Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Es ha mar AC, akkor a tegnapi kedvenc anomalia megiscsak ez: http://imagerz.com/QBYTDUtvAwMDAlxIGAVR :)))
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.31. 11:41:57
Persze vannak anomáliák :) Ha nem nézem meg külső nézetből észre sem veszem :)
Ami egyelore erdekelt, felbuzdulva a tegnapi kombon es osszehasonlitasi lehetosegen, a legfontosabb, a vezetesi elmeny. Es az mar most hatarozottan jo, megfelel, jo lesz. A tobbi novemberben kiderul.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.08.31. 11:22:06
Az AC-bol mar kiszedtek a karriert, legalabbis a Steam-lista alapjan (bar a progibvan meg benne van, es tegnap meg frissitettek is a html reszet), de valahogy nem erdekel:) Minden autot ismerek, keves a gyari palya, alkalmatlan az AI es a rendszer, es a korulmenyek sem adottak (napszak, idojaras, pit stb). De az AC-ba nem is kell (max az eladhatosag miatt mezesmadzagnak;P), ez inkabb online szim:)
Bar a megjelenes (TP) elott kicsit mast vartam, de mindegy, igy sem rossz, sot.
Valami olyan karrier kellene ebbe mint shiftben vol, igy csupaszon nekem unalmas, pusztan vezetgetni van dnnel sokkal jobb is, ide csicsa kell :)
No meg hasznalhato ai, mert ami most van az semmirevalo...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.08.31. 11:09:55
Engem is a hangulat, tartalom, latvany (meg ha LOW-ba megy, akkor is:P), lehetosegek miatt erdekel;)
kormánnyal nincs olyan gondod, hogy mintha nagyon szűk kanyarokban irreálisan sokat kellene tekerni rajta? Sebességfűggő kormányzás természetesen kilőve ...
De ha lesznormalis ai, es valami dogosebb versenylebonyolitas, akkor jo lesz.
Igy en megunom hamar :))
Annak "kotelezoen" ugy kell kineznie, mivel az valoban AAA programnak keszul.
Es ahogy kozeledik a megjelenes, egyre jobb lesz, legalabbis vezetesi elmenyre. Egy-egy autot es palyat kifogva, kezd igencsak elvezetes lenni.
A sebessegfokozat kijelzes ott sem mukodik a Merci digitalis reszen (hasonloan az AC-hez:P), de a tobbi (ODO, sebesseg, ora, homerseklet) az igen.
Gyorsan bele is tekertem majd' 100km-t tesztnek, teljesen jo;) A gumi oldaltartasat jobban erezni ahogy "receg", es a kuplung/diffi is jobb, mint az AC-ben. (Az AC-ben valszeg egyszeruen nincs vagy nem szamolja hozza
Koridoben kicsit erosebb, majd' 4 masodperccel mentem jobbat:) Az egy kicsit sok vagy az AC-ben keves:)
A texturakat leszamitva full low beallitas:D
https://www.youtube.com/watch?v=u64erg-9BgM
a youtube lebutítja úgyis 720p-nél kb 6-8Mbps-re...
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.30. 22:16:42
Ennel job kep nem lesz rola:DDDDDD

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.30. 21:55:45
odalépett neki <#idiota>#idiota>
meg 2 kerdes, versenynel van pipa arra, hogy utkozes, az mit csinal?
na es hogyan csinaltok videot a replaybol?
kulso progi? fraps?

Utoljára szerkesztette: Roteiroo, 2014.08.30. 20:44:55
"Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors." Mario Andretti
"Nulla tenaci invia est via"
Na séta megvolt mindjárt fürdetünk és akkor ennyi volt az off.
Ma is egész nap (MotoGp kivéve) az egész nap elvileg a Lada hangján 'dolgoztam', és nevetségesen keveset haladtam, kell vennem a egy fülhallgatót..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
mondtam, hogy nics semmi videoeditor, feltöltésem lassú ( 50 kb ! :)) ), nem adok videót, erre azt mondat nem jössz töbet ide...
Nem értem mire jók ezek a dolgok, még ha nem is értek egyet valakivel, akkor se asszonykodok itt :))