43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Amikor a fizetos modok, azoktol, akik amugy a hivatalos cuccokat is csinaljak, nem villanyoz fel, nem hinnem hogy egy valahonnan kibanyaszott 0.1beta valaminek sok ertelme lenne. Persze, tisztelet a kivetelnek! -
A legtöbbet nem is érdemes :))
A kupás Cliot is kiszedhetnék Carsból, azt elviselném valami jobb fizikával ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.21. 21:43:14 -
Szerintem is, az R3E elegge l e van vedve:) A CARS konnyen toltheto volt, amikor utoljara neztem:)
Ugy nez ki, az AC lesz a kovetkezo mod platform, ide fognak mindent atforgatni. Sajnos mar most elerte, hogy van letoltve 4GB cucc, de kedvem sincs megnezni oket:) -
THX !
Van végre új jelszavam, de nem nagyon emlékszem rá így hirtelen :)) -
Meg az oldalt sem tolti be, belepes nelkul?!
ac_ford_sierra_cosworth_rs500_V0.66.zip -
Szerintem inkább a pCarsból.:) -
Én már a sierrát is nézegettem, az nem Cars ?
Amúgy a kisbannert látom, csak most nincs kedvem jelszó után kutatni :)) -
Baloldali kisbanner;) -
Ezt mibol banyaszhatta ki, a CARS-bol vagy az R3E-bol?:) -
A sierrát honnan lehet letölteni ? -
Full Hybrid:) -
GeriDoc #23732 Az a brutál replay hang
-
Volt már?
Jónak néz ki, bár még nem próbáltam. -
mazohista letemre, ( na jo szeretem a nordot) megint mentem egy jo idot a fenti nord-os szerveren, de lehet a nagy koncentralasban nem vettem eszre, hogy megint kivagott, szoval nem mentette az idomet :)
-
Akkor a gyári pályákon biztosan jó. -
a játék által meghartározott penalty szerint bírál...az alap beállítás az app ban most jelenleg az h max 3 kerék hagyhatja el a pályát , de ez állítható ahogy a serveren is a penaltynél (Maszimon azt hiszem 2 kerék van állítva)
a határok továbbra is ugyanazok lehetnek mint amit a lassítós penalty szab meg...
gyári pályákon szerintem egész jól van ez megcsinálva...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.11.21. 17:55:38 -
Mi a helyzet az olyan pályákkal, ahol se a valóságba, se itt nem megyek mondjuk 4 kerékkel a pályán, hanem a kocsi egyik fele a rázón van, a másik fele meg a mellette lévő zöld aszfalton/műfüvön? Mert azért van ilyen is bőven szerintem, ezeket hogy kezeli? -
Hm, ez jól hangzik. Igazából majd egyszer egy rendes szervomotorosat akarok, ahol nincsen semmi áttétel a motor és a kormány között, de az legjobb esetben is a drágábbik fanatec ára lesz. Még régebben iRacing fórumán voltak grafikonok, ami alapján a G25 ffb-je volt az etalon mindenel összehasonlítva, Tilust kérdeztem amikor csinálta a pedálom, hogy szerinte milyen, és ő is azt mondta, hogy a G25 ffb-je összességében jobb, szóval eddig nem is gondoltam arra, hogy egyszer lehet lesz egy thrustmasters kormányom. -
GeriDoc #23725 Pár napja kipróbáltam, de nem láttam értelmét.....ugyanis figyelmetlenül olvastam el.
Akkor még azt hiszem 2mp volt az idő, és azt hittem azon túl számol, kipróbánál kimentem, egyből büntetett. Nem értettem, mi a lényege.Így jól lefordítva egész más.
Egyébként bekapcsolhatja mindenki, mert ha nem vágás miatt vagy lent a fűbe, akkor nem kapod a slow down-t, ami ugyebár mindenkinek jól jön, ha meg lendületből vágsz, akkor mindenféleképpen megkapod.Simán működhet a dolog. -
siman atmesz padloval, persze picit nehezebb mint a gyari setuppal, de konnyen megy, igy is. Az elso reszet a palya kozeperol inditsd, ne a bal szelerol, igy nagyobb ivvel rafordulsz a masodikra es mar meg is van. -
sokkal, de sokkal erosebb, a tapja is vagy 3x akkora meretben, meg a fogyaszasa is. 160 W-os a max outputja a tapnak. az attetele is eleg jo, ha jol tudom 75 w-os motor van benne.
Mivel en nem szeretem, ha kitepik a kezembol, ha kell, ha nem, elegge le van veve, multkor kimertem 60-70 wattot vett fel mikozben tekertem jatek kozben. De ugye tizedmasodpercenkent valtozik a fogyasztasa.
