahol gyengebb, erosebb a kormany ott valtoztat rajta, felulirja.
    De szerintem keress kesz lut filekoat, azok jobbak szoktak lenni.
    A kormanyszog ize ez meg tuti nem normalis..
  • macleody
    Buék evribodri.
    Fanatecnél is érdemes megcsinálni ezt a lutgenerátoros bizbaszt? Valahogy nem találom a megfelelő beállítást a kormányhoz. Már le kellett vennem 50%-ra az FFB-t, de így meg alacsony sebességnél alig van visszajelzés. Nagy sebességnél meg tökre felkeményedik a kormány. Ja és az normális, hogy pl. Lambonál 360°-ot fordul a virtuális kormány, de a Fana meg körbeforogja a 900°-ot? Ráadásul 180° után pont ellentétesen húzza az FFB a kormányt.
  • lac coo
    BUÉK !
  • mtom1984
    Bilster Berg:

https://drive.google.com/file/d/0BwrXnFswp6WJZ0dldzFBTFQ2NnM/view
  • mtom1984
    2 orosz pálya, túraautókhoz nagyon jók :)

NRing:
    https://yadi.sk/d/CA0UgiCF3E2sri

Machkovo:
    https://yadi.sk/d/29-PUHBL3PRLuV
  • Florian_Boss
    Megvettem mindkettőt (rfactor2, assetto), egyelőre az előbbit sikerült kipróbálni, ott a multiban magának leszedi a modot és a pályát, ami tök jó, nem kell baszakodni a patch-csekkel. Kellően nehéz, de gyakorlás révén szokható. Első körök után élvezhetőbb a vezetés, mint a CM-ben volt. Mindig is a szimulátorokat szerettem, évek óta nem nagyon játszottam már, és hiányzott egy kis versenyzés. Köszönöm a tanácsokat btw :)
  • Indi69
    Köszi. megvéve:)
  • TeeBeee
    Nem tömöm a zsebüket ergó nem használom a szar játékukat! Így értettem. :D