43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Csori23 #23302 Pedig sztem tök real a mozgása.
@Szabi
Néha tökre nem értelek titeket. Ha gt3 van inditva, nyávogtok, hogy sinautók, meg blablabla.
Régebben a BMW M3 E92-vel mekkra fun versenyeket mentünk, te jó ég, erre beteszek ide egy hasonlót, és máris jön a fikázás.
Kipróbáltad már egyeltalán?
Mind1. Sztem az ucsó ilyen ötletet osztottam meg itt.
BB -
Az idogyorsitas mukodik online ? Probaljuk mar ki :))) -
Igen lehet...működik is:) -
Ajaj nem lehetne spa francorchamps-ot átrakni Szerdára? Persze ha nem nagy probléma. Pont Hétfőn és Kedden nem érek rá, ez a két pálya viszont nagy kedvencem!
Előre is köszönöm! -
Tyuki80 #23298 Egy kérdésem lenne mert érdekelne?Lehet szerver oldalon üzemanyag használatot fogyasztást állítani?Mert írva van hogy 1 szeres..lehet 2-3 akár többszörös is? Köszi! -
Ha a gyár beletette (márpedig ebbe az autóba igen), akkor mi nem fogjuk kiszerelni!
Ettől független Te v. bárki más ezt nyugodtan kikapcsolhatja, hiszen nem kötelező a használatuk. ;) -
Kapcsoljuk mar ki vegre a tc t meg az abst, igazan nem egy gyilkos auto hogy kelljen ! -
E heti program:
SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
JELSZÓ: hun
További részletek (hivatalos kiírás): LINK
Arra kérnénk mindenkit, hogy a hivatalos kiírást mindenki "tüzetesen" olvassa el, mert történtek változások!
A szerver a nap 24 órájában online!
Jó szórakozást!
@Alex
A bannert, az elérési helyen frissítettem, így szépen ki is cserélődött az SG fejlécben. A mögötte lévő linket, viszont kérlek cseréld ki, az aktuálisra (az jelenleg még a múlt heti programra mutat). Köszi! ;) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nem kicsit tunik takonynak ez az auto, csuszik amerre csak lehet .....Folyamatosan obloget a gazzal, nem tudja befordul e vagy epp csuszik.Nagy remenyt nem fuzok hozza, persze ki kell probalni.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.10. 11:39:10 -
Csori23 #23292 Enek elég jónak tűnik a fizikája. Mikor hajtjuk meg?
-
ptracker csak akkor pontos ha olyan serveren vagy ami strackert is használ (vagyis a többiek idejének tekintetében, a sajátodat jól jelzi mindig)...viszont akkor teljesen pontos (ahogy ilyenkor a versenyben az előtted/mögötted lévők távolságát is jól írja akár live is, vagy szektormérőpontoknál ahogy szeretnéd)
nekem a ministats bar plus vált be legjobban hasonó funkcióra (teljesen egyezik is a ptracker adataival) és a gumihőmérsékletre, kopásra is stb-re is hasznos...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.11.10. 11:04:56 -
a ptracker, meg a ministatsbar, ha jol emlekszem kb egyforma idoket irogat es eleg pontosak.
-
sutee89 #23289 Sziasztok!
Nem lehet valamit kezdeni a "performance/session delta" funkció pontosságával? Teljesen pontatlanul számolja a legjobb körhöz mért időeltéréseimet, pl. mielőtt áthaladok a célon még -0.3 másodpercet jelez, aztán végül +0,5 lesz belőle. Gondolom így kör közben sem lehet túl pontos. Mitől számolja el ennyire magát vajon?
Próbáltam már a beépített Performance Delta appot és a Rivali OV1 Info appot is, de mindkettő pontatlan (gondolom ugyanazt a adatot használja).
Érdekes módon a ptracker mindig mást jelez, mint a fenti két app, lehet ez pontosabb, viszont ritkábban frissül, majd jobban megfigyelem.
Szerk.: Most nézegetem RaceDepartment-en a Corners Performance appot (még mindig nem tudok linkelni), lehet ez lenne nekem a tökéletes, mert így látom, hogy az egyes kanyarokban mennyit veszítek.