En is filoztam a fanatec meg ez kozott, de mindenhol csak azt olvastam, ez sokkal, de sokkal jobb. Sot akinek van mind a ketto, csak a t500-at hasznalja.
"500 RS has one shining set of features that raise the bar for sim racing: the wheel’s rotating parts and FFB system are nothing short of superb. There’s something intangible about the way the T500 RS feels in operation. Thrustmaster says it captures the ‘inertia’ of driving a car. And that might be the best way to put it. The depth of FFB effects and the smoothness of the T500’s wheel action easily eclipse Logitech and Fanatec’s current offerings. It’s hard to put into words: simply saying “the FFB is stronger” doesn’t convey the point at all. The force feedback feels like it’s coming from something much larger, something solid and massive. Something like a real car. In comparison, the T500 RS makes the FFB from other wheels feel like they’re coming from something hollow and lightweight. The T500 RS has to be experienced to be understood." -
sajnos nem server oldali:(
mindenkinek fel kéne rakni...azért gondolom bajnokságban rendes becsületes emberek indulnának és használnák is:)
a semminél jobb...:)
elvileg a készítő dolgozik rajta , h ellenőrizhető leegyen az is h mindenki bekapcsolja-e ...
de addig is, szerintem a túlnyomó többség becsületes -
És ezt mindenkinek fel kell raknia? Vagy elég a szerverre, és működik utána? -
bajnokságszervezők figyelmébe ajánlanék egy app-ot:
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/a-pit-lane-penalty-app-for-repeated-track-cutting.17852/
a neve szerintem magáért beszél...
tesztelgettem kicsit és tök jól működik...és szépen finomhangolható is akár...
de az alapbeállítások is tök jól működnek...a lényege h a vágásokat , szélesítéseket lehet szűrni, illetve driver through penalty van benne (alapbeállításban a 4 ik vágás után)
ha szimplán hibázik az ember és lemegy a pályáról , vagy leszorítjáki akkor viszont nem számolja vágásnak (az alapbeállítás h 1,3 mp-n belüli pályaelhagyást értékel büntetendőnek)
a figyelmeztetések, büntetés letöltése stb megjelennek a chatben, így futam után is könnyen visszaellenőrizhető, hisz a serverlog tartalmazza a chat üzeneteket is (na meg mi is látjuk verseny közben a mások figyelmeztetéseit is)
logban ha jól tudom még a kör szám is ott van ha netán vitás a dolog, akkor könnyen visszanézhető replayből) -
GeriDoc #23719 Köszönöm a válaszokat, marad a G25 
Ami a wr-t és a setup-ot illeti, kipróbáltam én is. Az ,hogy én nem szeretem az ennyire kemény futóművet és ügyetlenebb is vagyok, az egy dolog, de hogy az Eau Rouge-on ezzel a settel nem megy át így padlón, az biztos. Van itt csalafintaság-
-
Erősebb az ffb-je, mint a G25? Én ebből már az erőt hiányolom. Ha felhúzom, akkor meg nem lesz részletes, hanem konstans max erővel akarja eltekerni. -
De ha ki van kapcsolva, akkor nem is írja ki. -
Most éppen nem vagyok a játékgépem közelében, majd csak vasárnap, viszont én szívesen feltöltöm valahove a setupomat, ha gondoljátok (igaz, a közelében sem vagyok Sinka Dani idejének). -
Nyilván ha az ABS ki van kapcsolva nála, akkor szerintem nem is fog felvillani egyszer sem 
Egyébként meg ha megnézed, kellően gyors ütembe pakolgatja vissza a fokozatokat, amellyel részben azt is eléri, hogy nem blokkolnak a kerekek. (Bizonyos fordulatszám alatt a motor nyomatéka/kereket forgató nyomaték kisebb lesz, mint a fékezésből származó nyomaték, ekkor lép fel ugye a kerék blokkolása.) -
mert valaki tizedeket gyorsul par oras allitgatas utjan, nem akarja, hogy masnak is jo legyen. De egyszeruen, ha gyorsulok egy masodpercet egy palyan, netan tobbet is, nem tudnam megmondani, hogy hol gyorsultam, ha nem lenne a delta mutato. Egyszeruen nekem nem jon eleg inger a monitoron, hangfalon at, hogy erezzem. Szerencsere ezzel nem mindenki van igy :)
Valahogy annyira belemegett a jatek pont azt neztem egy hete, hogy mar kb hang nelkul es 15 fps-sel, akadozva is ugyanolyan gyorsan megyek, egy ismeretlen autoval is. Magamhoz kepest 10 koron belul megcsinalom a leggyorsabb korom, onnantol kezdve jon a szenvedes, meg a lassulas :)
Azert alapveto dolgok mindenkit gyorsitanak, ha nem jartas az allitgatasban pl legszembetunobb a szarnyak talan es a valto az egyenesekben. Na meg amikor a vegsebesseget bealldozzak a gyorsabb kanyarsebessegre. Ezek a sokat allitgatott setupokban is jol be vannak allitva, igy ha nem hoz valakinek gyorsulast a gyari setuphoz kepest egy ilyen, akkor nagyon nagyon messze van meg a sajat hataratol is azt gondolnam. -
Nem értem miért félti mindenki a setupját, az autó a pályához és az ember vezetési stílusához van igazítva.
