43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
ac-entry-reader :) -
??? -
Ki az aki ilyen neven tolja online: bbc10 .General-INT KFT. ?! 

-

-
szaboz80 #23780 Itt az embert már izgatjátok... :) Az asszony a mentőket hívta mert szívinfarktus gyanúja állt fenn. Mindhárom platform-verziót várom :) -
GPx8 #23779 Egyszerre fog kijönni, mind a 3 szimhez? -
Tommy78 #23778
-

-
Már nagyon jól halad a mod! Szerintem tetszeni fog nektek! Köridőre elég jól állunk a valós időkhöz képest, és az autó vezethetősége és az élmény is nagyon jó! A kidolgozás pedig csodás hála Tommy maximalizmusának:) -
Thread #23775 Aha. Bar vannak fent uj hangok is. Nekem tetszik nemelyik mod a beingy-rol. -
Csori23 #23774 Az eszközök megvannak hozzá, csak elég bonyolult a szerkesztése. Egy tutorial videó nagyon jól jönne mit-hogyan-merre. -
Thread #23773 Ti értitek hogy mi a helyzet FMOD ügyben? Nézegettem a mod autókat jutyubon, és még mindig a meglevő hangmintakbol rakjak ossze a hangjukat. Pedig mar jo regen olvastam, hogy publikusak az eszkozok hozza. -
Ha dögös karrier lesz, meg elfelejtik végre ezt a mindenáron szimulátor vonalat, akkor én is :)
Nekem most pont a kettő között van, semmire nem jó igazából :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.22. 15:54:23 -
Rules fülön az allowedTyresOut-hoz írj be 4-et. -
Én is megveszem majd :D
offline karrier kell. pont. -
botondi #23769 Hali, az ac server launcherben a penalty-t hogy kell kikapcsolni?
Köszi -
De az idióták java hidd el átmegy oda :))
aztán ha lesz harmadik csillivilli újdonság , akkor majd oda, ez így van rendjén . -
Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Itt is vannak idióták szép számmal, ott is lesznek normális emberek. -
Azt tudom.
Nem is arra írtam, hanem hogy aki annyira suta és 6 vagy nem érdekli mi van körülötte, szerinted pont egy kék zászlóra fog elengedni :)
Valóban nincs kiírva nagy piros villogó betűkkel hol van a tükör, de hát na, hülyék ellen nincs védelem :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.22. 13:50:13 -
GeriDoc #23765 Én is várom, hogy megjelenjen a pCars, hogy a sok idióta átálljon arra, mert abban sokkal jobban kisüti a szemét a nap, meg van eső, amin egyébként egy kört nem fognak tudni megtenni rendesen.
-
Nincs igazad, esetek 90%-ban az élmezőnyben nagyon-nagyon profi csatákat lehet vívni. -
Még arra is nüansznyi az esélye, hogy észrevegyen, hiszen a legtöbb autónál nem látszik a tükör, a virtuális tükör gombja pedig sehol nincs feltüntetve. Ez az egész így nem működik, vicces és siralmas egyszerre. El nem tudom képzelni, hogy bármilyen bajnokságra használni lehessen, legyen az bármilyen profi dolog.
Publik publik, persze az is publik, hogy valaki 150-nel jön felém, miközben állok a start lámpánál???
1.0-ról beszélünk könyörgöm.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2014.11.22. 13:05:58 -
Saját önáló döntésed volt hogy belépsz public szerverre:DDDDD -
Ha jól értem az a baj, hogy egy lekőrözött kent fel a falra ? Nem mindegy ki ken fel ? :)
Ne legyen kétséged, ha nem lekőrözött akkor is kirak :)
Ha nem érzi , hogy olyan lassú , hogy kört kap, mit vársz tőle? ez nem a játék hibája... Jók a zászlók, de hidd el simán nem érdekelte volna az sem ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.22. 12:53:48 -
Legutolsó versenyem elmond mindent erről a...játékról.
Első helyről rajtolva azt látom a start lámpára várva, hogy jómadár indul a boxból, majd miután kiért a pályára visszafordul, és egyenesen felénk indul. Zöldre vált a lámpa, én és a mellettem álló második kikerüljük, mögöttünk égszakadás földindulás. 2-en szépen megyünk tovább, nagyon jókat csatázunk, majd az utolsó előtti körben egy lekörözött nekiáll keménykedni és felken a falra, hiszen a szerencsétlen honnan tudta volna nyamvadt kék zászló nélkül, hogy ki vezet. Lelkemnek még arra se volt lehetősége, hogy TAB menüben megnézze, hogy vajon az én nevem hol szerepel a versenyben, hiszen ő jó eséllyel az utolsó oldalon szerepel a listában és úgy döntöttek a mi nagyszerű fejlesztőink, hogy az oldal léptetés gombot eltüntetik és helyette megtekinthetjük az időmérő eredmények helyét ÜRESEN.
Katasztrofális az egész, ég a pofám a fejlesztők helyett is, hogy ezt 1.0-nak merik nevezni. Nálam kicsit betelt a pohár.
Elnézést a rage-ért. -
Ez az SLs most csak nálam ilyen vacak, semmit nem hallok az autóból ha van más autó is mellettem ....
Nektek nem ilyen, hogy tudtok így játszani vele ? -
-
De , az jo lesz ! :) -
Akkor meg az nem lesz jó:) sírós:)) -
Johetne mar a seat, ezekkel a gt vackokkal mar tele a padlas :)) -

-
Audi R8 LMS...letöltési link és skinek a leírásban.
KÖTELEZŐ!! Friss és ropogós.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2014.11.21. 23:09:55 -
Shift 2 lesz az.
Ha megnézitek szemből mindkét autót, akkor az első lökhárító legalján lévő bevágás kb. ugyanakkora. Ilyen bevágás az R3E-s modellen nincs. -
Igazából bárhonnan jöhet...
Ma már olyan részletesek a modellek, hogy simán jó egy megvásárolható modell is :) Persze lod az kell, meg map, meg sok minden, de maga a modell teljesen jó alapnak ...
-
Akkor nincs tippem honnan van. Én még R3E konvertet nem nagyon láttam, meg szerintem maga a modell is mintha más lenne mint a R3E-ben. -
Jaja, annak van egy bamba ködlámpa a hűtőrács kellős-közepén ! :)) -
A carsos audi nem így néz ki. -
Aki az AC tartalmat kevesli, annak valszeg sose lesz jo semmi:) Kiveve a gyari palyakat, az valoban kicsit karcsu. Azok toljak a Forza/GT parost, tobbszaz cuccal. Akinek fontos a tobbszaz kv-daralo, az ugy sem szimezni akar. -
Hát minek ide még autó, van már annyi, felével jóformán nem is mentem érdemben, legfeljebb 5 percet :)))
Mindig elém kerül a KTM, és tovább nem jutok onnan :))) -
Nem baj az!:D Úgyis sokan kevesellték a tartalmat.