43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Őőőő na én ilyen még nem tapasztaltam... de ugye bármi megtörténhet:) -
Nem tudom, nekem fura az abs, néha nyíl egyenesen lemegyek a pályáról, se nem blokkol se semmi, alig fordíto ka kormányon de egy centit nem hajlandó fordulni az autó :)
Maszim ma nincs, ma Masters van . -
Őőőő Maszim funal mi van ma? nincs?:) -
Mi volt a problem? 3.00.4-et mentem tegnap, semmit nem vettem észre az ABS-el, húgy TC-t kikapcsoltam azt jólvan:)
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2014.11.09. 10:57:53 -
Na jó, hagyjuk, :)
kérdésem nem indít valaki valamit este ? :DD
engem nem zavar a kötelező cucc, nem megyek azt jóvan, talán elkezdik nélkülem is ! :D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.09. 10:54:38 -
De ami a banner alatt van GTRM fun szerver, ugyanugy mukodik mint a tobbi napon a MASZIM szerver: belep, qual, race – nincs semmi varazslas;P Csak az esti fo futamhoz (ami eleve masik szervere[ke]n lesz) vannak "kotelezo" dolgok. -
Értem én, de nekem funra semmi szükségem erre a cécóra :) ( Megpróbáltam, gondoltam letöltök egy appot, futtatom azt kész, de nem, ezt ide írd, azoda írd...ott be is fejeztem :))
Ezt a nem kötelező dumát el sem olvastam !
.
A booking jó, főleg ha csak a második szerveren van hely, és vagyunk ketten :)
De amúgy mindegy , nincs vele bajom, valóban nem kötelező, csak kérdezem hátha valaki indít szervert, nekem nem megy, nincs kedvem szarakodni vele :) -
A GTRM a komolyabb bajnoki sorozatokra szakosodott, mar tizeneve;) A rendszer is ezt probalja minnel jobban kiszolgalni. A csutortoki es vasarnapi napon a liga futamokra valo felkeszules es a szerver teszt a cel.
Az esti fo futam (baloldali kisbanner;P) nem kotelezo (voodoo, de amugy van normal bokking belepes is:)), de a fun szerveruk szokas szerint megy egesz nap. A bealitasa (30 perc qual, 3 kor race) nem az igazi. Talan jobb lenne a felkeszules, a napi fun nepszerusege es hasznalhatosaga miatt a 15/12 kiosztas. -
KTM-mel nem megyünk egyet Spa-ban? Elég király .
Ez a masterses woodoo ez nekem nem jön be, ezt töltsd ki azt töltsd ki, ide ezt a nevet oda azt a nevet ..... -

sajna nekem beállt a hátam, napi 1-2 futamot tudok vállalni :)
de majd mehetünk ovált :))
Indy', Daytona, Dusbite -
No ma mentem egy versenyt kikapcsolt ABS-el és most nem csinálta ezt a veszett alulkormányzotságot...
Én sose szerettem az ABS-t de most tuti alapból kikapcsolom, valami ott bugzodik bizonyos helyzetekben . -
Sziasztok!
Engem is beszippantott az Assetto :-)) Jó volt ez a mai fun (polarisext voltam) Ha lesz még számíthattok rám is (ha ráérek.)
Nagyon tetszik a játék, szóval..............
Van egy pár ismerős név itt a forumban, meg azért a teszten is láttam.. -
Tegnap nem irtam at a fejlecety meg a szerver elerest?!:/ Szoljatok ram nyugodtan:) -
Jackal #23169 Estére lehet szükségem lenne néhány androidos telóval rendelkező egyénre béta tesztelőnek. Spoiler: (leendő) cardboard tulajok előnyben. ;)
Privátban írjatok légyszi, oda fogom elküldeni a linket.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.08. 10:14:32 -
A mai FUN szerver már SPA-val fut! Futam körszám: 6
Hotlap & LiveTiming by Alexease
(elérése a topik fejlécben)
Hivatalos kiírás/paraméterek itt.
u.i.: Az strackeres hotlap a mai nap nem fog menni.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.08. 10:08:06 -
Jackal #23167 Meg kell várni amíg a modderek kijavítják, pont ez van a legújabb changelogban leírva.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.08. 09:45:44 -
Sziasztok!
A mod autóknál meg nincs motor hang visszajátszás közben.Arra van megoldás? -
Zsoltee_a_bator #23165 Koszonom. Azert igy RC tajan vigyazhatnanak mar a stabilitasra a sracok. -
Megoldás:
\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\system\cfg\assetto_corsa.ini
[ASSETTO_CORSA]
SLEEP_TIME=-1
WARNINGS_AS_ERRORS=0 <-- Ezt írd át 1-ről. -
Zsoltee_a_bator #23163 mod palyak mind fagynak az update ota.. -
Jackal #23162 ezek is elb@ták a fizikát... :)
http://indavideo.hu/video/Verstappen-drift
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.07. 21:45:23 -
Megvan, hogy szakadjon meg!
