43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Zsoltee_a_bator #23343 Hogy kapcsolod ossze a gepeddel a cardboardot? -
Na hosszú várakozás után végre megérkezett nekem is a Cardboard! 
Gyors ki is próbáltam az alap szoftverekkel és mondanom sem kell, hogy kép minőségileg simán hozza azt mint az Oculus. Vhogy a DK1 és DK2 közé tenném. Persze gondolom nagy részben függ a telefon kijelzőjének a minőségétől és felbontásától is. Az enyém csak HD (720*1280) S3, viszont teljesen jól fókuszált és a képpontotok sem zavarnak annyira mint a DK1-nél (kép sem vibrál és éles is). Már várom, hogy hazaérjek és kipróbáljam AC alatt is....
@Pitti
Írtam pm-et, majd less rá lécci. :) -
Jah azt nekem ois !
Nekem ilyen vackok nem kelleenek, megyek ahogy tudok, ha utol is ernek ember nincs akit onkent elengednek :)))) -
illetve ptrackernél a setup küldés /fogadás jó dolog... (máér ha használnátok) nekem küldhettek bármikor:) -
Igen, azt sem art tudni. Bar az legalabb megoldhato a nev kiirassal, ami helyett azert kulturaltabb a lista.
Plusz hosszutavu versenynel, ha mindenki hasznalja, jol jon a lelki hadviselesnel:) Ha latom, hogy mogottem valaki koronkent 2-3 tizedet hoz, akkor kicsit bealdozva a sporolast es biztonsagot, odalepek, hogy ne csokkenjen vagy akar nojon is a kulonbseg. Ha nem megy, akkor legalabb tudom, nincs ertelme eroltetni, majd mashogy kell megoldani a dolgot;) Vagy, at lehet tervezni a futamot.
Persze ezek, valoban csak a hosszutavu dolgoknal erdekesek, 5-15 kornel nem sokat szamit, foleg minimal letszamnal, amikor viszonylag keves tizedre hasonlo pilota, inkabb a masodperces kulonbsegek a gyakoribbak. -
na meg jó tudni h ki van a seggemben, h húzzam-e be a nyakam a féktávnál vagy sem:) -
Ennek ket fontos elonye van. Az egyik, hogy hossztavu versenyen (versenymernok hianya miatt) megis latni ki kivel van. A masik, a zaszlok hianya miatt, lehet latni ki hol tart a versenyben.
-
Ezek a mindenfele kijelzesek nalam megolik a hangulatot :)
Versenypalyan se feltetlenul tuidni tizedre ki hol van, meg a tobbi :) -
csomagold ki és rakd be a dokumentumok/assettocorsa/plugins/ptracker mappába
ptracker távolság kijelzés
ez most szektor mérőpontoknáli frissítésre van állítva -
Rendben megértem! Csak mindig megszívom és soha nem érek rá amikor ilyen ütős pálya-autó kombó van. De túlélem. 
-
"vagy verseny közben írja live vagy szektoronként a távolságokat előtted mögötted lévőkhöz képest..."
Ezt akartam is kérdezni már, hogy hogyan? Nekem ezt a funkciót nem sikerült működésre bírni pedig olyanokkal is próbáltam, akiknek szintén fel volt téve a ptracker (ha egyáltalán ez számít ebben az esetben). Futam közben is csak annyit ír, hogy mi az aktuális helyzetem a leggyorsabb körömhöz képest, az aktuális körszámot ill. ennek az idejét. Mást nem ír ki (nálam). -
vagy verseny közben írja live vagy szektoronként a távolságokat előtted mögötted lévőkhöz képest...
illetve az is könnyen ellenőrizhető lenne mostmár penalty kikapcsolkásas mellett h ki hagyja el a pályát úgy h előnyt szerez vele...
mindenki minden körét rögzíti és a ptracker használóknál írja h elhagytad a pályát vagy sem adott körben...
-
Igen, nem kötelező mert e nélkül is rögzíti a hotlap (stracker) a szerveren futott köridőket. A ptracker (ha fel van telepítve) ebből a szempontból annyi pluszt nyújt, hogy a hotlapon megjeleníti, hogy milyen segítségekkel mentél ill. ha rendesen működik, akkor a szektoridőket is odabiggyeszti ill. számos egyéb infót a pilótáról mint pl. érvényes körök száma, használt vezérlő stb., de ha "rányomsz" olyas valakire a hotlapon, akinél láthatók a segítségek, akkor ott minden megjelenik.
+ a v2.4.4 legfőbb újdonsága a fejléc bal oldalán lévő menüsáv, ahol meg lehet tekinteni a futam eredményeket is.
Amúgy a ptracker önmagában azért is hasznos, mert ha kiteszed a képernyődre az appot, akkor valós időben láthatod, hogy éppen mennyire vagy elmaradva a leggyorsabb körödtől. Kicsit olyan mint a ghost, csak számokban. :D
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.11. 09:28:04 -
De az ptracker ize ez nem kell nekem, igaz ? ( Fogalmam sincs mi az....) -
A szerver már SPA-val és 7 körrel fut!
