43023
  • bardocz
    Nekem is leesik az fps multiban 60 alá már valamiért :S
  • csubi1985
    Igen értem a felvetésed ,de ez 1.06 rc óta jött elő! Addig semmi baja sem volt.
    Mondjuk hozzáteszem nekem is változott azóta az Fps de viszont nekem jó irányba.
  • alma2
    Ubisoft jateknal volt ilyen hiba, ha pl kitetted tv-re, es ott is csak akkor, ha fullscreenre, akkor automatikusan a legkisebb frissitesre lotte be amit a tv tamogat, ami ugye 24 hz.
    pl kiprobalhatna, hogy nem fullscreenbe nezi meg. Persze az egesznek ellentmond, az, hogy single-be jo, de hat egy probat meger.
  • Jackal
    70-80-as ping annyit tesz, hogy kb. 12,5 adatcsomag fog megérkezni másodpercenként hozzá, lehet ezért van a 24-es frameszám beállva a játékban. Durván ugrálhat mások előtt a kocsija egy hirtelen fordulásnál.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.05. 11:53:07
  • Csori23
    Leirnád mégis, milyen az a brutál erős gép?
  • csubi1985
    Elméletileg 70 - 80 a pingje mert nem Magyarból nyomja! De sose láttam még laggolni!! Meg a Szeró is amit bérlünk az is Francia tehát alapból 35 ös a pingje mindenkinek aki Magyarországból játszik . De nem laggos a Szerver!!
  • Jackal
    Milyen netje van, mennyi a ping játék közben? Amúgy nekem is lekorlátoz 60 fps körülre online. Talán le kellene törölnie az egész assetto könyvtárat a users-ből meg a steamből és újra húznia, hátha kijavítja a bugot.
  • csubi1985
    Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni! Egy Barátom gépével lennének problémák. A Gépe Brutál erős viszont Online ha van akkor csak 24 FPS -e van!!
    Mitől lehet?!?!?!? Ha offline akkor pedig 150 és 200 között van!!Tök mindegy , hogy milyen a grafikai beállítás!A 1.06 Rc update óta jött neki elő!
    Ha valaki tapasztalt már ilyet kérem jelezze.
    ÜDv

a videó a hibáról: https://www.youtube.com/watch?v=etpJSpWHmyo
    Utoljára szerkesztette: csubi1985, 2014.11.05. 11:34:06
  • Jackal
    UI: úgy néz ki az amcsik használják így a gas-t, ez a thrustmaster oldaláról van:
    Exclusive “5 AXES” mode
    Axis 1: Wheel
    Axis 2: Gas
    Axis 3: Brake
    Axis 4: Clutch or left progressive cockpit view
  • GPx8
    Nagyon szép munka!
    A fizika milyen alapon lesz? "Gyári" adatok + hasraütés?
    Kérdezem, hogy nem gondoltatok-e rá, hogy felveszitek a Wéber Gabival a kapcsolatot, hogy súgjon egy kicsit?
  • Jackal
    Ez biztos olyan olaszos angol(nem saját fordítás, átvettem az adattagokból) :) Kijavítom majd, thx az észrevételt. A pedálokat igazából feleslegesnek tartom a dashboardra, csak kiraktam most, hogy ilyen is van.
  • MooneyR
    Mindig állítok valamit az autón időmérőn, meg verseny előtt is.. aztán várom a csodát, de általában nem jön (más alap setuppal rámver bárhol másodperceket). Annyival meg nem voltam gyorsabb, kikapcsoltam az abs-t is és mindjárt óvatosabban kellett mennem. Sipos Attila szokta amikor már kurvára unatkozik, hogy belassul, integetve leelőződ, hogy na csá.. aztán beleáll az ember seggébe és tolja :D Na én ettől még távol vagyok..
  • sutee89
    Köszi, küldöm a címet, és bocsi a kilökésért még egyszer, pedig korábban is fékeztem, mint hot lap alatt, de új vagyok még, szoknom kell a versenyt. Később Mooney-val "csatáztunk", bár nekem inkább úgy tűnt direkt nem akar megelőzni, mert időmérőn 2 másodperccel gyorsabb volt nálam.
  • atiwrc
    Na így már mindjárt pofásabb , sokat dob az összképen.

Nekem nagyon feltűnő volt első pillantásra, hidd el hogy nem méricskéltem :)

Előfordult néhány rally-s skinnél is amin ügyködtem, hogy más volt egyik nap mint a másik, ekkor mindig kiválasztottam az egyiket és azt csináltam meg pontosan, nem csináltam olyat hogy egyik logo egyik nap volt fent másik másokon és akkor rakjuk fel mindkettőt, vagy hagyjuk le mindkettőt.

Ahogy lentebb is írták, tényleg el lehet tölteni jó sok időt ha az ember pontosan akarna mindent megcsinálni, de azért azt nem hiszem hogy addigra lecseng az AC, elég erősnek tűnik nekem legalábbis. Nagyobb a népszerűsége mint az rf2nek.

Még visszatérve a skinekre, azért is szóltam a csíkok miatt, mert ha már magyarok készítik a modot, legalább a hazánk fiainak designjait készitsétek el (a lehetőségek és idő függvényében) a legpontosabban.
  • b-type
    Legalább kettő :)
    Nagyon pöpec a járgány, amiért még szeretnék támogatni az egy pöpec HunRing lenne AC/rF alá.
  • SityiSXT
    Tyre Dirty Level - helyesen Tire Dirt Level (bár ez a tyre/tire inkább csak attól függ, amerikai vagy brit angolt akarsz használni).
    Gas - LPG-s Ladánál talán még nem lepődnének meg rajta, egyébként a "throttle" az a szó, amit keresel.
    Steer - Bántja a szemem, bár igazából nem tudnám megindokolni, miért. A "Steering" helyesebbnek tűnik.

Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.11.05. 07:27:56
  • Tommy78
    Nagyon szépen köszi Alexease!
    De nem azért írtam a linket a hsz-embe, csak viccnek szántam. Köszi mégegyszer! Mostmár magyar támogatóm is van.
  • Gadfly13
    np. ;) most legalább már teljes a banner. :)
  • Alexease
    Megtalaltam:) Toltam 10GBP-t, az jobban hangoztt mint az Euro;)
  • Tommy78
    Lesz rF meg rF2-es is. Donate link mar most is van az oldalamon. :)
  • Alexease
    A Seat-hoz meg csinalhatnatok egy DONATE PayPal linket, azert szivesen adok 5-10EUR-t, foleg ha lesz belole rF2-es verzio is:P
  • Adam Jonas
    Van valaki, aki Core 2 Duo-val kezdett AC-t játszani, majd mondjuk esetleg váltott Core 2 Quad-ra? Ha igen, lenne szíves megosztani a tapasztalatait, hogy mennyi teljesítménynövekedést hozott a dolog? Egyik ismerősömnek lenne szüksége ilyen jellegű segítségre...
  • Tommy78
    Bár nem tudom majd hány ember fogja méricsgélni egyébként azokat a "háromszögeket" illetve bármi egyéb logókat, én személy szerint ha megnézek egy festést, akkor azt nézem egyben hogy mutat, meg persze ne teljesen más logók legyenek rajta. Egyébként a logó kérdés sem egyszerű mert sokszor még egy versenyhétévégén belül, szabadedzések között is változtak a matricák.

• Jackal
    Én meg a ma esti brümmögés helyett folytattam a progimat, az F1 felület valami hasonló lenne, rajta minden perpill kinyerhető hasznos adat amit assetto kitol magából. Jöhetnek az észrevételek, elrendezés, szín, betűnagyságról, bármiről. Egy 7"-os tableten néz ki így, illetve a szinek kicsit sötétebbek és kontrasztosabbak élőben.

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.04. 22:39:30
  • Jackal
    Végre szép a fényezés! :)
  • Alexease
    Nem tudom mi lehet a baja, egyszeru kepkent vannak bent. Az egyik Dropbol-bol jon, a masik a MASZIM szerverrol. 5 bongeszovel szoktam megnezni a cuccokat, mindegyikkel mukodik (kiveve Safari-n a transition, de az mindegy:P).
  • Szabi #22987
    omgwtf, a moderátor cuccos scriptje törli ki a kisképeket :DD
  • Alexease
    Akkor valoban jol elbaltaztam:) Csak 1-2 percre ertem vissza az irodaba, raneztem az SG-re, jott privat, lattam kis banner, azt hittem ismet kepcsre, kicsereltem es mentem is tovabb:)
  • MooneyR
    Aham, aztán löktem rajtad én is egyet, le is zúztam az elejét Előző futamon eléd csámpáztam, éppenhogy lekoccoltál ahogy elrántottad és totál pókhálós lettem.. fúú de nem érzékeltem utána a féktávokat. De mentünk jókat :D
  • Gadfly13
    #22903 Ma délutánig ez a banner volt kint a fejlécben.
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.04. 22:02:06
  • alma2
    Ha jol sejtem, latom, itt jott a seggembe es lokott ki, sutee...
  • alma2
    Ennek a ptrackernek, van olyan funkcioja, hogy ha uj koridot mesz, akkor elmenti a setupodat, jopofa mukodik, kiprobaltam.
  • MooneyR
    Mai Alfa funról pár kép... kicsit erőtlennek tűnt ezen a pályán, de jókat lehetett zsuzsi-vonatozni :D

• Tommy78
    Igen lehet külön festeni a kilincset, csak tegnap az update elott kicsit siettem igy ez lemaradt de azota mar pótolva lett mikor ujra festettem a Ficza autóját akkor tűnt fel.
  • Szabi #22978
    én próbálgattam hogy a kép kiszolgálójával van gond vagy mással, de elméletileg már visszaállitottam pár perce :D
  • alma2
    Az iveket siman tudod verseny kozben nezni, vagy elmented a replayt mielott indulna a kovetkezo qualify, aztan unalomig nezheted.
    Viszont ha nem a sajatodat nezed, akkro se csuszas hang, se normalis pedal kezeles mutatas nincs, ami bosszanto.
    Valoszinu az iveiddel semmi baj, csak a fektavod nagyon hosszu.

De csak mert olyan szepen kiloktel, kuldj privatba egy email cimet, ekuldom a ghostomat, 2:01 valamennyi.
  • Alexease
    Nalam most "vakbarat" kep latszik:) Bugos az SG vagy valaki belenyulkal?!:P
  • Szabi #22974
    az még a kisebbik gond, de nálam egyáltalán nem látszik a fejlécben, az elöző se látszott :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.11.04. 21:48:31
  • Alexease
    Ez jott privatban, kicsereltem;) Nekem eddig csak ez az egy banner volt. Ez most Masters baner. Volt MSZIM-os is?! Mar teljesen beerdoztem;P
  • Tyuki80
    Jöjjön már
    Le a kalappal a készítők előtt.Nagyon tehetséges emberek.Anno mikor box 360 nal nyomtam a forzát,ott volt rengeteg magyar dekorkészítő.Gyönyörűen megcsinálták a Rangáét és Ferjáncét,meg egyéb híres magyar dekorokat.Hasonló minőségben,talán csak az eszközök voltak szűkösebbek.