Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Teljesen logikus, ma mar nem lehetne raeroltetni az emberekre a fixet, ugy is feltornek, szetpiszkalnak, beleturnanak:) Mindenkeppen parhuzamos, valaszthato, szerkesztheto modszer kell, az baratsagosabb es az erdeklodest is jobban fenttartja.
Alexease
Anomalia minden programban van, kezeles, kinezet, mukodes vagy akarmi;) Minnel osszetettebb egy progi, annal tobb a hibalehetoseg. Pl. az iR, amit aranyaron mernek, es valszeg a legkomolyabban osszemasszirozott technika, neha atkapcsol ice-funkcioba, es csak nezek kia fejembol, hogy miert kell egy palyaautonak 20km/h-nal ketszer lassan korbefordulnia?!:D Vagy a legendas SimBin, a hasonloan aranyaru HW-ek koraban, miert a bananra optimalizalja az autokezelest?! Es meg sorolhatnam;P
Es ha mar AC, akkor a tegnapi kedvenc anomalia megiscsak ez: http://imagerz.com/QBYTDUtvAwMDAlxIGAVR :)))
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.31. 11:41:57
Andy Tudor pár napja több helyen is azt mondta, hogy direkt nem akarnak grindolós karriert, mert az csak elveszi a játékos kedvét. Ha a delikvens a gokart helyett egyből a Fomula A vagy az LMP szakosztályban akar kezdeni, lelke rajta, a játék nem fogja megakadályozni. Ezért is nevezi sandbox karriermódnak, mert azt csinálhatsz, ami akarsz, mégis karrier lesz.
Alexease
Sajnos tokeletes, mindenre jo program ugy sem lesz soha, ezt mar 10 eve is tudtuk;) Ezert kell parhuzamosan 5-ot hasznalni:D Nem akarok kivalasztani egyet, foleg nem a masik karara, mert semmi ertelme, nem eri meg. Igy eppen amihez kedvem van, ahhoz a "funkciohoz" valasztok programot, amiben az a legerosebb, legelvezetesebb vagy legkidolgozottab:) Az egyetlen szuk keresztmetszet: az ido:)
macleody
Igen, én is azt vettem észre, hogy sokat javult, bekapcsolgattam az ffb-s cuccokat, meg rácsavartam a damperre és teljesen élvezhető.
Persze vannak anomáliák :) Ha nem nézem meg külső nézetből észre sem veszem :)
Alexease
Biztos hogy komplex lesz es hasznalhato, el is varom tole (:P), amugy is csak ugy tudjak eladni;) A beharangozott "tervekkel" egyelore nem foglalkozom, ugy is a vegleges lesz a tuti, addig barmi tortenhet. Egyelore, ahanyszor kiprobalom, meg a menuk is mashogy neznek ki:D
Ami egyelore erdekelt, felbuzdulva a tegnapi kombon es osszehasonlitasi lehetosegen, a legfontosabb, a vezetesi elmeny. Es az mar most hatarozottan jo, megfelel, jo lesz. A tobbi novemberben kiderul.
lac coo
Igen , vezetgeteg, de azert itteni ktm meg ottani barmi nem egy sulycsoport :)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nem tudom, tőlem ez mennyire elfogadott, hogy csak úgy belevau itt, ezért inkább spoilerbe rakva válaszolok. <#bohoc>

A karrier sandbox jellegű lesz, tehát bármilyen szinten kezdheted, nem kell a gyengébb/alsóbb osztályból felküzdened magad. Persze ha akarod, ott a három híresség útja, más-más kihívásokkal (Hami: ő a klasszkius "gokarttól-csúcsig" karrier megtestesítője itt, Schumi: légy többszörös világbajnok ugyanabban a géposztályban, Pastrana: légy VB 3 különböző géposztályban).
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.08.31. 11:22:06
macleody
Itt is csak vezetgetsz, az AI meg szintén nem jó semmire :)
Alexease
Egy jo autos karrier/bajnoksag, egyre erosodo autokkal, valtozo palyakkal es korulmenyekkel engem is erdekelne. A GRID:A jo lenne, de sokszor egyhangu, foleg a vezetesi "elmeny" miatt. Talan majd a CARS:) Szerencsere keveset hasznaltam, keves autot es keves palyat teszteltem, sokszor ugyanazokat a fejlodes hasonlitgatasa miatt, igy lenyegeben szinte ujdonsag lesz ha megjelenik;)

