43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Az legyen a te bajod:)
-
Az acs.exe maga a szim. Az AssettoCorsa.exe a webes GUI. A showroom-nak kulon iditoja van (acShowroom.exe). -
Én nem szeretem ! 
-
Tyuki80 #23821 Srácok!Csak egy ötlet,de mi a vélemény ha ismét mennénk egy két napon keresztül buthrusthon?Mondjuk gt 2 majd másnap gt 3?Régebben nagyon kapós volt! -
GeriDoc #23820 A reklámtáblákhoz: inkább próbálj WR időt menni, és észre sem veszed.
-
GeriDoc #23819 Az acs.exe az a showroom exe-je. Assetto Corsa.exe az indító.Ott: Élsimítás-áttetszőség: 4x (szupermintás); Élsimítási mód: Alkalmazásvezérelt -
MASZIM HOTLAP Szerver es Infobar.
A heten nem tudtam autozni, igy nem is probaltam, de jo otlet, remelem kesobb is lesz mindegyik autoval! Nord-ot mindenki szerteti:P
- A infobar progit bovitettem, es ha van valaki a szerveren, akkor azt is kiirja az auto melle zarojalbe (most csak a mentett hotlapok vannak feltuntetve): online/hotlapok.
- Plusz a baloldalt villog egy piros negyzet ha eppen van fent valaki.
- Jovoheten megprobalok a palyaba belepiszklani, hogy azonnal mentse a koridot.
-
Biztos megeri ezzel kudeni?!:)))
Amugy ez clipping hiba, tul kozel van a ket object (a reklamtabla egy kulon lap), es neha elszamolja. -
az = aa supersampling 4x-el?
Nekem ezek vannak...
+próbáltam videot csinálni a textura villogásról. Ez leginkább a hiredtő táblákon jelentkezik, ha atvaltok belső nézetbe eltűnik.
-
GeriDoc #23815 Fontos még: élsimítás-áttetszőség: 4x-es. -
GeriDoc #23814 Ha Nvidia, akkor a vezérlőben állítsd át, hogy csak a program kezelje. Természetesen 1080-as felbontás. Jó kell legyen.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.11.23. 19:00:32 -
Nekrofil #23813 https://www.youtube.com/watch?v=PiPiVfel-Dw#t=27 -
Rühellem azt a törpe gnóm pályát, semmire nem jó, élőben biztos jó csapatni rajta de így játékban engem kiakaszt :))))
TP óta még véletlenül sem kapcsoltam be :)) -
majd csak este. :)
-
Tyuki80 #23810 Nem jön valaki mastersre kergetőzni?Sierra maggione. -
Sziasztok!
A játékban az anti aliasingal lehet valamit kezdeni??
Menuben hiába teszem 4x -re és az fxaa hiaába kapcsolom be ugyanolyan ocsmány marad. Ráadásul a legtöbb pályán némelyik textúra főleg a távolban villog, leginkább a reklámtáblák pl. ami elég zavaró!
Utoljára szerkesztette: Shodan, 2014.11.23. 17:30:36 -
Ratrak #23808 Ha van itt még valaki rajtam kívül, aki szeret néha relaxból versenypályán kívül "valódi" közúton is autókázni "csak úgy", és még nem ismerné, töltse le az alábbi pályát. ~22,8 km egy kör, és nagyon igényesen meg van csinálva (igaz, erősen erőforrás-zabáló, i5-3570 + GTX770-en online már le kellett venni az eyecandyből, mert nagyon leesett a framerate, i3-2120 + HD 5750-en még offline is szaggatott low-n... hiába, nagy a pálya, és változatos a scenery. De nagyon hangulatos mod-pálya, szuper pl. a KTM-el vagy az F40-el menni rajta). Tegnap valami külföldi szerveren olyan jót krúzoltam pár taggal, hogy ihaj (megvártuk egymást, ha kellett; a gyorsabb autók mentek hátul, és ment a csapat szépen együtt... kivéve, amikor valaki kiesett, de ez ugye előfordul) FUN volt.
Lake louise loop road -
URD EGT V0.99 , Ferrari :
-
Az abu dhabi pálya az így kimaradt ..., :) -
szaboz80 #23805 Hétfő esti tesztverseny:Ferrari, BMW, Chevrolet, Scuderia Glickenhaus - Silverstone GP (1h)
Az RC-HU és HROC közös szervezésében folyó tesztsorozat következő állomásán igazi versenyautók gurulnak a silverstone-i aszfaltcsíkra.
Kezdés: 2014.11.14. 20:00.
A gyakorló szerver a nap 24 órájában elérhető. Az eseményről fórumunkban további információkat olvashattok
A versenyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!