Tegnap néha figyelgettem a szervert és azt vettem észre, hogy ugyan többen is meglátogatták, de igazából sosem tudott egy időben egyszerre több ember lenni rajta. Igaz, hogy a szerver 24 online és itt a bannerban is non-stop van írva kezdésnek, viszont a "hivatalos" FUN futamok kezdete az ~20:00 óra, mint ahogy a promo képen ill. az eredeti kiírásban is van.
-Alex ezt a nonstopot lehet átírhatnád! ;)
Persze tudom, hogy mindenkinek máskor jó, de ha megoldható, akkor próbáljon mindenki ehhez az időponthoz igazodni (korábban ez jól működött).
HOTLAP (stracker)
További részletek (FUN hivatalos kiírása): LINK
Arra kérnénk mindenkit, hogy a hivatalos kiírást mindenki "tüzetesen" olvassa el, mert történtek változások mint pl. ptracker frissítés ill. a mod pályák letöltési linkjei is innen érhetők el stb.!
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.11. 08:57:23 -
Hát ez a mai futam beégett sajnos, én is későn értem haza hulla voltam, pedig vártam .... -
Hetfo van . -
5 es mar csak 3 ember a maszim szerveren :( -
No most ertme haza ha meg lesztek egy fel ora mulva megyek, bar meg egy metert nem mentem ezzel a komboval...:) -
Mondom termeszetesen ki kell probalni !:)
Most ha ezen behisztizel ,hat gratulalok , :) -
rc óta van így...de soksor elfelejtem még most is, és megyek átnevezgetni:) -
Tyuki80 #23322 Szerintem oszd meg ha találsz ilyet a közeljövőben.Én örülnék neki és szerintem nem vagyok egyedül.A nyavalygásokkal meg ne foglalkozz.
-
Ez lehet csak nekem ujdonsag, de a replayhez nem kell atnevezni a file-okat, hogy megmaradjon, amikor kilepsz a jatekbol, visszater a fomenube, a resultnal van save replay opcio :) -
Igen, szerintem is lehetne benne valami komolyabb. Jópár patch-csel ezelőtt nem ilyen volt még emlékeim szerint, abs nélkül használhatatlan volt. -
hqx #23319 Nézd meg a videóban, vagy a játékban. Nem szabályos kört ír le mozgatás közben. Valamelyik gyári Lotus-ban is észrevettem. -
Csori23 #23318 Mi a baj a kormány mozgásával?
-
hqx #23317 Ja, közben láttam a YouTube-on a leírás alatt a download felíratot. Itt az nem látszott.;) Szerintem egész jó az autó, a kormány mozgását leszámítva!:) -
Csori23 #23316 Eleinte gond volt megtalálni a pontot ahol fékezni kell, de meg lehet szokni. Bár ilyen fenevadhoz tehettek volna bele picivel komolyabb fékeket. Kb a Wartburgéhoz hasonlitanám :D -
Ja, így már mindent értek, hogy miért lett hirtelen ennyi autó AC-ban... -
GeriDoc #23314 Aki próbálta a Zondát, attól kérdezném, hogy a fékkel nem volt gondja ? Egyszerűen nem találom a fogáspontot rajta, vagy hamar fékezek, vagy későn, be nem tudom lőni a féktávot. 
-
Csori23 #23313 Arra én is kiváncsi leszek. Remélem nem fogunk csalódni :P -
nem, forza 4 konvert -
hqx #23311 Elég furcsán mozog a kormány az autóban.:D Ez a csomagból van? -
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy a V8 Supercars-os Holden hogyan mozoghat az AC-ban. -
Sajnálom, de már több helyre is ki lett téve és nem szeretnénk kavarodást. Amúgy nekem is nagy kedvencem SPA, de ha ismered Salzburgringet, akkor sztm ott is mosolyogni fogsz ebben az autóban. 
Tegnap este mentem ott pár kört ezzel a géppel és olyan sebesség érzet jött ott ki (a hátsó "egyenesben"), amit még nem nagyon éreztem itt AC-ban (még ow autóval sem).
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.10. 13:35:08 -
Csori23 #23308 Én Nürburgon teszteltem és végre egy újjabb kocsi, amivel birkózni kell. Nekem is nagyon tetszik.
-
hangulatosak ezek a járgányok, nekem nagyon tetszenek
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.11.10. 13:08:32 -

Nem rossz, Magione-ban teszteltem at utcai gumival és a vágott slick-l is, nekem tetszik végül is. Nehéz és ezt érezni is.
Annyi van csak, hogy grafikailag a motort lehetne feljebb emelni, mert amikor leül a futómű akkor veszélyesen közel van az aszfalthoz.
De összességében tetszik, még Spa-ban letesztelem, de ha a lassú sík, és a gyors dimb-domb pályán is jó, akkor versenyezhető. -
Az nem sajnos...
Legalábbis próbálgattam berakni a parancsot a szerver.cfg-be kB 2 hete,de nem reagált rá... -
Most ez nekem szol, mert nem ertem mi van ? :)