Az AC-bol mar kiszedtek a karriert, legalabbis a Steam-lista alapjan (bar a progibvan meg benne van, es tegnap meg frissitettek is a html reszet), de valahogy nem erdekel:) Minden autot ismerek, keves a gyari palya, alkalmatlan az AI es a rendszer, es a korulmenyek sem adottak (napszak, idojaras, pit stb). De az AC-ba nem is kell (max az eladhatosag miatt mezesmadzagnak;P), ez inkabb online szim:)
Bar a megjelenes (TP) elott kicsit mast vartam, de mindegy, igy sem rossz, sot.
lac coo
Hat a latvany mar nem kot ezer eve nezegetem :))
Valami olyan karrier kellene ebbe mint shiftben vol, igy csupaszon nekem unalmas, pusztan vezetgetni van dnnel sokkal jobb is, ide csicsa kell :)
No meg hasznalhato ai, mert ami most van az semmirevalo...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.08.31. 11:09:55

Alexease
Azert mar eleg elvezetes, legalabbis a tegnapi komboval nem volt semmi bajom. A kormanyzas (kozepen es lassu temponal) ami meg kicsit necces (kicsit billegos), de ki kell varni a veget, az autot sem allitgattam (camber/caster), es evileg/allitolag a megjelenesig teljesen kulonszedik a wheel/pad tamogatast. Jo lesz az:P

Engem is a hangulat, tartalom, latvany (meg ha LOW-ba megy, akkor is:P), lehetosegek miatt erdekel;)
Alexease
Nem, az tuti nem lehet. Nalam 1280x720px es 60fps-re van allitva, pontosabban annyi a monitor frissitese, Adaptive vSync-kel van "raeroltetve". Te az update-nel fixen 50-re allt, es nem csak az fps, hanem a monitor is 50-en lett meghajtva (a monitor 3-fele frissitest tud ezen a felbontason: 50/59/60). Vagyis nem az fps-t csokkentette a progi, hanem a monitort hajtotta meg "rosszul" (mas modot valasztott). Valszeg ezen modositott/javitott, mert masnap (tegnap) mar rendesen indult el.
lac coo
Plusz az GT , ugye...:)

kormánnyal nincs olyan gondod, hogy mintha nagyon szűk kanyarokban irreálisan sokat kellene tekerni rajta? Sebességfűggő kormányzás természetesen kilőve ...

lac coo
Jah, a kormany csak nem akar jo lenni.Mondjuk a legjobakat se annyira elvezetes vezetni , mint AC t vagy rf et.
De ha lesznormalis ai, es valami dogosebb versenylebonyolitas, akkor jo lesz.
Igy en megunom hamar :))

Nekem tegnap is gyanusan beállt 50-re multi közben. Nem lehet, hogy ez szerver beállítás függő?
Alexease
Nincs azzal gond, se flame, ha nem generaljak:)

Annak "kotelezoen" ugy kell kineznie, mivel az valoban AAA programnak keszul.
Es ahogy kozeledik a megjelenes, egyre jobb lesz, legalabbis vezetesi elmenyre. Egy-egy autot es palyat kifogva, kezd igencsak elvezetes lenni.

A sebessegfokozat kijelzes ott sem mukodik a Merci digitalis reszen (hasonloan az AC-hez:P), de a tobbi (ODO, sebesseg, ora, homerseklet) az igen.

Gyorsan bele is tekertem majd' 100km-t tesztnek, teljesen jo;) A gumi oldaltartasat jobban erezni ahogy "receg", es a kuplung/diffi is jobb, mint az AC-ben. (Az AC-ben valszeg egyszeruen nincs vagy nem szamolja hozza , hiaba automata/dual-os az auto, ez meg nincs benne az onboard cuccok kozott, keresztbe akar allni visszavaltasnal.) A kormanyzas kicsit neccesebb, kicsit hintazik kozepen.
Koridoben kicsit erosebb, majd' 4 masodperccel mentem jobbat:) Az egy kicsit sok vagy az AC-ben keves:)

A texturakat leszamitva full low beallitas:D
https://www.youtube.com/watch?v=u64erg-9BgM
Alexease
Az se rossz:DDD
barcalaci84
múltkor elállítgattam az Action-t és sikerült összehozni egy 30 GB-os avi-t a 8 körös futamról:)
Alexease
Totalisan semmi:D Foleg, miutan osszevagtam, en butitottam le 4Mbps-re, hogy kevesebbet kelljen feltolteni:DDDDD
barcalaci84
mi értelme van a 30 Mbps-nek egy 720 p -s youtube videónál?
a youtube lebutítja úgyis 720p-nél kb 6-8Mbps-re...
lac coo
Én KTM-et gyűrtem egész nap, amennyi időm volt, még mindig az a best a játékban :)