-
A legjobb köridőimet hova a bubiba menti a progi? Ha kitörlöm a táblázatból, miért marad meg még mindig és jelzi ki az OV1 app? -
Én cliózom, isten ! :D -
nem volt ma valami nagy az érdeklődés..még szerencse hogy találtam szervert ezzel az Alfa-val Vallelunga-n, 8-n eljátszottunk, de már megyek elpakolom magam. :) -
Úgy értem:) Ha picit növelnék rajta, akkor borulok a székkel:) Most határeset, és kb pont akkor koppan le a pedál. -
A töviget a max fékerőként értsd akkor :) -
Loadcelles az enyém, azért nem megy. Persze be lehetne úgy állítani, de fölösleges, így pont jó. Legjobb lenne, ha be tudnám állítani, hogy csak egy adott távolságon tudjam nyomni, 4-5 centi pl elég lenne, de ahhoz szét kéne szednem, meg mókolni vele, nincs kedvem hozzá. Meg ha a pedál hengeréhez raknék valamit, akkor igazi szopás lenne összerakni. -
De nyomhatod "tövig . Nyílván a tövig nálam a sima potméteres pedálnál más mint igazi fékek.
fene tudja, lehet Kunosék csak loadcellás pedálon tesztelnek :))) -
Az lehet, de nem igazán tudom
Frmulánál az elején tudok rúgni olyat, hogy max legyen, aztán ott rögtön veszem is el, mert csökken a leszorítóerő. De utcaiban sem kell tövig nyomnom, hogy már működjön az abs.
-
arra való az abs , nem ? :) Majd ráuszítom a shadowplayt ha legközelebb látom ....
Teszem hozzá szinte soha nem használtam eddig az abs-tpont mert ilyen vacak ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.07. 20:20:06 -
Nekem nem rémlik ilyesmi, mondjuk én nagyon ritkán nyomom tövig. -
Valszeg azóta másként vezeted, az ABS-el én sose voltam kibékülve mert ezt csinálja.
Lehet finomodtál, és így már nem jön össze az csillagállás ami együttesen ezt előidézi . :) Bár nekem se sokszor, de nagyon zavar .
-
Ilyen nekem is volt kb. egy hónapja, vagy kettő...nem mertem elindulni futamokon mert nem éreztem az ABS-s fékeket, kikapcsolt ABS-szel mentem, de azzal meg nehéz volt.
Aztán most jó már jó ideje, nem tudom mi volt, de sz@r volt az ziher -
Ott valami az abs3gumi körül lesz, mert csak akkor csinálja amikor tövig van nyomva a fék és kanyarodnék. néha egyszerűen semmit nem csinál, nyíl egyenesen lemegyek az útról mintha szándékos lenne :) És a vicc, hogy mindezt úgy hogy nem blokkol ugye és természetesen nem tekerem alá a kormányt, nem is tudnám mert első mozdulatnál érzem, hogy nem jó alig mozdítok keréken de még azt sem képes követni a tapadás .
Ha szépen autózgatok vele akkor nincs gond, de ha tolom neki, akkor elő-elő lehet hozni belőle .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.07. 20:04:42 -
Ha csak néha ilyen, akkor rakd be a fórumra. Aztán lehet csak olyan jellegű magyarázkodások jönnek, mint nekem jöttek a gumis bugra, amikor fel volt véve kopás, és full máshogy viselkedett az autó. -
ez az Alfa néha bugos vagy mi, nyomom a féket ABS-sel, alig mozdítok a kormányon de egyszerűen egy icipicit sem képes kanyarodni :)
ilyen autó a földön nincs az tuti, nehogy már ne tudja jóformán még irányt se változtattni blokkolásgátlóval ?! :))
Tehát nem beforduln ia kanyarba, de egy picit arrébb varázsolni az orrát . -
goldboy #23145 
-
goldboy #23144 1.0.9 RC
- Correction of Lotus Exos 125 and Exos 125 S1 drivetrain bugs with differential at 90% and automatic clutch
- Fmod: update SDK project and pipeline document - MODDERS, UPDATE YOUR WORK PLEASE!
- improved distance attenuation for opponents
- fixed skid volume -
Szerintem a palya mar regen kesz van, de meg jo sokaig szivatjak magukat a manualis "3D-s" fuvekkel:DDDDD Egy atlag AC palyan atlagosan 2x annyi polygont zabal, mint maga a palya, el tudom kepzelni, itt milyen ertekek lesznek:DD