Utoljára szerkesztette: sutee89, 2014.11.10. 10:42:43 -
Azert ez sem igaz, este 9 kurol mar rengeteg jo ember jatszik, a hulyek eltunnek akkorra.... -
Egyszer mentem fel külföldi public szerverre, utána 1 hónapig elő se vettem a játékot... -
Nektek semmi nem jó ... :) -
OK, de szivesebben autozom "csak" tizen emberrel, mint brutal tomegben, kerulgetve a szembejovoket, az ut kozepen piknikezoket, es a nagy beleelessel fankokat rajzolgato es fustot eregeto embereket az ut kozepen;) -
Biztos fantasztikus közönség jönne össze, mint egy átlag lfs demoszerveren kb :D -
Meg kell promózni mondjuk AC fórumon le kell venni a jelszót, lesz itt ember :) -
Ezt napkozben is akrtam irni (parhuzamosan futo, barmikor elerheto masik FUN szerver), de mar nem akartam belekavarni;)
Termeszetesen a GTRM/MASZIM paros akar 10 szervert is indithatna naponta, hogy mindenki megtalalja a kedvere valo parositast, de nem sok ertelme lenne:) Igazabol semmi:P Sajnos erre a letszamra meg a 2 szerver is sok. Persze lehet fujni egy-egy nem tetszo kombora, de meg mindig jobb azon korozgetni es versenyezni tizen emberrel, mint sehol semmi vagy ketten boklaszni egy ures palyan.
Ha lenne itt stabil 30-40 ember, aki napi szinten estenkent el tudna indulni, akkor termeszetesen pahuzamosan kint lenne mind ket "ceg" Fun Race lehetosege, a dinamikus kiirassal, "LiveTiming"-gal, a sajat stilusukkal, szabalyaikkal, szervezessel, celokkal (reklam, felkeszites, edzes, prequal stb).
De amig nincs, felesleges direktben szethuzni ezt a minimal letszamot. Akinek nagyon nem tetszik es menni akar, az tudja mit es hol keressen, vaszleg megoldja;)
Mindenki hozzon meg egy embert, reklamozzon, plakatoljon vagy ilyesmi, es ha leszunk elegen, akkor kozvetlenul ketszer annyibol valaszthat naponta;) -
-
-
Tyuki80 #23279 Szerintem ja! -
hqx #23278 Erre gondolsz? -
hujujjúj nem volt kis idő mire végigolvastam a délelőtt óta ideírt összes hsz-t. 
Nem akarok most hosszú lenni és a részletek részleteibe belemenni, így akkor ömlesztve:
-Jövő héten Zonda lesz, kiírása holnap (hétfőn).
-Szerverrel kapcsolatban természetesen a Mastersel közösen arra törekszünk, hogy a Ti igényeitek amennyire lehet ki legyenek szolgálva. Ahogy korábban írtam is (#23199), eljön (remélem mihamarabb) az az idő, mikor már nem csak FUN szerver lesz, hanem a bajnokságra vágyók is megtalálhatják a számításaikat. Természetesen a FUN-ról azokban az időkben sem kívánunk lemondani, így ez az opció adott lesz. Persze sok mindent hozhat még a jövő, de a tervek ezek.
-Arról szó sincs, hogy bárkinek a szervere le van állítva (ezáltal a lehetőség el van véve), mikor az éppen aktuális (promotált) FUN fut. Mikor Maszimos napok vannak, akkor is mennek a Masterses szerverek és ugyan az fordítva (maszim esetében max annyi, hogy nincs pálya váltás). Tehát ha vannak olyanok, akiknek valamelyik szervezet kihirdetett FUN eseménye nem tetszik, akkor lehetőség van a másik szerverre is szerveződni. A lényeg viszont az, hogy amennyiben lehetséges a versenyzők az éppen aktuális eseményre csoportosuljanak, hiszen a cél az, hogy Ti jól érezzétek magatok és ha lehet, akkor minél többen tegyétek ezt egy helyen.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.09. 21:35:03 -
Láttam ,tudom, nem is szóltam utána erre semmit 4 :)
Zonda legyen, többen kértük, vagy most ez nem így van, hogy ez lesz amit akarunk ? :)) -
neilszab #23275 Igen, de később írtam is, hogy csak elgépeltem..
Akkor így most már minden happy?