2:24-et mentem. talán még 3-4 mp-et tudnék faragni de akkor már nagyon a határomon mennék. -
T 500-at valami hihetetlen elmeny tekergetni. Nem is tudom ki irta, hogy a fantaces sracok is azt hasznaljak a sajat "markajuk" helyett. Persze ez az uj joveveny, mar valoszinu lesz olyan jo. Na meg tul nagy az ellenallasa a fanateces kormanyoknak alapbol, rallyzni sem ajanljak. A kamu rasegitest meg olvasni is vicc.
Pedalba meg beteszel egy gordeszka pogacsat,es nagyon kellemes nyomkodni, ahogy felkemenyedik. De amugy konkretan amikor g25-rol valtottam mondtam, ezert kar volt penz kiadni, az elso 2 oraban. Aztan visszatettem a g25-ot akkor ereztem milyen oriasi kulonbseg, erzes a ket kormany, olyan mintha egy muanyag zorgo csattogo vacakrol, valami igazibbat fognal. De azon kivul mas ertelme nincs, az ujdonsag ereje azert elmulik. Gyorsabb nem leszel tole, szoval ha semmi baja a g25-nek, sot ha mar javitani sem lehet akkor erdemes valtani szerintem.
A pedaljaba meg annak is lehet progresziv rugot tenni.
Tilus egy megbizhatatlan egy ember... valaszolni sem kepes a dolgokra... -
Hat nem a setupban van varazslat, hirtelen kiprobalva, elotte a sajatommal menve, nem lettem gyorsabb, bar a sajat temponal meg biztos nem erzodik a kulonbseg :)
Viszont amit nem ertek, pl a celenyenes vegen, amikor nyomod a padlofeket, lathatoan tenyleg a padlot nyomod, legalabb 3 visszavaltasig, aztan meg csak meg sem villan az abs. Ezt hogyan sikerul kivitelezni?
Egyszeruen ilyen fektavot sehogy sem tudok venni :)
-
27% afa jön rá... nem tudom hogy az USA-val van e vám megállapodása az EU vagy nincs ha nincs kb 3.5% vám, de ha pl van Angoloknál ismerősöd aki jár haza érdemes hozzá rendelni mert konkrétan a duplája a ide a posta költség mint Angliába, gyarmat facom satöbbi:) -
Valamelyik szervomotoros kormányról írták azt, hogy az majd elvileg elérhető áron lesz, persze itt úgy értendő, mint a legdrágább fanatec, de az eléggé top kategória lesz.
Amcsiból rendelésnél meg rájön a vám+áfa a cucc árára és a postaköltségre is. -
este leszek, most csukom a laptopot, mert megyünk haza. addig jegeljük vagy más.. :) -
GeriDoc #23707 Kicsit hagy offoljak - amolyan fél off
: Mi a probléma a Fanatec-kel, ha részletesen leírnád. A másik kérdés, hogy ha amcsiból rendelek, akkor milyen áfa vagy illeték jön még rá az esetleges szállítási díjon kívül? Egy DerekSD button boxot nézegetek, mert pill. egy logi gamepad van rárakva a kormányra, ami tökéletesen működik, de kinézetre elég balkáni feeling.
Ezenkívül T300-T500-ról, illetve a Fanatec cuccokról mi a vélemény, használat során milyen problémák vannak esetleg. Amit nézegetek: clubsport v2 pedálszett, esetleg a clubsport kormány ház - vagy mi. Pl. európában van viszonylag jó árú button box és egyéb simes kiegészítő? Persze a Heusinkveld pedálja is tetszik, csak az nem az én árkategóriám. Vagy Tilus féle load cell-t lehet még beszerezni?
-
GeriDoc #23706 Köszi srácok. Akkor továbbra is marad a jó öreg 25-ös, csak lassan 10éves és még nem volt hozzányúlva.... félek, lassan be kell haljon. -
2:24
a segge kicsi hajlamos kitörni gyorsításkor
Gadfly13, köszi -
Jobb oldalt az app-oknál van olyan lehetőség, ahol az üléspozíciót lehet állítani mindenféle irányba.