-
Ez jó kérdés :D
Én az (elvileg összkerekes) Subaru-nál néztem...mint minden rendes ember én is kedvelem a Subaru-kat is, gyors lehúztam aztán gyors letöröltem :(
Semmi értelme. -
Tyuki80 #23803 Nincs azzal gond,hogy még nincs benne Awd.Csak azt nem értem,mi a szarért kell összkerekes lamborghiket pénzért árulni hátsó kerék hajtással.Mert amúgy van bőven elég hátsókerekes autó még amit meg lehetne csinálni igényesen,mint ilyen igénytelenségeket összedobni. -
Eljutunk lassan oda, mint regen rf1-nel : van annyi mod auto mint a fene.
Altalaban nem is nezegetem oket , 90 %- ban ugyis vacak, ha majd lesz valami utos, annak a hire ugyis eljut hozzam :)) -
én úgy tudom az még nincs benne a az AC-ban, nincs benne AWD. De kihagyhatatlan szal biztos lesz.
Ez a sok autómodell szvsz egyvalamire jó, ...jobb mintha nem lenne. :))
pl. van benne bogár....sztem tuti van olyan aki azt akarja faragni lehetőleg a tökéletességig, a bogarasok nagyon alaposak :)
A Lada detto, az engem fogott meg...az utcai autók fizikáját lehet faragni, elszántság kérdése sztem, én inkább a GT meg a sportkocsik faragására nem vagyok kíváncsi....azt majd Kunos hozza, meg még amit hozzá.
kár hogy kicsit bonyi a telemetria, így szuperlassításban nézegetem hogy mi történik az autóval erős fékezésnél koppanásig, mikor koppan, mennyit lököget ahogy meg-megblokkolva pattog a gumi, aztán ahogy megdől...hogyan mozognak az erők, mert ilyen számok írásánál sosem érzem a harmoniát ahogy egy futómű rögzítési pontjához nyúlok az mint egy csuszkarendszer jópár paramétert kellene hogy arányaiban még változtasson, mivel ez nincs így marad a szemre minden, meg érzésre.
De mivel szeretem ezt a részét, és jól is működik a játékban ezért mint egy minijáték leköt. -
Még Kunos is nemrég twittelte, hogy ideje megoldani a 4 kerék hajtást, szóval nem egyszerű a történet. Nissan GTR-é pedig végképp agyrém lehet nekik. -
Tyuki80 #23799 A legnagyobb baj ezzel a sok moddal,hogy lehet szépen megcsinálnak vizuálisan egy-kettőt,de pl pár autónál meg sem csinálták a 4 kerék hajtást,ami sztem egy vicc.Kíváncsi lennék,hogy a linkelt fizetős autókból hánynak van 4 kerék hajtása.. 
A múltkori fizetős modban is rávetődtem a lamborghinire,mondom kíváncsi vagyok ,hogy modellezték le a 4 kerék hajtást....Sehogy! -
Azokat penzert adjak?! Meg sem neztem:) Akkor nem biztos hogy konvert, max vettek/szereztek a modelleket:P De ha aruljak, akor is mindegy, mert valodi autoneveket lattam, ahhoz meg valszeg licenszuk nincs:D De ha jol lattam, oroszok, vagyis mindegy:DDD -
Akkor ha tényleg így van, egyszer csúnyán rá fognak cseszni, hogy pénzért adják...
Ráadásul, még ha saját termés lenne az az R8 LMS Ultra, akkor is sokallnám a 7 dolcsit, így meg végképp. -
Ez is hasonlo eresztes: ACTemp -
Valoszinuleg mindegyik konvert;D Most mar szazaval vannak autok, igazabol kovethetetlen a dolog. -
Ezen autók egy része egészen véletlenül nem más játékokból vannak konvertálva? -
ezeket az autókat próbálta már valaki ? :D -
+1
..és a festőknek is !
-
Egy isten vagy Tommy.Bizonyosan rossz helyre születtél, mert ilyen szakértelemmel és eltökéltséggel ennél többre vagy hivatott
-
Valami baja van a váltómnak, ötösből négyesbe valami akad benne ...
Van valami olcsó-jó h váltó manapság ? -
-
multkor mentem vele pár kört, nem rossz ,de ugye KTM-nél nincs jobb :)))
Meg nem quali köröket akarok menni, az nem hat meg, valami fun futam kellene . -
ott a Sierra :)
mentél vele? ...futottam időt holnapra, nem rossz autó, megyek vele majd a a Masters-nél. -
Nincs kedv egy kis KTM-re ? :) -
Jah ... Valami bot ! :))