Jövő héten nálunk ismét vmi GT lesz a soros, de megkérem Ákos-t, hogy vegye fontolóra Zonda-t!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.09. 19:31:43 -
Ja, én is másra emlékszem. -
De nem volt ez ilyen, mikor kijött emlékszem rengeteget mentem vele. féktávon riszálta magát mint az állat de ilyen baja nem volt . -
no mindegy, jövő hétre én javaslok egy Zonda R-t ... Csak legyenek gyári pályák is, azokat úgy ahogy ismerem :))) -
Teljesen alap setuppal olyan érzésem van, mintha a hátsó kerek is kormányozva lennének. Ilyet eddig a carmageddon2-ben éreztem a kombánnyal, targoncán, mobildarun meg deszkán, nem versenyautónál szimulátorban :D -
-
amúgy rettenet túlkormányzott ez a Lotus nem volt ez ilyen, vagy nem tudom, alig lehet , kell tekerni a kormányon :)) -
jó de 10 perc versenyt írtál 20 perc qualira ! :DDD -
neilszab #23267 Én nem becsülök alá senkit és semmit, és mint látjátok, amint megértettem mi a probléma és mi az igény, egyből igyekeztem annak (is) megfelelni és mostantól a jövőben már ez a szempont is szem előtt lesz tartva. Laccoo morgolódásának okát nem igazán értem még, most az a gond, hogy a Qual nem 15 perc, hanem 20? És ez akkora gond, vagy van még más is?
Ákos és a Maszim nevében én nem tudok nyilatkozni, én csak arra próbáltam utalni, hogy majd ha elindulnak a bajnokságok, akkor valószínűleg ők is arra fognak majd inkább koncentrálni, és ettől még nem szűnik meg a fun, csak valószínűleg átterelődik majd a hangsúly.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.09. 17:21:44 -
amúgy ha jól látom megy a maszim szerver is, ha arra van valakinek kedve ... -
Tyuki80 #23265 Hát azért remélem ha a maszim is beindul liga témában, (a futamaikon kívül természetesen),fenntartanak majd egy szerót esti funolásra,ha már ilyen jól összeszokott és rászokott a csapat.Ha nem így lesz akkor az ritka nagy öngól lenne.
Amúgy nem értem miért gondoljátok azt,hogy ez a játék csak ligázással tudja kiszolgálni a usereket.
Persze az a csúcs,de had ne soroljam a sok okot ami esetleg meggátolhat igen sok embert a ligázásban.
Minden bizonnyal én is fogok párban indulni,sőt tőletek függetlenül (maszim ,masters)is indulnak még kisebb nagyobb ligák,ahol meglepően sok számomra is ismeretlen jó pilóta van.
Szóval ne becsüljétek alá az esti fun futamokat,mert abból lesznek a ligatagok.Nagyobb szükség van rá mint azt gondoljátok... -
neilszab #23264 Minden szokásnak kell idő, míg beleég az emberekbe, kis idő múlva már megszokjátok ezt is, illetve a Maszim sem fog örökké heti fun programokkal foglalkozni, ők is bajnokságot szeretnének majd indítani.
Illetve mint látjátok, mindent meg lehet beszélni, most is át lett állítva a szerver, igyekszünk a lehetőségekhez mérten minden igénynek eleget tenni, viszont ha az a cél, hogy sokan legyenek a szerveren és legyen kivel versenyezni, akkor bizonyos mértékű kompromisszumot mindenkinek kell tudnia kötnie.
Itt egy példa: én ezt a topikot nem tudom érdemben normálisan követni, mert ha 2-3 napig nem olvasom, akkor jön 1000 hsz. a legkülönbözőbb témákban ömlesztve, számomra ez átláthatatlan, ha vki itt jelez nekem vmit, azt nem fog minden estben eljutni hozzám. Akik viszont ideszoktak, azok nem hajlandók nálunk regisztrálni, és a Masters-es ügyekben is ide írnak, hiába van ott nálunk minden egyes önálló témának saját jól követhető topikja. Én igyekszem ezt a topikot követni, kérdés, hogy Ti igyekeztek-e a Maszim vagy Masters releváns kérdéseket az adott liga fórumán jelezni?
Na de 100 szónak is 1 a vége, ma este 20:30-tól futam, addig pedig megy a Fun szerver jelenleg éppen 20 perc Q és 10 kör futam beállítással, infók itt:
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.09. 15:51:10 -
köszi! ismerem a rendszert:)
nézegesd meg a táblázatot azért jobban:)az online idők fele abs-es idő (de nem is ez a lényeg)
de kattints egyet a bannerban lévő cuccra...a lista nem bővült csütörtök délután óta gyak semmit....
arról hadoválok itt h nem terelitek össze a csordát:) pedig pont erre lenne jó egy bajnokság...