Alexease
Meg van a masodik verseny is, de ott nem nagyon volt akcio. Elsokent indultam, 4.-nek fordultam az elsoben, ket kicsuszas volt elottem, masodik lettem. Ennyi, ezt nem toltom fel:DDD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.30. 22:16:42
Szabi
amg just kicked in yo!<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
Igen, a kep az szenzacios!:)
Láttam már sok ilyet,de ennél jobb képet képtelenség lenne csinálni.
lac coo
volt akció bőven :P

Alexease
Ez csak egy 3,5 perces akcio-osszefoglalo:) Hogy leszek az 5. starthelybol az elso kanyar vegen utolso, es a verseny vegen ismet 5. :D Es ez elozes nelkul:P
Alexease
Felvettem a versenyeket, kivancsi voltam, mekkorak lesznek. 17:20, 1280×720, 60fps, 30Mbps: ~3,7GByte

http://www.youtube.com/embed/5sHpJSaS35A
Alexease
Ilyet sokszor latni, foleg komolyabb kerekvetozesnel vagy toresnel. Roteiro (#19176) torese is eppen elottem volt, meterekre elemelkedett a kerekeitol amikor megpattant az auto;)
Ennel job kep nem lesz rola:DDDDDD

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.30. 21:55:45
Az utolsó kép az büntet!<#conf>
Alexease
Tores meg nincs, veletlenul vagy bug-kent ilyesmi bent marad neha. Serules kikapcsolasa egyelore csak a motorra ervenyes (magas fordulatok). Lathato serules meg nincs. Videot kulso progival (pl. Fraps), vagy nVidianal a ShadowPlay-jel es ATI-nal "nem tudom mivel";)

Alexease
<#taps><#zavart1>

odalépett neki <#idiota>
Kosz a versenyt, tenyleg ki tud torni futomu? Hol lehet ezt allitani?
meg 2 kerdes, versenynel van pipa arra, hogy utkozes, az mit csinal?
na es hogyan csinaltok videot a replaybol?
kulso progi? fraps?
macleody
Nincs annak semmi baja, nyomjad neki :)
Alexease
Ezt szerintem, eppen lattam, amikor fustolt elottem a jobbelsod:)

Alexease
A tegnapi fix 50fps (es monitor frissites) problemam megoldodott. Ezert nem eroltettem tul, biztam Kunosban:P
A jobb első megadta magát úgy érzem :P

Utoljára szerkesztette: Roteiroo, 2014.08.30. 20:44:55

"Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors." Mario Andretti

Alexease
En meg nem mertem elinditani, egesznap gorcsol az agyam, tuti kiegyenesitek minden kanyart;)
lac coo
monzában nem egyszerű megtalálni a féktávot ezzel a Mercivel :DDDD

Adam Jonas
Egész pöpec lett a Merci! RACE07 után mondjuk kicsit fura volt, de önmagában nekem tetszik. :)

lac coo
Upsz ez nem ide :))

lac coo
Gtl ben nincs jo minta ?

Szabi
ha van valami nem kell törölgetni, csak jelezd hogy kinek osszak büntipontot! :D

"Nulla tenaci invia est via"

b-type
Ja az más volt, ott az bosszantott, hogy én rááldozom az időmet arra a vitára, te meg ezt nem értékelted. ..pontosan már nem emlékszem mit nem csináltál 'jól', de akkor nagyon felhúztam magam azt tudom. Van amikor nehéz lenyelni, hogy a neten pont lehet szrni a fejemre :)
Na séta megvolt mindjárt fürdetünk és akkor ennyi volt az off.
Ma is egész nap (MotoGp kivéve) az egész nap elvileg a Lada hangján 'dolgoztam', és nevetségesen keveset haladtam, kell vennem a egy fülhallgatót..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Van nálam egy Samsung note tablet, tök jól lehet rá rajzolni, valami Wacom liceszes érintőkijelzője van, nyomás érzékeny, marha nagy felbontással, tök élvezetes atextura detaileket ráfestegettni :DDD

lac coo
De szemed van, látod, illetve láttad, tudtad milyen :)
mondtam, hogy nics semmi videoeditor, feltöltésem lassú ( 50 kb ! :)) ), nem adok videót, erre azt mondat nem jössz töbet ide...
Nem értem mire jók ezek a dolgok, még ha nem is értek egyet valakivel, akkor se asszonykodok itt :))